• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
مخلصیم استاد
عرض شود که ، جدای از دوربین واقعا ً ابتدایی که دستگاه داره ، رام داخلی ش واقعا ً یک جور خست به خرج دادنه ، به خصوص که می فرمایید ، دستگاه از گوفورس هم برخورداره
من خیلی با این دستگاه هایی که مموری داخلی شون کمه مشکل دارم ، چون برای سرعت ، خیلی برنامه ها رو توی مموری داخلی مجبورم نصب کنم
در مورد اینکه SDHCرو با پچ می شه enable کرد خوشحال شدم
دارم روش فکر می کنم .البته باید یک مقدار بنچ مارکهاشون رو بخونم

من دارم به Touch Cruise هم فکر می کنم
:(

حرف شما رو در مورد دوربین قبول دارم . به نظرم از ابتدایی یه جورایی اون ور تره. اما رام داخلی 40 مگ (بعد از نصب کلیه متعلقات و خرت و پرت ها ) به نظرم رقم خیلی بدی نیست.
بنچ مارک ها هم توی لینک گذاشتم . فکر کنم یه علت خوب بودن بنچ مارک هاش هم گذشتن از خیر ان ویدیا است!! معلوم نیست آلتیمیت ها چی از آب دربیان!!

فقط من هر بار که اینو میبینم یاد هیوندایی با اون جنس بدنه میوفتم . اون بنده خدا هم یه دوربین مزخرف سی پی یو 512 و همین رنگ دکمه ها و قاب و البته ایرادات مسخره رو داشت اما از حق نگذریم در برابر قیمتش غولی بود:happy:

من که به شخصه به دنبال یه از خود گذشته می گردم که اشهد بگه و بره تو میدون مین. اگه جواب گرفت فرداش منم یکی می خرم (از تری باند بودنش هم به شدت می ترسم و می ترسم خاطره تلخ فلیم تکرار بشه)

راستی یه مشکل خیلی مسخره دیگه هم یادم رفت بگم . این دستگاه یو اس بی 1.2 هستش و از نعمت یو اس بی 2 بی بهره است!! اما لعنتی صفحه وی جی ای واید داره!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
حرف شما رو در مورد دوربین قبول دارم . به نظرم از ابتدایی یه جورایی اون ور تره. اما رام داخلی 40 مگ (بعد از نصب کلیه متعلقات و خرت و پرت ها ) به نظرم رقم خیلی بدی نیست.
بنچ مارک ها هم توی لینک گذاشتم . فکر کنم یه علت خوب بودن بنچ مارک هاش هم گذشتن از خیر ان ویدیا است!! معلوم نیست آلتیمیت ها چی از آب دربیان!!

فقط من هر بار که اینو میبینم یاد هیوندایی با اون جنس بدنه میوفتم . اون بنده خدا هم یه دوربین مزخرف سی پی یو 512 و همین رنگ دکمه ها و قاب و البته ایرادات مسخره رو داشت اما از حق نگذریم در برابر قیمتش غولی بود:happy:

من که به شخصه به دنبال یه از خود گذشته می گردم که اشهد بگه و بره تو میدون مین. اگه جواب گرفت فرداش منم یکی می خرم (از تری باند بودنش هم به شدت می ترسم و می ترسم خاطره تلخ فلیم تکرار بشه)

راستی یه مشکل خیلی مسخره دیگه هم یادم رفت بگم . این دستگاه یو اس بی 1.2 هستش و از نعمت یو اس بی 2 بی بهره است!! اما لعنتی صفحه وی جی ای واید داره!!

وسین جان ،
واقعا ً مانده ام که چه باید کرد ، حقیقت این ست که حتی به فکر اتم هم افتاده ام ، لعنت بر هرچه clone بی مصرف دستگاه های قدیمی .

در مورد توشیبا ، من هیچ مشکلی ندارم ، الان اکسپنسیس ، availabilty ش رو زده 121 در استاک داره ، و 7 دسامبر به دستم می رسه اگر سفارش بدم. اما به ابعاد دستگاه فکر کرده اید ، شما که اتم دارید ، اصلا فکر می کنید باهاش بتوانید کنار بیایید؟
این دستگاه ضخامت 21.5 میلی متری داره ، که حتی برای دستگاه های فاجعه ای مثل قیصر هم زیاده ، طول 12 سانتی متری رو حتی دو سالی هست که در گوشی های dumb بازار هم نمی بینیم ، ولی این همه بدبختی نیست ، به وزن نزدیک به 200گرمی ش فکر کرده اید؟
من دیگه خسته شده ام از بس در هر میهمانی که لباس تان کمی سبک است و چسبان ، یک پاره آجر توی جیب تان خودنمایی کند

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2

من حاظرم , راهش رو بهم بگيد . من نقدا حاظرم اولين كسي باشم كه X800 رو بخرم , حتي اگه دكتر هم منصرف شده و سفارش داده من حاظرم سفارشش رو بخرم , من دستم از لندن كوتاهه و دبي هم يكم طول ميكشكه تا بياد.
كسي راهي بلده و يا فرد مطمني داره كه آكبند برسونه دستم همين امروز پرداخت ميكنم.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
وسین جان ،
واقعا ً مانده ام که چه باید کرد ، حقیقت این ست که حتی به فکر اتم هم افتاده ام ، لعنت بر هرچه clone بی مصرف دستگاه های قدیمی .

در مورد توشیبا ، من هیچ مشکلی ندارم ، الان اکسپنسیس ، availabilty ش رو زده 121 در استاک داره ، و 7 دسامبر به دستم می رسه اگر سفارش بدم. اما به ابعاد دستگاه فکر کرده اید ، شما که اتم دارید ، اصلا فکر می کنید باهاش بتوانید کنار بیایید؟
این دستگاه ضخامت 21.5 میلی متری داره ، که حتی برای دستگاه های فاجعه ای مثل قیصر هم زیاده ، طول 12 سانتی متری رو حتی دو سالی هست که در گوشی های dumb بازار هم نمی بینیم ، ولی این همه بدبختی نیست ، به وزن نزدیک به 200گرمی ش فکر کرده اید؟
من دیگه خسته شده ام از بس در هر میهمانی که لباس تان کمی سبک است و چسبان ، یک پاره آجر توی جیب تان خودنمایی کند

والا منم خیلی با آوردنش مشکلی ندارم. حداکثر یه جوری باید برسه مالزی از اونجا بدون گمرک میاد تهران:happy: اما هر چی بدی از این دستگاه برای خودم میسازم باز اون رزولوشن وی جی ای و رم 128 میاد جلوی چشم هام :( و از همه مهمتر بنچ مارکی که در مقابل وی جی ای واید بودن حقا عالی عمل کرده.
اندازه دستگاه واقعا غیر قابل تحمله . اما در این بین اتم داشتن هم مزید بر علت شده که کمتر به این دستگاه فکر کنم .

فکر میکنم همه این بدی ها که از دستگاه برای خودم میسازم باز هم دلیل نخریدنم نیست. دلیل اصلی ترس از مشکل با شبکه مخابراتی ایرانه:( مگرنه واقعا تنها داشتن همچین صفحه ای و خوندن ایبوک برای من یکی 370 پوند می ارزه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب مثل اینکه بر طبق نوشته های سایت محترم myG900 ، شما نمی توانید این دستگاه رو خودتون آپگرید کنید ، یعنی رام آپگرید توسط service center ها انجام پذیره :blink:
البته الان که رام باثبات دستگاه ارایه شده ، مشکلی چندان نیست ، اما فکر کنید که دستگاه رو بخرید و 4 ماه بعد ، ببینید که نسخه رام جدیدی با امکانات بهتر امده ، که خیلی بعید نیست ،چون کراس بو ، هنوز AKU اپگرید های زیادی نگرفته

من بیشتر می خونم تا ببینم دیگه چه مشکلاتی این دستگاه داره

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
من حاظرم , راهش رو بهم بگيد . من نقدا حاظرم اولين كسي باشم كه X800 رو بخرم , حتي اگه دكتر هم منصرف شده و سفارش داده من حاظرم سفارشش رو بخرم , من دستم از لندن كوتاهه و دبي هم يكم طول ميكشكه تا بياد.
كسي راهي بلده و يا فرد مطمني داره كه آكبند برسونه دستم همين امروز پرداخت ميكنم.

قربان ؛ من البته این طور که فهمیدم ، دستگاه چندان دندان گیری نیست ، ولی مثل اینکه شیپ شده به دوست من در انگلستان ، اما قرار شده که پسش بفرسته ، حالا اگر واقعا ً اصرار دارید که چنین دستگاهی رو تهیه کنید ، اجازه بدهید از دوستم برایتان بپرسم
اما بازم تکرار می کنم که توصیه نمی کنم تهیه ش کنید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
والا منم خیلی با آوردنش مشکلی ندارم. حداکثر یه جوری باید برسه مالزی از اونجا بدون گمرک میاد تهران:happy: اما هر چی بدی از این دستگاه برای خودم میسازم باز اون رزولوشن وی جی ای و رم 128 میاد جلوی چشم هام :( و از همه مهمتر بنچ مارکی که در مقابل وی جی ای واید بودن حقا عالی عمل کرده.
اندازه دستگاه واقعا غیر قابل تحمله . اما در این بین اتم داشتن هم مزید بر علت شده که کمتر به این دستگاه فکر کنم .

فکر میکنم همه این بدی ها که از دستگاه برای خودم میسازم باز هم دلیل نخریدنم نیست. دلیل اصلی ترس از مشکل با شبکه مخابراتی ایرانه:( مگرنه واقعا تنها داشتن همچین صفحه ای و خوندن ایبوک برای من یکی 370 پوند می ارزه

برای من که کمتر از 320 پوند قراره در بیاد ، به هر حال ، من فکر می کنم البته ، هنوز به شدت شک دارم در خریدش ، مشکلات ش هم به روی هم تلبنار می شه در ذهنم.....

لعنت بر شیطون ، بروم یک اتم بگیرم خیال همه رو راحت کنم

تاچ کروز به دستم نمی رسه متاسفانه
تاریخ دسترسی بودنش به 13 دسامبر افزایش پیدا کرده

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2
قربان ؛ من البته این طور که فهمیدم ، دستگاه چندان دندان گیری نیست ، ولی مثل اینکه شیپ شده به دوست من در انگلستان ، اما قرار شده که پسش بفرسته ، حالا اگر واقعا ً اصرار دارید که چنین دستگاهی رو تهیه کنید ، اجازه بدهید از دوستم برایتان بپرسم
اما بازم تکرار می کنم که توصیه نمی کنم تهیه ش کنید

جناب دكتر من براي صحبتهاي فني شما ارزش زيادي قائلم , اما انصافا X800 براي من مناسب هست و من كار بيشترم براي اينترنت هست , شما هم هنوز 100% مطمن نيستيد كه اين دستكاه بيخود هست درسته ؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
جناب دكتر من براي صحبتهاي فني شما ارزش زيادي قائلم , اما انصافا X800 براي من مناسب هست و من كار بيشترم براي اينترنت هست , شما هم هنوز 100% مطمن نيستيد كه اين دستكاه بيخود هست درسته ؟

خیر قربان ، اگر پست اول بنده رو با دقت مطالعه کنید ، عرض کردم که این دستگاه ، احتمالا توسط هکر های عالی روسی و چینی که به دلایلی زیاد ازش استفاده می کنند ( همان طور که محصولات قبلی ایتن رو استفاده کرده بودند ) راه حلی برای هر مشکلش اندیشیده خواهد شد. من هرگز نگفتم دستگاه بیخوده ، عرض کردم که این دستگاه ، احتمالا ً تا دستگاه بشه ، 2-3ماهی طول می کشه ، حتی من انتظار دارم که با یک رام آپگرید ، بی مشکل دوربین ش هم به کار بیافته و عکس های متوسطی که از یک دوربین 2 اوتوفوکوس انتظار می ره بگیره
اما من نمی تونم مرتبط آپگرید کنم ، به دلیل اینکه برنامه هایی که روی دستگاه نصب می کنم ، به خاطر ماهیت شون ، زمان زیادی می گیره . نقدا ً همین هفته گذشته ، 4 روز وقت صرف کردم که دستگاه اتم نامزد گرامی را به ویندوز موبایل 6 آپگرید کرده و همه نرم افزار های پزشکی را باز نصب کنم.:(
چون خیلی آف تاپیک داره می شه ، پی ام بنده را بخوانید
موفق باشید

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
رفیق اسم دانیال رو میخوایم تو فروم بزاریم mr.VGA حالا شما میگید...:blush:

میدونم که عشق VGA در درون دکتر بر کلیه ی حقایق پرده کشیده.:D
چون رفته بودن دنبال Atom و Touch Cruise گفتم. آخه از Atom و امثال اون P535 سر هست.;)

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
O2 XDA Stellar

o2-xda-stellar.jpg

- 128 MB RAM, 256 MB ROM
- Qualcomm MSM7200, 400 Mhz processor
GPS

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اینم که همون تایتن 2 هست...
ولی اگه من بخوام روزی تایتن بگیرم برند o2 رو به htc ترجیح میدم :)

از نظر سخت افزاري كه هر دو در يك كارخانه توليد ميشوند.
نرم افزاري هم كه ساپورت htc بدك نيست. پس چرا؟؟؟

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
یه نکته جالب هم بگم اینکه تازه گی ها رابطه htc و microsoft شدیدا با هم خوب شده. پروژه مشترک طراحی می کنن, Microsft واسه htc نوشابه باز می کنه... تازه, با هم سینما هم می رن...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
لینکی که پارسا داده بود ، و همین طور در مروری که coolsmartphone از Touch Cruise کرده بود ، من رو به یک تناقض بزرگ رسونده ، اونم اینه که ، مرور هایی که توسط شرکت های پخش کننده محصولات اچ تی سی بیرون می یاد ، یا مرور هایی که قبل از در دسترس قرار گیری عمومی می یاد ، همگی حاکی از داشتن یک دوربین فوق العاده هست ، رده 3.1مگاپیکسلی که اچ تی سی ، استاندارد دستگاه هاش کرده ، اما در عمل ، کیفیت بسیار نازل هست ، یعنی اغلب ، وایت بالنس افتضاح هست ، رنگ ها به هم می ریزه ، کم یا زیاد نور خوردن بخش هایی از تصویر بسیار شایع هست.

می خواستم بدونم کسی هست که تجربه ای دست اول از دوربین های اچ تی سی رو در اختیار بقیه بگذاره؟
ای تن که رسما ً با ریلیز کرده دستگاهی که از نظر نرم افزاری، نمی تونه از رزولوشن 2 مگاپیکسلی ش استفاده کنه ، خودش رو به باد داده
میو مثل اینکه سخت افزار دوربین ش مشابه اچ تی سی هاست ، پس نباید فرقی داشته باشه
ایسوس و آریما ( سازنده فلیم ) از 2 مگاپیکسل فراتر نرفته اند اما حداقل به نسبت رزولوشن شان ، کیفیت مناسب عکس دارند

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
لینکی که پارسا داده بود ، و همین طور در مروری که coolsmartphone از Touch Cruise کرده بود ، من رو به یک تناقض بزرگ رسونده ، اونم اینه که ، مرور هایی که توسط شرکت های پخش کننده محصولات اچ تی سی بیرون می یاد ، یا مرور هایی که قبل از در دسترس قرار گیری عمومی می یاد ، همگی حاکی از داشتن یک دوربین فوق العاده هست ، رده 3.1مگاپیکسلی که اچ تی سی ، استاندارد دستگاه هاش کرده ، اما در عمل ، کیفیت بسیار نازل هست ، یعنی اغلب ، وایت بالنس افتضاح هست ، رنگ ها به هم می ریزه ، کم یا زیاد نور خوردن بخش هایی از تصویر بسیار شایع هست.

می خواستم بدونم کسی هست که تجربه ای دست اول از دوربین های اچ تی سی رو در اختیار بقیه بگذاره؟
ای تن که رسما ً با ریلیز کرده دستگاهی که از نظر نرم افزاری، نمی تونه از رزولوشن 2 مگاپیکسلی ش استفاده کنه ، خودش رو به باد داده
میو مثل اینکه سخت افزار دوربین ش مشابه اچ تی سی هاست ، پس نباید فرقی داشته باشه
ایسوس و آریما ( سازنده فلیم ) از 2 مگاپیکسل فراتر نرفته اند اما حداقل به نسبت رزولوشن شان ، کیفیت مناسب عکس دارند
دكتر، به اميد خدا تا چند روز ديگه يه P535 و يه Kaiser به دستم ميرسه. حتما اين دوربين Kaiser رو تست ميكنم تا ببينم اين عكس هاي ضد و نقيض ريويوها كدومشون صحت داره. اما علي كه چند روزي kaiser داشت ميگفت عكساش بي روحه...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دكتر، به اميد خدا تا چند روز ديگه يه P535 و يه Kaiser به دستم ميرسه. حتما اين دوربين Kaiser رو تست ميكنم تا ببينم اين عكس هاي ضد و نقيض ريويوها كدومشون صحت داره. اما علي كه چند روزي kaiser داشت ميگفت عكساش بي روحه...

تشکر قربان
به نظرم می یاد ، یک کلکی در کار باشه ، اگر واقعا ً این طور باشه ، نشون می ده که اچ تی سی ابدا ً صادق نبود با مشتری هاش
من هر وقت که مرور های قبل از انتشار رو می بینم ، پر از عکس های ، واقعا شارپ هست ، ولی خودتون مشاهده می کنید که واقعا ً عکس های متوسط رو به پایین داره
موفق باشید

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
تشکر قربان
به نظرم می یاد ، یک کلکی در کار باشه ، اگر واقعا ً این طور باشه ، نشون می ده که اچ تی سی ابدا ً صادق نبود با مشتری هاش
من هر وقت که مرور های قبل از انتشار رو می بینم ، پر از عکس های ، واقعا شارپ هست ، ولی خودتون مشاهده می کنید که واقعا ً عکس های متوسط رو به پایین داره
موفق باشید

کدوم شرکت با مشتری هاش رو راسته که HTC دومیش باشه .... البته O2 بحثش جداست
ولی من دقت کردم عکس ها رو همرو در محیط هایی میگیرن که نور کافی هست ... عکاس پشت به نور و سوژه رو به نور هست ... خوب طبیعیه که عکس ها بخواد خوب بشه ...
حالا PPC که اسمارت فون های نوکیا یا سایبرشات سونی اریکسون که نیست ازش انتظار یه عکس پرفکت رو داشته باشیم ...
من همون موقع هم که جمین داشتم تو نور کافی عکس های خوبی می انداخت ...

بالا