• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
آقا من به این قضیه کاری ندارم که خریدش به صرفه است یا نه ...
فقط می خوام بدونم میشه اعتماد کرد به این سایت یا نه؟
برای خرید ...
ممکنه مثلا دستگاهاش چینی باشند یا ... چمیدونم اصلی نباشه ؟

نه زیاد نمیشه اعتماد کرد.
الان پارتنر های رسمی gsmarena دارن X800 رو به قیمت 219$ میدن!!(پایین صفحه)
البته ریویوهای اون سایتو که بخونی بیشترشون خوب نوشتن اما خیییییلیا نوشتن که یا هیچ وقت به دستشون نرسیده یا اگه رسیده تو جعبه نبوده....
من گوشی خودم رو از mobilegadgets گرفتم (یه پارتنر دیگه gsmarena) که خوشبختانه درست رسید دستم
اما به هرحال ریسک داره:eek:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستانی که می تونن از خارج از ایران خرید کنند ، حتما ً حتما ً ام800 یا ایکس 800 رو در نظر داشته باشن
نمی خوام بگم که دستگاهی ست که کامل ترینه ، ولی از 2 روز استفاده ازش ، این احساس بهم دست داد که به مرحله جدیدی در صنعت های تک قدم گذاشته ام ، بنابراین ، توصیه می کنم کمی صبر پیشه کنید تا من بیشتر دل و روده شو بریزم بیرون ، به زودی یک مرور درست و حسابی می دم بیرون
با کلی ویدیو هنگام کار کردنش

به هر حال ، باید بدونید که باید این صفحه crispy وی جی ای ، تمام 2 سال قبل رو احساس می کنم که ازش دزدیده شده و می تونستم با این زیبای دلربا باشم ، صفحه 2.8 وی جی ای چیزی نیست که با تکنولوژی دو سال قبل هم بشه به دستش آورد ، ولی شرکت های بی همه چیز همه رو ازش محروم کردند
موفق باشید

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستانی که می تونن از خارج از ایران خرید کنند ، حتما ً حتما ً ام800 یا ایکس 800 رو در نظر داشته باشن
نمی خوام بگم که دستگاهی ست که کامل ترینه ، ولی از 2 روز استفاده ازش ، این احساس بهم دست داد که به مرحله جدیدی در صنعت های تک قدم گذاشته ام ، بنابراین ، توصیه می کنم کمی صبر پیشه کنید تا من بیشتر دل و روده شو بریزم بیرون ، به زودی یک مرور درست و حسابی می دم بیرون

به هر حال ، باید بدونید که باید این صفحه crispy وی جی ای ، تمام 2 سال قبل رو احساس می کنم که ازش دزدیده شده و می تونستم با این زیبای دلربا باشم ، صفحه 2.8 وی جی ای چیزی نیست که با تکنولوژی دو سال قبل هم بشه به دستش آورد ، ولی شرکت های بی همه چیز همه رو ازش محروم کردند
موفق باشید

مبارک باشه دانیال جان،
من یکی از آشناهام تا 3 هفته دیگه داره از امریکا میاد،میخواستم بهش بگه Toshiba G900 بیاره که سر آنتن دهی تو ایران به شک افتادم و میخوام بگم M800 بیاره.فقط میشه بگین این سایت mobilepalnet که گفته تو 3 روز ship میکنم،میشه بهش اطمینان کرد یا نه؟اگه سایت معتبر دیگه ای هم سراغ دارین بگین لطفا.ممنوم
میبخشید که سوالمو اینجا مطرح کردم.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
مبارک باشه دانیال جان،
من یکی از آشناهام تا 3 هفته دیگه داره از امریکا میاد،میخواستم بهش بگه Toshiba G900 بیاره که سر آنتن دهی تو ایران به شک افتادم و میخوام بگم M800 بیاره.فقط میشه بگین این سایت mobilepalnet که گفته تو 3 روز ship میکنم،میشه بهش اطمینان کرد یا نه؟اگه سایت معتبر دیگه ای هم سراغ دارین بگین لطفا.ممنوم
میبخشید که سوالمو اینجا مطرح کردم.

قربان اگه درمورد توشیبا و آنتن دهیش جای شک وجود داره در مورد ایکس 800 فکر کنم دکتر یه مشکل اساسی داشت ها؟ البته تا جایی که اطلاع دارم هنوز حل نشده و ایشالا حل شه . اما توشیبا هم حداکثر همین مشکل رو داره:happy:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قربان اگه درمورد توشیبا و آنتن دهیش جای شک وجود داره در مورد ایکس 800 فکر کنم دکتر یه مشکل اساسی داشت ها؟ البته تا جایی که اطلاع دارم هنوز حل نشده و ایشالا حل شه . اما توشیبا هم حداکثر همین مشکل رو داره:happy:

بله قربان ، من فعلا با سیم کارت مخابرات مشکل دارم ، گرچه دارم اصولا با این آنتن دهی خوب با ایرانسلش و امکان اتصال به نت ، فکر تعویض دایمی خطم رو می کنم.
اما یک مسئله ای که هست ، اینه که ، توشیبا یک مشکل به مراتب بزرگ تر داره ، و هنوزم حل نشده ، اونم اینه که هر تغییری توی دستگاه باید توسط نمایندگی مجازش در انگلستان انجام بشه
به هر حال ، هر کسی می بایست که به نسبت نیازش تصمیم بگیره ، ولی من 80% پست های فروم توشیبا رو منفی دیدم ، در حالی که با ریلیز شدنه رام کوک شده و رام 402 برای ایتن ، افراد زیادی راضی شده اند
موفق باشید

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مشکلش با سيم مخابرات چيه؟
نوع gsm modemت چيه؟
اگر ميتونی فايل ril.dll رو کپی کنی تو کامپيوتر،تو فايلش هم به صورت ascii هم unicode دنبال debug يا log بگرد،اگر بود ميتونی log مد رو فعال کنی.
اونوقت اگر شد فايل log رو برای من بفرست ببينم ميتونم کاری کنم.
فعلاً زدم تو خط gsm modem ها!

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2

موفق باشید

دكتر مبارك باشه !
من كه بي صبرانه منتظر ريويو شما هستم .

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
مشکلش با سيم مخابرات چيه؟
نوع gsm modemت چيه؟
اگر ميتونی فايل ril.dll رو کپی کنی تو کامپيوتر،تو فايلش هم به صورت ascii هم unicode دنبال debug يا log بگرد،اگر بود ميتونی log مد رو فعال کنی.
اونوقت اگر شد فايل log رو برای من بفرست ببينم ميتونم کاری کنم.
فعلاً زدم تو خط gsm modem ها!

دست ت درست استاد ، من توی ترد گفتگوی آزاد یک چیز هایی نوشته بودم.
ببنید ،ایکس 800 ، با سیم کارت ایرانسل بدون مشکل کار می کنه ، ولی سیم کارت مخابرات رو با این که از نظر ظاهری سیم کارت های متفاوت شو رو هم تست کرده ام ، مرتبNo Serviceهست.
اول شک کردم به خاطر شکل سیم کارت باشه ، ولی با سیم کارت های قدیمی تر مخابرات هم نتیجه یکی ست.
این فایل که می فرمایید رو کجا گیر بیارم؟توی فولدر ویندوز پی پی سی هست؟ بعد می شه من خود فایل رو بفرستم خدمت تون شما بگردید دنبالش؟
ممنون

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
شیفت ، ریلیز شده

همان طور که می بینید رزولوشن native ش ، همین 800در 480 هست
:wacko:
با سی پی یوی 800 ، همین 800 در 480 هم واسش زیاده ...

به نظر من اون همه مانور روی شیفت ، کار بسیار بیهوده ای از سوی شرکت های تبلیغاتی و سایت ها بود ...

و تمامش بخاطر سیمولیتی از ویندوز موبایل بود ...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
با سی پی یوی 800 ، همین 800 در 480 هم واسش زیاده ...

به نظر من اون همه مانور روی شیفت ، کار بسیار بیهوده ای از سوی شرکت های تبلیغاتی و سایت ها بود ...

و تمامش بخاطر سیمولیتی از ویندوز موبایل بود ...

مثل اینکه اچ تی سی برای شیفت خواب های دیگه ای دیده ، فروش به corporate ها که سفارش های 100هزار تایی می دن ( مثل سازمان سرشماری امریکا که برای کارمندان سرشماری ش نیم میلیون از اخرین مدل اچ تی سی سفارش داده!!!) هدف گرفته شده ظاهرا
اما مطمئن نیستم
در ضمن ، شیفت یک ادعای خیلی عجیب هم داره ، باطری در حد 2 روز!!!

ولی در کل با گیگای خودم که مقایسه ش می کنم ، فقط می بینم همین پروتکل های انتقال داده ش که ساپورت می کنه برتری داره ، وگرنه چیز های زیادی گیگا داره که این نداره

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
x650 توسط سی نت آسیا تست شده ،
e-ten_glofiish_x650_back_cnet_asia.jpg

شاید توی چشم ترین نکته ایکس 800 رو برطرف کرده ، می پرسید چطوری؟ طول دستگاه 1 سانت کوتاه شده
از جهات دیگه همون ایکس 800 هست با یک صفحه توری شکل در پشت دستگاه برای اسپیکر به تمام معنا زشت ش کرده
e-ten_glofiish_x650_front_cnet_asia.jpg

لینک

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
x650 توسط سی نت آسیا تست شده ،
e-ten_glofiish_x650_back_cnet_asia.jpg

شاید توی چشم ترین نکته ایکس 800 رو برطرف کرده ، می پرسید چطوری؟ طول دستگاه 1 سانت کوتاه شده
از جهات دیگه همون ایکس 800 هست با یک صفحه توری شکل در پشت دستگاه برای اسپیکر به تمام معنا زشت ش کرده
e-ten_glofiish_x650_front_cnet_asia.jpg

لینک
حيف به اين ظاهز زيبا كه همچين پشت زشتي داره... :(

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
سلام دوستان...
9502 با 6150 چه فرقی داره؟به غیر از دوربین

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام دوستان...
9502 با 6150 چه فرقی داره؟به غیر از دوربین

خیلی با هم فرق دارند ...
اول از همه ظاهر ...
2- CPU مدل و سرعت
3- Audio Output Jack
4- تعداد chord melody
5- دریافت کننده رادیو ...
6- دوربین که خودتون هم اشاره کردید ...
7- از همه مهم تر GPS
....
مشخصات کامل تر : 6150 و 9502

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
این هم دستگاه یا دستگاه های جدید توشیبا ... G910 / G920
به سبک جسجار و التیمیت 7150 و HTC Omni زده ...
تو فبریه 2008 تازه معرفی میشه ...
اصل خبر از اینجا

toshiba-g910-g920-2.jpg

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دستش درد نکنه ... ایرادای جی900 بر طرف شده باشه خیلی خوبه ...

بالا