• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

windows phone or android

کدوم خوبه؟

• اندروید

Votes: 22 26.2%
  • ویندوز فون

Votes: 62 73.8%

• Total voters
    84

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
امیدوارم دوستان خبره بخونن و جواب بدن اگر کسی حواب نده مشخصه چه اتفاقی داره میافته...:D

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
برای منم جای سواله واقعا خودم تا حالا اندروید داشتم گوشی الانم هم زد 1 نسخه اندرویدشم 4.4.2. حالا بنظر شما بفروشم اینو آيفون یا وین موبایل بگیرم؟ من واقعیتش ایفون رو به دلیل نخوردن حافظه میکرو و کوچکتر بودن صفحش نگرفتم ولی لامصب اپدیت میدن براش تا چند سال مثل ایفون 4 اس که هنوز براش اپ میاد!! ویندوز فون رو نمیدونم کسی از این لومیا ها داره اندرویدم تجربه داشته باشه نظرشو بگه که کدوم بهتره خداوکیلی دمتون گرم

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

hossein1376

Registered User
لایک‌ها
2,872
انشاالله به نتیجه برسی ولی من شخصا از xperia sp خوشم میاد............

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
نگرفتید دوست عزیز . من همین الان هم دیوایس اندروید دارم هم آی او اس هم وینفون..
چی پیشنهاد میدید که این امکانات رو داشته باشه؟ جواب کل بحث همینجاست.
خب معلومه لومیا 525!:D
اگه کسی اهل شخصی سازی نباشه سری لومیا بهترین انتخابه اونم با قیمت مناسب.

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
برای منم جای سواله واقعا خودم تا حالا اندروید داشتم گوشی الانم هم زد 1 نسخه اندرویدشم 4.4.2. حالا بنظر شما بفروشم اینو آيفون یا وین موبایل بگیرم؟ من واقعیتش ایفون رو به دلیل نخوردن حافظه میکرو و کوچکتر بودن صفحش نگرفتم ولی لامصب اپدیت میدن براش تا چند سال مثل ایفون 4 اس که هنوز براش اپ میاد!! ویندوز فون رو نمیدونم کسی از این لومیا ها داره اندرویدم تجربه داشته باشه نظرشو بگه که کدوم بهتره خداوکیلی دمتون گرم

داداش این طوری که نمیشه گفت!:D
باید بگی چی واست مهمه.مثلا شخصی سازی واست مهمه؟محدودیت های IOS و ویندوزفون نسبت به اندروید واست اهمیت نداره؟
زد وان گوشی خیلی خوبیه فقط صفحه نمایشش نسبت به بقیه خوب نیست!
اگه میخوای ویندوز فون بگیری بزار لومیا 930 بیاد بخرش.
آیفون جدیدم میخواد به احتمال زیاد بزرگتر بشه.همین آیفون 5اس بخری تا 4 سال آپدیت میده و همه بازیارو میتونی اجرا کنی.فقط صفحه ش واست کوچیکه!

soroosh_cz

Registered User
لایک‌ها
1,153
نظر من که هر دو شون رو داشتم:
اگر مثل من، واسه تماس و بازی و آهنگ میخوای، وین فون خوبه. خیلی سبک و راحته کار باهاش. در غیر اینصورت اندروید خوبه.
من وین فون داشتم، فروختم چون فکر میکردم خیلی محدوده، حالا که اندروید دارم؛ میبینم که خیلی هم برای من تفاوتی نمیکنه.

Sent from my ST15i using Tapatalk

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
داداش این طوری که نمیشه گفت!:D
باید بگی چی واست مهمه.مثلا شخصی سازی واست مهمه؟محدودیت های IOS و ویندوزفون نسبت به اندروید واست اهمیت نداره؟
زد وان گوشی خیلی خوبیه فقط صفحه نمایشش نسبت به بقیه خوب نیست!
اگه میخوای ویندوز فون بگیری بزار لومیا 930 بیاد بخرش.
آیفون جدیدم میخواد به احتمال زیاد بزرگتر بشه.همین آیفون 5اس بخری تا 4 سال آپدیت میده و همه بازیارو میتونی اجرا کنی.فقط صفحه ش واست کوچیکه!
اره ایفون بهترین انتخابه ولی صفحش لامصب کمه حتی زد 1 هم کمه ولی خوب گنده میشه لامصب!
من خیلی اهل دستکاری هستم و شخصی سازی ولی این اندروید یه بدی داره اونم اپدیتشه! الان اگه اندروید 5 بیاد مطمعنا سونی برای زد 1 نمیده! حالا جالبه گوشی شهریور 92 وارد بازار شده به همین زودی فراموشی سپرده میشه!
کلا استفاده من از گوشی زیاده چه نرم افزاری بازيم میکنم
پ.ن: واقعیتش احساس میکنم اندروید روبه گندی داره ميره مثل نسخه کیت کت که جدیدترینشه و مشکلم کم نداره سونی هم کم مشکل درست نکرده مثلا اومده دستکاری کرده اگه اندروید 4.3 یا 4.4 روی گوشیت که.z1 باشه داشته باشی نمیتونی راحت روت کنی دنگ و فنگ داره که من کردم کاستوم رام هم ریختم یکم راضی ترم کرد

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
اره ایفون بهترین انتخابه ولی صفحش لامصب کمه حتی زد 1 هم کمه ولی خوب گنده میشه لامصب!
من خیلی اهل دستکاری هستم و شخصی سازی ولی این اندروید یه بدی داره اونم اپدیتشه! الان اگه اندروید 5 بیاد مطمعنا سونی برای زد 1 نمیده! حالا جالبه گوشی شهریور 92 وارد بازار شده به همین زودی فراموشی سپرده میشه!
کلا استفاده من از گوشی زیاده چه نرم افزاری بازيم میکنم
پ.ن: واقعیتش احساس میکنم اندروید روبه گندی داره ميره مثل نسخه کیت کت که جدیدترینشه و مشکلم کم نداره سونی هم کم مشکل درست نکرده مثلا اومده دستکاری کرده اگه اندروید 4.3 یا 4.4 روی گوشیت که.z1 باشه داشته باشی نمیتونی راحت روت کنی دنگ و فنگ داره که من کردم کاستوم رام هم ریختم یکم راضی ترم کرد

خب بزار آیفون 6 بیاد احتمالا 4.7 یا 4.5 میشه!که بازم واست کوچیکه!:Dاصلا همش تقصیر سامسونگه!:D
من اپ استور اپل با هیچی عوض نمیکنم!لامصب چه برنامه ها و بازی هایی که نداره!:general707:
کو تا اندروید 5 بیاد!بنظرم دو سه سالی طول میکشه تا بیاد.گوگل میخواد همه مشکلات اندروید رفع کنه تو نسخه 5.اون موقع ام زد 6 باید بخری!:Dسونی ماشالا 6 ماه یه بار پرچمدار میده بیرون!:confused:
خب وقتی اندروید میخری زیاد نباید به امید آپدیت باشی.یه سامسونگ خوب آپدیت میده که اونم باز مشکل داره آپدیتاش.
کیت کت اومد سرعتش بیشتر شد از یه طرف گوگل محدودیت گذاشت!
خب شما که اهل دستکاری هستی همون اندروید واست بهتره.البته آیفون میتونی جیلبرک کنی واسه شخصی سازی اما نه درحد اندروید!

black_fire667

Registered User
لایک‌ها
59
دانشگاه و اینترنت و نادری و زیتون و کیانپارس
دوستان من از سال 88 ویندوز داشتم.
و البته دو سال هم میشد که اندروید داشتم.
الانم ویندوزفون لومیا720.
اگر سرعت اجرا نرم افزارها و پایداری سیستم عامل و همچنین آپدیت های منظم طی 36 ماه از زمان ساخت گوشیت و امنیت بسیار بالا و عدم وجود ویروس و کیفیت ساخت بسیار عالی و قیمت مناسب و تاچ و صفحه نمایش شگفت انگیز بعلاوه دوربین عالی واست مهم نیست! پس بهت پیشنهاد میکنم ویندوز فون نخر.
اگر استفاده از فیسبوک بصورت مرتب و وسواسی برات اهمیت داره بهت توصیه میکنم ویندوزفون نخر.چون ایران فیلتر هست و فیلتر شکن مناسب نداره.البته نوکیا اکسپرس هست که برای رفع نیاز و چک کردن سادست وگرنه برای استفاده و لذت بردن از فیسبوک واقعا افتضاحه.
تعداد نرم افزارها بصورت کلی برای اندروید بیشتره. و البته ویروساش هم همینطور.
بخاطر ماشین مجازی سنگینی که روی اندروید هست شارژ باطری و سخت افزار بسیار بالایی میخواد.مثلا رم کامپیوتر من 512 مگ است و رم htc m8 3گیگ!!!!!!!!!!!
ولی صدبار دیگه برگردم گوشی بخرم بازم ویندوزفون میخرم.بعدش ای او اس و در انتها بدون شک تنها انتخابم اندروید هست.

cloudy sky

Registered User
لایک‌ها
4,571
آقا من میخام لومیا 630 بخرم وین فون 8.1 روشه، فقط الان 2 تا مشکل دارم اینکه نمیشه ف ی ل ت ت ر شکن روش نصب کرد یعنی؟
نرم افزارهای چت از جمله وایبر و تانگو رو کامل اجرا میکنه؟

hossein1376

Registered User
لایک‌ها
2,872
آقا من میخام لومیا 630 بخرم وین فون 8.1 روشه، فقط الان 2 تا مشکل دارم اینکه نمیشه ف ی ل ت ت ر شکن روش نصب کرد یعنی؟
نرم افزارهای چت از جمله وایبر و تانگو رو کامل اجرا میکنه؟
سلام.
داداش تا حالا وین فون استفاده نکردم............
اندروید 4.3 استفاده کردم و بهت بگم که هیچ :general502: نیست و فقط تنوع برنامه اش زیاده.....

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
الان شما گوشیت وین فونه؟ راضیی؟
چه طوری روش و ی پی ان داره؟
بله دوست عزیز
بنده لومیا 1020 دارم. که البته بسیار فراتر از انتظار من عمل کرده. این هم 2 تا شات یکی از لاک اسکرین و دیگری از چیز پی ان
wpss201406110001.gif
wpss201406110002dXtZ.png

البته بنده از گوشی برای وب گردی استفاده نمیکنم و این کار رو به تبلت و لپ تاپ سپردم . اونی که اون پایین میبینید وایبره به علاوه واتس اپ و سایرین... برنامه فارسی زیاد داریم تو مارکت، کیفیت برنامه ها اصلا قابل قیاس با اندروید مارکت نیست...در کنار همه این ها کورتانا رو هم که نمیشه ازش گذشت من عملا نصف کارهام رو سپردم بهش.
2 نکته رو هم اضافه کنم
1- قیمت اسن گوشی الان خیلی بالاست و تا 550 میاد پاییت ظرف یک ماه اینده
2-این گوشی 4G نیست با توجه به اینکه سال اینده همه اپراتورها دارن میرن سمت این پروتکل کمی بیشتر فکر کنید.

amir persian

Registered User
لایک‌ها
214
دوستان بنظرتون لومیا 1020 بهتره یا 920 ؟

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
دوستان بنظرتون لومیا 1020 بهتره یا 920 ؟
خب معلومه از هر لحاظ 1020 بهتره.
طبیعتا قیمتش هم بیشتره!
اگه میخوای ویندوزفون عالی بخری بزار لومیا 930 بازار بیاد.
930 از نظر سخت افزاری قوی تر 1020 هستش و صفحه نمایش بهتری داره ولی دوربینش 20 مگاپیکسل هست که زیاد مهم نیست.

amir persian

Registered User
لایک‌ها
214
خب معلومه از هر لحاظ 1020 بهتره.
طبیعتا قیمتش هم بیشتره!
اگه میخوای ویندوزفون عالی بخری بزار لومیا 930 بازار بیاد.
930 از نظر سخت افزاری قوی تر 1020 هستش و صفحه نمایش بهتری داره ولی دوربینش 20 مگاپیکسل هست که زیاد مهم نیست.
آره خب میخوام بدونم اختلاف قیمتشون نسبت به کارایی ای که داره ارزش داره ؟؟؟
لومیا 930 صفحش چند اینچیه ؟ چون اصلااااااا از صفحه بزرگ خوشم نمیاد گوشی خوبه خوش دست باشه تو دست آدم جا بشه ...... البته این نظر منه :)
یک سوال دیگه این دوربین 1020 واقعاااا 41 مگا پیکسله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعیه یا اسمش 41 مگاپیکسله ؟؟؟

cloudy sky

Registered User
لایک‌ها
4,571
بله دوست عزیز
بنده لومیا 1020 دارم. که البته بسیار فراتر از انتظار من عمل کرده. این هم 2 تا شات یکی از لاک اسکرین و دیگری از چیز پی ان
wpss201406110001.gif
wpss201406110002dXtZ.png

البته بنده از گوشی برای وب گردی استفاده نمیکنم و این کار رو به تبلت و لپ تاپ سپردم . اونی که اون پایین میبینید وایبره به علاوه واتس اپ و سایرین... برنامه فارسی زیاد داریم تو مارکت، کیفیت برنامه ها اصلا قابل قیاس با اندروید مارکت نیست...در کنار همه این ها کورتانا رو هم که نمیشه ازش گذشت من عملا نصف کارهام رو سپردم بهش.
2 نکته رو هم اضافه کنم
1- قیمت اسن گوشی الان خیلی بالاست و تا 550 میاد پاییت ظرف یک ماه اینده
2-این گوشی 4G نیست با توجه به اینکه سال اینده همه اپراتورها دارن میرن سمت این پروتکل کمی بیشتر فکر کنید.
ایرانسل و همراه اول 2g هستن رایتل که تازه اومده 3g هستش. با هزینه بالای اینترنت 4g که هنوز نیومده. اگه هم بیاد . با توجه به قیمت اینترنت 3g رایتل که اینقد گرونه به نطر من هزینه اینترنت 4g کهکشان میشه ( البته تو ایران اینطوریه)

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
آره خب میخوام بدونم اختلاف قیمتشون نسبت به کارایی ای که داره ارزش داره ؟؟؟
لومیا 930 صفحش چند اینچیه ؟ چون اصلااااااا از صفحه بزرگ خوشم نمیاد گوشی خوبه خوش دست باشه تو دست آدم جا بشه ...... البته این نظر منه :)
یک سوال دیگه این دوربین 1020 واقعاااا 41 مگا پیکسله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعیه یا اسمش 41 مگاپیکسله ؟؟؟
زیاد تو بند سخت افزار نباشید. الان لومیا 520 با 512 میگ رم آسفالت 8 رو بدون لگ لانچ میکنه.
1020 به نظر من سخت افزارش تا 2 سال دیگه راحت جواب میده.. دوربینش سنسور 41 داره و موقه عکاسی 2 تا شات بتون تحویل میده یکی 5 مگا پیکسل و دومی 38 یا 34 بسته به انتخابتون که 16/9 باشه عکستون یا نه. منتها فرق قضیه با بقه گوشیها اینه که 1020 فرمت RAW بتون میده . مثل دوربین های DSLR که فقط 1520 میتونه این کار رو بکنه و در آینده لومیا مک لارن یا همون 1030.
ارزش سنسور بزرگش هم تو شب معلوم میشه . وقتی دوربینهای کامپکت فلش میزنن شما با نور طبیعی بدون فلاش شات میزنین.:D
;کلا دوربین 1020 با بقیه موبایلها مقایسه نمیشه... Z2 هم نتونست کاری از پیش ببره جلوش. عکسهای گرفته شده رو میتونید تو یه سرچ ببینید . حجم فرمت RAW بالاست حدود 48 میگ برای هر عکس وگرنه براتون اپ میگردم.
پایدار باشید.

javadz501

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
بنظر من آندروید در مقابل ویندوز صفر هم نیست
یه موبایل مثل لومیا ۵۲۰ با قیمت ۴۰۰ تومان و رم ۵۱۲ بازی مثل آسفالت۸ رو مثل آب خوردن اجرا میکنه ولی تو اندروید اصلا اجرا میشه؟!! چند بار کرش میکنه؟ فقط و فقط برتری اندروید نسبت به ویندوزفون برنامه های بیشترشه که اصلا بدرد بخور نیستن و به کاره آدم نمیان
مثلا اندروید ۴۰۰.۰۰۰ تا برنامه واسه چراغ قوه داره!!!...
بعد میگن برنامه هاش زیاده، مردشور زیاد بودنشو ببرم
واسه ویندوز هر برنامه ای بخوای هست
وی چت، واتس اپ، وایبر، لاین، نیمباز، کاکائو چت، کیک، تلگرام، اینستگرام، واین، فیسبوک، توئیتر، نقشه های آفلاین هیرمپ نوکیا، آسفالت ۸، مدرن کمبت ۴، نووا۳، جی تی آی، فیفا ۲۰۱۴، تمپل ران، مینیون راش و هزاران بازی و برنامه ی خوب دیگه
فقط گوشی های ویندوزی که رمشون ۵۱۲هست بعضی از این بازیا رو اجرا نمیکنن
تازه اونا هم امکانش هست که یه مدت بعد بازی واسشون بهینه سازی بشه، مثلا همین آسفالت ۸ وقتی اومد تو استور ویندوزفون فقط رو گوشی های با رو ۱ به بالا اجرا میشد، بعد ماکروسافت اومد برنامه رو واسه گوشی های با رم۵۱۲ هم بهینه کرد، الانآسفالت مثل ماست رو گوشی های رم ۵۱۲ مگابایت اجرا میشه
تاحالا دیدین اندروید این کار رو انجام بده؟!!!
اندروید فقط بلده لگه هسته اضافه کنید
ولی نمیدونه صد هسته هم اضاف کنن بازم جلوی ویندوز لنگ میندازن
آیفون ۴اس با اون همه ابهت وقتی باهاش آسفالت ۸ رو بازی میکنی یه کوچولو لگ داره بعد گوشی ۴۰۰ هزار تومنی ویندوزفون لگ نداره اونوقت ما اومدیم ویندوزفون رو با اندروید داریم مقایسه میکنیم!!!
البته دوستان پیشنهاده من اینه وقتی میخواین گوشی ویندوزفونی بخرین یه گوشی با رم حداقل ۱ گیگ بخرین که در آینده هم اگه بازی یا برنامه ی جدید اومد به مشکل بر نخورید
مطمئن باشید یه گوشی ویندوزفونی با رم ۱ گیگ از هرنظر در مقابل هنگروید سر بلندتون میکنه
موفق باشید

بالا