ديزاين مزخرفي داره. مخصوصا اون جويستيكش كه آدم فكر ميكنه از پلاستيكه (شايدم باشه). ميتونست خيلي سنگينتر باشه (منظورم وزنش نيسن) نه اينحوري پايين و بالاش هلالي.
ديزاين مزخرفي داره. مخصوصا اون جويستيكش كه آدم فكر ميكنه از پلاستيكه (شايدم باشه). ميتونست خيلي سنگينتر باشه (منظورم وزنش نيسن) نه اينحوري پايين و بالاش هلالي.
عشق نيست!میخاستم یه اعترافی بکنم
من بازم عاشق شدم
عاشق پولارریس! با اینکه گوشیه جدید او2 ، وی جی ای نیست و تری جی رو ساپورت نمیکنه
ولی باز براش کم نزاشته
به نظر من هم چيز فوق العاده اي نداره. همون o2 orbit با يه ديزاين زشت تر!ديزاين مزخرفي داره. مخصوصا اون جويستيكش كه آدم فكر ميكنه از پلاستيكه (شايدم باشه). ميتونست خيلي سنگينتر باشه (منظورم وزنش نيسن) نه اينحوري پايين و بالاش هلالي.
اما تا چند ماه آينده ديوايسهاي خيلي خوبي مياد (پيشبيني)!به نظر من هم چيز فوق العاده اي نداره. همون o2 orbit با يه ديزاين زشت تر!
راستي چرا HTC برخلاف ايتن اصلا" به صفحه ي VGA كاري نداره! انگار همش داره واسه راننده كاميون ها دستگاه مي زنه!
من هم همين فكرو مي كنم.اما تا چند ماه آينده ديوايسهاي خيلي خوبي مياد (پيشبيني)!
من هم همين فكرو مي كنم.
شم اقتصادي خوبي ندارم ولي فكر مي كنم HTC تمركز كرده براي ريليز يه دستگاه كه نسخه ي باقي شركت ها رو بپيچونه! و امكانات منتخبي از قيصر و ادونتيج و اربيت يا همون پلاريس رو توي يه دستگاه بده بيرون.
ممنون vocian عزيز! من اصلا" نفهميدم ويندوز موبايل هاي فعلي چي كم دارن! من الآن هركاري كه بخوام با پي پي سيم مي كنم بدون اينكه حسرت چيزي رو بخورم كه شايد اين چيز وجود داشت! بخاطر همين هم هست كه هنوز رام دستگاهمو به wm6 آپ ديت نكردم.
تجربه بهم نشون داده كه OS هاي ماكروسافت خيلي زياد به سخت افزار بالا نياز دارن. مثلا" من هيچ وقت نمي تونم با اين PC ويندوز ويستا نصب كنم ولي مي تونم با يه سرعت خيلي مناسب از جديدترين و كارآمد ترين لينوكس ها استفاده كنم. فكر مي كنم براي ويندوز موبايل هم همين طور خواهد شد. مثلا" CPU ي خيلي بالا! حالا چه امكاناتي بيشتر از ويندوز موبايل 5 داره؟! خيلي بخوات منت سرمون بذاره يه ساپورت ناقص فارسي اونم صد سال ديگه كه چهار تا نمايندگي رسمي تو كشور پيدا شد مي زنه!
به هر حال من فكر مي كنم ماكروسافت از قدرتش يه سود من و شما استفاده نمي كنه! شايد فوتون رو يه جوري طراحي كنه كه فقط با ويستا سينك بشه! يا كلي كار ديگه كه ما يوزر ها رو مجبور مي كنه خيلي بيشتر به ماكروسافت نيازمند بشيم. wm5 هرچي كه من نياز دارم رو برام محيا مي كنه. شايد به خاطر اين باشه كه من حرفه اي نيستم.
فكر مي كنم از اين جهت كه شما هم زياد منتظر فوتون نيستيد موافق شما هستم.قربان من نفهمیدم آخرش شما موافق حرف های بنده هستید یا مخالف. اگه میشه واضح تر بگو با چه قسمت هایی مخالفت یا موافقت داری تا متوجه بشم.
فقط در مورد فرمایشات شما و این که ویندوز موبایل های فعلی چی کم دارن. بهتره به این صورت جواب داده بشه که چه انتظار هایی از پاکت پی سی های آینده داریم. جواب من خیلی بزرگه خلاصه اش می کنم. قابلیت یو اس بی هاستینگ پیشرفته ( برای اتصال انواع دستگاهها و درایور های مربوطه) قدرت محاسباتی بالا تا شاهد برنامه هایی مثل ایویوز استاتیستیکا متلب میپل و ... باشم. امولاتور پی اس پی روی دستگاه قابل نصب باشه( که با این سایز اسکرین و این قیمت زیاد ناعادلانه نیست) و امولاتور ویندوز ایکس پی حداقل روش باشه. یا شاید یه چیزی تو مایه های شیفت 2 سیستمه و شاید هم بیشتر. فکر کنم بیشتر لازم نباشه بگم همین ها هم خیلی طول خواهد کشید تا به واقعیت بپیونده ولی منصفانه فکر کنیم تو این 4 سال هیچ حرکتی به سمتش انجام نشده چون دیگر دستگاهها رو تهدید خواهد کرد.
ممنون vocian عزيز! من اصلا" نفهميدم ويندوز موبايل هاي فعلي چي كم دارن! من الآن هركاري كه بخوام با پي پي سيم مي كنم بدون اينكه حسرت چيزي رو بخورم كه شايد اين چيز وجود داشت! بخاطر همين هم هست كه هنوز رام دستگاهمو به wm6 آپ ديت نكردم.
تجربه بهم نشون داده كه OS هاي ماكروسافت خيلي زياد به سخت افزار بالا نياز دارن. مثلا" من هيچ وقت نمي تونم با اين PC ويندوز ويستا نصب كنم ولي مي تونم با يه سرعت خيلي مناسب از جديدترين و كارآمد ترين لينوكس ها استفاده كنم. فكر مي كنم براي ويندوز موبايل هم همين طور خواهد شد. مثلا" CPU ي خيلي بالا! حالا چه امكاناتي بيشتر از ويندوز موبايل 5 داره؟! خيلي بخوات منت سرمون بذاره يه ساپورت ناقص فارسي اونم صد سال ديگه كه چهار تا نمايندگي رسمي تو كشور پيدا شد مي زنه!
به هر حال من فكر مي كنم ماكروسافت از قدرتش يه سود من و شما استفاده نمي كنه! شايد فوتون رو يه جوري طراحي كنه كه فقط با ويستا سينك بشه! يا كلي كار ديگه كه ما يوزر ها رو مجبور مي كنه خيلي بيشتر به ماكروسافت نيازمند بشيم. wm5 هرچي كه من نياز دارم رو برام محيا مي كنه. شايد به خاطر اين باشه كه من حرفه اي نيستم.
فكر مي كنم از اين جهت كه شما هم زياد منتظر فوتون نيستيد موافق شما هستم.
به نظر من پاكت پي سي هاي الآن هم قدرت محاسباتي مناسبي دارن! اگه زياد بخوام ازش كار بكشم ترجيح مي دم با لپتاپ كار كنم. شبيه ساز پي اس پي هم براي من مهم نيست! چون بازي نمي كنم. شبيه ساز ويندوز اكس پي؟! كه چي رو شبيه سازي كنه ؟! پلتفورم ويندوز رو؟!منظورتون رو اصلا" متوجه نشدم!
يه مقدار با يواسبي هاست موافقم! كه فكر نمي كنم حتما بايد به فوتون نياز داشته باشه!
به نظر من هم چيز فوق العاده اي نداره. همون o2 orbit با يه ديزاين زشت تر!
راستي چرا HTC برخلاف ايتن اصلا" به صفحه ي VGA كاري نداره! انگار همش داره واسه راننده كاميون ها دستگاه مي زنه!
ميشه بفرماييد قيمت نهاييش (x800 بود ديگه؟!) چقدر براتون تموم شد؟! گارانتي چي؟
زیارت می فرمایید دستگاه بعدی بنده رو؟ هی بزنید حالا توی سرش
زیارت می فرمایید دستگاه بعدی بنده رو؟ هی بزنید حالا توی سرش
دكتر اين كه نوشته ايكس 600؟؟؟ غلط املايي هستش؟؟دقت کردید که اینی که نوشته ، ایکس 800 رو 400مگاهرتزی معرفی کرده ؟
فکر کنید اگر 500 مگاهرتزی شون بود چه می کرد ، خیابون می بست احتمالا
:happy: