خب معلومه لومیا 525!نگرفتید دوست عزیز . من همین الان هم دیوایس اندروید دارم هم آی او اس هم وینفون..
چی پیشنهاد میدید که این امکانات رو داشته باشه؟ جواب کل بحث همینجاست.
داداش این طوری که نمیشه گفت!برای منم جای سواله واقعا خودم تا حالا اندروید داشتم گوشی الانم هم زد 1 نسخه اندرویدشم 4.4.2. حالا بنظر شما بفروشم اینو آيفون یا وین موبایل بگیرم؟ من واقعیتش ایفون رو به دلیل نخوردن حافظه میکرو و کوچکتر بودن صفحش نگرفتم ولی لامصب اپدیت میدن براش تا چند سال مثل ایفون 4 اس که هنوز براش اپ میاد!! ویندوز فون رو نمیدونم کسی از این لومیا ها داره اندرویدم تجربه داشته باشه نظرشو بگه که کدوم بهتره خداوکیلی دمتون گرم
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
اره ایفون بهترین انتخابه ولی صفحش لامصب کمه حتی زد 1 هم کمه ولی خوب گنده میشه لامصب!داداش این طوری که نمیشه گفت!
باید بگی چی واست مهمه.مثلا شخصی سازی واست مهمه؟محدودیت های IOS و ویندوزفون نسبت به اندروید واست اهمیت نداره؟
زد وان گوشی خیلی خوبیه فقط صفحه نمایشش نسبت به بقیه خوب نیست!
اگه میخوای ویندوز فون بگیری بزار لومیا 930 بیاد بخرش.
آیفون جدیدم میخواد به احتمال زیاد بزرگتر بشه.همین آیفون 5اس بخری تا 4 سال آپدیت میده و همه بازیارو میتونی اجرا کنی.فقط صفحه ش واست کوچیکه!
خب بزار آیفون 6 بیاد احتمالا 4.7 یا 4.5 میشه!که بازم واست کوچیکه!اره ایفون بهترین انتخابه ولی صفحش لامصب کمه حتی زد 1 هم کمه ولی خوب گنده میشه لامصب!
من خیلی اهل دستکاری هستم و شخصی سازی ولی این اندروید یه بدی داره اونم اپدیتشه! الان اگه اندروید 5 بیاد مطمعنا سونی برای زد 1 نمیده! حالا جالبه گوشی شهریور 92 وارد بازار شده به همین زودی فراموشی سپرده میشه!
کلا استفاده من از گوشی زیاده چه نرم افزاری بازيم میکنم
پ.ن: واقعیتش احساس میکنم اندروید روبه گندی داره ميره مثل نسخه کیت کت که جدیدترینشه و مشکلم کم نداره سونی هم کم مشکل درست نکرده مثلا اومده دستکاری کرده اگه اندروید 4.3 یا 4.4 روی گوشیت که.z1 باشه داشته باشی نمیتونی راحت روت کنی دنگ و فنگ داره که من کردم کاستوم رام هم ریختم یکم راضی ترم کرد
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
سلام.آقا من میخام لومیا 630 بخرم وین فون 8.1 روشه، فقط الان 2 تا مشکل دارم اینکه نمیشه ف ی ل ت ت ر شکن روش نصب کرد یعنی؟
نرم افزارهای چت از جمله وایبر و تانگو رو کامل اجرا میکنه؟
الان شما گوشیت وین فونه؟ راضیی؟وبنفون 8.1 روش و ی پ ی ا ن داره ئ مشکلی با چیلتر نداره.
بله دوست عزیزالان شما گوشیت وین فونه؟ راضیی؟
چه طوری روش و ی پی ان داره؟
خب معلومه از هر لحاظ 1020 بهتره.دوستان بنظرتون لومیا 1020 بهتره یا 920 ؟
آره خب میخوام بدونم اختلاف قیمتشون نسبت به کارایی ای که داره ارزش داره ؟؟؟خب معلومه از هر لحاظ 1020 بهتره.
طبیعتا قیمتش هم بیشتره!
اگه میخوای ویندوزفون عالی بخری بزار لومیا 930 بازار بیاد.
930 از نظر سخت افزاری قوی تر 1020 هستش و صفحه نمایش بهتری داره ولی دوربینش 20 مگاپیکسل هست که زیاد مهم نیست.
ایرانسل و همراه اول 2g هستن رایتل که تازه اومده 3g هستش. با هزینه بالای اینترنت 4g که هنوز نیومده. اگه هم بیاد . با توجه به قیمت اینترنت 3g رایتل که اینقد گرونه به نطر من هزینه اینترنت 4g کهکشان میشه ( البته تو ایران اینطوریه)بله دوست عزیز
بنده لومیا 1020 دارم. که البته بسیار فراتر از انتظار من عمل کرده. این هم 2 تا شات یکی از لاک اسکرین و دیگری از چیز پی ان
![]()
![]()
البته بنده از گوشی برای وب گردی استفاده نمیکنم و این کار رو به تبلت و لپ تاپ سپردم . اونی که اون پایین میبینید وایبره به علاوه واتس اپ و سایرین... برنامه فارسی زیاد داریم تو مارکت، کیفیت برنامه ها اصلا قابل قیاس با اندروید مارکت نیست...در کنار همه این ها کورتانا رو هم که نمیشه ازش گذشت من عملا نصف کارهام رو سپردم بهش.
2 نکته رو هم اضافه کنم
1- قیمت اسن گوشی الان خیلی بالاست و تا 550 میاد پاییت ظرف یک ماه اینده
2-این گوشی 4G نیست با توجه به اینکه سال اینده همه اپراتورها دارن میرن سمت این پروتکل کمی بیشتر فکر کنید.
زیاد تو بند سخت افزار نباشید. الان لومیا 520 با 512 میگ رم آسفالت 8 رو بدون لگ لانچ میکنه.آره خب میخوام بدونم اختلاف قیمتشون نسبت به کارایی ای که داره ارزش داره ؟؟؟
لومیا 930 صفحش چند اینچیه ؟ چون اصلااااااا از صفحه بزرگ خوشم نمیاد گوشی خوبه خوش دست باشه تو دست آدم جا بشه ...... البته این نظر منه
یک سوال دیگه این دوربین 1020 واقعاااا 41 مگا پیکسله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعیه یا اسمش 41 مگاپیکسله ؟؟؟