hossein1376
Registered User
اندروید خوبه یا وین فون؟؟؟
لطفا در نظر سنجی شرکت کنید....
لطفا در نظر سنجی شرکت کنید....
@mahkoom021 منم یه HTC Hero داشتم دادن لومیا 1020 گرفتم، با آندروید اصلاً نمیشه کار کرد :پی
دوست من من خودم الان دارم ویندوزفونم رو میفروشم دوباره موتورولا بگیرم،جالبه بین این همه کاربر اندروید و این همه دولوپر اندروید که روز به روز داره بیشتر میشه
روز به روز داره برنامه های اندروید بیشتر میشه یه نفر پیدا شده میگه با اندروید اصلا نمیشه کار کرد
پس با این همه تفاسیر این همه شرکت برنامه نویس اندروید چیزی سرشون نمیشه
و کاربرای متعصب ویندوز فون (که فقط گوشی رو واسه خوشگلیش میخرن و اهنگ گوش میدن وایبر چک میکنن و اطلاعی از انحصار طلبی مایکروسافت و اپل ندارن) درست میگن
بنظره من ویندوزفون آینده ش درخشانه.
کیفیت برنامه ها از اندروید بالاتره ولی کمیتشون کمتره.برنامه باکیفیت بالا بهتر از کلی برنامه زامبی و بدرد نخور هستش.
وقتی لومیا میخری تا چند سال آپدیت میگیری درحالی پرچمدارای اندروید حداکثر 2 سال آپدیت میگیرن و میان رده که هیچی تقریبا.
هنگ و لگ توش خیلی کمتر از اندرویده مخصوصا میان رده و پایین رده.
رابط کاربری که سلیقه ای هستش.
همین دلایل در کنار قیمت مناسب باعث میشه خیلیا به سمت ویندوزفون برن.
آخه شما این مورد جزو برتری های اندروید شمردید!از لحاظ آپدیت کاملاً حق با شماست چون من حتی گوشی های اندرویدی دیدم که با یه نسخه وارد بازار میشن با همون نسخه فروششون متوقف میشه.
به خاطر همین گفتم گوشی های اندرویدی طوری هستند که 1 سال هم نگهشون دارید قدیمی میشن.
آخه شما این مورد جزو برتری های اندروید شمردید!
در ضمن من خودم ویندوزفون ندارم ولی پول دستم بیاد لومیا 525 میگیرم.
نمی دونم به اینجا مراجعه کنید و تاپیک بزنیدمن طرفدار برند خاصی نیستم ولی یه سوال دارم جواب بدید.
600 تومن پول دارم یه گوشی میخوام که تا 2 سال دیگه پشتیبانی بشه. دوربینش متوسط به بالا باشه و بتونه بازی در حد اسفالت 8 رو بینقص اجرا کنه.
چی میخرید برام؟
فکر کنم منظورمو نتونستم برسونم......نگرفتید دوست عزیز . من همین الان هم دیوایس اندروید دارم هم آی او اس هم وینفون..
چی پیشنهاد میدید که این امکانات رو داشته باشه؟ جواب کل بحث همینجاست.