• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
از كيبورد G900 استفاده كرده... :D

كه يكي از علل محبوبيت G900 بوده. بزرگي . نرمي . راحتي :happy: اونقدر من توشيبا دوست داااااااااااارم:wub::wub::wub:

فقط به نظرم قيمتش هم قشنگه. اگه خواسته باشه ارتقاش بده حتما سي پي يو 600 گذاشته و ساپورت اس دي اچ سي

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
كه يكي از علل محبوبيت G900 بوده. بزرگي . نرمي . راحتي :happy: اونقدر من توشيبا دوست داااااااااااارم:wub::wub::wub:

فقط به نظرم قيمتش هم قشنگه. اگه خواسته باشه ارتقاش بده حتما سي پي يو 600 گذاشته و ساپورت اس دي اچ سي

وسین جان فقط من هستم یا اینکه شما هم از ظاهر بیرونی دستگاه استباط تون اینه که butt ugly
به نظر من ، این دستگاه می تونه در صورتی که یک سری قابلیت ها رو داشته باشه ، طرفدارانی پیدا کنه ، فکر می کنم اولین شون ، قابلیت tweak شدن هست. مادامی که شما برای هر رام آپگرید ساده نیازد اشته باشید دستگاه تون رو 4 هفته بفرستید انگلیس ، به نظر من ، هیچ شانسی در بردن دل کاربرا حرفه ای پاکت پی سی رو ندارید
دیگر امکانات ، ساپورت یو اس بی هاست ، اس دی اچ سی ، همین طور فعال شدن چیپ ست گوفورس ، که البته توی عکس های اف سی سی اثری ازشون نیست ، هست.

همان طور که دیده اید ، این دستگاه دیگر بر مبنای سی پی یو های مارول بنا نشده و به سی پی یو های متوسط کوالکام اکتفا شده

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
وسین جان فقط من هستم یا اینکه شما هم از ظاهر بیرونی دستگاه استباط تون اینه که butt ugly
به نظر من ، این دستگاه می تونه در صورتی که یک سری قابلیت ها رو داشته باشه ، طرفدارانی پیدا کنه ، فکر می کنم اولین شون ، قابلیت tweak شدن هست. مادامی که شما برای هر رام آپگرید ساده نیازد اشته باشید دستگاه تون رو 4 هفته بفرستید انگلیس ، به نظر من ، هیچ شانسی در بردن دل کاربرا حرفه ای پاکت پی سی رو ندارید
دیگر امکانات ، ساپورت یو اس بی هاست ، اس دی اچ سی ، همین طور فعال شدن چیپ ست گوفورس ، که البته توی عکس های اف سی سی اثری ازشون نیست ، هست.

همان طور که دیده اید ، این دستگاه دیگر بر مبنای سی پی یو های مارول بنا نشده و به سی پی یو های متوسط کوالکام اکتفا شده

قربان بنده به شخصه از جي 900 خيلي بيشتر خوشم ميومد(هرچند هنوز با كي برد نميتونم كنار بيام)

درمورد توييك تو اين دوره زمونه و لطف هكر هاي گرامي كي ميره تو غار؟ در مورد جي 900 كه هكر هاي گرام مسلسلي رام هاي مختلف رو بيرون دادند. درضمن اگه خيلي به رام اوريجينال علاقه دارين ،يه مقايسه با كمپاني هاي ديگه (به جز ايسوس ) بكنيد مي بينيد كه 100 سال يه بار هم آپگريد رام اتفاق نمي افته. پس داشتنش در انگليس همچين هم عيب به حساب نمياد.

در مورد يو اس بي هاست و اس دي اچ سي هم با شما موافقم و اولي رو اوريجينال جي 900 داشت و دومي رو با يه پچ برطرف كردند. اميدوار بودم تو اين دستگاه به صورت پيش فرض باشه.
اما در مورد گوفوس خوشحالم كه فعال نشده . يه نگاه به بنچ مارك هاي فليم و مقايسشون با توشيبا بندازين. با اين كه دستگاه يه سري پيكسل اضافي داره بازم سره!! فعال كردن اين چيپست مطمئنا هيچ كاري براي توشيبا نداره ولي معايبش بيشتر از مزاياشه.

راج به كوالكام نميدونستم . اما الان كه شنيدم كاملا نظرم راجع به دستگاه عوض شد. اين دستگاه فقط به مشخصات خوفناك قابل تحمله (با اون وزن و قيافه) . من كه از خيرش گذشتم . يكي جي 900 بياره ريويوو بنويسه منم يكي ديگه ميخرم:lol:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قربان بنده به شخصه از جي 900 خيلي بيشتر خوشم ميومد(هرچند هنوز با كي برد نميتونم كنار بيام)

درمورد توييك تو اين دوره زمونه و لطف هكر هاي گرامي كي ميره تو غار؟ در مورد جي 900 كه هكر هاي گرام مسلسلي رام هاي مختلف رو بيرون دادند. درضمن اگه خيلي به رام اوريجينال علاقه دارين ،يه مقايسه با كمپاني هاي ديگه (به جز ايسوس ) بكنيد مي بينيد كه 100 سال يه بار هم آپگريد رام اتفاق نمي افته. پس داشتنش در انگليس همچين هم عيب به حساب نمياد.

در مورد يو اس بي هاست و اس دي اچ سي هم با شما موافقم و اولي رو اوريجينال جي 900 داشت و دومي رو با يه پچ برطرف كردند. اميدوار بودم تو اين دستگاه به صورت پيش فرض باشه.
اما در مورد گوفوس خوشحالم كه فعال نشده . يه نگاه به بنچ مارك هاي فليم و مقايسشون با توشيبا بندازين. با اين كه دستگاه يه سري پيكسل اضافي داره بازم سره!! فعال كردن اين چيپست مطمئنا هيچ كاري براي توشيبا نداره ولي معايبش بيشتر از مزاياشه.

راج به كوالكام نميدونستم . اما الان كه شنيدم كاملا نظرم راجع به دستگاه عوض شد. اين دستگاه فقط به مشخصات خوفناك قابل تحمله (با اون وزن و قيافه) . من كه از خيرش گذشتم . يكي جي 900 بياره ريويوو بنويسه منم يكي ديگه ميخرم:lol:

بله قربان ، البته مشخصات دیگری هم ازش لیک کرده ، ولی به نظرم همین که سی پی یوش کوالکام کافیه تا به قول شما ادم رو از خودش براند.

در مورد آلتیمیت ها ، البته که صبر نکردن برایشون عاقلانه بود ، من سعی خواهم کرد که ایکس 800 ام رو که دو هفته می شود باهاش کار می کنم ، مرور کنم اینجا ، شاید مقبول افتاد شما هم گرفتارش شدید:lol:

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2
بله قربان ، البته مشخصات دیگری هم ازش لیک کرده ، ولی به نظرم همین که سی پی یوش کوالکام کافیه تا به قول شما ادم رو از خودش براند.

در مورد آلتیمیت ها ، البته که صبر نکردن برایشون عاقلانه بود ، من سعی خواهم کرد که ایکس 800 ام رو که دو هفته می شود باهاش کار می کنم ، مرور کنم اینجا ، شاید مقبول افتاد شما هم گرفتارش شدید:lol:

دكتر ما كه خيلي وقته منتظر هستيم , كي اين مرور رو راهي ميكنيد؟ طاقتمون طاق شد با اين ايكس 800

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
G920 دارای سی پی یوی 528 ِ کوالکام هست ... از پی دی ای دی بی

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام دوستان .بالاخره من برگشتم :cool: ....پنداری این مدت نبودم خیلی خبرا بوده...:)
دکتر x800 مبارک ..کی ریویوو میدی ؟ :D

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان .بالاخره من برگشتم :cool: ....پنداری این مدت نبودم خیلی خبرا بوده...:)
دکتر x800 مبارک ..کی ریویوو میدی ؟ :D

قسمت اولش در تاپيك ايكس 800 دكتر موجوده. دكتر جان دستت درد نكنه ما منتظر دوميش هستيم:happy:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قسمت اولش در تاپيك ايكس 800 دكتر موجوده. دكتر جان دستت درد نكنه ما منتظر دوميش هستيم:happy:

یک لحظه احساس سانتر فورواردی بهم دست داد:happy:
بیشتر تشویق کنید ، مثلا بخوانید باهم " گلافیش زلزله ....." تا من هم یک گالری عکس و یک ویدیو در حال کار کردن درست و حسابی ازش ردیف کنم:D:D:D

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
دکتر اینقدر این مرور X800 رو طولانی کردی که آخر این ام اس موبایل کار خودش رو کرد و یه ریویو از X800 ایتن گذاشت ...
این هم لینک خبر

eten-glofiish-x800-1.jpg

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
گوشی ایندم:rolleyes: (احتمالا:D)

asus-p550-00.jpg

بدیاش:
طبق معمول نبود HSCSD و EDGE , رم 64
خوبیاش:
صفحه 3.5:D

در تایید حرف های حامد عزیز ،
وضوح کیو وی جی ای ، به خودی خود ، یک مصیبت هست ، ولی با وجود صفحه 3.5 یک فاجعه به بار می یاره ، من 2750 اچ پی رو با این مشخصات دیده ام ، به قدری پیکسل ها درشت هستند که تقریبا همه چیز مربع مربع دیده می شه ، مثل ویندوز 3.1 ( یادش به خیر)
خلاصه یا اول دست تون بگیرید یا اینکه در سال 2008 با پیکسل هایی به درشتی سنگریزه کنار بیایید
موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اینم یک شوخی دیگه
hop2001.gif

در آستانه سال جدید ، یک شرکت چینی می خواد با رنگ کردن (در واقع رنگ ش هم نکردن ) هیوندایی آ 200 خودمون ، و با مشخصاتی عجیب و غریب ، کلی پیش رفت کنه

دقت کنید که دوربین دستگاه 3 مگ اوتوفوکوس خواهد بود ، فکرش رو بکنید!!! بزرگترین نقص هیوندایی بر طرف می شه.
لینک

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اینم یک شوخی دیگه
hop2001.gif

در آستانه سال جدید ، یک شرکت چینی می خواد با رنگ کردن (در واقع رنگ ش هم نکردن ) هیوندایی آ 200 خودمون ، و با مشخصاتی عجیب و غریب ، کلی پیش رفت کنه

دقت کنید که دوربین دستگاه 3 مگ اوتوفوکوس خواهد بود ، فکرش رو بکنید!!! بزرگترین نقص هیوندایی بر طرف می شه.
لینک

بدون شگ از این چینی یا بعید نیست:)

کاش یه نمه رو قیافه هم کار میکردن اون موقع چیز با عشقی میشد:)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این رو دیدید چه تیکه ایه؟
acer_ferrari.gif.big.gif

شدید وسوسه شدم ها ، این لعنتی ، همون ایسر خودمونه ، ولی جراحی فراری شده.
DSC02660_komplekt.jpg

لامصب همه چیش رو هم خوشگل کردن
قیمت هم مناسبه ها
500تومن به پول ایران

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
این رو دیدید چه تیکه ایه؟
acer_ferrari.gif.big.gif

شدید وسوسه شدم ها ، این لعنتی ، همون ایسر خودمونه ، ولی جراحی فراری شده.
DSC02660_komplekt.jpg

لامصب همه چیش رو هم خوشگل کردن
قیمت هم مناسبه ها
500تومن به پول ایران

عجب قرمز جيگري ايه:D
فقط اين دور و زمونه ديگه كي ميره تو غار؟ حيف كه خيلي مشخصات افتضاحه. از فراري بعيده;)

بالا