فروش دستگاه های موبایل ، سال گذشته از مرز یک میلیارد دستگاه در سال گذشت!!!!!
با اشعه های اضافی شون حال کنین
با اشعه های اضافی شون حال کنین
دانیال جان رو فلیم شک نکن،اما من می خوام مثل بچه کوچیکا آرزوم رو بگم،اونم اینه که ای کاش رو فلیم یه باطری کار می ذاشتن که از لحاظ تغذیه سی پی یو کم نیاره،اون وقت یه سی پی یو یک گیگا هرتز هم روش بود:blink: من با هر قیمتی می خریدمش:lol:یک عالمه عکس از فلیم
من دارم وسوسه می شم ها
می دونید اگر فقط سی پی یوش مارول بود ، دیگه ایسوس 735 هیچ برتری نسبت بهش نداشت![]()
سلام به همه ی دوستان
من میخواستم این آتنا رو بخرم
اسم دیگش تو آسیا مثل اینکه Dopod U1000 هست
کسی می تونه راهنمایی کنه که من از کجا می تونم بخرمش؟
سلام به همه ی دوستان
من میخواستم این آتنا رو بخرم
اسم دیگش تو آسیا مثل اینکه Dopod U1000 هست
کسی می تونه راهنمایی کنه که من از کجا می تونم بخرمش؟
نمیدونم اینجا میشه جواب داد یا نه ولی فکر نکنم تو ایران باشه و یا اصلا گسی بیارتش مگر اینگه از اون ور بیاری:blush:
فرهاد این همه خودتو باسه ایران سل کشتی ، دیدی چی شد؟
![]()
تازه از 10 اسفند تا 15 فروردین GPRS و MMS به کل مجانیه!!!![]()
![]()
سلام به همه
راستی این رو اعلام نکردن که این خدمات رایگان برای این سیم کارتهایی است که به طور امتحانی گذاشتن یا برای همه فعال میشه ؟!!
:guitar:
این شماره های سیم کارتهای اعتباریشون دیگه انتخابی نیست ؟
می دونم اینجا جاش نبود اما دیدم بحثش شد گفتم بپرسم، ممنون
طبیعی کار کن فرید جان، دکتر خودش بحث رو شروع کرد دیگه![]()
آقا من الان تماس گرفتم، گفتن که این هدیه های نوروزی شون برای همه ی سیم کارت هاشونه، چه اعتباری چه ماهیانه، چه اونایی که قدیم ثبت نام کردن چه جدیدا![]()
البته الان pre-paid هارو هم دیگه نمی شه شماره هاشون رو انتخاب کرد ها!![]()
ولی یه چیزی ها.. اینا می خوان قشنگ ملت رو بد عادت کنن به سرویس هاشون.. بد دوره ی رایگان همه رو به خاک سیاه بنشونن..![]()
(راستی MMS بعد از دوره ی رایگان قیمتش مشخص شده، حداکثر حجمش 100 کیلوبایته ( می شه یه گلستان سعدی رو تکست کرد توش) ، قیمتشم توی ساعات اوج 63 تومن و ساعات لالا 38 تومن! البته اگه حجم sms دوروبر 50 اینا باشه باز مثل اینکه کمتر می شه یه نموره ای..![]()
![]()
GPRS روهم حدس می زنم کیلوبایتی یه تومن بزارن![]()
پس دکتر خودت سر شوخی رو باز کردی ها:blush:
خوبه که برای همه هست ولی من که چشم آب نمی خوره دائما مشکل داشته باشه برای GPRS ...:hmm:
راستی EDGE که K-JAM داره کاربردش چیه ؟ با اینترنتی که Irancell زحمتشو می کشه میشه ازش استفاده کرد ؟