• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Update كردن Bios و Firmware‌قطعات

Mah & palanG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض تشکر :
1-در مورد مسئله اول باید بگم:در مرحله کپی کردن فایلها سیستم بامشکل روبرو شده...و از عهده این کار نمیتواند بر آید..
علاوه بر این میخواستم بدانم یکی بودن کابل این دو قطعه چرا و به چه نحو باعث کند شدن سیستم در بعضی مواقع وخیلی کم میشود.

2-این مشکل از ابتدا در سیستم وجود نداشته و جدیدا بوجود آمده...در جایی اشره شده بود که اگر با این مشکل روبرو شدید نکته ای را در هنگام اسمبل سیستم رعایت نکردا اید.....ولی با آن نکته اشاره ای نکرده بود.

یک سوال دیگر از محصرتان این است که :

3-IRQ یک قطعه در مادر بوردهای قدیم و جدید و یا در 2 سیستم عامل از خانواده میکرو سافت با متفاوت است..آیا میتوانیم آنرا تغییر دهیم...به چه نحو......سیستم های قدیمی را چطور...؟

یک دنیا تشکر از شما که برای ارتقا سطح علمی جوانان میکوشید.........

مـــــــــــــاه و پـــــــــــــلنگ

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
هر نمونه svchost چند سرویس رو میزبانی می کنه که ممکنه سرویسهای ضروری سیستم باشند. وقتی اونا رو می بندید, ویندوز پیغام می ده و سیستم رو شات دان می کنه. این پیغام مربوط به ویندوزه و ربطی به blaster نداره.
با تشكر از نياز

ممنون از توضيحاتت

ولي اند تسك كردن يكي از اين فايلها پنجره شاتينگ داون بلاستر رو مياره

البته اون در اصل مال ويندوزه كه همه به اشتباه فكر ميكنند مال بلاستره

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
1- منظورت اينه كه اصلا كپي نمي كنه يا در موقع كپي مشكلاتي ايجاد مي شه ؟
به خاطر اختلاف پهناي باند انتقال داده Hard كه100 تا 133 مگابيت در ثانيه و Optical Drive ها كه معمولا 33 مگابيت است ( تعداد كمي 66 و خيلي كم 100 مگابيت هستند ) مي تونه باعث كندي و محدوديت پهناي باند Hard بشه .

2- من در حال حاضر چيزي به نظرم نمياد . اگه به نتيجه اي رسيدم خبرش رو بهت مي دم .

3- همونطور كه در عكس مي بيني ،‌برخي از IRQ ها در دو مورد هم مورد استفاده قرار گرفته و مشكلي هم وجود نداره . فكر نمي كنم براحتي بتوني IRQ‌ ها رو عوض كني .

attachment.php

فكر مي كنم اگه خود سيستم عامل Conflict تشخيص بده اجازه تغيير رو بده :‌

attachment.php

همونطور كه در عكس زير مي بيني امكان تغيير IRQ‌ خاموش و روي گزينه Autmatic Setting‌ است .

attachment.php

در سيستم هاي قديمي اين قبيل مشكلات زياد وجود داشت ،‌كه خيلي مواقع مجبور به تعويش قطعه مورد نظر و يا تعويض شكاف PCI‌ مربوط به قطعه مي شديم تا Conflict ها كمتر شه .

اميدوارم اين اطلاعات كمكي كرده باشه

موفق باشي

فایل های ضمیمه

• IRQ.JPG
    IRQ.JPG
    62 KB · نمایش ها: 403
  • IRQ-2.JPG
    IRQ-2.JPG
    75.1 KB · نمایش ها: 391
  • IRQ-3.JPG
    IRQ-3.JPG
    29.7 KB · نمایش ها: 376

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
معمولا همه به اين فكر ميكنند كه بايوس مادربرد رو آپديت كنند.
كلا اين چه خاصيت هايي داره؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
خاصيتش معمولا اينه كه باگهاي بايوسهاي قبلي رو معمولا در سري جديد بايوس بر طرف مي كنن و امكانات بيشتري در اختيار مادربرد قرار ميدن مثلا ممكنه هارد شما با بايوس ورژن اوليه اش هاردهاي 137 گيگ به بالا رو پشتيباني نكنه . اما در بايوس جديد اين امكان به مادربرد داده ميشه تا در روند شناسايي هارد با ظرفيتي بالاتر از 137 گيگ دچار مشكل نشه .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
معمولا در سايت مادربردها ويژگي بايوس جديد رو نسبت به ورژن قبلي مي نويسه .

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
درسته. ولي فكر نميكنم اين امكانات در حد چيز خيلي قابل توجه باشه. چون در واقع حالت نرم افزاري داره در صورتي كه سخت افزار خيلي مهمتر هست توي اين مسئله/

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
خوب به هر حال بايوس نقش غير قابل انكاري در سخت افزار داره . و بدون اون تقريبا سخت افزار لنگ مي مونه . به هر حال بايد شرايط رو سنجيد و بعد ارتقا داد . اگر دلايل قابل قبولي براي ارتقا وجود نداشته باشه به نظر من اصلا نبايد ارتقا صورت بگيره :)

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
فاير جان يك نكته در مورد ارتقا نسخه بايوس هست ، اكثر سازنده هاي مادربرد اين نكته رو تاكيد مي كنن كه اگه سيستمتون مشكلي نداره ، بايوس رو عوض نكنيد . بعبارت ديگه در صورت وجود مشكل پيشنهاد مي شه و مثل درايور ها نيست كه حتما توصيه بشه .
( مثل firmware دستگاه هاي مختلف )

و همونطور كه Hwt عزيز هم گفت خيلي از ايرادات برد توسط بايوس هاي جديد برطرف مي شه . و بعضي مواقع گزينه ها و تنظيمات جديدي هم به اون اضافه مي شه .

Mah & palanG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر فراوان بخاطر پاسخگویی به سوالاتم..
امیدوارم که روز به روز بر دانش و علم شما افزوده شود...
سوال دیگرم این است که : مهمترین موارد در هنگام خرید RAM که باید به آن توجه کرد چیست؟
نکته مهم تری به غیر از توجه به FSP و نوع و تقلبی بودن آن وجود دارد؟, موردهای مهم دیگرچیست؟

در ضمن از راهنمايي هاي جامع شما درمورد بايوس ممنونم....كمك بزرگي به من كرديد...سوال ديگري در اين باره داشتم و اين بود كه...قبل ازشروع عمليات بروز رساني ..براي اينكه جانب احتياط را در نظر گرفته باشيم : چگونه ميتوانيم از اطلاعات بايوس فعلي مان نسخه پشتيبان بگيريم.

بــــــــــــــا تشـــــــــــــــــکر فــــــــــــــــراوان
مــــــــــــــــــــــــــاه و پـــــــــــــــــــــــــــلنگ

yar1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از black_jack_of_black_city :
ممنون از توضيحاتت

ولي اند تسك كردن يكي از اين فايلها پنجره شاتينگ داون بلاستر رو مياره

البته اون در اصل مال ويندوزه كه همه به اشتباه فكر ميكنند مال بلاستره
درسته من هم همین را گفتم.

rss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا به من كمك كنيد وقتي كامپيوترم روشن ميشه لين پيغام رو نشون ميده
MBUltra133 (tm) BIOS Version 2.20.0.12
(c) 1999 - 2001 Promise Technology , Inc All rights reserved .

Detecting \
بعد علامت / ميچرخه و بعد از چند لحظه ميگه

MBUltra133 BIOS is not installed because there are no drives attached
راستي از وقتي كه من باطري كامپيوتر رو در آوردم اينجوري شده خواهش ميكنم كمكم كنيد
يك نفر هم گفت كه از باطريه و سوخته منم يه باطري ديگه گرفتم اما بازم اونجوريه

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از Mah & palanG :
با تشکر فراوان بخاطر پاسخگویی به سوالاتم..
امیدوارم که روز به روز بر دانش و علم شما افزوده شود...
سوال دیگرم این است که : مهمترین موارد در هنگام خرید RAM که باید به آن توجه کرد چیست؟
نکته مهم تری به غیر از توجه به FSP و نوع و تقلبی بودن آن وجود دارد؟, موردهای مهم دیگرچیست؟

در ضمن از راهنمايي هاي جامع شما درمورد بايوس ممنونم....كمك بزرگي به من كرديد...سوال ديگري در اين باره داشتم و اين بود كه...قبل ازشروع عمليات بروز رساني ..براي اينكه جانب احتياط را در نظر گرفته باشيم : چگونه ميتوانيم از اطلاعات بايوس فعلي مان نسخه پشتيبان بگيريم.

بــــــــــــــا تشـــــــــــــــــکر فــــــــــــــــراوان
مــــــــــــــــــــــــــاه و پـــــــــــــــــــــــــــلنگ
دوست عزيز همونطور كه شما اشاره كردي ، باسي رو كه مادربردت پشتيباني مي كنه بايد بدوني .
از مارك هاي معتبر مثل ocz , crucial , geil ,...‌خريد كنيد .
به گارانتي اون حتما دقت كنيد .
اگه خيلي بخوايد وارد جزييات بشيد به chip هاي ram‌ و timing هاش نيز مي تونين دقت كنين .
در ضمن اگه دوست داشتي اين بحث رو ادامه بديم ، لطفا در بخش مشاوره : مادربرد ,cpu , ram بحث رو ادامه بده .

براي پشتيبان گرفتن از بايوس همون نرم افزاري رو كه براي ارتقا استفاده مي كني ، بكار ببر . اكثرا گزينه اي براي ذخيره بايوس قبلي دارن .

موفق باشي

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از rss :
لطفا به من كمك كنيد وقتي كامپيوترم روشن ميشه لين پيغام رو نشون ميده
MBUltra133 (tm) BIOS Version 2.20.0.12
(c) 1999 - 2001 Promise Technology , Inc All rights reserved .

Detecting \
بعد علامت / ميچرخه و بعد از چند لحظه ميگه

MBUltra133 BIOS is not installed because there are no drives attached
راستي از وقتي كه من باطري كامپيوتر رو در آوردم اينجوري شده خواهش ميكنم كمكم كنيد
يك نفر هم گفت كه از باطريه و سوخته منم يه باطري ديگه گرفتم اما بازم اونجوريه
دوست عزيز به انجمن خوش اومدي :)
نگران نشو
شما بايوس كامپوتر رو به حالت پيش فرض اوليه كارخانه برگردوندي ، بعبارت ديگه بايوس رو clear كردي . واين پيغام هم مربوط به چيپ raid مادربردت است ، كه احتمالا قبلا disabled شده بوده و با clear كردن بايوس شما اون رو مي بيني .

اين قضيه براي شما چه مشكلي ايجاد كرده ؟ فقط به خاطر اين پيغام ترسيدي يا مشكلي هم داري ؟

rss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Jacky :
دوست عزيز به انجمن خوش اومدي :)
نگران نشو
شما بايوس كامپوتر رو به حالت پيش فرض اوليه كارخانه برگردوندي ، بعبارت ديگه بايوس رو clear كردي . واين پيغام هم مربوط به چيپ raid مادربردت است ، كه احتمالا قبلا disabled شده بوده و با clear كردن بايوس شما اون رو مي بيني .

اين قضيه براي شما چه مشكلي ايجاد كرده ؟ فقط به خاطر اين پيغام ترسيدي يا مشكلي هم داري ؟

من بايوسم رو به حالت پيش فرض و حتا حالت fail -safe برگردوندم اما باز هم درست نشد :( و حالا فهميدم كه از چيپ raid :lol: اونه اما چه جوري بايد اونو disabled كنم ؟ :blush:

Mah & palanG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Jacky :
دوست عزيز همونطور كه شما اشاره كردي ، باسي رو كه مادربردت پشتيباني مي كنه بايد بدوني .
از مارك هاي معتبر مثل ocz , crucial , geil ,...‌خريد كنيد .
به گارانتي اون حتما دقت كنيد .
اگه خيلي بخوايد وارد جزييات بشيد به chip هاي ram‌ و timing هاش نيز مي تونين دقت كنين .
در ضمن اگه دوست داشتي اين بحث رو ادامه بديم ، لطفا در بخش مشاوره : مادربرد ,cpu , ram بحث رو ادامه بده .

براي پشتيبان گرفتن از بايوس همون نرم افزاري رو كه براي ارتقا استفاده مي كني ، بكار ببر . اكثرا گزينه اي براي ذخيره بايوس قبلي دارن .

موفق باشي

بــــــا عرض سلام و تشكر :
1-در مورد رم : از نكته هاي ريز سخت افزاري و سيستمي آن فقط باس و تايمينگ ..مهمترين ها هستند و....
2-سوال ديگرم اين است كه چرا چراغ ماوس و يا صفحه كليد هاي جديد حتي در صورت خاموش بودن سيستم ...روشن مي مانند..

با تشـــــكر

s_m_razavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من هر چي ميگردم نمي تونم اپديت بايوسم رو پيدا كنم
مادر بوردم هم via p4x 266
یکی از چیپ ست هاش vt8233 هست
ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد از كجا بايد دانلودش كنم

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از rss :
من بايوسم رو به حالت پيش فرض و حتا حالت fail -safe برگردوندم اما باز هم درست نشد :( و حالا فهميدم كه از چيپ raid :lol: اونه اما چه جوري بايد اونو disabled كنم ؟ :blush:
بستگي به مدل مادربردت داره . يه مقدار داخل تنظيمات مادربردت بگردي مي توني پيداش كني . داخل منوهايي مثلadvanved chipset features ويا Integrated peripherals بگرد ميتوني پيداش كني

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اين تريد رو زدم تا از يك تجربه خوشايند خودم صحبت كنم...
من انواع و اقسام DVDRW و تا بحال ديدم و يا باهاشون كار كردم....
هر كدوم نقاط ضعف و قوتي داشتند...
مثلا پايونير 109 خيلي خر خونه ولي عوضش با ديسك هاي پلاس مشگل اساسي داره....
يا سوني و لايتون و پلكستور با ديسك ديتا مشگل داشتن...

الان بحث اصليم چيز ديگست...

من حدود دو هفته پيش يه LITEON 812S كه همون DVDRW معروف 50 هزار تومنيه كه خيلي روش تبليغ شده رو خريدم...

تا يكي دو روز ازاينكه سراغ يه مارك گرون و يا يه درايو دابل لير نرفتم پشيمون نبودم چون ارزش نداشت كه پول اضافي براي چيزي كه احتياج ندارم خرج كنم....
تا اينكه دو سه روز پيش يه نفر رو تو يه فروم خارجي ديدم كه تو امضاش زده بود LITEON 812S@832S ...
برام سوال شد كه نكنه Firmware جديد امده و من ندارم...يكم دقت كردم ديدم اين بابا ورداشته 812S رو با بايوس
832S كار انداخته درست مثل اوركلاك 9550 كه بايد بايوس 9600 روش بزاري...

كنجكاو شدم و رفتم منم اينكارو كردم(كرمه ديگه چه ميشه كرد.. :D )

حالا با اين كار كه البته يكم خطريه ببنيد به چه چيزاايي رسيدم...
1...مهمترين مزيت اينكار اينه كه درايو من Dual Layer رو الان رايت ميكنه :blink: :cool:
2....سرعت رايت 8 از 9 دقيقه شده 8 دقيقه :D ولي عوضش 4 سرعته رو 20 ثانيه كندتر ميزنه...
3....اونطوري كه من تو فرومهاي خارجي خوندم كيفيت رايت 30 درصد بهتر ميشه...
4.....سازگاري با ديسك خام رو قبل از پچ كردن درايو ميشد دستي تغيير داد بنابراين تمام ماركها رو الان مطلوب رايت
مكنم بدون مشگل(در حالي كه قبلا با ديتا مشگل داشتم..)
5....سرعت رايت روي همه نوع دي وي دي خام شده 8X ....فرقي هم نداره سرعت اصلي ديسك چقدر باشه ...
(البته قبلا روي ديسك پلاس 4 ميشد 6و 8 هم زد ولي حالا تمام مديا ها من الجمله نگتيو هم همين وضعيت رو پيدا كردن و مشگلي هم از نظر رايت و يا كيفيت تو سرعت رايت بالاتر ندارن...)
.
.
.

حالا عرضي كه دارم اينه كه اگه كسي دوست داره اينكارو با درايو خودش بكنه (مخصوصا درايوهاي سوني و ليتون)
يتونه تو همين تاپيك اعلام كنه تا قدم به قدم راهنمايش كنم...

در ضمن دوستاني كه درايوهاي جديد هم دارن ميتونن اينكارو بكنن تا مشگل سازگاري با ديسك خام و يا اونايي كه
دوست دارن سرعت رايت روي DVD-RW رو براي درايوشون زياد كنن و يا حتي اونايي كه ميخوان بتونن روي ديسك هاي
DVD-R9 (پلاس منظورم نيست ..خود نگاتيو 9) هم رايت كنن مثل درايوهاي 3520 و يا 716....

خوب ارشم بگم كه درسته اينكار تو خارج گارانتي رو باطل ميكنه ولي ايرانيا گيجن. :D :f34r:
در ضمن راههايي براي بازگشتن به حالت اوليه هم هست كه اگه خواستين براتون ميگم... :D

بالا