• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان به دلایلی مجبور به گشت و گذار حسابی شدم در دنیای پی پی سی
باور کنید چیزهایی که خواهم نوشت ، تلخ ترین واقعیاتی ست که در دنیای پاکت پی سی به ان برخورده ام ، ولی من انتخاب ام را بر اساس ایشان خواهم کرد ، امیدوارم اگر دوستان اطلاعات کاملتری دارند اینجا در اختیار بگذارند

خوب همان طور که می دانید ، حدود دو ماه پیش تصمیم گرفتم به دلیل قیمت مناسب ایکس 500پلاس و امکانات معقول ش یکی ش را بخرم که تعلل ام ، باعث شد که در expansysوضعیت ش ordered on request شود که در این سایت ، به معنی دو زار بده آش هست. بنابراین به ایکس 800 فکر کردم ، که باز هم این سایت مزخرف ، در احمقانه ترین حرکت دنیا ، مشتری ش مسلم ش را پراند. خلاصه بعد از اشکالات عدیده ای که از دستگاه گرفتند ، به دو دلیل عمده ، از خریدش صرف نظر کردم : 1.من هر بار که دستگاه ام هارد ریست شود ، می بایست حدود 2-3 روز صرف نصب برنامه های پزشکی ام که متجاوز از 100تاست بکنم. ممکن ست که ای تن ، مثلا در پی کوشش و خطا مشکلات متعدد ایکس 800 رو برطرف کنه ، ولی فکر نکنم که من دیگه حوصله نصب هزار تا برنامه بعد از هر هارد ریست را داشته باشم.(منظورم بعداز رام آپگرید ست)
2. دستگاهی که در حصار 64مگ رم گیر کرده ، حتی جادو هم نمی تونه رهاش کنه

مشکلات ایکس 800 تا امروز : بنچ مارک های ضعیف ، رم کمتر از 20 مگ در شروع کار ، مشکل سخت افزاری که در باطری ، با باز شدن ،دستگاه ریست می شه ، و از جالب توجه ترین شون ، دوربینی ست که حتی با کیفیت وی جی ای هم عکس نمی گیره
مزایای ایکس 800 ، صفحه پر افتخار وی جی ای ، سی پی یو نسبتا ً قوی که البته میان گیر کردن های متمادی دستگاه ممکنه گم بشه ، داشتن جی پی اس بسیار عالی ، ابعاد قابل قبول ، به غیر از طولش ، و البته ساپورت SDHC که با یک پچ اضافه می شه

خوب طبیعی بود که با چنین مایوس شدن بزرگی ، نگاه من به فلیم بزرگ برگرده
برای همین ، شروع کردم به پرس و جو ، منابع تایید نشده ، قیمت فلیم رو در تهران 800 هم اعلام می کردن ، و می تونست که گزینه خوبی باشه
اما با سر به این فروم باز هم مایوس شدم.
به طور خلاصه ، مزایای فلیم ، مموری داخلی 2 گیگ ، رم 128 ، پردازش گر گرافیکی مجزا ، صفحه پر افتخار وی جی ای ، قدرت بالاست
و معایب ش ، بزرگ بودن ( حتی از اکسیم بزرگ تر ست) ، نداشتن جی پی اس ، و نداشتن ساپورت نرم افزاری برای SDHC هست

می بینید که هیچ دستگاهی ظاهرا ً کامل نیست

به دلایلی که اینجا جاش نیست ، کایسر هیچ وقت جزو گزینه هام نبوده.
( قیمت بالا ، وزن واقعا ً غیر قابل قبول ، داشتن کی بورد که برای من اضافی به حساب می یاد ، امکاناتی که اصلا ً قابل استفاده در ایران نیست ...)

حالا با توجه به این اوضاع خراب ، دو راه دارم پیش رو ، یا بروم دنبال Touch و یا Touch Cruise که دومی 3 دسامبر قول ریلیز ش داده شده
یا اینکه در حرکتی خفت بار ، عقب گرد کنم و بروم اتم ، اتم پیور یا اتم اگزک بگیرم

لازم نیست توضیح بدهم که ، اتم لایف ، یا مثلا ً زینک و این جور هله هوله ها ، اصلا ً بهتره مطرح نشوند

از همین الان پذیرای نظرات شما هستم

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دانیال جان من رو خراب این گفته ها کردی:(

بیراه نگفتی:(

دانیال من یه پیشنهاد میدم (هنوز عجیب به لایف فکر نمی کنی)البته حق داری شما زیاد مطالعه میکنی با ppc برا همین این vga چیز مهمی برا شماست همین طور این رام 64 واقعا عذاب آور:eek:

ولی پیشنهاد من به شما اینه که یا صبر کنید یا به تاچ دوال فکر کنید:blush:ولی اگر قید gps رو بزنی خرید فلیم کمی تا قسمتی عقلانی هست:)

پ.ن:نظر کاملا شخصی هست:)

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
حالا با توجه به این اوضاع خراب ، دو راه دارم پیش رو ، یا بروم دنبال Touch و یا Touch Cruise که دومی 3 دسامبر قول ریلیز ش داده شده
یا اینکه در حرکتی خفت بار ، عقب گرد کنم و بروم اتم ، اتم پیور یا اتم اگزک بگیرم

البته من کوچیک تر از اونم که بخوام در انتخاب اساتیدی چون شما دخالت کنم.

دکتر جان Touch رو بهتره بی خیال بشید با اون CPU کمش.:wacko:
Touch Cruise را واقعا موافقم و اگه از اومدنش اطلاع داشتم سراغ P535 نمیرفتم.
Atom اگه بخرید باید قید رفتن به جاهایی که هواش مرطوب هست را بزنید چون بین لایه های LCDیش رطوبت میره (تجربه شخصی) دکمه هاش هم چنگی به دل نمیزنند.

ولی هیچ کدوم از اینها با آرزو همیشگی شما (VGA) نمیخونند.:blush:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دانیال جان من رو خراب این گفته ها کردی:(

بیراه نگفتی:(

دانیال من یه پیشنهاد میدم (هنوز عجیب به لایف فکر نمی کنی)البته حق داری شما زیاد مطالعه میکنی با ppc برا همین این vga چیز مهمی برا شماست همین طور این رام 64 واقعا عذاب آور:eek:

ولی پیشنهاد من به شما اینه که یا صبر کنید یا به تاچ دوال فکر کنید:blush:ولی اگر قید gps رو بزنی خرید فلیم کمی تا قسمتی عقلانی هست:)

پ.ن:نظر کاملا شخصی هست:)

حسین جان ، همان طور که باید متوجه شده باشی ، وجود وی جی ای همان قدر برای من مهم هست که رم 128. می بینید که فعلا فقط فلیم این مشخصات رو داره ، که اون هم ، به دلیل عدم پشتیبانی از SDHC به درد من نمی خوره

بابا ول کن این اتم لایف ات رو ، اخه کی 800تومن پول می ده به دستگاهی که بلوتوث 1.2 داره و رم 64 استفاده کرده و هیچ فرق واضحی با اتم 400تومنی نداره عزیز دل برادر.( می بخشید تند حرف زدم ، مشکلات ام داره زیاد تر هم می شه)

البته من کوچیک تر از اونم که بخوام در انتخاب اساتیدی چون شما دخالت کنم.

دکتر جان Touch رو بهتره بی خیال بشید با اون CPU کمش.:wacko:
Touch Cruise را واقعا موافقم و اگه از اومدنش اطلاع داشتم سراغ P535 نمیرفتم.
Atom اگه بخرید باید قید رفتن به جاهایی که هواش مرطوب هست را بزنید چون بین لایه های LCDیش رطوبت میره (تجربه شخصی) دکمه هاش هم چنگی به دل نمیزنند.

ولی هیچ کدوم از اینها با آرزو همیشگی شما (VGA) نمیخونند.:blush:

قربان ، متشکر از نظر دادن تون
والا عرض شود ، الان دستگاه نامزدم جلوم هست ، به راحتی به ویندوز موبایل 6 آپگرید شد ( فکر می کنید ازین دستگاه های ویندوز موبایل 6 که اخیرا ً خریده اید و خرید ه ایم ،کدام یک نسخه بعدی ویندوز موبایل رویش نصب شود ؟ می بینید چقدر آینده نگر بودم که گفتم اتم بخرید دو سال پیش ؟) بدون مشکل کار می کنه ، و در حقیقت از امکانات ، هیچ کسری واضحی از جدید ترین محصولات نداره، پس چرا من باید خودم رو جر بدم که مثلا دستگاه متوسطی مثل ایکس 800 دستم بگیرم
والا من نمی خوام بروم جای مرطوب، ولی مشکلی هم با ال سی دی ش نداشته ام تا حالا ، ساپورت اکسون هم تا اینجاش خوب بوده
موفق باشید

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
دکتر جان تو که همه گزینه ها رو اوت کردی. به شخصه از اوت شدن ایکس 800 خوشحال شدم. بنچ مارک هاش که بیاد فکر کنم خودت هم خوشحال شی.
یه نگاه هم به توشیبا بنداز. با وجود اون ایرادای احمقانه که داره دل من یکی رو آب کرده . اگه گرفتی منم مریدت میشم و دنباله روت (البته به شرط عدم مشکل !!) واقعا فکر نکردم به دستگاه وی جی ای واید + یو اس بی هاست + رم 128 + سی پی یو 512 خیلی سخته!! فکر کنین با این مشخصات مخصوصا با اون صفحه چی کارا که نمیشه کرد

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
دکتر جان تو که همه گزینه ها رو اوت کردی. به شخصه از اوت شدن ایکس 800 خوشحال شدم. بنچ مارک هاش که بیاد فکر کنم خودت هم خوشحال شی.
یه نگاه هم به توشیبا بنداز. با وجود اون ایرادای احمقانه که داره دل من یکی رو آب کرده . اگه گرفتی منم مریدت میشم و دنباله روت (البته به شرط عدم مشکل !!) واقعا فکر نکردم به دستگاه وی جی ای واید + یو اس بی هاست + رم 128 + سی پی یو 512 خیلی سخته!! فکر کنین با این مشخصات مخصوصا با اون صفحه چی کارا که نمیشه کرد
از G900 ريويوي درست و حسابي داري؟
G900 ايراداشو بشه تحمل كرد، نداشتن دكمه سافت ريست رو نميشه تحمل كرد.
67.gif

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
اونو ديدم. ريويوش جالب نبود... :wacko:
پارسا، ميدوني بنظر من ايراد ريويوهاي GSMArena چيه؟ 2صفحه اول مياد از گوشي از زاويه هاي مختلف عكس ميزاره و درمورد دكمه هاش و ظاهرش صحبت ميكنه. اصلا وارد بحث هاي سخت افزاري كه براي يه PPC خيلي مهمه نميشه (برعكس بقيه ريويوها). اما من از قسمتهاي Key features و Main disadvantages خيلي خوشم مياد. اگه ريويويي رو نخونم حتما اين دو قسمتو ميخونم. بقول معروف، مفيدِ و مختصر.
(نظر كاملا شخصيه)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
منم باهات موافقم ... این سایت اصلا به پی پی سی از جنبه ی پی سی بودنش نگاه نمیکنه

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
واقعا انگار بلد نیستن مثل آدم یه روبو بزنن فقط به ظاهر گوشی می پردازن
به نظر من تا گوشی دست ایرانی جماعت نیوفته نمیشه به این رویو ها اعتماد کرد چون فقط ایرانی ها دل و روده گوشی رو میریزن بیرون :wacko:

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
از G900 ريويوي درست و حسابي داري؟
G900 ايراداشو بشه تحمل كرد، نداشتن دكمه سافت ريست رو نميشه تحمل كرد.
67.gif

اينجا يه ريويوي خيلي مختصر و جالب از جي 900 گذاشته
http://www.phonearena.com/htmls/Toshiba-Portege-G900-Review-review-r_1787-p_7.html

در كل نويسنده اشاره كرده كه دستگاه صفحه ي عالي اي داره ولي اين صفحه با رزولوشن بزرگ هم باعث كندي دستگاه شده و هم باعث اينكامپتيبيليتي!! با بعضي از برنامه ها ( كه واقعا ضعف بزرگي براي دستگاههاي ويندوز موبايله) حتي مثلا وقتي كي برد باز ميشه و صفحه لند اسكيپ مي شه چند ثانيه اي طول ميكشه كه دستگاه از فكر كردن بيرون مياد (چيزي تقريبا دو برابر زمان باز كردن كي برد تايتن با سامسونگ 400!) البته يه سري بنچ مارك هم گذاشته كه در نوع خودش جالبه.
بنچ مارك گرافيك فاجعه است 854 در مقابل 3093 ايكس 500 و 3074 ام 700 كه البته با اون صفحه بزرگ قابل پيش بيني بوده. در بقيه موارد يا تقريبا با دستگاههاي فوق برابر بوده و يا بالاتر بوده. و نتيجه نهايي اس بي پي بنچ مارك پيروز قاطع بين 3 دستگاه بوده كه براي يه دستگاه وي جي اي وايد در بين 2 دستگاه كيو وي جي اي واقعا يه افتخاره و باعث تعجب بنده:happy: البته نويسنده هم گفته كه اونقدري كه از 500 انتظار داريد از اين انتظار نداشته باشين . اما اگه مساله فقط كار گرافيكي نباشه دستگاه خوب جواب ميده ( نمونه اش هم اسكايپه كه باعث كند شدن دستگاه نشده و اين براي اون ور آبي ها خيلي خوبه )

ممكنه اين كليپ رو توي يو تيوپ ديده باشيد اما اگه نديدين

http://uk.youtube.com/watch?v=HQN0vtb0IdE&feature=related

يه زن با لهجه ايتاليايي كه اتفاقا اندازه كلنگ هم از پي پي سي نمي فهمه (شايد هم مي فهمه و به انگليسي بلد نيست توضيح بده ) نحوه كار باهاش رو توضيح ميده. جالب اينجاست كه دستگاه هم هنگ مي كنه و مجبور ميشه واسه سافت ريست باطريش رو در بياره!! دو تا نكته داره اول اينكه به نظر بنده جنس بدنه به شدت نازك و افتضاحه (البته طراحي رو هم ميشه اضافه كرد) و دوم اينكه اين باطري درآوردن همچين هم كار ساده اي نيست كه بشه ازش گذشت.
باز كردن در و برداشتن باطري و جا زدن و گذاشتن در 30 ثانيه طول كشيد ! و 45 ثانيه هم بالا اومدن دستگاه (اتم من حداكثر 20 ثانيه اي مياد بالا!!) كه به نظر من اين مسئله قضيه رو زجر آور تر مي كنه اما باز صفحه وي جي اي وايد و ... .
كسي ديده فينگر پرينتش كجاست؟ به نظرم يه خورده بد جاييه . اما قابليتي كه براي اسكرول كردن صفحه هم ميده جالبه. (البته اگه شما با انگشتي كردن صفحه مشكلي نداشته باشيد از اين قابليت استفاده نمي كنين)

اينجا هم

http://www.theunwired.net/?item=review-toshiba-portege-g900-windows-mobile-6-professional-smartphone

يه ريويوي خيلي خوب راجع به توشيبا مي بيني كه نويسنده از صفحه اش و لذت استفاده از وب و خوندن ايبوك گفته و البته قابليت كنترل كامپيوتر با اون صفحه + فينگر پرينتش و حتي قابليت لاك و آنلاك كردن كامپيوتر كه به نظر من هم خيلي جالبه و معايبش رو دوربين 2 كه حتي كمتر هم ميزنه تري باند بودن (واسه ما مشكلي نداره؟!) و يه بانده بودن يو تي ام اس (به ما كه ربطي نداره ) ميدونه كه باز هم با وجود يه خورده ضخيم بودنش و بلند بودنش كه پاكتبيليتيش رو زير سئوال ميبره ميگه واقعا خريدش مي ارزه ( هر چي فكر ميكنم دستگاه به اين مشخصات بعيد ميدونم تا 2 سال ديگه باز توليد بشه :happy:)

راستي اين بنده خدا اونقدر ها هم كه ميگن گنده نيست .
http://uk.youtube.com/watch?v=GFmcAe0mik4&feature=related
اين كليپ رو ببيني كه بفهميد چقدر بزرگه ( در مقام مقايسه با 1 مدل سامسونگ و 1 مدل اچ تي سي ) و داخل جعبه اش چي داره

خوب و بالاخره يه خبر جالب هم براتون دارم . سايت طرفداران و مصرف كنندگان جي 900 رو شايد سر زده باشيد.
http://myg900.com/index.php?showtopic=336
تو اين تاپيك خبرش هست كه اين بابا از همون جي فورس هاي فليم داره (اما كلك صداش رو در نياورده!!) تا اين كه اين چشم بادمي ها دستگاه رو باز كردن و از اون چيزش !! عكس انداختن ( از دست اين چشم بادمي هاي حيز كه با چيز توشيبا هم كار دارن:happy:) ) خوب اين خودش خيلي نكته داره . جالب اينه كه توشيبا صداي اين چيپ رو در نياورده و جالب تر اين كه از اين چيپ حتي استفاده هم نكرده و رامي كه ساخته اين چيپ رو يه جورايي دور زده . اما احتمالا اگه روزي روزگاري اوضاع به نفع ان ويديا و جي فرس برگشت صد درصد رامي براي استفاده از اين قابليت هم ساخته خواهد شد (احتمالا اونقدر هزينه اي طراحي مجدد قالب ها و برد سخت بوده كه هزينه چيپست بي مصرف رو توشيبا متقبل شده و سخت افزاري چيپ ست رو دور زده!!)

راستي به خودي خود اس دي اچ سي رو ساپورت نميكنه ولي با يه فايل كب تا 4 گيگ رو بدون مشكل جواب داده.

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
اينجا يه ريويوي خيلي مختصر و جالب از جي 900 گذاشته
http://www.phonearena.com/htmls/Toshiba-Portege-G900-Review-review-r_1787-p_7.html

در كل نويسنده اشاره كرده كه دستگاه صفحه ي عالي اي داره ولي اين صفحه با رزولوشن بزرگ هم باعث كندي دستگاه شده و هم باعث اينكامپتيبيليتي!! با بعضي از برنامه ها ( كه واقعا ضعف بزرگي براي دستگاههاي ويندوز موبايله) حتي مثلا وقتي كي برد باز ميشه و صفحه لند اسكيپ مي شه چند ثانيه اي طول ميكشه كه دستگاه از فكر كردن بيرون مياد (چيزي تقريبا دو برابر زمان باز كردن كي برد تايتن با سامسونگ 400!) البته يه سري بنچ مارك هم گذاشته كه در نوع خودش جالبه.
بنچ مارك گرافيك فاجعه است 854 در مقابل 3093 ايكس 500 و 3074 ام 700 كه البته با اون صفحه بزرگ قابل پيش بيني بوده. در بقيه موارد يا تقريبا با دستگاههاي فوق برابر بوده و يا بالاتر بوده. و نتيجه نهايي اس بي پي بنچ مارك پيروز قاطع بين 3 دستگاه بوده كه براي يه دستگاه وي جي اي وايد در بين 2 دستگاه كيو وي جي اي واقعا يه افتخاره و باعث تعجب بنده:happy: البته نويسنده هم گفته كه اونقدري كه از 500 انتظار داريد از اين انتظار نداشته باشين . اما اگه مساله فقط كار گرافيكي نباشه دستگاه خوب جواب ميده ( نمونه اش هم اسكايپه كه باعث كند شدن دستگاه نشده و اين براي اون ور آبي ها خيلي خوبه )

ممكنه اين كليپ رو توي يو تيوپ ديده باشيد اما اگه نديدين

http://uk.youtube.com/watch?v=HQN0vtb0IdE&feature=related

يه زن با لهجه ايتاليايي كه اتفاقا اندازه كلنگ هم از پي پي سي نمي فهمه (شايد هم مي فهمه و به انگليسي بلد نيست توضيح بده ) نحوه كار باهاش رو توضيح ميده. جالب اينجاست كه دستگاه هم هنگ مي كنه و مجبور ميشه واسه سافت ريست باطريش رو در بياره!! دو تا نكته داره اول اينكه به نظر بنده جنس بدنه به شدت نازك و افتضاحه (البته طراحي رو هم ميشه اضافه كرد) و دوم اينكه اين باطري درآوردن همچين هم كار ساده اي نيست كه بشه ازش گذشت.
باز كردن در و برداشتن باطري و جا زدن و گذاشتن در 30 ثانيه طول كشيد ! و 45 ثانيه هم بالا اومدن دستگاه (اتم من حداكثر 20 ثانيه اي مياد بالا!!) كه به نظر من اين مسئله قضيه رو زجر آور تر مي كنه اما باز صفحه وي جي اي وايد و ... .
كسي ديده فينگر پرينتش كجاست؟ به نظرم يه خورده بد جاييه . اما قابليتي كه براي اسكرول كردن صفحه هم ميده جالبه. (البته اگه شما با انگشتي كردن صفحه مشكلي نداشته باشيد از اين قابليت استفاده نمي كنين)

اينجا هم

http://www.theunwired.net/?item=review-toshiba-portege-g900-windows-mobile-6-professional-smartphone

يه ريويوي خيلي خوب راجع به توشيبا مي بيني كه نويسنده از صفحه اش و لذت استفاده از وب و خوندن ايبوك گفته و البته قابليت كنترل كامپيوتر با اون صفحه + فينگر پرينتش و حتي قابليت لاك و آنلاك كردن كامپيوتر كه به نظر من هم خيلي جالبه و معايبش رو دوربين 2 كه حتي كمتر هم ميزنه تري باند بودن (واسه ما مشكلي نداره؟!) و يه بانده بودن يو تي ام اس (به ما كه ربطي نداره ) ميدونه كه باز هم با وجود يه خورده ضخيم بودنش و بلند بودنش كه پاكتبيليتيش رو زير سئوال ميبره ميگه واقعا خريدش مي ارزه ( هر چي فكر ميكنم دستگاه به اين مشخصات بعيد ميدونم تا 2 سال ديگه باز توليد بشه :happy:)

راستي اين بنده خدا اونقدر ها هم كه ميگن گنده نيست .
http://uk.youtube.com/watch?v=GFmcAe0mik4&feature=related
اين كليپ رو ببيني كه بفهميد چقدر بزرگه ( در مقام مقايسه با 1 مدل سامسونگ و 1 مدل اچ تي سي ) و داخل جعبه اش چي داره

خوب و بالاخره يه خبر جالب هم براتون دارم . سايت طرفداران و مصرف كنندگان جي 900 رو شايد سر زده باشيد.
http://myg900.com/index.php?showtopic=336
تو اين تاپيك خبرش هست كه اين بابا از همون جي فورس هاي فليم داره (اما كلك صداش رو در نياورده!!) تا اين كه اين چشم بادمي ها دستگاه رو باز كردن و از اون چيزش !! عكس انداختن ( از دست اين چشم بادمي هاي حيز كه با چيز توشيبا هم كار دارن:happy:) ) خوب اين خودش خيلي نكته داره . جالب اينه كه توشيبا صداي اين چيپ رو در نياورده و جالب تر اين كه از اين چيپ حتي استفاده هم نكرده و رامي كه ساخته اين چيپ رو يه جورايي دور زده . اما احتمالا اگه روزي روزگاري اوضاع به نفع ان ويديا و جي فرس برگشت صد درصد رامي براي استفاده از اين قابليت هم ساخته خواهد شد (احتمالا اونقدر هزينه اي طراحي مجدد قالب ها و برد سخت بوده كه هزينه چيپست بي مصرف رو توشيبا متقبل شده و سخت افزاري چيپ ست رو دور زده!!)

راستي به خودي خود اس دي اچ سي رو ساپورت نميكنه ولي با يه فايل كب تا 4 گيگ رو بدون مشكل جواب داده.

سلام
آقا من جسارن کردم و این پست شما رو به ترد مخصوص g900 انتقال دادم
در اینجا

خواهشا هر بحث و گفت گو در مورد G900 فقط در اینجا

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

مخلصیم استاد
عرض شود که ، جدای از دوربین واقعا ً ابتدایی که دستگاه داره ، رام داخلی ش واقعا ً یک جور خست به خرج دادنه ، به خصوص که می فرمایید ، دستگاه از گوفورس هم برخورداره
من خیلی با این دستگاه هایی که مموری داخلی شون کمه مشکل دارم ، چون برای سرعت ، خیلی برنامه ها رو توی مموری داخلی مجبورم نصب کنم
در مورد اینکه SDHCرو با پچ می شه enable کرد خوشحال شدم
دارم روش فکر می کنم .البته باید یک مقدار بنچ مارکهاشون رو بخونم

من دارم به Touch Cruise هم فکر می کنم
:(

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مخلصیم استاد
عرض شود که ، جدای از دوربین واقعا ً ابتدایی که دستگاه داره ، رام داخلی ش واقعا ً یک جور خست به خرج دادنه ، به خصوص که می فرمایید ، دستگاه از گوفورس هم برخورداره
من خیلی با این دستگاه هایی که مموری داخلی شون کمه مشکل دارم ، چون برای سرعت ، خیلی برنامه ها رو توی مموری داخلی مجبورم نصب کنم
در مورد اینکه SDHCرو با پچ می شه enable کرد خوشحال شدم
دارم روش فکر می کنم .البته باید یک مقدار بنچ مارکهاشون رو بخونم

من دارم به Touch Cruise هم فکر می کنم
:(

P535 را هم جزو انتخابهاتون قرار بدید.;)

بالا