بازی خوبه فطق یه سری علکی فیفا رو گنده میکنن حساب کنی فیفا 2سال قابل تحمل شده تازه با این نسخه جدیدش بخوای حساب کنی
من میگم pes یه مدتیه اغفال شده! شماره های جدیدی ام که داده تو این چن ساله بیشتر از این که ذوق زده ات کنه تو ذوقت می زنه! کلا من خودم بعد از ساکر6 با هیچ کدوم این شماره های بعدی حال نکردم! و با اینکه میگیرم و نصبشون میکنم ولی کنارشون یه ساکر6ام دارم که همیشه نصبه و معمولا بیشتر از شماره های جدید اونو بازی میکنم! ولی واقعا اگه قراره انتظار داشته باشیم یه فوتبال خوب و واقعی بازی کنیم باید چشممون به شماره های جدید pes باشه نه fifaیی که خودش بازیاشو از رو pes میسازه! واقعیتش اینه اونجایی که fifaرو میسازن پر از نسخه های مختلف پی اسه! چون اصلا از رو این می سازن و دلیلی که باعث شده تو این چن ساله اسم فیفا مطرح بشه( اگه تا همین سه چهارسال پیش میگفتی fifa یا pes بهت میخندیدن) شبیه شدن فوق العاده بازی به pesهای چن سال پیشه! و دقیقا رمز موفقیت fifa تو این چند سال اخیر این بوده که: pes زده جاده خاکی؛ fifa داره pes می سازه!بازی خوبه فطق یه سری علکی فیفا رو گنده میکنن حساب کنی فیفا 2سال قابل تحمل شده تازه با این نسخه جدیدش بخوای حساب کنی
این قضیه چمن بازی چیه؟ کلا طراحیش برا این شماره این جوریه یا اینم جزو تفاوتای نسخه پی سی و کنسوله؟؟ چون اونیم که من نصب کردم رو پی سی با اینکه سیستمم خوبه ولی چمنش مثل سالنه؛ به خصوص pes ای که بعد از شماره 2011 انقلاب کرد تو طراحی چمن و اینا واسه خودمم عجیبه چمنش این جوری باشه؟یه چیز جالب،
بازی ایکس باکس زدم لیگ آسیا آوردم انصافا سرعتی که تو این لیگ هست تو بقیه لیگها نیست،
امتحان کنید ببینید همینجوریه؟
کسی لینک پچ جدید رو داره بده؟چون رو پی سی نصب کردم یه جوریه، اصن زمین چمنش انگار زمین داخل سالن..جالبیش این بود که ۱ دی وی دی بیشتر نبود واسه نصب
این قضیه چمن بازی چیه؟ کلا طراحیش برا این شماره این جوریه یا اینم جزو تفاوتای نسخه پی سی و کنسوله؟؟ چون اونیم که من نصب کردم رو پی سی با اینکه سیستمم خوبه ولی چمنش مثل سالنه؛ به خصوص pes ای که بعد از شماره 2011 انقلاب کرد تو طراحی چمن و اینا واسه خودمم عجیبه چمنش این جوری باشه؟
اینو که میدونستم ولی نمی دونستم دیگه کار به اینجا ها کشیده شده!! اینجوری که داره پیش میره فک کنم شماره های بعدی وقتی نصبش کنیم ببینیم فقط منو داره! بقیه رو باید از اینترنت دانلود کنیمهمیشه نسخه پی سی اینجوریه و کامل نیس و پچ های زیادی میده منم دنبال لینک دانلود پچ خوبشم
دوستان سرعت بازي كه ميگيد قابل تنظيم
وقتي بازي شروع شد استوپ رو بزنيد بريد توي منوي گيم ستينك و گيم اسپيد رو بذاريد روي 2 يا 1 البته مثبت منفي بذاريد كم ميشه ببنيد مورد قبولتون بود ؟