• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
htc-touch_cruise_01.jpg

منبع
ديزاين مزخرفي داره. مخصوصا اون جويستيكش كه آدم فكر ميكنه از پلاستيكه (شايدم باشه). ميتونست خيلي سنگينتر باشه (منظورم وزنش نيسن) نه اينحوري پايين و بالاش هلالي.

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
میخاستم یه اعترافی بکنم
من بازم عاشق شدم
عاشق پولارریس! با اینکه گوشیه جدید او2 ، وی جی ای نیست و تری جی رو ساپورت نمیکنه
ولی باز براش کم نزاشته
عشق نيست!
هوسه!
274.gif

من كه ازش خوشم نيمد. VGA‌ كه از نون شب واجب تره نداره! حالا خريدار بياد پول جي‌پي‌اس ريسايور اون هم واسه ايران بده!

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
ديزاين مزخرفي داره. مخصوصا اون جويستيكش كه آدم فكر ميكنه از پلاستيكه (شايدم باشه). ميتونست خيلي سنگينتر باشه (منظورم وزنش نيسن) نه اينحوري پايين و بالاش هلالي.
به نظر من هم چيز فوق العاده اي نداره. همون o2 orbit با يه ديزاين زشت تر!
راستي چرا HTC برخلاف ايتن اصلا" به صفحه ي VGA‌ كاري نداره! انگار همش داره واسه راننده كاميون ها دستگاه مي زنه!

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
راستي چرا HTC برخلاف ايتن اصلا" به صفحه ي VGA‌ كاري نداره! انگار همش داره واسه راننده كاميون ها دستگاه مي زنه!
اما تا چند ماه آينده ديوايسهاي خيلي خوبي مياد (پيشبيني)!

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
من هر چی فکر می کنم دلیلی برای این همه هیجان در مورد فوتون پیدا نمی کنم.

علتش هم پیش زمینه ایه که از مایکروسافت دارم. راحتی وصف نکردنی ایکس پی نسبت به 98!!! و کاهش سرعت خیلی جزئیش!!! یا برقراری رابطه عاطفی با ویستا همونطور که جناب بیل گیتس فرمودند!!!! یا تغییر چشمگیر بین ویندوز موبایل 5 و 6 همه من رو به یاد این نکته میندازه که مایکروسافت یه ناجیه که اومده همه رو از این همه پول گرایی و تجارت پیشگی نجات بده!!!

به نظرم تنها کار مفیدی که در این سال ها توسط مایکروسافت انجام شده تغییر از ویندوز موبایل 2003 به ویندوز موبایل 5 بوده که مشکل سرعت رو جایگزین چند مشکل دیگه کرده و البته از حق نگذریم استفاده دستگاه برای عموم راحت تر شده.

البته این خاصیت بشره که همیشه فکر می کنن یک نفر ناجی (مهدی یا مسیح یا موسی ...) از آسمون براشون هلپی میوفته پایین و صلواتی براشون کلی معجزه در میاره و در راه رضای خدا زندگی اونها رو متحول می کنه و اتفاقا در بازار پی دی ای اون شخص بیل گیتسه! اما به شخصه هر چی فکر می کنم دلیل یا نشونه ای در جهت انجام اینجور تحول ها در ویندوز موبایل نمی بینم.

این دستگاه روز به روز داره عمومی تر میشه و البته این بخشی از استراتژی های مایکروسافته. تازه وارد های این بازار(که اتفاقا فعالان بازار هم هستند) افرادی هستند که اکثرا تا بحال اسمارتفون داشتند (یا اصلا چیزی نداشتند) و این دستگاه ها رو با اسمارت فون ها مقایسه میکنند و غالبا معیار های مقایسشون راحتی استفاده ،میزان برنامه های ترد پارتی و بعضا سرعت هست و راهی که مایکروسافت انتخاب کرده ارضا نیاز های این دسته از کاربران با بوجود آوردن حس برتری در این موارد در مقایسه با اسمارتفون ها ( و نه پاکت پی سی های گذشته ) است و همه میدونیم این حس با دستگاههای کنونی به راحتی قابل القا است.

همه ما و مایکروسافت میدونیم که در آینده نه چندان دور پی دی ای ها محو خواهند شد و چیزی که باقی می مونه موجی از اسمارت فون ها ارزان قیمت و دستگاههای پیچیده تر بزرگتر و بسیار قوی تر از پاکت پی سی های امروزی خواهند بود که تقریبا نسل پاکت پی سی ها نوت بوک ها و تبلت ها را نابود خواهند کرد و مایکروسافت امیدواره این دستگاهها همون اوریگاماهای خودش باشند. و سرمایه گذاری های کلانی که مایکروسافت در این بخش داره گواه همین مدعاست. با توجه به این بازار اگر من هم جای مایکروسافت بودم عقل پیشه می کردم و به جای صرف هزینه های سر به فلک کشیده آر اند دی برای ویندوز موبایلی با قابلیت های وحشتناک و تغییرات شگرف که نیاز به دستگاههایی مخوف تربا سی پی یو های وحشتناک و رم ها و رام های گران و ال سی دی های بزرگ به آپدیت اسکین و چند تا پلاگین رو می آوردم. و اگر غیر از این کاری می کردم مطمئنا خیلی زودتر از اینها نابود شده بودم.

متاسفانه و یا خوشبختانه یوزر های حرفه ای ویندوز موبایل دستگاههایی معمولا به عمر 1-2 سال دارند و فعلا هم قصد تعویض اون رو ندارند . علتش هم اینه که متاسفانه از زمان ارائه ویندوز موبایل 5 (وحتی قبل از اون ) تا بحال بازار پی دی ای تکون نخورده و فقط دستگاههای با زرق و برق بیشتر به بازار اومدن تا با قیافه و اندازه و چند فیچر ابتدایی و گاهی متوسط که علاقه مندان به اسمارت فون ها رو به خودشون جلب کنن و بعضا هم دستگاههایی اومدن که اون دسته از پاکت پی سی باز هایی رو که در اولین خرید دستگاههای ضعیف رو خریدن اغوا کنند . و البته اکثر افرادی که دستگاههای متوسطی دارند به دلیل انسی که به دستگاه گرفتند و یا این واقعیت که بهترین دستگاههای فعلی از نظر امکانات تفاوت چندانی ندارند از خرید دستگاههای جدید خود داری کردند . البته در این مورد خیلی از افراد هم به سمی بوک ها و اوریگامی ها و تبلت ها رو آوردند و در کنار پاکت های خودشون یکی از اون دستگاهها رو دارند که اتفاقا این نشون دهنده موفقیت استراتژی های مایکروسافت و برخی سازنده های پاکت پی سی ( از جمله اچ تی سی با مدل شیفتش) هست.

لپ کلام: نظر شخصیه من اینه که نباید انتظار معجزه از فوتون داشت . فوتون حداکثر همون چیزیه که در نمایشگاه به معرض نمایش قرار داده شده. البته من در این مورد هم کمی مشکوکم و گمان می کنم زمانی که نهایی شد چندین فیچرش تا سیستم عامل بعدی به تعویق بیوفته . پس زیادی به دل خودتون صابون نزنید. البته تاخیر مایکروسافت هم فکر کنم به دلیل چونه زدن با کمپانی های پی پی سی بر سر مسئله سخت افزار های قابل ساپورت و تضعیف فوتون برای سازگاری با سخت افزار های موجود خواهد بود و البته تقریبا مطمئنم که صفحه کیو وی جی ای و رم های 64 و سی پی یو های 400 با فوتون مشکلی نخواهند داشت (البته در مورد رام مطمئن نیستم)

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
اما تا چند ماه آينده ديوايسهاي خيلي خوبي مياد (پيشبيني)!
من هم همين فكرو مي كنم.
شم اقتصادي خوبي ندارم ولي فكر مي كنم HTC‌ تمركز كرده براي ريليز يه دستگاه كه نسخه ي باقي شركت ها رو بپيچونه! و امكانات منتخبي از قيصر و ادونتيج و اربيت يا همون پلاريس رو توي يه دستگاه بده بيرون.
ممنون vocian عزيز! من اصلا" نفهميدم ويندوز موبايل هاي فعلي چي كم دارن! من الآن هركاري كه بخوام با پي پي سيم مي كنم بدون اينكه حسرت چيزي رو بخورم كه شايد اين چيز وجود داشت! بخاطر همين هم هست كه هنوز رام دستگاهمو به wm6 آپ ديت نكردم.
تجربه بهم نشون داده كه OS هاي ماكروسافت خيلي زياد به سخت افزار بالا نياز دارن. مثلا" من هيچ وقت نمي تونم با اين PC ويندوز ويستا نصب كنم ولي مي تونم با يه سرعت خيلي مناسب از جديدترين و كارآمد ترين لينوكس ها استفاده كنم. فكر مي كنم براي ويندوز موبايل هم همين طور خواهد شد. مثلا" CPU ي خيلي بالا! حالا چه امكاناتي بيشتر از ويندوز موبايل 5 داره؟! خيلي بخوات منت سرمون بذاره يه ساپورت ناقص فارسي اونم صد سال ديگه كه چهار تا نمايندگي رسمي تو كشور پيدا شد مي زنه!
به هر حال من فكر مي كنم ماكروسافت از قدرتش يه سود من و شما استفاده نمي كنه! شايد فوتون رو يه جوري طراحي كنه كه فقط با ويستا سينك بشه! يا كلي كار ديگه كه ما يوزر ها رو مجبور مي كنه خيلي بيشتر به ماكروسافت نيازمند بشيم. wm5 هرچي كه من نياز دارم رو برام محيا مي كنه. شايد به خاطر اين باشه كه من حرفه اي نيستم.
202.gif

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
من هم همين فكرو مي كنم.
شم اقتصادي خوبي ندارم ولي فكر مي كنم HTC‌ تمركز كرده براي ريليز يه دستگاه كه نسخه ي باقي شركت ها رو بپيچونه! و امكانات منتخبي از قيصر و ادونتيج و اربيت يا همون پلاريس رو توي يه دستگاه بده بيرون.
ممنون vocian عزيز! من اصلا" نفهميدم ويندوز موبايل هاي فعلي چي كم دارن! من الآن هركاري كه بخوام با پي پي سيم مي كنم بدون اينكه حسرت چيزي رو بخورم كه شايد اين چيز وجود داشت! بخاطر همين هم هست كه هنوز رام دستگاهمو به wm6 آپ ديت نكردم.
تجربه بهم نشون داده كه OS هاي ماكروسافت خيلي زياد به سخت افزار بالا نياز دارن. مثلا" من هيچ وقت نمي تونم با اين PC ويندوز ويستا نصب كنم ولي مي تونم با يه سرعت خيلي مناسب از جديدترين و كارآمد ترين لينوكس ها استفاده كنم. فكر مي كنم براي ويندوز موبايل هم همين طور خواهد شد. مثلا" CPU ي خيلي بالا! حالا چه امكاناتي بيشتر از ويندوز موبايل 5 داره؟! خيلي بخوات منت سرمون بذاره يه ساپورت ناقص فارسي اونم صد سال ديگه كه چهار تا نمايندگي رسمي تو كشور پيدا شد مي زنه!
به هر حال من فكر مي كنم ماكروسافت از قدرتش يه سود من و شما استفاده نمي كنه! شايد فوتون رو يه جوري طراحي كنه كه فقط با ويستا سينك بشه! يا كلي كار ديگه كه ما يوزر ها رو مجبور مي كنه خيلي بيشتر به ماكروسافت نيازمند بشيم. wm5 هرچي كه من نياز دارم رو برام محيا مي كنه. شايد به خاطر اين باشه كه من حرفه اي نيستم.
202.gif

قربان من نفهمیدم آخرش شما موافق حرف های بنده هستید یا مخالف. اگه میشه واضح تر بگو با چه قسمت هایی مخالفت یا موافقت داری تا متوجه بشم.

فقط در مورد فرمایشات شما و این که ویندوز موبایل های فعلی چی کم دارن. بهتره به این صورت جواب داده بشه که چه انتظار هایی از پاکت پی سی های آینده داریم. جواب من خیلی بزرگه خلاصه اش می کنم. قابلیت یو اس بی هاستینگ پیشرفته ( برای اتصال انواع دستگاهها و درایور های مربوطه) قدرت محاسباتی بالا تا شاهد برنامه هایی مثل ایویوز استاتیستیکا متلب میپل و ... باشم. امولاتور پی اس پی روی دستگاه قابل نصب باشه( که با این سایز اسکرین و این قیمت زیاد ناعادلانه نیست) و امولاتور ویندوز ایکس پی حداقل روش باشه. یا شاید یه چیزی تو مایه های شیفت 2 سیستمه و شاید هم بیشتر. فکر کنم بیشتر لازم نباشه بگم همین ها هم خیلی طول خواهد کشید تا به واقعیت بپیونده ولی منصفانه فکر کنیم تو این 4 سال هیچ حرکتی به سمتش انجام نشده چون دیگر دستگاهها رو تهدید خواهد کرد.

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
قربان من نفهمیدم آخرش شما موافق حرف های بنده هستید یا مخالف. اگه میشه واضح تر بگو با چه قسمت هایی مخالفت یا موافقت داری تا متوجه بشم.

فقط در مورد فرمایشات شما و این که ویندوز موبایل های فعلی چی کم دارن. بهتره به این صورت جواب داده بشه که چه انتظار هایی از پاکت پی سی های آینده داریم. جواب من خیلی بزرگه خلاصه اش می کنم. قابلیت یو اس بی هاستینگ پیشرفته ( برای اتصال انواع دستگاهها و درایور های مربوطه) قدرت محاسباتی بالا تا شاهد برنامه هایی مثل ایویوز استاتیستیکا متلب میپل و ... باشم. امولاتور پی اس پی روی دستگاه قابل نصب باشه( که با این سایز اسکرین و این قیمت زیاد ناعادلانه نیست) و امولاتور ویندوز ایکس پی حداقل روش باشه. یا شاید یه چیزی تو مایه های شیفت 2 سیستمه و شاید هم بیشتر. فکر کنم بیشتر لازم نباشه بگم همین ها هم خیلی طول خواهد کشید تا به واقعیت بپیونده ولی منصفانه فکر کنیم تو این 4 سال هیچ حرکتی به سمتش انجام نشده چون دیگر دستگاهها رو تهدید خواهد کرد.
فكر مي كنم از اين جهت كه شما هم زياد منتظر فوتون نيستيد موافق شما هستم.
23.gif

به نظر من پاكت پي سي هاي الآن هم قدرت محاسباتي مناسبي دارن! اگه زياد بخوام ازش كار بكشم ترجيح مي دم با لپتاپ كار كنم. شبيه ساز پي اس پي هم براي من مهم نيست! چون بازي نمي كنم. شبيه ساز ويندوز اكس پي‌؟! كه چي رو شبيه سازي كنه ؟! پلتفورم ويندوز رو؟!
24.gif
منظورتون رو اصلا" متوجه نشدم!
25.gif

يه مقدار با يو‌اس‌بي هاست موافقم! كه فكر نمي كنم حتما بايد به فوتون نياز داشته باشه!

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
واقعا من ار همه بروبچ عذز خواهی میکنم که این HTC Touch Cruise بسیار زشت رو پست دادم
واقعا خیلی مزخرفه :wacko: :weird:
از همه معذرت میخوام ;)

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

202.gif

به این میگن حرف حساب.
از قدیم الایام بحث تبانی مایکروسافت با سازندگان سخت افزار مطرح بوده. همیشه یه چیزی میده بیرون که قبلا می تونست توی چهارتا update بده و کار شما رو راه بندازه اما کادوپیچش می کنه و هم پول بیشتر می گیره هم یه نونی میذاره تو سفره سخت افزاریها. وگرنه به قول یکی از بچه ها: "یه سیستم با سخت افزار متعارف نمی تووووووونه اینقد کند باشه"

سری که درد نمی کنه رو دستمال نمی بندن

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
فكر مي كنم از اين جهت كه شما هم زياد منتظر فوتون نيستيد موافق شما هستم.
23.gif

به نظر من پاكت پي سي هاي الآن هم قدرت محاسباتي مناسبي دارن! اگه زياد بخوام ازش كار بكشم ترجيح مي دم با لپتاپ كار كنم. شبيه ساز پي اس پي هم براي من مهم نيست! چون بازي نمي كنم. شبيه ساز ويندوز اكس پي‌؟! كه چي رو شبيه سازي كنه ؟! پلتفورم ويندوز رو؟!
24.gif
منظورتون رو اصلا" متوجه نشدم!
25.gif

يه مقدار با يو‌اس‌بي هاست موافقم! كه فكر نمي كنم حتما بايد به فوتون نياز داشته باشه!

مناسب بله اما زیاد نه. کوچکترین آرزوی من حل دستگاههای معادلات دیفرانسیله که واقعا نمیدونم برای این کار چرا باید یه دستگاه 3 کیلویی (یا حداقل 1 کیلویی)رو با خودم خرکش کنم این ور و اون ور. شما خودتون بگین اگه یه پاکت پی سی 1 گیگاهرتزی با رم 256 و صفحه بزرگ داشتین آیا باز هم حاظر بودین واسه همچین کارهایی 3-4 کیلو با خودتون حمل کنین و وسط کلاس درس 4-5 دقیقه وقت صرف کنین که یه دستگاه حل کنین؟ من اگه اینجوری بخوام فکر کنم میرم سراغ حل این دستگاهها و نه استفاده از نوت بوک (شاید هم به همین دلیل بود که توشیبای عزیزم رو بدون هیچ احساسی فروختم چون اصلا به کارم نمی اومد) در مورد شبیه ساز نظر شخصیه و نظر شما برای من متین. اما شبیه ساز ویندوز منظورم چیزی شبیه چند ده برنامه موجود برای لینوکسه که توان اجرای برنامه های تحت ویندوز اکس پی یا 98 رو در محیط لینوکس دست و پا شکسته فراهم می کنه. اگه یه همچین چیزی بود با توشیبا جی 900 راحت میشد کنار اومد با اون رزولوشن عالی دل من رو برده.(گه مشکل هاش کم بود و اینقدر هم به اتم وابسته نبودم می خریدمش)
در مورد آخر البته که نیازی به فوتون نیست اما اونچه من در نظر دارم همه میدونیم که در ویندوز کنونی امکانش وجود نداره و تقریبا یه انقلاب در دستگاهها و ویندوز و یا حداقل درایور ها لازمه که هرکس بتونه هر دستگاه یو اس بی که داره به پی پی سی وصل کنه و ازش استفاده کنه . برای من که خیلی این قابلیت هیجان انگیزه.

راستی به نظر بنده که در این بازار مایکروسافت زیاد علاقه ای به پیروی اصول بازار پی سی نداره. این بازار بازار خود مایکروسافته . هیچ کس حق ورود نداره . همه شرکت ها طرف حساب مایکروسافت هستند و هر چی مایکروسافت بسازه می خرند و البته هیچ گونه آپگریدی وجود نداره که مایکروسافت با دادن ویژگی های منحصر بفرد دل مشتریان رو با اون بدست بیاره و مشتری ها رو مجبور به خرید رم و رام بالاتر یا ... بکنه . از طرفی اون قدر دستگاهها رند شده و سی پی یو ها و رم ها و رام تکرار شده که تغییر این بازار ضرر بسیار زیادی به متحد های مایکروسافت خواهد زد و البته این رو هم در نظر بگیرید که به جز درصد اندکی خوره های پاکت پی سی و درصد کمتری از تازه به دوران رسیده های عرب که دوست دارن بالاترین چیز ها رو داشته باشند اکثریت خریداران این جامعه حاظر نیستند بالای این دستگاهها 400$ پول بدن!!! اگه مایکروسافت بخواد دستگاهی با رم بالاتر از 64 بده به نظر من اول ایتن و سامسونگ کله پا خواهند شد ( به خاطر سی پی یو های سامسونگ که قابلیت ساپورت بالای 64 روندارند و وقفه تجدید خط و تست چیپ های جدید برای اونها حکم نوشدارو رو داره) و البته اومپ های تگزاس هم رو دستش خواهد موند( که البته این از آرزوهای منه:)) و چیزی که می مونه یه کوالکامه که احتمالا حداقل دستگاهها این سی پی یو ها رو خواهند داشت و همینطور سی پی یو های اینتل و طبیعتا گرداننده این بازار آشفته اچ تی سی خواهد بود که زخمی مایکروسافت هم هست:lol: اونوقته که 2 تا ابر قدرت به جون هم خواهند افتاد و بقیه اش هم ... اما به نظر من هیچ کدوم از این ها اتفاق نمی افته چون اگه مایکروسافت یه سیستم عامل کمی پیشرفته تر بده هم ایتن رو خواهد داشت هم سامسونگ هم اچ تی سی و در نهایت مشتریان خودش با قیمت دستگاههای زیر 400$ و همه به جز اون درصد کم راضی خواهند بود که اونها هم بعد از مدتی به فکر تعویض دستگاه می افتند و صابون فوتون به تنشون خواهد خورد.:D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

:lol::lol:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
core-player.png

زیارت می فرمایید دستگاه بعدی بنده رو؟ هی بزنید حالا توی سرش

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ميشه بفرماييد قيمت نهاييش (x800 بود ديگه؟!) چقدر براتون تموم شد؟! گارانتي چي؟

قربان دستگاه اندکی کمتر از 20 روز دیگه به دستم می رسه ، اگر برای بار هزارم مشکلی پیش نیاد. اما تا اینجاش که حدود 640تومان خرجش شده. البته اگر دوستم موفق به پس گرفتن تکس بشه در گمرک فرودگاه
در ضمن ، مسئله اینجاست که ، دستگاه رو اکسپنسیس به سرعت تمام کرد ، در این مدت من یک سفارش دیگه داشتم ، اونها هم به جای اینکه یکی برای من رزرو کنن ، ورداشتن و همه رو فروختن:wacko:
می ترسم باز به وصالش نرسم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ميشه بفرماييد قيمت نهاييش (x800 بود ديگه؟!) چقدر براتون تموم شد؟! گارانتي چي؟

والا گارانتی رو اصلا بهش فکر نکردم ، چونکه من که حالا حالاها دو باره انگلستان نمی رم:happy:

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2
جناب دكتر مبارك باشه ,
بهترين شخصي كه ميتونه با داشتن X800 بقيه رو هم راهنمايي كنه شما هستيد .
با اين نمودارهايي كه داديد اين سامسونگ از همقطارهاي خودش كه جلوتر زده , خبر خوشي بود.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
core-player.png

زیارت می فرمایید دستگاه بعدی بنده رو؟ هی بزنید حالا توی سرش

دقت کردید که اینی که نوشته ، ایکس 800 رو 400مگاهرتزی معرفی کرده ؟:cool:
فکر کنید اگر 500 مگاهرتزی شون بود چه می کرد ، خیابون می بست احتمالا
:happy:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دقت کردید که اینی که نوشته ، ایکس 800 رو 400مگاهرتزی معرفی کرده ؟:cool:
فکر کنید اگر 500 مگاهرتزی شون بود چه می کرد ، خیابون می بست احتمالا
:happy:
دكتر اين كه نوشته ايكس 600؟؟؟ غلط املايي هستش؟؟

بالا