• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2
جداي از بحثهاي تئوري يك مسئله هم وجود دارد و ان اينست كه يك performance عالي فقط مربوط به CPU نيست بلكه مسائل فراواني روي هم تاثير ميذارن , يكيش همخواني قطعات مختلف سخت افزاريست . اي كاش براي مقايسه X800 از نرم افزارهايي كه به صورت عملي performance ها رو نشون ميدن استفاده بشه تا الكي الكي تو سر اين بدبخت تازه به دوران رسيده X800 نزنيد .
چه بسا كه كارآيي X800 عملا در حد قابل قبولي باشه كه با توجه به امكاناتي كه به صورت يك جا جمع كرده بشه گفت يكي از بهترين انتخابهاي حال حاظر باشد.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
جداي از بحثهاي تئوري يك مسئله هم وجود دارد و ان اينست كه يك performance عالي فقط مربوط به CPU نيست بلكه مسائل فراواني روي هم تاثير ميذارن , يكيش همخواني قطعات مختلف سخت افزاريست . اي كاش براي مقايسه X800 از نرم افزارهايي كه به صورت عملي performance ها رو نشون ميدن استفاده بشه تا الكي الكي تو سر اين بدبخت تازه به دوران رسيده X800 نزنيد .
چه بسا كه كارآيي X800 عملا در حد قابل قبولي باشه كه با توجه به امكاناتي كه به صورت يك جا جمع كرده بشه گفت يكي از بهترين انتخابهاي حال حاظر باشد.

تائید میشه:)

این ترد ها برای همین به وجود آمده دوست عزیز:)

که هرکی نظرش رو بگه و دیگران بتونن راحت تر انتخاب کنند:)

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2
تائید میشه:)

این ترد ها برای همین به وجود آمده دوست عزیز:)

که هرکی نظرش رو بگه و دیگران بتونن راحت تر انتخاب کنند:)

بله , دوستان تو بحث علمي زحمت فراواني ميكشن و اين جاي تقدير و تشكر فراواني داره .
شما خوب ميدونيد بحث CPU و معماري داخلي ضمن اينكه تاثير بسزائي در كارآيي داره اما ايزوله از محيط سخت افزاري نيست , مثلا در PC يك CPU ساخت AMD رو ميتوان با يك سخت افزاري جمع كرد كه كارآيي ان 100 تاي اينتل مشابه باشه و همان رو ميتوان جوري بست كه به يك اينتل سلرون هم نرسه اما تو بحث يو موبايل و امكانات كم براي تست كارايي خصوصا CPU به صورت تنهايي من آرزو ميكنم كه بحثها و تست هاي عملي هم براي X800 زودتر به اين ترد اضافه بشه كه يك جمع بندي خوبي داشه باشيم . ( راستش من از طرفدارهاي پر و پا قصش هستم و 7 ماهه كه منتظرم بياد , حالا حيفم مياد به اين زودي آماج حملات قرار بگيره :D )

athlon64x2

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوست خوبم

بطور کلي با نظر شما موافقم ولي واقعيت اينه که پي پي سي ها در مقايسه با پي سي از نظر تنوع سخت افزاري بسيار ابتدايي هستند و عملا "جمع کردني" آنطور که اشاره فرموديد در کار نيست . در بيشتر مواقع يک چيپ يا دو چيپ تمام عمليات رو انجام ميده و به همين دليل صرفا اطلاغ داشتن از چيپست يک ديوايس ميتونه اطلاعات فراوان و پيشگويي کننده اي در مورد اون ديوايس به شما بده .
براي جلب رضايت شما تست هاي X800 رو خدمت شما و دکتر جان تقديم ميکنم . اين تستها هنوز نه بصورت عددي مشابه جدول زير و نه گرافيکي در نت منتشر نشده اند و براي تهيشون از فايل خروجي نتايج spb benchmark که روي يک ديوايس x800 ورژن نهايي اجرا شده بود بهره بردم .

کد:
		X800		X500+		O2 Flame
		------		------		--------
SPB Benchmark	324.92		348.76		793.75
CPU Index	1361.53		1568.25		2122.4
FS Index	160.65		168.73		422.43
Graphic IndeX	304.16		335.02		802.96

Graphic Test: BitBlt (frames/sec)
DDB 		89		98		220
DIB 		9.45		8.38		21.1
GAPI		29.9		33.8		80.7

CPU Test: Whetstones (MOP/Sec)
MFLOPS		0.101		0.082		0.095	
MOPS		65.9		52.6		71.2
MWIPS		6.3		5.22		6.26

همونطور که ملاحظه ميشه سي پي يو واضحا 100 مگاهرتز افزايش نسبت به X500+ رو در تستها نشون ميده و حتي داره در تستهاي توان محاسباتي شانه به شانه PXA270 در فليم حرکت ميکنه که نکته مثبتي است .
پرفورمانس گرافيکي اما پايينه و به نظر ميرسه با ديوايسي به همون کندي x500+ مواجه هستيم . براي پي بردن به دليل اون تستهاي گرافيکي رو با ذکر جزييات در جدول فوق آورده ام. همونطور که ملاحظه ميفرماييد GAPI که منعکس کننده سرعت رسم پنجره هاست نسبت به x500+ کندتر هست . ساير اندکسهاي گرافيکي نيز نسبتا پايينه اما پخش فيلم بهتر از x500+ هست . البته اندکس گرافيکي نسبت به جسجار که بعد از نصب wm6 به زور به 223 ميرسه بهتره ولي سريعتر بودن از جسجار در رسم گرافيکي باورکنيد هنر خاصي نميخواد!

در واقع همونطور که ملاحظه ميفرماييد اين ديوايس پرفورمانسي بسيار مشابه آنچه پيش بيني ميشد داره که البته به معني بد بودن نيست . توان بالاي پروسسور در کنار پرفورمانس گرافيکي در حد متوسط و احتمالا کمبود رم که آزار دهنده خواهد بود (احتمالا 64 مگ رم براي ديوايسي که جي پي اس داره کم خواهد بود با توجه به حجم بالاي نقشه ها) . از سوي مقابل ديوايسي است با امکانات کامل خوشدست و اسکرين وي جي آ . شخصا بر اين باورم که تصميم گيري براي انتخاب اين ديوايس به شناختي دقيق و کامل از کاربردي که ازش انتظار داريم نياز داره.

اميدوارم دلگيري شما از بنده هم برطرف شده باشه باور کنيد نه قصد نوازد x800 کشي داشتم و نه آماج حملات قرار دادن. همونطور که حسين بزرگوار مدير محترم انجمن اشاره فرمودند اين تردها هيچ هدفي جز به چالش کشيدن همين مسائل و تبادل نظر بين همديگه نداره.

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزيز جناب athlon64x2
كلماتي رو كه به كار بردم صرفا جهت مزاح بود , همين .
من از نوشته ها و راهنمايي ها شما متشكرم .
دليل انتخاب من براي X800 اول استفاده از امكانات كامل اون خصوصا GPS دوم اينكه من براي تل نت كردن از راه دور نياز به VGA دارم كه كنار هم قرار دادن اين امكانات تو ديوايسي غير از X800 فعلا موجود نيست , اينكه در اينده ممكن نزديك يا دور بهتر از اين به بازار بياد لاجرم جاي بحث نيست .
ASUS P535 هم كه بيشتر امكانات X800 رو داره از نعمت VGA بودن محرومه , فكر كنم اگر شخصي مثل من نخواد كار گرافيكي مهمي انجام بده مشكلي براش بوجود نياد ,مگر اينكه شما حتي براي ديدن فيلمهاي خاص براي اين ديوايس مشكل ببينيد كه اونوقت انتخاب اون جاي تامل داره .
باز پيشاپيش از راهنمائي شما متشكرم .

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
xda_orbit2.jpg

با دوربین 3.1
cpu 400
ram 128
rom 256
و استفاده از TrackBall در ppc :wacko: ?

منبع

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام دکتر جان

راستش بخاطر سرعت 500 مگاهرتزي x800 يه مدت بحث شديدا داغي جريان داشت که احتمال اين ديوايس مبتني بر sc32443 باشه که در اينصورت ساپورت sdhc و کنترلر ال سي دي 24 بيتي و USB host 2.0 و.... هم براش متصور بود . اما سرانجام تاييد شد که اين ديوايس از چيپست SC32442AL-43S استفاده ميکنه که مولتي استک هست (يعني 64 مگ رم و 256 مگ رام به اضافه سي پي يو رويهم بصورت يک ساندويچ 3 طبقه هستند) . البته مشخصات فني اين چيپست بطور جداگانه اعلام نشده ولي به هر حال بسيار زياد مثل بقيه نسل 2442 متاسفانه همون 16 کيلوبايت کاشه خواهد بود اما اينم حقيقت داره که در ديتاشيت خبري از چيپ 500 مگاهرتزي نيست!. در ديتاشيت اين چيپ ذکر شده
ARM920T CPU Core (300/400MHz)
• 64-way set-associative cache with 16KB I-Cache & 16KB D-Cache

چند نکته مهم به نظرم ميرسه که خدمتتون عرض ميکنم

1. سي پي يوي سامسونگ sc32442 عملا همانند sc32440 هست و هردو ARM v4 هستند که پياده سازي قديمي است و instruction set آرم محدودي داره

2. سي پي يوهاي اينتل خانواده XScale PXA 27x ساپورت َARM v5 instruction set رو علاوه بر MMX دارن که پرفورمانس بسيار خوب اين سي پي يوها رو به نسبت فرکانس سبب ميشه

3. کوالکوم MSM7x00 سي پي يويي با ساپورت ARM v6 instruction set داره . ميشه حدس زد پرفورمانس اين ديوايسها هنوز جاي بهبود داشته باشه (به شرطي که ميکروسافت aku جديد براي wm6 بده چون در حد دستکاري oem نيست ) . و ميشه حدس زد فوتون روي چيپهاي کوالکوم جهشي از نظر پرفورمانس نسبت به ce core 5.x فعلي داشته باشه.

4. من فکر ميکنم sc32443 چيپست اصلي سامسونگ براي نسل آينده ديوايسهاي اسمارت و بخصوص پي پي سي ها خواهد بود و با توجه به انبوه توانايي هاي افزوده شده و ساپورت 533 مگاهرتزيش و ساپورت sdhc براي 4 گيگ و بيشتر که واقعا لازمه بازهم تاييد اين احتمال تلخ باشه که sc32442 عمرش به فوتون قد نده! اما يک مسئله هست و اين اينکه sc32443 مولتي استک نيست و استفاده از چند چيپ قاعدتا سايز ديوايس رو چاق خواهد کرد.

5. چيپ sc32443 در ضمن بصورت مولتي استک نيست و امکان نصب سايز رم و رام بيشتر رو براي طراحان فراهم ميکنه و کابوس محدوديت 64 مگ رمي ديوايسهاي مبتني بر سامسونگ هم به پايان ميرسه

6. چيپ sc32442 قابليت دو فرکانس داخلي رو داره . 100 و 133 اگر فرکانس چيپ 533 ذکر ميشد اين اميد بود که مالتي پلاير همون x4 باشه و باس سيستم بجاي 100 از 133 استفاده شده باشه (اتفاقي که در مورد sc32443 اتفاق مي افته و در کنار 25% افزايش تئوريکال پرفورمانس رم 33% اندکس فايل و احتمالا گرافيک نيز افزايش پيدا کنه) . با توجه به فرکانس 500 در واقع ميشه مالتي پلاير x5 که هرجور حساب کنيد با اطلاعات منتشر شده سازگاري نداره!

بازهم عذر ميخوام اگر اين بحثها به هر نحوي بوي مخالفت با اين ديوايسها رو بده . بنده فقط از فرصت و بحث پيش آمده بهره بردم تا چند نکته که در مورد جيپست به نظرم ميرسيد رو بيان کنم . واقعا x800 ديوايسي است کامل . البته x800 ساخت آريما خواهد بود و با x500 که ساخت کواناست قاعدتا تفاوت کيفيت خواهد داشت

به پيوست بروشور اين مولتي استک پروسسور رو خدمت شما تقديم ميکنم

شاد و سلامت باشيد
ارادتمند
علي

علی جان تشکر از وقتی که گذاشتی. فقط چند نکته ،
فروم طرفداران ای تن ، که ابدا ً توسط ای تن هم اداره نمی شه مطالب خوبی داره در رابطه با ایکس 800
1.الان تقریبا ً همه می گویند که در قسمت about دستگاه سرعت سی پی یو 500ذکر کرده
2. ساپورت SDHC به یمن خارج کردن یک کب فایل از رام یکی از اچ تی سی ها ،به خیلی از دستگاه ها ، از جمله ایکس500پلاس و ایکس 800 هم اضافه شده ، الان همشون توی اون فروم دارن به مموری 6 گیگ شون فخر می فروشن:lol:
3.کاملا محتمل هست که کاری که ای تن کرده باشه ، صرفاً یک دستکاری overclock باشه ، اما همین که این overclock در خود سیستم به صورت سخت افزاری انجام شده ، به نظرم نقطه ای ست مثبت. اگر که با اون برنامه اور کلاک که از رام دستگاه های میو مجهز به سی پی یو سامسونگ نشه ایکس 800 رو مثلا به 600اور کلاک کرد ، موید پیش بینی من خواهد بود.
4.اینجا جای اظهار عقیده ست ، ولو اینکه برداشت "مخالفت" بشود. به هر حال ما که داریم استفاده می کنیم قربان
5. من خیلی وقت پیش خواندم که کوانتا با ای تن همکاری خواهد کرد ، ولی فرموده شما رو هیچ جا ندیدم که سازنده ایکس 800 آریما ست ، چون ای تن خودش یک تولید کننده مطرح هست ، لینکی از مطلب تون دارید ؟
پیروز باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اول یه تشگر از علی آقا بکنم:)

بعد میگم دانیال بیا و قید این گوشیها رو بزن به لایف عزیز فکر کن:happy:

جون تو هیچی کم نداره تو cpu حالا این VGA رو یه فکری میگنیم براش:blush:

حسین تو پول داری می تونی باسه یک اتم facelift شده ، 800نومن پول بدی، من اگر این قدر پول داشتم که آلتیمیت می خریدم
:lol:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
xda_orbit2.jpg

با دوربین 3.1
cpu 400
ram 128
rom 256
و استفاده از TrackBall در ppc :wacko: ?

منبع

این همون HTC Polaris هست که کلی حرفش بوده از خیلی وقت پیش ، کاش وی جی ای بود صفحه ش، همون طور که اوایل حدس می زدن:wacko:

athlon64x2

Registered User
لایک‌ها
23
علی جان تشکر از وقتی که گذاشتی. فقط چند نکته ،
فروم طرفداران ای تن ، که ابدا ً توسط ای تن هم اداره نمی شه مطالب خوبی داره در رابطه با ایکس 800
1.الان تقریبا ً همه می گویند که در قسمت about دستگاه سرعت سی پی یو 500ذکر کرده
2. ساپورت SDHC به یمن خارج کردن یک کب فایل از رام یکی از اچ تی سی ها ،به خیلی از دستگاه ها ، از جمله ایکس500پلاس و ایکس 800 هم اضافه شده ، الان همشون توی اون فروم دارن به مموری 6 گیگ شون فخر می فروشن:lol:
3.کاملا محتمل هست که کاری که ای تن کرده باشه ، صرفاً یک دستکاری overclock باشه ، اما همین که این overclock در خود سیستم به صورت سخت افزاری انجام شده ، به نظرم نقطه ای ست مثبت. اگر که با اون برنامه اور کلاک که از رام دستگاه های میو مجهز به سی پی یو سامسونگ نشه ایکس 800 رو مثلا به 600اور کلاک کرد ، موید پیش بینی من خواهد بود.
4.اینجا جای اظهار عقیده ست ، ولو اینکه برداشت "مخالفت" بشود. به هر حال ما که داریم استفاده می کنیم قربان
5. من خیلی وقت پیش خواندم که کوانتا با ای تن همکاری خواهد کرد ، ولی فرموده شما رو هیچ جا ندیدم که سازنده ایکس 800 آریما ست ، چون ای تن خودش یک تولید کننده مطرح هست ، لینکی از مطلب تون دارید ؟
پیروز باشید

سلام خدمت دکتر جان عزيز
اميدوارم حالتون بهتر شده باشه و فولي ريکاور از گاستروانتريت

در مورد سرعت x800 که فرموديد راستش نميدونم چي بگم ولي فکر ميکنم منهم در پستم همينو نوشته بودم! :happy:
X800 قطعا 500 مگاهرتزي است فقط من پرسيده بودم که سامسونگ بي سروصدا چيپ خاصي از خانواده sc32442 با مالتي پلاير 5 توليد کرده يا صرفا يک اورکلاک از سوي ايتن هست . حتي در پست دوم که اميدوار بودم مورد توجه جنابعالي هم قرار بگيره بنچمارکهاي x800 رو ارائه کردم و به وضوح نوشتم "همونطور که ملاحظه ميشه سي پي يو واضحا 100 مگاهرتز افزايش نسبت به X500+ رو در تستها نشون ميده و حتي داره در تستهاي توان محاسباتي شانه به شانه PXA270 در فليم حرکت ميکنه که نکته مثبتي است" که مشخصه منظورم 500 مگاهرتزي بودن x800 در مقابل 400 مگاهرتز x500+ هست. به نظر منهم ديوايس اورکلاک شده است ولي عيب اينکار بالا بردن تصاعدي مصرف انرژي و کوتاهي عمر باتري خواهد بود. منهم با نظرتون کاملا موافقم که اورکلاک کردن بيشتر اون غير ممکن خواهد بود.

در مورد sdhc بله همينطوره ساپورت وجود داره اما سخت افزاري نيست بلکه توسط درايور هست که نه تنها کنده بلکه سازگاري هم صد در صد نيست و در همون فروم ايتن هم حتما ملاحظه فرموديد که کم مشکل ترين کاربران همون 4 گيگي ها هستن .

در مورد سازنده اين دو ديوايس هم من اين مطلب رو تو مجله اي ديده بودم که دو سه ماه پيش دستم رسيده بود و x800 رو معرفي کرده بود . در اونجا x500+ هم معرفي شده بود و ذکر شده بود که x800 رو آريما توليد ميکنه و x500+ رو کوانتا . اينهم يک لينک در اين مورد
http://www.intomobile.com/2007/07/0...on-3g-and-35g-windows-mobile-smartphones.html

E-ten and Arima have joined forces to start pushing high-end devices loaded with the Windows Mobile OS....Sources at E-ten said that the first jointly developed phone, the X800, is slated for a Q3 2007 delivery and will feature HSDPA, GPS and Wi-Fi.​
البته در همون فروم ايتن هم از آريما به عنوان سازنده x800 نام برده شده . اين مطلب براي منهم عجيب بود و به همين دليل بهش اشاره کردم تا مورد بحث و تبادل نظر قرار بگيره . مشتاق مطالعه نظرات شما در اين زمينه هستم.

اتفاقا اون فروم بسيار جالب و خواندني است . من مدتهاست پيگير پستهاي اون انجمن هستم چون بهترين راه مطالعه چيپهاي سامسونگ پيگيري ديوايسهاي ايتن هست. حتي بنچمارکهايي که در پست قبلي ارسال کردم از پستي بود که يکي از کاربران فايل xml خام حاصل اجراي بنچمارک رو تو فروم upload کرده بود که با کمک سايت spbhouse و به صورت جدول فوق تقديم شما شد و در واقع منبع همون سايت کاربران ايتن هست.

اين من هستم که مشتاق بحثهاي شما و ساير اساتيد و دوستان هستم و بهره فراوان ميبرم
بازهم از شما براي ادامه بحث تشکر ميکنم

POORYA_L

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان یکی میشه به من بگه بین
O2 XDA Atom Life
O2 XDA Flame
چه تفاوتی به غیر از cpu این دو وجود داره
و در یک کلام کدام بهتره.
وکدام یک gps دارند

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
دوستان یکی میشه به من بگه بین
O2 XDA Atom Life
O2 XDA Flame
چه تفاوتی به غیر از cpu این دو وجود داره
و در یک کلام کدام بهتره.
وکدام یک gps دارند

هیچ کدوم GPS ندارند ...
flame : Lcd 3.5 - 128 ram - 2 gig rom - tv out - camera with AF
life : Lcd 2.7 - 64 ram - 1 gig rom

اگه باز هم از خوبی های لایف می خوای به استاد حسین (فرانکشتاین) بگو کاملا توجیه تون می کنه ...;)

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
بچه ها یه سئوال داشتم ...
به غیر از qwerty keyboard چه فرق اساسی بین Eten M800 vs Eten X800 وجود داره ؟
با توجه به اینکه M800 صفحه وی جی ای داره و چیپست جی پی اسش از نوع Sirf Star III هست معقولانه هست صبر پیشه بشه و به جای قیصر یک دستگاه Eten M800 خریداری بشه؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام خدمت دکتر جان عزيز
اميدوارم حالتون بهتر شده باشه و فولي ريکاور از گاستروانتريت

در مورد سرعت x800 که فرموديد راستش نميدونم چي بگم ولي فکر ميکنم منهم در پستم همينو نوشته بودم! :happy:
X800 قطعا 500 مگاهرتزي است فقط من پرسيده بودم که سامسونگ بي سروصدا چيپ خاصي از خانواده sc32442 با مالتي پلاير 5 توليد کرده يا صرفا يک اورکلاک از سوي ايتن هست . حتي در پست دوم که اميدوار بودم مورد توجه جنابعالي هم قرار بگيره بنچمارکهاي x800 رو ارائه کردم و به وضوح نوشتم "همونطور که ملاحظه ميشه سي پي يو واضحا 100 مگاهرتز افزايش نسبت به X500+ رو در تستها نشون ميده و حتي داره در تستهاي توان محاسباتي شانه به شانه PXA270 در فليم حرکت ميکنه که نکته مثبتي است" که مشخصه منظورم 500 مگاهرتزي بودن x800 در مقابل 400 مگاهرتز x500+ هست. به نظر منهم ديوايس اورکلاک شده است ولي عيب اينکار بالا بردن تصاعدي مصرف انرژي و کوتاهي عمر باتري خواهد بود. منهم با نظرتون کاملا موافقم که اورکلاک کردن بيشتر اون غير ممکن خواهد بود.

در مورد sdhc بله همينطوره ساپورت وجود داره اما سخت افزاري نيست بلکه توسط درايور هست که نه تنها کنده بلکه سازگاري هم صد در صد نيست و در همون فروم ايتن هم حتما ملاحظه فرموديد که کم مشکل ترين کاربران همون 4 گيگي ها هستن .

در مورد سازنده اين دو ديوايس هم من اين مطلب رو تو مجله اي ديده بودم که دو سه ماه پيش دستم رسيده بود و x800 رو معرفي کرده بود . در اونجا x500+ هم معرفي شده بود و ذکر شده بود که x800 رو آريما توليد ميکنه و x500+ رو کوانتا . اينهم يک لينک در اين مورد
http://www.intomobile.com/2007/07/0...on-3g-and-35g-windows-mobile-smartphones.html

E-ten and Arima have joined forces to start pushing high-end devices loaded with the Windows Mobile OS....Sources at E-ten said that the first jointly developed phone, the X800, is slated for a Q3 2007 delivery and will feature HSDPA, GPS and Wi-Fi.​
البته در همون فروم ايتن هم از آريما به عنوان سازنده x800 نام برده شده . اين مطلب براي منهم عجيب بود و به همين دليل بهش اشاره کردم تا مورد بحث و تبادل نظر قرار بگيره . مشتاق مطالعه نظرات شما در اين زمينه هستم.

اتفاقا اون فروم بسيار جالب و خواندني است . من مدتهاست پيگير پستهاي اون انجمن هستم چون بهترين راه مطالعه چيپهاي سامسونگ پيگيري ديوايسهاي ايتن هست. حتي بنچمارکهايي که در پست قبلي ارسال کردم از پستي بود که يکي از کاربران فايل xml خام حاصل اجراي بنچمارک رو تو فروم upload کرده بود که با کمک سايت spbhouse و به صورت جدول فوق تقديم شما شد و در واقع منبع همون سايت کاربران ايتن هست.

اين من هستم که مشتاق بحثهاي شما و ساير اساتيد و دوستان هستم و بهره فراوان ميبرم
بازهم از شما براي ادامه بحث تشکر ميکنم
تشکر قربان ،
امان از دست این عفونت های بیمارستانی ....

بله قربان ، کاملا صحیح می فرمایید ، من هم فکر می کنم که هم سرعت دستگاه بالا رفته و همزمان مصرف بالاتر قرار می گیره ، ولی همه اینها چیز هایی ست که من حاضرم برای صفحه پرافتخار وی جی ای فدا کنم.

درمورد این که آریما همکاری کرده ؟ من اصلا ندیده بودم در فروم ای تن. خیلی عجیب هست ، اگر این طور باشه ، می شه گفت آریما داره مسیر مستقلی رو می ره که دقیقا ً برعکس تولید انبوه و همشکل ( مدل Fordism) شرکت HTC هست. باید بهشون احسنت گفت
دستگاه هایی که همه چیز دارن و همه کار می کنن

POORYA_L

Registered User
لایک‌ها
7
هیچ کدوم GPS ندارند ...
flame : Lcd 3.5 - 128 ram - 2 gig rom - tv out - camera with AF
life : Lcd 2.7 - 64 ram - 1 gig rom

اگه باز هم از خوبی های لایف می خوای به استاد حسین (فرانکشتاین) بگو کاملا توجیه تون می کنه ...;)

استاد حسین (فرانکشتاین) ما را توجیه کن!

fara85

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها یه سئوال داشتم ...
به غیر از qwerty keyboard چه فرق اساسی بین Eten M800 vs Eten X800 وجود داره ؟
با توجه به اینکه M800 صفحه وی جی ای داره و چیپست جی پی اسش از نوع Sirf Star III هست معقولانه هست صبر پیشه بشه و به جای قیصر یک دستگاه Eten M800 خریداری بشه؟

اگه من جای شما بودم اصلاً صبر پیشه نمی کردم همین حالا یک x800 میگرفتم :p
به خصوص که دارندگان x800 هم ظاهراً ازش راضیند و این مهم ترین چیزه (تا flame در نیومده بود، کی خبر داشت مشکل آنتن دهی داره؟)
ولی خوب اگر کیبرد براتون مهمه و افزایش وزن و ضخامت مهم نیست، خوب میشه صبر کرد m800 بزودی در میاد.
البته این فقط نظر منه. به هر حال قیصر هم واقعاً دستگاه خوبیه.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب این خبر بسیار مهمه
به این دلیل که نشون می ده حداقل مایکروسافت در چه مرحله ای ست

همین خبر هم تلویحا نوشته که سال 2008 یا 2009 باید منتظر ورود دستگاه هایی تحت این پلت فورم باشیم
اما نکته جالب اینه که این سایت مغرور ظاهرا ً تا حالا فوتان رو زیارت نکرده ، چون تکیه اصلی ش رو روی چیزی گذاشته که همه از پرس کانفرنس ش می تونن بخونن

جالب می شه که از خطوط سل فون ها ، تنها به عنوان وکتور اطلاعات خام دیجیتال قابل دیکود کردن توسط هر پلت فورم استفاده بشه ها
فکرش رو بکنید

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
میخاستم یه اعترافی بکنم
من بازم عاشق شدم
عاشق پولارریس! با اینکه گوشیه جدید او2 ، وی جی ای نیست و تری جی رو ساپورت نمیکنه
ولی باز براش کم نزاشته

بالا