سلام خدمت دکتر جان عزيز
اميدوارم حالتون بهتر شده باشه و فولي ريکاور از گاستروانتريت
در مورد سرعت x800 که فرموديد راستش نميدونم چي بگم ولي فکر ميکنم منهم در پستم همينو نوشته بودم! :happy:
X800 قطعا 500 مگاهرتزي است فقط من پرسيده بودم که سامسونگ بي سروصدا چيپ خاصي از خانواده sc32442 با مالتي پلاير 5 توليد کرده يا صرفا يک اورکلاک از سوي ايتن هست . حتي در پست دوم که اميدوار بودم مورد توجه جنابعالي هم قرار بگيره بنچمارکهاي x800 رو ارائه کردم و به وضوح نوشتم "
همونطور که ملاحظه ميشه سي پي يو واضحا 100 مگاهرتز افزايش نسبت به X500+ رو در تستها نشون ميده و حتي داره در تستهاي توان محاسباتي شانه به شانه PXA270 در فليم حرکت ميکنه که نکته مثبتي است" که مشخصه منظورم 500 مگاهرتزي بودن x800 در مقابل 400 مگاهرتز x500+ هست. به نظر منهم ديوايس اورکلاک شده است ولي عيب اينکار بالا بردن تصاعدي مصرف انرژي و کوتاهي عمر باتري خواهد بود. منهم با نظرتون کاملا موافقم که اورکلاک کردن بيشتر اون غير ممکن خواهد بود.
در مورد sdhc بله همينطوره ساپورت وجود داره اما سخت افزاري نيست بلکه توسط درايور هست که نه تنها کنده بلکه سازگاري هم صد در صد نيست و در همون فروم ايتن هم حتما ملاحظه فرموديد که کم مشکل ترين کاربران همون 4 گيگي ها هستن .
در مورد سازنده اين دو ديوايس هم من اين مطلب رو تو مجله اي ديده بودم که دو سه ماه پيش دستم رسيده بود و x800 رو معرفي کرده بود . در اونجا x500+ هم معرفي شده بود و ذکر شده بود که x800 رو آريما توليد ميکنه و x500+ رو کوانتا . اينهم يک لينک در اين مورد
http://www.intomobile.com/2007/07/0...on-3g-and-35g-windows-mobile-smartphones.html
E-ten and Arima have joined forces to start pushing high-end devices loaded with the Windows Mobile OS....Sources at E-ten said that the first jointly developed phone, the X800, is slated for a Q3 2007 delivery and will feature HSDPA, GPS and Wi-Fi.
البته در همون فروم ايتن هم از آريما به عنوان سازنده x800 نام برده شده . اين مطلب براي منهم عجيب بود و به همين دليل بهش اشاره کردم تا مورد بحث و تبادل نظر قرار بگيره . مشتاق مطالعه نظرات شما در اين زمينه هستم.
اتفاقا اون فروم بسيار جالب و خواندني است . من مدتهاست پيگير پستهاي اون انجمن هستم چون بهترين راه مطالعه چيپهاي سامسونگ پيگيري ديوايسهاي ايتن هست. حتي بنچمارکهايي که در پست قبلي ارسال کردم از پستي بود که يکي از کاربران فايل xml خام حاصل اجراي بنچمارک رو تو فروم upload کرده بود که با کمک سايت spbhouse و به صورت جدول فوق تقديم شما شد و در واقع منبع همون سايت کاربران ايتن هست.
اين من هستم که مشتاق بحثهاي شما و ساير اساتيد و دوستان هستم و بهره فراوان ميبرم
بازهم از شما براي ادامه بحث تشکر ميکنم