• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDA Hi Tech ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
کدوم شرکت با مشتری هاش رو راسته که HTC دومیش باشه .... البته O2 بحثش جداست
ولی من دقت کردم عکس ها رو همرو در محیط هایی میگیرن که نور کافی هست ... عکاس پشت به نور و سوژه رو به نور هست ... خوب طبیعیه که عکس ها بخواد خوب بشه ...
حالا PPC که اسمارت فون های نوکیا یا سایبرشات سونی اریکسون که نیست ازش انتظار یه عکس پرفکت رو داشته باشیم ...
من همون موقع هم که جمین داشتم تو نور کافی عکس های خوبی می انداخت ...
نه قربان منظور بنده اصلا گرفتن عکس های خوب به دلیل شرایط محیط نیست ، منظورم این ست که عکس هایی که مثلا mobile-review می گذاشت رو coolsmartphone مقایسه کنید .
اولی رو انگار با یک SLR گرفتن و دومی رو با دوربین مثلا آی میت جم

به هر حال ، تصور من این ست که کاسه ای زیر نیم کاسه ست

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من با تایتن معمولی حتی یک عکس به درد بخور نتنستم بگیرم.:(

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0
آقای دکتر شاید بی ربط باشه ولی به نظر میاد قیصر تنها دستگاهیه که از یه ccd نسبتا معقول برای پردازش عکساش استفاده کرده . ccd از نوع سامسونگ . اینو میشه تو فایلهای اگزیف داخلی عکسها دید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قربان چرا نامربوط
این می تونه نقطه شروع خوبی باشه که بفهمیم این corporate asss های HTC و ETEN چی توی دستگاه شون کردن

اما این جا هم نوشته که دوربین ام800 با این که 2 مگی هست ، ولی از کایسر بهتر عکس می گیره ، و overexposure نداره
فکر کنم این یک خبر خوب برای من هست ، چون اگر واقعا ً دوربین ام800 درست شده باشه ، معنی ش اینه که مشکل دوربین ایکس800 هم قابل رفع هست و نرم افزاری ست یعنی با یک آپگرید رام درست می شه

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2
قربان چرا نامربوط
این می تونه نقطه شروع خوبی باشه که بفهمیم این corporate asss های HTC و ETEN چی توی دستگاه شون کردن

اما این جا هم نوشته که دوربین ام800 با این که 2 مگی هست ، ولی از کایسر بهتر عکس می گیره ، و overexposure نداره
فکر کنم این یک خبر خوب برای من هست ، چون اگر واقعا ً دوربین ام800 درست شده باشه ، معنی ش اینه که مشکل دوربین ایکس800 هم قابل رفع هست و نرم افزاری ست یعنی با یک آپگرید رام درست می شه

جناب دكتر يعني اگر مشكل دوربين X800 رفع بشه شما حاظريد اون رو بخريد ؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
جناب دكتر يعني اگر مشكل دوربين X800 رفع بشه شما حاظريد اون رو بخريد ؟

قربان لازم نیست ، جواب هم نده می خرم ، یعنی چون دوست من 7 روز دیگه ایران خواهد بود ، من ایکس 800 رو گفتم که برایم بیاورد . یک خبر خوب دیگه اینکه بالاخره بعداز 2 ماه ، این یو ام پی سی گیگا بایت هم شیپ شد.
شاید یکی یک ریویو توپ از هر کدام گذاشتم
ولی یادتون باشه، دوربین این دستگاه ها ، دوربین بشو نیست . حداقل نه حالا حالاها
موفق باشید

s_m_alhakim

Registered User
لایک‌ها
2
اساتيد محترم و اعضائي كه در زمينه PDA تجربه داريد :
هر مطلب , داكيومنت ,لينك و آدرس سايت مرجع و يا نظري در رابطه وايرلس PDA از هر جنبه كه باشه ممنون ميشم برام بفرستيد , مطمنا اينجا كساني هستند كه رو اين زمينه كار كرده باشند .
من با جمع آوري اين مطالب ميخوام برنامه ريزي مهمي براي وايرلس PDA انجام بدم كه مطمنا سودش براي همه خواهد بود .
قدرت و توان خروجي ,برد و دامنه , نوع واي فاي هر مدل , و يا مدل وايرلس هر برندPDA و ...
متشكرم
اين هم ايميل من :

s_m_alhakim[at]yahoo[dot]com

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان عزیز ETEN داره مدل هاشو با افزودن کد 50 به کد قبلی هر مدلی ، اونهارو ایمپروو میکنه ...
Glofish X650 بهبود یافته ی ایکس600 هست که حالا با سی پی یوی قوی تر 500 و مهم تر از اون با VGA تقویت شده ...
این مدل که توسط اف سی سی ( US Federal Communication Central ) معرفی شده ، FM Transmitter داره که باعث میشه اصوات رو از داخل دستگاه به سیستم هایی که گیرنده ی اف ام دارن منتقل کنه ...
اینم عکس :

6llpuur.jpg

منبع

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خوب دوباره اکسپنسیس ، اتم لایف و اتم فلیم رو برای فروش گذاشت ، شیپینگ هم مجانی ، پس اگر کسی رو در ایالات متحده دارید ، عجله کنید و فلیم رو برای خودتون خواستگاری کنید
قیمت هم باور نکردنیه ، 599دلار ( کمتر از 550 هزار تومان)
لینک فلیم
لینک اتم لایف

خوب این ها به شما چی می گن؟ ساده ست ، اول اینکه MWG که حالا صاحب سازنده این دو دستگاه ها ست ، می خواد گذشته رو فراموش کنه ، پس منتظر آپگرید برای این دستگاه ها نباشید. دوم این که ، احتمالا این شرکت ، خواب های بلند پروازانه ای دیده برای خودش

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
پس منتظر آپگرید برای این دستگاه ها نباشید. دوم این که ، احتمالا این شرکت ، خواب های بلند پروازانه ای دیده برای خودش

عجب قيمت خفني
دانيال جان منظورت از اين كه ميگي منتظر براي آپگريد نباشيد چيه ؟ !!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
عجب قيمت خفني
دانيال جان منظورت از اين كه ميگي منتظر براي آپگريد نباشيد چيه ؟ !!!

منظور خاصی نداشتم قربان ، حدس من اینه که با توجه به اینکه شرکت رو فروختن رفتن ، و قیمت دستگاه هم افت کرده ، نباید انتظار آپگرید به ویندوز 6 داشته باشید

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
منظور خاصی نداشتم قربان ، حدس من اینه که با توجه به اینکه شرکت رو فروختن رفتن ، و قیمت دستگاه هم افت کرده ، نباید انتظار آپگرید به ویندوز 6 داشته باشید

ویندوز موبایل 6 که از همون موقع هم که زمزمه های تستش به گوش میومد در ایکس دی ای میگفتن که همچین خبرهایی هم نیست. متاسفانه به خاطر اون گو فورس لعنتی هم که داره نمیشه ازش انتظار رام کوک شده 6 رو به این زودی ها داشت(حداقل تا زمانی که آلتیمیت ها بیان و بشه یه جورایی درایور رو کش رفت!) البته میشه هم امیدوار بود که یه بنده خدایی راه دور زدن این گو فورس رو واسه این دستگاه به صورت نرم افزاری پیدا کنه بشه یه چیزی تو مایه های توشیبا . فکر کنم اینجوری کلی هم بنچ مارک هاش خفن تر شه. من که به شخصه با این قیمت دست به دعا و نذر و نیاز برای این هکر های بی مدعای چینی و روسی برداشتم:happy:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ویندوز موبایل 6 که از همون موقع هم که زمزمه های تستش به گوش میومد در ایکس دی ای میگفتن که همچین خبرهایی هم نیست. متاسفانه به خاطر اون گو فورس لعنتی هم که داره نمیشه ازش انتظار رام کوک شده 6 رو به این زودی ها داشت(حداقل تا زمانی که آلتیمیت ها بیان و بشه یه جورایی درایور رو کش رفت!) البته میشه هم امیدوار بود که یه بنده خدایی راه دور زدن این گو فورس رو واسه این دستگاه به صورت نرم افزاری پیدا کنه بشه یه چیزی تو مایه های توشیبا . فکر کنم اینجوری کلی هم بنچ مارک هاش خفن تر شه. من که به شخصه با این قیمت دست به دعا و نذر و نیاز برای این هکر های بی مدعای چینی و روسی برداشتم:happy:

منم آرزوی عمر با عزت براشون دارم و محشور شدن با سید و سالار شهیدان

می گم وسین جان ، به نظر شما ، می شه انتظاراتی داشت یا نه؟ سایت ایکس دی ای که مخصوص فلیم یک فرانسوی درست کرده ، خیلی دیر به دیر توش خبری می شه
به نظر شما ، عاقلانه هست که خرید کنیم بعد منتظر رام آپگرید بشیم؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

می گم وسین جان ، به نظر شما ، می شه انتظاراتی داشت یا نه؟ سایت ایکس دی ای که مخصوص فلیم یک فرانسوی درست کرده ، خیلی دیر به دیر توش خبری می شه

دكتر جان راستش من هم چند روز پيش پول داده بودم به يكي از دوستام واسم از امارات بگيره .فرمايشات شما رو كه خوندم بهش زنگ زدم گفتم نگيره. يعني واقعا عادلانه هست كه فليم زير 600 دلار به فروش برسه؟:blink:
البته من اصلا مثل دوستان كاربر حرفه اي نيستم و مشكلم با WM5 فقط پوسته ظاهريشه! اصلا ميشه با همين ويندوز قديميش سر كرد؟
پ ن : ببخشيد اگه پست رو جاي نامربوطي زدم. لطفا در صورت نياز پاكش كنيد
سپاس

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

قربان مشکله اتم یادتونه که؟ دستگاه برای کوانتا بود و دستگاههای کوانتا با مشخصات تقریبا نزدیک و آپگرید 6 پیدا نمی شد تا رام رو دامپ کرد و درایور ها رو وصله پینه کرد. اگه خاطرتون باشه تا همین 2-3 ماه پیش قریب به یقین افراد حاظر در این سایت به جان مادر مبارکشون هم قسم می خوردن که الا و بلا دبلیو ام 6 امکان نداره مگه اینکه کوکر محترم از پایه دبلیو ام 6 بسازه! تا اینکه چشم بادمی های چینی با دیکامپایلر جدید و رام اچ تی سی یونیورسال !!!( که به شخصه هیچگونه شباهتی با اتم در اون نمی بینم!) رو برای همین اتم کوک کردن . یادش بخیر تو همین ایکس دی ای چقدر بحثش بود که ویزباریزه ی دبلیو ام 5 رو عکس گرفتن همه رو سر کار گذاشتن (خداشان ببخشایدشان:happy:) اون زمان یه اتفاقای جالب و حرکت های مهیجی هم صورت گرفت و واسه اولین و فکر کنم آخرین بار بود که درایور وای فای وایر لس رادیویی و البته رادیو اف ام دستگاه که کاملا منحصر بفرد و مخصوص ای کی یو 3.2 (از اچ پی خدا بیامرز کش رفته بودن ) بود رو هم دستکاری کردن تا روی دبلیو ام 6 کار داد! و چیزی که تا قبل از این غیر ممکن بود ممکن شد.

همه این تفاسیر رو گفتم که بدونین تو این دنیا مشکلی نیست که حل نشه . مسئله زمان و هزینه است. اگه این دستگاه جهانی بود (حداقل چینی یا روسی هم بود) و یا اگه اون گو فورس لعنتی رو نداشت و یا اگه دستگاههای گو فورس دار دیگه با ویندوز موبایل 6 میومدن و یا اینکه میشد از شر گوفورس با نرم افزار خلاص شد و دورش زد (این که عالی بود و البته با وجود جی 900 دور از ذهن نیست) و یا اگه در نهایت ری برند شده ویندوز موبایل 6 داشت میشد از کوک شدن رام مطمئن بود. اما الان همه چیز به آلتیمیت ها و اینکه آیا اونها هم از گو فورس واقعا استفاده کنن و به این نتیجه نرسن که بهتره بیخیالش شد دل بست . نزدیک ترین احتمال همینه .

متاسفانه هیچ کدوم از کوکر های معروف هم این دستگاه رو از نزدیک لمس نکردن که کمی امید رو بیشتر کنه. به نظر من تا وقتی آلتیمیت ها نیان و رامشون دامپ نشه احتمالش کمتر از10% اگه جواب مثبت بود باید 3 ماهی حداقل صبر کرد . اگه این مدت رو میتونین صبر کنید دست روی دست بگذارید هم بد نیست. اما اگه واسه من تلفونی زیاد مهم نبود با این قیمت یه دونه میگرفتم . یه دستگاه نون فون ادیشن خوب هم زیاد با این قیمت توفیری نداره . تازه هم وزنش از این دستگاه بیشتره هم اون 10% بارقه امید رو هم نداره:blink:

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
خب بالاخره برا X800 هم رام جدید اومده که خیلی از باگ هاش رو از بین برده ...
Support SDHC function:)
mprove the connection stability of Bluetooth
؟Improve the stability of FM Tuner application
Improve part of Call Filter function
و...
هم او اس ش اپدیت شده هم فریم ور 3G

اصل خبر از اینجا

دکتر حالا می تونی کلی حالش رو ببری ...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خب بالاخره برا X800 هم رام جدید اومده که خیلی از باگ هاش رو از بین برده ...
Support SDHC function:)
mprove the connection stability of Bluetooth
؟Improve the stability of FM Tuner application
Improve part of Call Filter function
و...
هم او اس ش اپدیت شده هم فریم ور 3G

اصل خبر از اینجا

دکتر حالا می تونی کلی حالش رو ببری ...

Right On Time;)
ایول

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام
وقت همگی بخیر
فلیم : $459.99
از اینجا می تونین ببینید ...
چقدر به این سایت میشه اعتماد کرد ؟ قبلا می خواستم از موبایل پلانت بخرم 599.99$
ولی این الان داره میده $459.99
به نظرتون فیکه قضیه یا نه واقعا همون دستگاه فلیم با متعلقاتشه ...؟
ممنون میشم نظر بدین

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
[
سلام
وقت همگی بخیر
فلیم : $459.99
از اینجا می تونین ببینید ...
چقدر به این سایت میشه اعتماد کرد ؟ قبلا می خواستم از موبایل پلانت بخرم 599.99$
ولی این الان داره میده $459.99
به نظرتون فیکه قضیه یا نه واقعا همون دستگاه فلیم با متعلقاتشه ...؟
ممنون میشم نظر بدین

آقا پست 1689 همين تاپيك رو بخون همه چي دستت مياد

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
[

آقا پست 1689 همين تاپيك رو بخون همه چي دستت مياد

آقا من به این قضیه کاری ندارم که خریدش به صرفه است یا نه ...
فقط می خوام بدونم میشه اعتماد کرد به این سایت یا نه؟
برای خرید ...
ممکنه مثلا دستگاهاش چینی باشند یا ... چمیدونم اصلی نباشه ؟

بالا