vocian
Registered User
- نوشتهها
- 1,002
- لایکها
- 4
مخلصیم استاد
عرض شود که ، جدای از دوربین واقعا ً ابتدایی که دستگاه داره ، رام داخلی ش واقعا ً یک جور خست به خرج دادنه ، به خصوص که می فرمایید ، دستگاه از گوفورس هم برخورداره
من خیلی با این دستگاه هایی که مموری داخلی شون کمه مشکل دارم ، چون برای سرعت ، خیلی برنامه ها رو توی مموری داخلی مجبورم نصب کنم
در مورد اینکه SDHCرو با پچ می شه enable کرد خوشحال شدم
دارم روش فکر می کنم .البته باید یک مقدار بنچ مارکهاشون رو بخونم
من دارم به Touch Cruise هم فکر می کنم
حرف شما رو در مورد دوربین قبول دارم . به نظرم از ابتدایی یه جورایی اون ور تره. اما رام داخلی 40 مگ (بعد از نصب کلیه متعلقات و خرت و پرت ها ) به نظرم رقم خیلی بدی نیست.
بنچ مارک ها هم توی لینک گذاشتم . فکر کنم یه علت خوب بودن بنچ مارک هاش هم گذشتن از خیر ان ویدیا است!! معلوم نیست آلتیمیت ها چی از آب دربیان!!
فقط من هر بار که اینو میبینم یاد هیوندایی با اون جنس بدنه میوفتم . اون بنده خدا هم یه دوربین مزخرف سی پی یو 512 و همین رنگ دکمه ها و قاب و البته ایرادات مسخره رو داشت اما از حق نگذریم در برابر قیمتش غولی بود:happy:
من که به شخصه به دنبال یه از خود گذشته می گردم که اشهد بگه و بره تو میدون مین. اگه جواب گرفت فرداش منم یکی می خرم (از تری باند بودنش هم به شدت می ترسم و می ترسم خاطره تلخ فلیم تکرار بشه)
راستی یه مشکل خیلی مسخره دیگه هم یادم رفت بگم . این دستگاه یو اس بی 1.2 هستش و از نعمت یو اس بی 2 بی بهره است!! اما لعنتی صفحه وی جی ای واید داره!!