• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

windows phone or android

کدوم خوبه؟

• اندروید

Votes: 22 26.2%
  • ویندوز فون

Votes: 62 73.8%

• Total voters
    84

cloudy sky

Registered User
لایک‌ها
4,571
سلام
بنظر من آندروید در مقابل ویندوز صفر هم نیست
یه موبایل مثل لومیا ۵۲۰ با قیمت ۴۰۰ تومان و رم ۵۱۲ بازی مثل آسفالت۸ رو مثل آب خوردن اجرا میکنه ولی تو اندروید اصلا اجرا میشه؟!! چند بار کرش میکنه؟ فقط و فقط برتری اندروید نسبت به ویندوزفون برنامه های بیشترشه که اصلا بدرد بخور نیستن و به کاره آدم نمیان
مثلا اندروید ۴۰۰.۰۰۰ تا برنامه واسه چراغ قوه داره!!!...
بعد میگن برنامه هاش زیاده، مردشور زیاد بودنشو ببرم
واسه ویندوز هر برنامه ای بخوای هست
وی چت، واتس اپ، وایبر، لاین، نیمباز، کاکائو چت، کیک، تلگرام، اینستگرام، واین، فیسبوک، توئیتر، نقشه های آفلاین هیرمپ نوکیا، آسفالت ۸، مدرن کمبت ۴، نووا۳، جی تی آی، فیفا ۲۰۱۴، تمپل ران، مینیون راش و هزاران بازی و برنامه ی خوب دیگه
فقط گوشی های ویندوزی که رمشون ۵۱۲هست بعضی از این بازیا رو اجرا نمیکنن
تازه اونا هم امکانش هست که یه مدت بعد بازی واسشون بهینه سازی بشه، مثلا همین آسفالت ۸ وقتی اومد تو استور ویندوزفون فقط رو گوشی های با رو ۱ به بالا اجرا میشد، بعد ماکروسافت اومد برنامه رو واسه گوشی های با رم۵۱۲ هم بهینه کرد، الانآسفالت مثل ماست رو گوشی های رم ۵۱۲ مگابایت اجرا میشه
تاحالا دیدین اندروید این کار رو انجام بده؟!!!
اندروید فقط بلده لگه هسته اضافه کنید
ولی نمیدونه صد هسته هم اضاف کنن بازم جلوی ویندوز لنگ میندازن
آیفون ۴اس با اون همه ابهت وقتی باهاش آسفالت ۸ رو بازی میکنی یه کوچولو لگ داره بعد گوشی ۴۰۰ هزار تومنی ویندوزفون لگ نداره اونوقت ما اومدیم ویندوزفون رو با اندروید داریم مقایسه میکنیم!!!
البته دوستان پیشنهاده من اینه وقتی میخواین گوشی ویندوزفونی بخرین یه گوشی با رم حداقل ۱ گیگ بخرین که در آینده هم اگه بازی یا برنامه ی جدید اومد به مشکل بر نخورید
مطمئن باشید یه گوشی ویندوزفونی با رم ۱ گیگ از هرنظر در مقابل هنگروید سر بلندتون میکنه
موفق باشید
الان این پست رو با وین فون دادی؟

cloudy sky

Registered User
لایک‌ها
4,571
من از چند نفر پرسیدم میگن وین فون وایبر روش خوب اجرا نمیشه الانم خودم گوشیم نوکیا 603 ه همین مشکلو دارم، عکسهارو نشون نمیده کلا برنامه ناقص اجرا میشه،
دارم به این نتیجه میرسم کلا که برم اندروید بخرم و صبر کنم یکی دو سال دیگه دوباره برم سمت نوکیا و لومیا، وین فون آینده روشنی داره. و من هر گوشی بگیرم باز دلم پیشه نوکیاست:general707:

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
من از چند نفر پرسیدم میگن وین فون وایبر روش خوب اجرا نمیشه الانم خودم گوشیم نوکیا 603 ه همین مشکلو دارم، عکسهارو نشون نمیده کلا برنامه ناقص اجرا میشه،
دارم به این نتیجه میرسم کلا که برم اندروید بخرم و صبر کنم یکی دو سال دیگه دوباره برم سمت نوکیا و لومیا، وین فون آینده روشنی داره. و من هر گوشی بگیرم باز دلم پیشه نوکیاست:general707:
بنده با وایبر مشکلی ندارم رو گوشی ضمن اینکه پشتیبانی مایکروسافت رو دست کم نگیرید الان به طور متوسط هر ماه یک اپدیت برای سیستم عامل و هر 15 روز یک اپدیت برای کورتانا میاد بیرون.
نرم افزار ها دارن به سرعت اپدیت میشن. مثلا واتس اپ حذف شد از استور و یک هفته بعد نسخه کامل برگشت.
ساپرت نرم افزاری کامل رو هم تا 2017 دارم. دقت کنید 2017 اعلان رسمی مایرو سافت هست مقایسه کنید با اپل و محصولات اندرویدی.
تو سایت http://winphone.ir/ میتونید کاملا به قدرت نرم افزارها و میزان تعددشون پی ببرید.
من خودم تبلت اندرویدی دارم (نوت 10.1) ولی در اولین فرصت که بتونم یه سرفیس پرو 3 میگیرم. ضمن اینکه گوشی شما وین فون نیست . چطور دارید از وایبر ایراد میگیرید روی وین فون؟

cloudy sky

Registered User
لایک‌ها
4,571
بنده با وایبر مشکلی ندارم رو گوشی ضمن اینکه پشتیبانی مایکروسافت رو دست کم نگیرید الان به طور متوسط هر ماه یک اپدیت برای سیستم عامل و هر 15 روز یک اپدیت برای کورتانا میاد بیرون.
نرم افزار ها دارن به سرعت اپدیت میشن. مثلا واتس اپ حذف شد از استور و یک هفته بعد نسخه کامل برگشت.
ساپرت نرم افزاری کامل رو هم تا 2017 دارم. دقت کنید 2017 اعلان رسمی مایرو سافت هست مقایسه کنید با اپل و محصولات اندرویدی.
تو سایت http://winphone.ir/ میتونید کاملا به قدرت نرم افزارها و میزان تعددشون پی ببرید.
من خودم تبلت اندرویدی دارم (نوت 10.1) ولی در اولین فرصت که بتونم یه سرفیس پرو 3 میگیرم. ضمن اینکه گوشی شما وین فون نیست . چطور دارید از وایبر ایراد میگیرید روی وین فون؟
آره آره من که نگفتم گوشیم وین فونه من گوشین نوکیا 603 ه سیمبین بل هست، اما دوستانی که دارن گله مند بودند گفتند وایبر درست اجرا نمیشه حتی بهم نشون دادن،
میشه یه عکس از صفحه گوشیت موقعی که وایبر رو باز کردی بزاری برام؟
راستی مدل گوشیت چی بود؟

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
آره خب میخوام بدونم اختلاف قیمتشون نسبت به کارایی ای که داره ارزش داره ؟؟؟
لومیا 930 صفحش چند اینچیه ؟ چون اصلااااااا از صفحه بزرگ خوشم نمیاد گوشی خوبه خوش دست باشه تو دست آدم جا بشه ...... البته این نظر منه :)
یک سوال دیگه این دوربین 1020 واقعاااا 41 مگا پیکسله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعیه یا اسمش 41 مگاپیکسله ؟؟؟
بله قطعا ارزش داره مخصوصا دوربین 1020.
5 اینچ هستش.خب رفته رفته همه ی گوشی ها دارن بزرگ میشن!
http://www.mobile.ir/phones/specifications-37411-nokia-lumia-930.aspx
کیفیت عکس برداری که تنها به مگاپیکسل مربوط نمیشه.مثلا آیفون دوربینش 8 مگاپیکسله ولی عکس های عالی میگیره.
اندازه و نوع سنسور و لنز مهم تر هستند.مگاپیکسل بیشتر بدرد زوم کردن و کراپ کردن عکس میخوره و جزئیات بیشتر نشون میده.
این ویدئو ببین:
http://tv.digikala.com/Video/Educational/Misc/How-Many-Megapixels-Do-You-Need/مگاپیکسل
در مجموع اگه 4.5 اینچ بزرگتر نمیخوای بهترین انتخاب 1020 هستش.بعید میدونم 1030 کمتر از 5 اینچ بشه!
اما اگه تلفیق قدرت 930 و دوربین 1020(حتی بهتر) میخوای بزار 1030 بیاد.

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
شات بذارم که باید کانتکتها رو هم بذارم...:cool:وایبر هیچ مشکلی رو وینفون نداره. خیالتون راحت.
مدل گوشی من هم 1020 هست.

cloudy sky

Registered User
لایک‌ها
4,571
شات بذارم که باید کانتکتها رو هم بذارم...:cool:وایبر هیچ مشکلی رو وینفون نداره. خیالتون راحت.
مدل گوشی من هم 1020 هست.
:general711:
نمیدونم والا گیج شدم هر کس یه چیزی میگه، این جی اف ما هم گیر داده که اندروید بگیر ولمون نمیکنه داستانی داریم:general507:

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
شما قدرت خریدتون چقدره؟ بگید من راهماییتون کنم.

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
من یه سرچ براتون زدن تو دیجیکالا که البته قیمتاش گرونتر از جاهای دیگست. http://www.digikala.com/Search/Cate...e-1029000/MinPrice-768000/SortBy-10/PageNo-2/ شما فکر کن همین گوشیها رو با قاب این قیمت گرفتی....من خودم هیچ وقت هیچ کدوم از گویهای این لیست رو با لومیا 820 یا 920 عوض نمیکنم.
حتی 630 هم سره از کل این لیست. پشتیبانی نمیشن گوشیهای اندرویدی در این سطح اصلا. پشتیبانی مال پرچمدارهاست تا 18 ماه اون هم فقط پرچم دارهاشون. گوشیهای میان رده وینفون تا 2017ساپورت میشن.الان لومیا 520 هم آپدیت 8.1 گرفته.
البته من اگه جای شما بودم بودجم رو میبردم بالا 925 یا 1020 میگرفتم. 1020 رو که من دارم یک ماهه دستمه از همه نظر کامله. چند باری هم آیفون 5s گلکسی s5 و z2 رو خاک دادم باش.:D
چه از نظر سرعت چه از نظر اپلیکیشن.
WP20140612180832Rawhighres1.gif

یه شات سریع هم براتون زدم تحریک بشید.:D

cloudy sky

Registered User
لایک‌ها
4,571
من یه سرچ براتون زدن تو دیجیکالا که البته قیمتاش گرونتر از جاهای دیگست. http://www.digikala.com/Search/Cate...e-1029000/MinPrice-768000/SortBy-10/PageNo-2/ شما فکر کن همین گوشیها رو با قاب این قیمت گرفتی....من خودم هیچ وقت هیچ کدوم از گویهای این لیست رو با لومیا 820 یا 920 عوض نمیکنم.
حتی 630 هم سره از کل این لیست. پشتیبانی نمیشن گوشیهای اندرویدی در این سطح اصلا. پشتیبانی مال پرچمدارهاست تا 18 ماه اون هم فقط پرچم دارهاشون. گوشیهای میان رده وینفون تا 2017ساپورت میشن.الان لومیا 520 هم آپدیت 8.1 گرفته.
البته من اگه جای شما بودم بودجم رو میبردم بالا 925 یا 1020 میگرفتم. 1020 رو که من دارم یک ماهه دستمه از همه نظر کامله. چند باری هم آیفون 5s گلکسی s5 و z2 رو خاک دادم باش.:D
چه از نظر سرعت چه از نظر اپلیکیشن.
WP20140612180832Rawhighres1.gif

یه شات سریع هم براتون زدم تحریک بشید.:D
واوووووووو دمه شما گرم،
واقعا وسوسه شدم!
ولی آخه میدونی چیه مشکل اینجاست نرم افزار براش کمه، برای اندروید مثل پشگل ریخته، منم که کلا میخام همه نرم افزارهای چت رو داشته باشم ولی خب با وینفون نمیشه،
حالا این 920 چنده قیمتش تو بازار ؟
شما کی خریدی؟
تانگو و اینستاگرام هم داری؟

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
دوست عزیز استور وینفون رو دست کم گرفتید. فرق نرم افزار های استور وینفون با اندروید تو اینه که مثلا اندروید 5000 تا نرم افزار برای تولز داره ولی اکثرا دری وری و غیر کاربردی ولی در وینفون استور نرم افزاری که تمامی گوشی ها رو ساپورت نکنه قرار داده نمیشه. اینستاگرام و تانگو رو هم داره و بقیه نرم افزارها.....میتونید برید با یه اکانت ثبت شده مایکروسافت داخل استور و لیست نرم افزار ها رو ببینید.
قیمت 920 هم حدود 1 هست...

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
واوووووووو دمه شما گرم،
واقعا وسوسه شدم!
ولی آخه میدونی چیه مشکل اینجاست نرم افزار براش کمه، برای اندروید مثل پشگل ریخته، منم که کلا میخام همه نرم افزارهای چت رو داشته باشم ولی خب با وینفون نمیشه،
حالا این 920 چنده قیمتش تو بازار ؟
شما کی خریدی؟
تانگو و اینستاگرام هم داری؟
شما اگه علاقه به شخصی سازی درحد اندروید نداری حتما ویندوز فون امتحان کن.
میتونی از بازارچه لومیا 920 یا 925 دست دوم بخری اگه خوشت نمیومد بفروشی ضررم نمیکنی.

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
یه عکس از لومیا 1020 که 12 مگابایته:
http://conversations.nokia.com/wp-content/uploads/2013/07/large-sensor.jpg :eek:
آدم باورش نمیشه این عکس گوشی گرفته!زوم کنید و جزئیات ببینید!:D
اینام مقایسه دوربین گوشی های پرچمدار اندرویدی امسال با لومیا 1020 پارسال:
http://allaboutwindowsphone.com/features/item/19810_Smartphone_camera_head_to_head.php
http://allaboutwindowsphone.com/features/item/19716_Camera_head_to_head_Nokia_Lumi.php
http://allaboutwindowsphone.com/features/item/19597_Smartphone_camera_head_to_head.php

amir persian

Registered User
لایک‌ها
214
بله قطعا ارزش داره مخصوصا دوربین 1020.
5 اینچ هستش.خب رفته رفته همه ی گوشی ها دارن بزرگ میشن!
http://www.mobile.ir/phones/specifications-37411-nokia-lumia-930.aspx
کیفیت عکس برداری که تنها به مگاپیکسل مربوط نمیشه.مثلا آیفون دوربینش 8 مگاپیکسله ولی عکس های عالی میگیره.
اندازه و نوع سنسور و لنز مهم تر هستند.مگاپیکسل بیشتر بدرد زوم کردن و کراپ کردن عکس میخوره و جزئیات بیشتر نشون میده.
این ویدئو ببین:
http://tv.digikala.com/Video/Educational/Misc/How-Many-Megapixels-Do-You-Need/مگاپیکسل
در مجموع اگه 4.5 اینچ بزرگتر نمیخوای بهترین انتخاب 1020 هستش.بعید میدونم 1030 کمتر از 5 اینچ بشه!
اما اگه تلفیق قدرت 930 و دوربین 1020(حتی بهتر) میخوای بزار 1030 بیاد.
بابت کلیپ وااااااقعا ممنون خـــــــــــیلی عااالی بود فقط نفهمیدم این کلیپ میگه عملا مگاپیکسل بالا یعنی کشک :)))) پس ما دقیقا از چه معیاری بفهمیم کدوم دوربین بهتره ... نوع لنز و ... رو که نمیگن اگه بگن هم که ما نمیشناسیم ..!!

amir persian

Registered User
لایک‌ها
214
شما اگه علاقه به شخصی سازی درحد اندروید نداری حتما ویندوز فون امتحان کن.
میتونی از بازارچه لومیا 920 یا 925 دست دوم بخری اگه خوشت نمیومد بفروشی ضررم نمیکنی.
ببخشید شخصی سازی ینی چی دقیقا ؟؟؟!! :)))) عذر میخوام من خیلی خنگم :(

amir persian

Registered User
لایک‌ها
214
سلام
بنظر من آندروید در مقابل ویندوز صفر هم نیست
یه موبایل مثل لومیا ۵۲۰ با قیمت ۴۰۰ تومان و رم ۵۱۲ بازی مثل آسفالت۸ رو مثل آب خوردن اجرا میکنه ولی تو اندروید اصلا اجرا میشه؟!! چند بار کرش میکنه؟ فقط و فقط برتری اندروید نسبت به ویندوزفون برنامه های بیشترشه که اصلا بدرد بخور نیستن و به کاره آدم نمیان
مثلا اندروید ۴۰۰.۰۰۰ تا برنامه واسه چراغ قوه داره!!!...
بعد میگن برنامه هاش زیاده، مردشور زیاد بودنشو ببرم
واسه ویندوز هر برنامه ای بخوای هست
وی چت، واتس اپ، وایبر، لاین، نیمباز، کاکائو چت، کیک، تلگرام، اینستگرام، واین، فیسبوک، توئیتر، نقشه های آفلاین هیرمپ نوکیا، آسفالت ۸، مدرن کمبت ۴، نووا۳، جی تی آی، فیفا ۲۰۱۴، تمپل ران، مینیون راش و هزاران بازی و برنامه ی خوب دیگه
فقط گوشی های ویندوزی که رمشون ۵۱۲هست بعضی از این بازیا رو اجرا نمیکنن
تازه اونا هم امکانش هست که یه مدت بعد بازی واسشون بهینه سازی بشه، مثلا همین آسفالت ۸ وقتی اومد تو استور ویندوزفون فقط رو گوشی های با رو ۱ به بالا اجرا میشد، بعد ماکروسافت اومد برنامه رو واسه گوشی های با رم۵۱۲ هم بهینه کرد، الانآسفالت مثل ماست رو گوشی های رم ۵۱۲ مگابایت اجرا میشه
تاحالا دیدین اندروید این کار رو انجام بده؟!!!
اندروید فقط بلده لگه هسته اضافه کنید
ولی نمیدونه صد هسته هم اضاف کنن بازم جلوی ویندوز لنگ میندازن
آیفون ۴اس با اون همه ابهت وقتی باهاش آسفالت ۸ رو بازی میکنی یه کوچولو لگ داره بعد گوشی ۴۰۰ هزار تومنی ویندوزفون لگ نداره اونوقت ما اومدیم ویندوزفون رو با اندروید داریم مقایسه میکنیم!!!
البته دوستان پیشنهاده من اینه وقتی میخواین گوشی ویندوزفونی بخرین یه گوشی با رم حداقل ۱ گیگ بخرین که در آینده هم اگه بازی یا برنامه ی جدید اومد به مشکل بر نخورید
مطمئن باشید یه گوشی ویندوزفونی با رم ۱ گیگ از هرنظر در مقابل هنگروید سر بلندتون میکنه
موفق باشید
داداش حرفات درست ولی نمیدونم چرا با این که شما میگین وین فون اینـــــــقد بهتره ولی چرا نگرفته اصلا ؟؟
مثلا من خودم تو دوستام و اقوام هیچ کی وین فون نداره و همه اندروید و ای او اس دارن .......

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
بابت کلیپ وااااااقعا ممنون خـــــــــــیلی عااالی بود فقط نفهمیدم این کلیپ میگه عملا مگاپیکسل بالا یعنی کشک :)))) پس ما دقیقا از چه معیاری بفهمیم کدوم دوربین بهتره ... نوع لنز و ... رو که نمیگن اگه بگن هم که ما نمیشناسیم ..!!
مگاپیکسل بیشتر کشک نیست ولی خب خیلی از کسایی که گوشی میخرن فکر میکنن همیشه مگاپیکسل بیشتر برابر با کیفیت بهتره که این درست نیست.
بهترین راه مقایسه عکس های گرفته شده با گوشی ها هستش.تو گوگل سرچ کنید ده ها سایت نمونه عکس گذاشته.
مثلا سرچ کنید:
Lumia 1020 sample photos یا Lumia 1020 photo comparison

یا به این لینک برید مدل های مورد نظرتون انتخاب کنید عکس های گرفته شده رو مقایسه کنید:
http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=5685&idPhone2=6033&idPhone3=6144
حالا متوجه میشید مگاپیکسل بیشتر تنها کیفیت بهتر نمیاره.
ببخشید شخصی سازی ینی چی دقیقا ؟؟؟!! :)))) عذر میخوام من خیلی خنگم :(
شخصی سازی یعنی همه ی رابط کاربری و صفحه خانگی تغییر بدی و ویجت بزاری و هزارتا کار دیگه.کافیه سرچ کنی نرم افزارهای شخصی سازی اندروید تا با عکس بهتر متوجه بشی.چیزی که تو ویندوز فون و IOS در حد اندروید وجود نداره.
تاریخچه اندروید بخونی با بعضی بخش ها آشنا میشی:http://www.zoomit.ir/it-news/os/3675-تاریخچه-سیستم-عامل-اندروید

A C Milan 1899

Registered User
لایک‌ها
25
من خودم الان وینفون 8.1 دارم
از سرعت و کیفیت وینفون که بگذریم که اصلا حرف نداره
ولی به نظرم تو رنج قیمت زیر 800 تومن حتما باید وینفون بخره آدم :))
ولی بالای 1.200 اندرویدی ها میتونن با وینفون از نظر سرعت رقابت کنن
اندرویدی های ارزون که اصلا قابل مقایسه نیستن
به نظرم تو میان رده ها وینفون با اختلاف جلو هست
ولی تو پرچمدار ها یه کم ضعف های اپلیکیشنی وینفون نمود پیدا میکنه

بالا