• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2
دقت کردید که اینی که نوشته ، ایکس 800 رو 400مگاهرتزی معرفی کرده ؟:cool:
فکر کنید اگر 500 مگاهرتزی شون بود چه می کرد ، خیابون می بست احتمالا
:happy:

البته اين X600 رو براي مثال بكار برده و فكر كنم اوضاع X800 بهتر هم باشه ,
اسپند دود كنيد !!!

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
دقت کردید که اینی که نوشته ، ایکس 800 رو 400مگاهرتزی معرفی کرده ؟:cool:
فکر کنید اگر 500 مگاهرتزی شون بود چه می کرد ، خیابون می بست احتمالا
:happy:

منم دیدم ..تعجب کردم :blink: گفتم شاید به لحاظ پرفورمنس یکی هستن ...:wacko:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان تست هایی که این بابا زده ، روی ایکس 600 هستش ، که البته به دلیل کیو وی جی ای بودن ، به راحتی دو رقیب دیگه ش رو جا گذاشته ، من اما نفهمیدم ، تمام صفحه مرور رو که ببینید خبری از ایکس 600 نیست اصلا ، فقط ایکس 800 هست. تازه بازم برداشته و سی پی یو شو 400 زده
خلاصه که باید منتظر بشید من بروم روی مین!!!
اگر سالم برگشتم ، بهتون می گم که بخرید دستگاه رو یا نه

موفق باشید

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستانی که اندر کف M800 بودند باید بگم که ایشون رخشونو نشون دادند و برای فروش موجوده
X600 هم همراه با ام800 وارد بازار شد
ادیت : این تاپیک رو بخونید بسیاری از مسائل واستون حل خواهد شد

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان تست هایی که این بابا زده ، روی ایکس 600 هستش ، که البته به دلیل کیو وی جی ای بودن ، به راحتی دو رقیب دیگه ش رو جا گذاشته ، من اما نفهمیدم ، تمام صفحه مرور رو که ببینید خبری از ایکس 600 نیست اصلا ، فقط ایکس 800 هست. تازه بازم برداشته و سی پی یو شو 400 زده
خلاصه که باید منتظر بشید من بروم روی مین!!!
اگر سالم برگشتم ، بهتون می گم که بخرید دستگاه رو یا نه

موفق باشید

من از نوروز تا حالا منتظر اين X800 هستم و الان بي صبرانه منتظر نتيجه تست شما خواهم ماند.
اميدوارم كه زودتر به دستتون برسه.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
expansys هم برای پیش فروش گذاشته اش ، البته با این سابقه بسیار سیاهی که دارد ، من فکر می کنم ، حتی میانه دسامبر رو هم که نوشته ( یعنی یک ماه دیگه ) اماده نشه ، من بیچاره رو که دو ماه سر کار گذاشته

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2
expansys هم برای پیش فروش گذاشته اش ، البته با این سابقه بسیار سیاهی که دارد ، من فکر می کنم ، حتی میانه دسامبر رو هم که نوشته ( یعنی یک ماه دیگه ) اماده نشه ، من بیچاره رو که دو ماه سر کار گذاشته

جناب دكتر شما كه ميخوايد از لندن بخريد جاهاي ديگه هم هست , مثلا اين كه موجودي هم داره :
http://www.inkino.co.uk/zen/index.php?main_page=product_info&cPath=82&products_id=1997

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
دوستانی که اندر کف M800 بودند باید بگم که ایشون رخشونو نشون دادند و برای فروش موجوده
X600 هم همراه با ام800 وارد بازار شد
ادیت : این تاپیک رو بخونید بسیاری از مسائل واستون حل خواهد شد

چیزایه جالبی نوشته بودن

راستی تو اونجا یه سئوالی شده که برای منم دونستنش مهمه
گوشی که وی جی ای هست رم زیادی رو اشغال میکنه؟
و اینکه ام 800 (البته این سئوال شامل ایکس 800 هم میشه ) با داشتن صفحه وی جی ای و رم 64 آیا موقع اجرا تام تام یا هر برنامه ای سنگین دیگه ممکنه دچار مشکل بشه

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
چیزایه جالبی نوشته بودن

و اینکه ام 800 (البته این سئوال شامل ایکس 800 هم میشه ) با داشتن صفحه وی جی ای و رم 64 آیا موقع اجرا تام تام یا هر برنامه ای سنگین دیگه ممکنه دچار مشکل بشه
یکی اینجوری سوال اولت رو جواب داده حسین جان :
مساحتی که کیو وی جی ای و وی جی ایش دارند ، برای نمایش تصویر یکی هست ، پس انرژی یکسانی مصرف میشه ، چه رم چه باتری - اینو مثل اینکه تازه بهش رسیده بود و درست و غلطش رو من یکی در حد تایید نیستم -
دوم اینکه گفته بودن به صفحه کاری نداره و اون آقا خفنه :D توی تاپیک گفته بود مشکلی با رم 64 نیست

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
آره پارسا جان اونا رو خوندم
منتها میخام نظرات دوستان خودمون رو هم بدونم
نظر دوستانی مثله علی (ادلون 64) و دکتر چیه؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آره پارسا جان اونا رو خوندم
منتها میخام نظرات دوستان خودمون رو هم بدونم
نظر دوستانی مثله علی (ادلون 64) و دکتر چیه؟
ببخشید ( اسمایلی شرمنده و خجل )

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
داشتیم رفیق!؟ (اسمایل شکار)
این چه حرفی
حرفای تو برام خیلی قابل احترامه (باور کن از پست آخریت خیلی ر ناراحت شدم)

اصلا اشتباه لپی شد
اصلا من فردی خاصی مد نظرم نیست، خواهشا دوستانی که اطلاعاتی تو این جریان دارن بگن

=-=-=-=-=-=

(شرمنده مدیران که زیاد آف تاپیک شد)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
چیزایه جالبی نوشته بودن

ببینید ، مشکل این وی جی ای بودن ، تنها نیست ، مشکل 64 مگی بودن رم هم هست ، ولی اینها به هم مربوط نیستن ، الان من دستگاه اتم رو بعد از آپگرید ، فقط 20مگ مموری آزاد دارم. خوب اگر همین روی ایکس800 هم باشه ، که فرقی نکرده کرده؟ مسئله وی جی ای بودن ،این هست که هر کسری از ثانیه ، دستگاه شروع به چک کردن می کنه که ایا اطلاعات روی هر پیسکل نمایش تغییر لازم داره یا نه ، که اینجاست که پردازش 4 برابر کیو وی جی ای هست.

اما در مجموع من چندان بد بین نیستم . فکر می کنم برای کاری که من می خواهم ، دستگاه بدی نخواهد بود.

در ضمن ، مثل اینکه آی میت هم دوباره زیر قول زد و میانه نوامبر رو زیر سیبلی رد کرد ، تاریخی که قرار بود حداقل اون دو مدل آلتیمت بیان
من که مدتهاست اصلا به عنوان گزینه واقعی بهشون نمی نگرم

موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بله ممكنه كه سركارى باشه اما آدرسي رو كه دادم تو خود سايت Glofish معرفي كرده .
http://www.glofiish.com/wheretobuy_uk.htm

تشکر قربان از حسن توجه تون ، من دوستم حدود 20 روز دیگه می یاد ، تا اون موقع یک فکری به حال این اکسپنسیسی های از خدا بی خبر می کنم

راستی خواستم یک مطلبی رو بگم در مورد اچ تی سی و سی پی یو های کوالکام

ببینید ، ایندکس کور پلیری که من گذاشتم ، درسته که از نگرانی ها برای ایکس800 کم نکرد ، ولی نشون داد حتی رم 128 مگی رو سی پی یوی کوالکام ، نمی تونن سی پی یو هایی 2440 سامسونگ رو جا بگذارند ، حتی با رم 64

این یه کم برای آینده دستگاه هایی که با کوالکام می یان نگران کننده هست. سامسونگ معروف به داشتن قدرت پردازش بالاتر از حد انتظارش نسبت به کلاک سی پی یو هست ، ولی این شاید نزدیک ترین چیز به مقایسه مستقیم دو پلت فورم رو بروی هم داشته باشیم.

به نظرم ، البته و صدالبته که ممکنه مثلا از رمی که استفاده شده باشه ، ممکنه از او اس باشه که در مثلا کایسر مشکل ساز شده ، ولی همین که تاچ کروز و کایسر رو با هم جا می گذاره ، و اینکه این دو هر دو یک اسکور می یارن ، موید نظریات منه
موفق باشید

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
کوالکام سی پی یوی 1 GHz رو برای موبایل ها انونس کرد . این چیپست ها اچ اس دی پی اِی رو با سرعت 7.2 مگابایت بر ثانیه ساپورت میکنه ...
و دوربین هایی با 12 مگا پیکسل رو میتونه بکشه ...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
شاید هنوز نیومده باشه و فقط پری اردر باشه ، اما اکسپنسیس سایتی نیست که بین ام و ایکس اشتباهی بکنه عزیز

بالا