ویندوز رو هرگز نگییییییییییییییییییییییر.
در قدرت ویندوزفون و از اون مهمتر آینده این پلاتفرم هیچ شکی نیست.
ساپورت نرم افزاری مایکروسافت رو هیچ شرکتی نداره حتی اپل . نرم افزار های استور در حال حاضر هر ماه دارند آپدیت میگیرند و این مسئله رو شما در برخی نرم افزار های اندرویدی میتونید پیدا کنید.
موتور جسنجوی بینگ هم که در حال حاضر بسیار قوی عمل میکنه.
حقیقیت رو بخواهید تنها قدرت اندروید در داشتن نرم افزار های بیشتر از لحاظ تعداد هست و لاغیر.
یک دیوایس اندرویدی رو پیدا کنید با 2 هسته و 512 میگ رم آسفالت 8 رو با لگ اجرا کنه(بدون لگ پیشکش) من به اندروید ایمان میارم.
باور شاید نکنید بعد از 60 تا گوشی که تعویض کردم فقط یه ویندوز فون تونسته راضیم کنه .
هر مدل با هر قیمتی هم گوشی داشتم از 50 تومنی تا 2 میلیونی
هر سیستم عاملی .آی او اس . اندروید - سیمبین .جاوا .بلکبری او اس -وین فون 7 .بادا
الان فقط وین فون 8.1 فوق العادس
بنده از روی تعصب نظر ندادم دوست گرامی.
به عنوان کسی نظر دادم که سر و کارم با تکنولوژی روز هست و استفاده حرفه ای دارم از گوشی. اعتقادی به این که گوشی وسیله بازی هست ندارم . گوشی وسیله بیزنس هست برای من
و همینطور عکاسی نیمه حرفه ای.
چرا ناراضی بودن؟ تو ویندوز 8.1 که میگن همه چی عالیهبه نظرم تا یکی دو سال آینده ویندوز فون ارزش خرید نداره! من خودم میخواستم ویندوزفون بگیرم و واقعا به کیفیت گوشی های نوکیا ایمان دارم اما وقتی با چند تا از اطرافیان که ویندوزفون گرفته بودند مشورت کردم دیدم اکثرا ناراضی اند
بنابراین رفتم سمت اندروید و خدا رو شکر خیلی راضی ام و تا حالا هنگ منگ تو کارش نبوده
اون موقع 8.1 نیومده بود هرچند که 8.1 هم کلی گزارش مصرف زیاد باطری و لگ داشتهچرا ناراضی بودن؟ تو ویندوز 8.1 که میگن همه چی عالیه
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
چشم عزیز موضع نمیگیرم ولی چندتانکته هستآقا بنده هم نظرم رو میگم:
3- تروخدا موضع نگیرید از این بند ولی اگه میخواید گوشیتون روان و همیشه به روز و بی مشکل و داستان باشه و بهترین و جذاب ترین برنامه ها و بازی هارو تا سالها تجربه کنید و نداشتن بلوتوث و قابلیت mass storage و دلیوری و... اذیتتون نمیکنه، سیب بخرید.
پایان.