وسین جان فقط من هستم یا اینکه شما هم از ظاهر بیرونی دستگاه استباط تون اینه که butt ugly
به نظر من ، این دستگاه می تونه در صورتی که یک سری قابلیت ها رو داشته باشه ، طرفدارانی پیدا کنه ، فکر می کنم اولین شون ، قابلیت tweak شدن هست. مادامی که شما برای هر رام آپگرید ساده نیازد اشته باشید دستگاه تون رو 4 هفته بفرستید انگلیس ، به نظر من ، هیچ شانسی در بردن دل کاربرا حرفه ای پاکت پی سی رو ندارید
دیگر امکانات ، ساپورت یو اس بی هاست ، اس دی اچ سی ، همین طور فعال شدن چیپ ست گوفورس ، که البته توی عکس های اف سی سی اثری ازشون نیست ، هست.
همان طور که دیده اید ، این دستگاه دیگر بر مبنای سی پی یو های مارول بنا نشده و به سی پی یو های متوسط کوالکام اکتفا شده
قربان بنده به شخصه از جي 900 خيلي بيشتر خوشم ميومد(هرچند هنوز با كي برد نميتونم كنار بيام)
درمورد توييك تو اين دوره زمونه و لطف هكر هاي گرامي كي ميره تو غار؟ در مورد جي 900 كه هكر هاي گرام مسلسلي رام هاي مختلف رو بيرون دادند. درضمن اگه خيلي به رام اوريجينال علاقه دارين ،يه مقايسه با كمپاني هاي ديگه (به جز ايسوس ) بكنيد مي بينيد كه 100 سال يه بار هم آپگريد رام اتفاق نمي افته. پس داشتنش در انگليس همچين هم عيب به حساب نمياد.
در مورد يو اس بي هاست و اس دي اچ سي هم با شما موافقم و اولي رو اوريجينال جي 900 داشت و دومي رو با يه پچ برطرف كردند. اميدوار بودم تو اين دستگاه به صورت پيش فرض باشه.
اما در مورد گوفوس خوشحالم كه فعال نشده . يه نگاه به بنچ مارك هاي فليم و مقايسشون با توشيبا بندازين. با اين كه دستگاه يه سري پيكسل اضافي داره بازم سره!! فعال كردن اين چيپست مطمئنا هيچ كاري براي توشيبا نداره ولي معايبش بيشتر از مزاياشه.
راج به كوالكام نميدونستم . اما الان كه شنيدم كاملا نظرم راجع به دستگاه عوض شد. اين دستگاه فقط به مشخصات خوفناك قابل تحمله (با اون وزن و قيافه) . من كه از خيرش گذشتم . يكي جي 900 بياره ريويوو بنويسه منم يكي ديگه ميخرم:lol: