• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
قربان پیشنهاد می کنم حتما دستگاه رو بگیرید در جیب تان امتحان کنید ، من همش یک تار مو تا خریدش فاصله داشتم ، اون هم کسی که داره به سمت دستگاه های زیر 17میلی متر کشیده می شه ، باور کنید به مراتب از اورکس ای 900 خودم خوش جیب تر و به قول غربی ها pocketable تر هست. شدیدا ً به کسی که از امکانات ش می تونه استفاده کنه توصیه ش می کنم.
در ضمن ، این دستگاه به دلیل بزرگی ، حقیقتاً چگالی کمی داره، یعنی در دست ، احساس واقعا خوبی می ده به ادم

در نهایت اینکه اعتراف می کنم که نمی تونه در اندازه ، تاچ یا اتم رو شکست بده ، ولی خوب کدوم اینها می تونن از فاصله 10متری برای تون دستگاه ها رو کنترل کنن؟ یا کدوم می تونن خروجی ویدیو بهتون بدن؟
موفق باشید
دكتر جان، اطلاع داري Flame ميتونه تا چند گيگ Flash Memory رو به عنوان USB Host ساپورت كنه؟ :blush:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دكتر جان، اطلاع داري Flame ميتونه تا چند گيگ Flash Memory رو به عنوان USB Host ساپورت كنه؟ :blush:

قربان فکر نکنم محدودیتی داشته باشه ها ، همان طور که می دونید ، هاست یو اس بی ، تنها با داشتن چیپ ست سخت افزاری ش هست ، در ضمن ، شیوه خوندن دیگه مثل مموری کارت ها نیست که می بایست از استاندارد پاکت پی سی تبعیت کنه
در ضمن ، فلیم دو گیگ مموری داخلی داره ؛ مایکرو 6 گیگ هم 99% روش کار می کنه ، دیگه چقدر مگه مموری می خاهید؟
:cool:

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
در ضمن ، فلیم دو گیگ مموری داخلی داره ؛ مایکرو 6 گیگ هم 99% روش کار می کنه ، دیگه چقدر مگه مموری می خاهید؟
:cool:
درسته، اينارو ميدونم. اما من يه هارد اكسترنال 80گيگ دارم كه تمام زندگيمه... اگه بتونه اينو برام ساپورت كنه... :blink: :blink:

ممنون...

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
درسته، اينارو ميدونم. اما من يه هارد اكسترنال 80گيگ دارم كه تمام زندگيمه... اگه بتونه اينو برام ساپورت كنه... :blink: :blink:

بی خیال بابا :D
ممکنه هاردهای Sata و IDE را هم با استفاده از تبدیل بهش وصل کرد؟

با وضعیت فعلی آیمیت امیدی به اومدن 9502 هست یا مثل سری 50 سر کاریه؟:blush:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بی خیال بابا :D
ممکنه هاردهای Sata و IDE را هم با استفاده از تبدیل بهش وصل کرد؟

با وضعیت فعلی آیمیت امیدی به اومدن 9502 هست یا مثل سری 50 سر کاریه؟:blush:

والا برخلاف قبل ، به نظرم اتفاقا خیلی هم جدی و واقعی هستند ، حتی فکر کنم زودتر از 6150 و 8150 به دست مون برسن
:blink:

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
والا برخلاف قبل ، به نظرم اتفاقا خیلی هم جدی و واقعی هستند ، حتی فکر کنم زودتر از 6150 و 8150 به دست مون برسن
:blink:

به دستمون که نه ، به دستشون.:happy:
البته به نظر من دیزاین 9502 به TyTN II نمیرسه.;)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
فکر کنم شما 2 نفر بخاطر قیصر از جونتونم بگذرید !!!

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
نميدونم اين رو معرفی کرده بوديد يا نه...
اما حس ميکنم چون فعلاً در تب imate و htc همه گير کردن کسی اينو نگفته باشه

hp IPAQ 600 و 900

ipaq-610-910.jpg

HP’s iPAQ 600 Business Navigator comes equipped with integrated GPS, a 2.8-inch touch screen, 128MB of RAM, 256MB of ROM, 3MP autofocus shooter, WiFi, and Windows Mobile 6 Professional. This handset is powered by 520MHz Marvell PXA270 processor. Meanwhile, the iPAQ 900 series features a standard QWERTY keypad, and a 2.46-inch display. Both cellphones will be released before the year’s out.

600ش واقعاً قيافه شيکی داره!اگر قيمت خوبی روش بزارن واقعاً ارزش خريد داره!

athlon64x2

Registered User
لایک‌ها
23
حق باشماست قربان ، احتمالا چیپ ست های جانبی استفاده شده باشه بروی این دو دستگاه

در مورد صفحه ها و کیفیت های وی جی ای و بالاتر ، باید بگویم که ، این یک معمای حل ناشدنی برای خیلی از تولید کننده ها و مصرف کننده هاست. وقتی صفحه را بزرگ می کنی ، به قیمت از دست دادن pocketability کیفیت به دست می اوری و برعکس

من هم راه حلی ندارم جز ورود به ابعاد غیر سنتی ، مثل 3.0 یا 3.2اینچ ، شاید این افزایش های 10درصدی افاقه کنه

در مورد اینکه این چیپ ست ساپورت یو اس بی هاست داره ، من فکر می کنم خواندم که داره ، البته باید بگویم ، خیلی از دستگاه ها این قابلیت رو دارن ، حتی اگر نداشته باشن ، به راحتی با یک چیپ ارزان قیمت می شه اضافه بشه ، ولی شرکت ها به دلیل نرم افزاری از اضافه کردنش ابا دارند. چون باید کلی باگ گیری بشه دستگاه و کلی درایور نوشته بشه برایش برای همین از خیرش می گذرند.

به نظر من ، یو اس بی هاست ، در دنیایی که بلوتوث به سرعت داره کم مصرف تر و راحت الوصول تر می شه ، کمی backward تلقی می شه

از تعابیر زیبایت در مورد اومپ ها لذت بردم، واقعا این لعنتی ها ، حسابی به پیشرفت درخشانی که با سی پی یو های Bluverd شروع شده بود شوک وارد کرد

موفق و پیروز باشید

از پاسخ چون هميشه کامل و دقيقتون سپاسگزارم

در مورد دو لبه تيغ معروف پي پي سي ها يعني تعادل بين سايز مطلوب اسکرين و سايز مطلوب ديوايس لب کلام رو فرموديد . من چند تمونه از pixel per inch ها که غير مستقيم چگالي پيکسل رو نشون ميده ذکر ميکنم و ادامه بحث رو براون اساس پي ميگيرم . توضيح اينکه ppi براي هر سايز مشخص اسکرين برحسب نسبت طول به عرض کمي تفاوت ميکنه . اين اعداد هرکدام مربوط به يک ديوايس نمونه هستند و به همين دليل نسبت جبري دقيق بين اونها برقرار نيست. در ضمن در مورد اسکرين HVGA اطلاعات مربوط به ipod رو آنهم فقط براي مقايسه قرار دادم.
کد:
2.6" QVGA : 154 PPI
2.6" VGA : 307 PPI
2.8" QVGA : 142 PPI
2.8" VGA : 285 PPI
3.5" QVGA: 108 PPI
3.5" HVGA : 163 PPI
3.6" VGA : 222 PPI
در مورد PPI نيز با يک شمشير دو لبه روبرو هستيم . کساني که براشون ebook خواني يک کاربرد اصلي محسوب ميشه به خوبي با اين دو مورد آشنا هستند . يک سو ريز بودن مطلب که نياز به زوم ايجاد کنه (محدوديت حدت چشم انسان) و ديگري نرم بودن نوشته ها (پيکسلايز بودن) . عموما قدرت تفکيک چشم انسان در فاصله مناسب مطالعه 300 dpi در نظر گرفته ميشه (PrintQuality=). در اسکرين نقطه همان پيکسل هست اگر ppi خيلي کمتر از اين باشه لبه حروف شکسته ديده ميشه (مثل يک برگه پرينت شده توسط پرينتر ماتريسي) و اگر بيشتر از اين باشه تاثير محسوسي روي بهبود کيفيت نمايش نداره اما با فونت يکسان سب ريزي بيش از حد خطوط نوشته ها ميشه . البته با نزديک کردن ديوايس به چشم (سبب خستگي چشم ميشه) يا استفاده از فونت بزرگتر (که راندمان استفاده از ضفحه و يا همون تعداد کاراکتر در صفحه رو کاهش ميده) ميشه اونو جبران کرد.

براي بالا بردن حجم مطلب بايد رزولوشن رو زياد کرد و بالطبع بايد سايز اسکرين بالا بره تا ppi در حد مطللوبي حفظ بشه . کلا سليقه ها متفاوته ولي اگر سايتهاي مختلف بخصوص تاپيکهاي مربوط به علاقمندان ايبوک رو ببينيد به نظر ميرسه اون نقطه عطف که تقريبا همگي کمابيش قبولش دارن PPI=200+ و اسکرين vga هست. بازهم فليم طراحي هوشمندانش رو به رخ ميکشه و اسکرين 3.6 اينچ وي جي آ اون ppi بهينه داره . البته اون 10 درصد افزايش سايز اسکرين که فرموديد با اسکرين 3 و 3.2 اينچ هم به نظر ميرسه بسيار تصميم مناسبي باشه و با ppi حدود 250 تا 260 هم خوش جيبي لطمه نميخوره و هم خوانايي و به نظر من تصميمي بسيار جالب اتخاذ فرموده ايد

در مورد يو اس بي هاست هم ممنون از توضيحاتي که داديد و معتقدم نظرتون کاملا متين و درسته. راستي در مورد خروجي تلويزيون با کيفيت xga در دو سه سايت ديدم که در مورد 9502 و 8502 صحت نداره و صرفا در طرحهاي اوليه بوده اما در محصول نهايي نخواهد بود. متاسفانه لينک رو گم کردم. در مورد يو اس بي هاست نظرتون کاملا قبول دارم اما يک جورايي مثل اينفرا رد که بعضي مواقع بدجور مورد نيازه وجود يو اس بي هاست هم کمک بزرگي است بخصوص زماني که هدف اتصال به مموري ديوايس جانبي باشه يا کيبورد که يو اس بي اون همه جا پيدا ميشه و ارزونه.

شاد و سلامت و موفق باشيد

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا ببخشید اگه جای این سوال اینجا نیست ولی چون به بحث مربوطه می÷رسم. با این حساب توشیبا 900 g چطوره؟؟؟ میشه در مورد وضعیت اسکرین ش توضیح بدید؟؟؟ باز هم اگر سوالم بی مورد هست معذرت میخوام.

athlon64x2

Registered User
لایک‌ها
23
واقعا کاربر فعال شدن حق افراد فعالی مثل شماست :rolleyes: نه من که یه پست درست حسابی مثل شما تاحالا نزدم.:blush:

دوست عزيزم سلام

شما لطف و محبت داريد البته بنده فقط تعداد انگشت شماري پست در انجمن ارسال کردم . باعث افتخار منه که اين اندک بضاعت مورد نقد مثبت شما قرار گرفته ولي بدون کوچکترين تعارفي اين مطالب بسيار عالي و مباحث آغازشده توسط شما دوست دانشمند و ساير دوستان است که نه تنها بسيار آموزنده هستند بلکه انگيزه جستجو و پيگيري رو فراهم ميکنند
مجددا از شما سپاسگزارم و تشکر ميکنم بخاطر نگاه مثبتي که نسبت به پست بنده داشتيد

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
آقا ببخشید اگه جای این سوال اینجا نیست ولی چون به بحث مربوطه می÷رسم. با این حساب توشیبا 900 g چطوره؟؟؟ میشه در مورد وضعیت اسکرین ش توضیح بدید؟؟؟ باز هم اگر سوالم بی مورد هست معذرت میخوام.
تاحالا با اسكرين هاي وايد كار كردي؟ اولش سخته اما زود آدم عادت ميكنه. ولي G900 رزوليشنش(800x480) جون ميده براي eBook خوندن...!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
تاحالا با اسكرين هاي وايد كار كردي؟ اولش سخته اما زود آدم عادت ميكنه. ولي G900 رزوليشنش(800x480) جون ميده براي eBook خوندن...!
اما کلی با برنامه های تولید شده مشکل دار میشه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
از پاسخ چون هميشه کامل و دقيقتون سپاسگزارم

در مورد دو لبه تيغ معروف پي پي سي ها يعني تعادل بين سايز مطلوب اسکرين و سايز مطلوب ديوايس لب کلام رو فرموديد . من چند تمونه از pixel per inch ها که غير مستقيم چگالي پيکسل رو نشون ميده ذکر ميکنم و ادامه بحث رو براون اساس پي ميگيرم . توضيح اينکه ppi براي هر سايز مشخص اسکرين برحسب نسبت طول به عرض کمي تفاوت ميکنه . اين اعداد هرکدام مربوط به يک ديوايس نمونه هستند و به همين دليل نسبت جبري دقيق بين اونها برقرار نيست. در ضمن در مورد اسکرين HVGA اطلاعات مربوط به ipod رو آنهم فقط براي مقايسه قرار دادم.
کد:
2.6" QVGA : 154 PPI
2.6" VGA : 307 PPI
2.8" QVGA : 142 PPI
2.8" VGA : 285 PPI
3.5" QVGA: 108 PPI
3.5" HVGA : 163 PPI
3.6" VGA : 222 PPI
در مورد PPI نيز با يک شمشير دو لبه روبرو هستيم . کساني که براشون ebook خواني يک کاربرد اصلي محسوب ميشه به خوبي با اين دو مورد آشنا هستند . يک سو ريز بودن مطلب که نياز به زوم ايجاد کنه (محدوديت حدت چشم انسان) و ديگري نرم بودن نوشته ها (پيکسلايز بودن) . عموما قدرت تفکيک چشم انسان در فاصله مناسب مطالعه 300 dpi در نظر گرفته ميشه (PrintQuality=). در اسکرين نقطه همان پيکسل هست اگر ppi خيلي کمتر از اين باشه لبه حروف شکسته ديده ميشه (مثل يک برگه پرينت شده توسط پرينتر ماتريسي) و اگر بيشتر از اين باشه تاثير محسوسي روي بهبود کيفيت نمايش نداره اما با فونت يکسان سب ريزي بيش از حد خطوط نوشته ها ميشه . البته با نزديک کردن ديوايس به چشم (سبب خستگي چشم ميشه) يا استفاده از فونت بزرگتر (که راندمان استفاده از ضفحه و يا همون تعداد کاراکتر در صفحه رو کاهش ميده) ميشه اونو جبران کرد.

براي بالا بردن حجم مطلب بايد رزولوشن رو زياد کرد و بالطبع بايد سايز اسکرين بالا بره تا ppi در حد مطللوبي حفظ بشه . کلا سليقه ها متفاوته ولي اگر سايتهاي مختلف بخصوص تاپيکهاي مربوط به علاقمندان ايبوک رو ببينيد به نظر ميرسه اون نقطه عطف که تقريبا همگي کمابيش قبولش دارن PPI=200+ و اسکرين vga هست. بازهم فليم طراحي هوشمندانش رو به رخ ميکشه و اسکرين 3.6 اينچ وي جي آ اون ppi بهينه داره . البته اون 10 درصد افزايش سايز اسکرين که فرموديد با اسکرين 3 و 3.2 اينچ هم به نظر ميرسه بسيار تصميم مناسبي باشه و با ppi حدود 250 تا 260 هم خوش جيبي لطمه نميخوره و هم خوانايي و به نظر من تصميمي بسيار جالب اتخاذ فرموده ايد

در مورد يو اس بي هاست هم ممنون از توضيحاتي که داديد و معتقدم نظرتون کاملا متين و درسته. راستي در مورد خروجي تلويزيون با کيفيت xga در دو سه سايت ديدم که در مورد 9502 و 8502 صحت نداره و صرفا در طرحهاي اوليه بوده اما در محصول نهايي نخواهد بود. متاسفانه لينک رو گم کردم. در مورد يو اس بي هاست نظرتون کاملا قبول دارم اما يک جورايي مثل اينفرا رد که بعضي مواقع بدجور مورد نيازه وجود يو اس بي هاست هم کمک بزرگي است بخصوص زماني که هدف اتصال به مموري ديوايس جانبي باشه يا کيبورد که يو اس بي اون همه جا پيدا ميشه و ارزونه.

شاد و سلامت و موفق باشيد

تشکر قربان ، بسیار مطالب جالبی بود ، جمع کردن یک جاشون هم کار رو تمام کرد. پیشنهادم این ست که با کمی شاخ و برگ دادن و توضیحات ابتدایی تر برای بی سواد هایی مثل من ، به عنوان یک پست به ترد complete idiots guide to PDA اضافه ش کنید برای آیندگان

در مورد سایز 3 یا 3.2 عرض شود که بنده این نظر را نداده ام ، خیلی وقت پیش ها خیلی از خبره های این فروم های خارجی از این ابعاد با استناد به همین فرمول بندی PPIشما ازش ذکر کردند. وقتی توشیبا معرفی شد ، خیلی ها امیدوار بودند که استاندارد جدیدی در صفحه باز بشه ، ولی اشکالات عدیده رام ش ، که مطلقا ربطی به رزولوشن صفحه ش هم نداشت ، خیلی ضربه زد به این ایده

در مورد یو اس بی هاست و کلا امکاناتی که با خرج اندکی به دیوایس اضافه می شن ، اجازه بدید یک مثال بزنم ، من حتی اگر نوکیا دوربین 10مگاپیکسلی هم به دستگاه هاش اضافه کنه ، نمی تونم از پی پی سی ها دل بکنم ، ولی همیشه خوشحال خواهم شد که دستگاه مورد علاقه ام هم ، جلوی کیفیت ضبط ویدیویی نوکیا ن95 کم نیاره
یا مثلا به اندازه یک لپ تاپ قابلیت های برقراری ارتباط داده داشته باشه

تشکر از توضیحات مبسوط شما

athlon64x2

Registered User
لایک‌ها
23
تشکر قربان ، بسیار مطالب جالبی بود ، جمع کردن یک جاشون هم کار رو تمام کرد. پیشنهادم این ست که با کمی شاخ و برگ دادن و توضیحات ابتدایی تر برای بی سواد هایی مثل من ، به عنوان یک پست به ترد complete idiots guide to PDA اضافه ش کنید برای آیندگان

در مورد سایز 3 یا 3.2 عرض شود که بنده این نظر را نداده ام ، خیلی وقت پیش ها خیلی از خبره های این فروم های خارجی از این ابعاد با استناد به همین فرمول بندی PPIشما ازش ذکر کردند. وقتی توشیبا معرفی شد ، خیلی ها امیدوار بودند که استاندارد جدیدی در صفحه باز بشه ، ولی اشکالات عدیده رام ش ، که مطلقا ربطی به رزولوشن صفحه ش هم نداشت ، خیلی ضربه زد به این ایده

در مورد یو اس بی هاست و کلا امکاناتی که با خرج اندکی به دیوایس اضافه می شن ، اجازه بدید یک مثال بزنم ، من حتی اگر نوکیا دوربین 10مگاپیکسلی هم به دستگاه هاش اضافه کنه ، نمی تونم از پی پی سی ها دل بکنم ، ولی همیشه خوشحال خواهم شد که دستگاه مورد علاقه ام هم ، جلوی کیفیت ضبط ویدیویی نوکیا ن95 کم نیاره
یا مثلا به اندازه یک لپ تاپ قابلیت های برقراری ارتباط داده داشته باشه

تشکر از توضیحات مبسوط شما

ُسلام خدمت دکتر جان بسيار عزيز

واقعا لطف داريد از نظرتون سپاسگزارم . آنچه ترديدي درش وجود نداره اطلاعات بسيار جامع و دقيق و از همه مهمتر پايه اي شما در مورد پي پي سي است . بر روي چشم اگر مطلب از نظر شما ميتونه کمک کننده باشه با افزودن توضيحاتي به تاپيکي که ذکر فرموديد اضافه خواهم نمود.

در ضمن بنده در مورد HVGA در جدول اون پست منظورم iPhone بود که به اشتباه iPod نوشتم و عذر ميخوام.
حرف دل منو در مورد امکانات مورد نظرمون زديد و به نظر من عامل مهمي که سبب کندي حرکت در اين زمينه شده هزينه نهايي ديوايس هست . به عنوان مثال اسباب بازي چون نوکيا ان 95 رو در نظر بگيريد با قيمتي حدود 600 دلار . در مقابل اون به عنوان مثال اتم لايف رو در نظر بگيريد بازهم 600 دلار. نسبت فروش اين دو گوشي رو هم در نظر بگيريد (در کنار ساير محصولات نوکيا) . بي دليل نيست يک پلتفرم در پي پي سي دست به دست ميچرخه و چندين سال اينور و انور کپي ميشه و کسي کاري نداره که کمي از زمان جنگ جهاني گذشته! اما بهترين کاري که اسمارت فونهاي فوق خنگ سوني و نوکيا انجام ميدن تعريف نيازي است به نام "هوشمند بودن" گوشي که مصرف کنندگان واقعي پس از آشنايي با آنچه "بايد بتوان انجام داد" و البته "اغلب آنرا نميتوان انجام داد" به سوي گوشي هوشمند واقعي گسيل ميشه. چون هردو رو به موازات هم سالهاست (البته به اجبار مسائل فرهنگي و شبکه راديويي و ...) مصرف ميکنم اينو با اطمينان ميگم که کسي که حتي يکبار تجربه استفاده از گوشي ويندوز حتي قديمي رو داشته باشه شيفت کردن به مدرنترين گوشي سيمبين هم براش عذابي وحشتناکه.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
کسي که حتي يکبار تجربه استفاده از گوشي ويندوز حتي قديمي رو داشته باشه شيفت کردن به مدرنترين گوشي سيمبين هم براش عذابي وحشتناکه.

اگر این اتفاق روزی بیافته به عنوان فاجعه ی زندگیم و ایضا" بزرگترین پسرفت عمرم بحساب میاد

بالا