• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

World of War craft

H.P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تو مشهد زندگي ميكنم........

ميخواستم ببينم كسي از شما دوستان جايي رو ميشناسين كه بشه بازي WOW كرك شده با patch هاي مناسب رو خريد و همچنين بشه از اونجا اشتراك بازي Online رو هم خريد.

اگه ميشه يه توضيح هم در مورد بازي orginal و رايتي WOW همينجا بدين.
با تشكر HP

Fatal Error

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام کسی می دونه چطور می شه با یک نرم افزار توی ورد او وارکرافت پول در اورد؟

لطفا جواب بدید

H.P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من WOW رو از سرزمين گرفتم patch 1.8 رو هم دارم دانلود ميكنم برا بازي آنلاين تو شبكه هاي اروپا يا به طور كل هر جا اين كارهايي رو كه تو راهنماي سرزمين گفته بايد انجام بدم يا نيازي نداره ؟

terminator666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نیست به من بگه چه جوری میتونم سرور WoW بسازم با سیستم خودم؟ ممنون میشم ازش

H.P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از terminator666 :
کسی نیست به من بگه چه جوری میتونم سرور WoW بسازم با سیستم خودم؟ ممنون میشم ازش

شما ميتوني بري بازي رو از شركت سرزمين بگيري توي اون يه Help فارسي براي بازي انفرادي داره.

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
به نقل از H.P :
من ADSL 256 دارم كه محدوديت هم داره ميخواستم بدونم برا بازي Online رسيو هم داره ؟ اگه داره چقدره .چون همون جور كه گفتم ADSL ام محدوديت داره.
با تشكر HP

منظورت از منحدودیت چیه ؟
من 3 ساله این جا dsl 1mbps دارم ولی تا حالا اصلا به این موضوع رسیو توجه نکرده بودم و باهاش برخوردی نداشتم
میشه یه خورده بیشتر توضیح بدی ؟
فکر می کنی از کانادا کسی بخواد به سرور های اروپایی وصل بشه پینگش چند باشه ؟

H.P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فكر كنم حدود 1000 باشه .

ولي من سوال كرده بودم ها :D

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
دوستانی که CD-Key Original یا 60Days Prepaid Card میخواهند ... با email من تماس بگیرند.
تحویل در کمتر از 24 ساعت...

[email protected]

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
من یه سری سوال ها رو اینجا جواب میدم که بیشترش پیغام خصوصی بوده اما اینجا جواب میدم که بقیه هم اگر براشون سوال بود بگیرن جوابش رو

البته فقط نسخه اورجینال

در مورد اینکه بازی مخصوص سرورهای اروپایی هست و شما در کانادا هستید. ببینید اگر شما دوستی دارید در اوروپا که میخواید هر طور شده با اون در اروپا بازی کنید که هیچی

در غیر اینصورت حتما نسخه امریکای شمالی رو بخرید اگر در کانادا هستید

در مورد ایران حتما نسخه اروپایی خریداری بشه. همه اینها بعلت پینگ تایم شما هست

حالا اگر شما نسخه اروپایی رو خریدید و میخواید عوض کنید کاری که میکنید اینه که زنگ میزنید blizzard قسمت امریکای شمالی و میگید که این نسخه رو براشون پست میکنید و بجاش اونا براتون نسخه امریکای شمالی بدن

من دوستم کانادا هست و میخواست با من رو اروپا بازی کنه نسخه امریکای شمالی رو داد اروپا براش اروپایی رو فرستادن

البته شاید چند هفته ای طول بکشه

بریم برای پینگ تایم

قبل از هر چیز برنامه ping plotter freeware رو دونلود کنید. حالا در قسمت address to trace برنامه این ip رو بنویسید

80.239.181.52

در قسمت پایین trace delay رو بزارید 2.5 sec

حالا دکمه TRACE رو بزنید

در موقع انجام اینکار بهیچ وجه از اینترنت استفاده نکنید و صفحه وب هم باز نکنید. دونلود که اصلا نکنید

بعد از چند بار که اینکار انجم شد و خود بخود REFRESH شد اون بالا EDIT رو بزنید و copy as text رو انتخاب کنید و اینجا paste کنید

البته من copy as mage رو بهتر میدونم . راحت تر میشه خوند و اگر تونستید image رو بزنید و یه جا عکس رو paste کنید اینجا بزارید

اون ip یه سرور تو خود اوروپاست که اکثر سرور ها همونجان

اون دوستمون که کانادا هست جدای اون ip بالا این یکی رو هم که پایین میزارم trace کنه و هر دو تا رو نتیجش رو بزاره تا فرقش رو بگم

این رو

us.logon.worldofwarcraft.com

در مورد دریافت هنگام بازی در اکثر مواقع 1kb (کیلو بایت ) در ثانیه اما بعضی مواقع ممکنه بالاتر بره بخصوص جاهایی که من عکس هاش رو صفحات قبل گزاشتم. اما خوب اصلا بحساب نمیاد و دریافتش بسیار کم هست
اما بهتره با adsl بازی کنید . تا لول 60 با دایل آپ مشکلی نداره اما بعضی چیزا رو دایل آپ دیگه جواب نمیده. جدای مسئله پینگ البته

آها در مورد سایت ها

برای تماس و یا ثبت نام اکانت در امریکای شمالی از این سایت استفاده کنید www.worldofwarcraft.com

برای همین کار ها در اروپا از سایت www.wow-europe.com

رو account creation برای ثبت نام کلیک کنید

یادتون باشه سریال نسخه امریکایی تو اروپا و یا برعکس ثبت نام نمیشه

اگر کسی میخواد اروپا رو به امریکا عوض کنه یا بر عکس ثبت نام نکنه چون اگر یه سریال ثبت نام شه دیگه بلیزارد به یه منطقه دیگه نمیفرستدش. حتما موقع ثبت نام secret question and answer بخاطر بسپارید که اگر پسورد یارتون رفت از این راه برش گردونید یا حتی اگر هک شدید چون اکانت این بازی در خارج ارزش داره مخصوصا اینکه روش charactor باشه

email صحیح وارد کنید که برای reset کردن پسورد بکار میاد مخصوصا اینکه ایمیل رو دیگه نمیتونید عوض کنید مگر با تماس با بلیزارد

نحوه پرداخت با credit card هست . قرار بود Paypal اضافه شه که هنوز نکردن

در هنگام ثبت نام از شما اطلاعات کریدیت کارد میخواد که فقط verify میکنه و charge نمیکنه

شما وقتی اکانت ساخته شه 1 ماه مجانی دارید بعد از اون کارت شما charge میشه.

میتونید هم 6 ما به 6 ماه اینکارو بکنید که ارزونتر در میاد . به جای 15 دلار ماهی 13 دلار حساب میکنن . یا 3 ماه به 3 ماه و یا 1 ماه به 1 ماه

اینا همه موقعی که رو account creation تو سایتهای بالا وارد شید مشخص هست

شما حتی بعد از ثبت نام میتونید cancel account رو بزنید تا ماه بعد رو charge نکنه. اما بهر حال باید موقع ثبت نام یه کریدیت کارد وارد کنید.

در مورد realm من بهتون pvp realm رو حتما پیشنهاد میکنم با توجه به اینکه اخلاق ایرانی دستم هست

شما رو pvp realm یا باید horde بسازید یا alliance

اما هر چند تا کاراکتر بخواید میتونید بسازید. رو همه realm ها هم میتونید هر چند تا خواستید بسازید

بعضی هاش رو البته بستن بعلت جمعیت زیادش دیگه نمیشه روشون ساخت

در مورد جمعیت هم بهتره رو realm باشه که جمعیت کم یا متوسط داره. هر چی سرور جدید تر باشه بهتره بخاطر economy بهتر

البته هر سروری خواستید برید برید تو فوروم اون سرور تو خود سایت wow ازشون سوال کنید چطوره که بعدا پشیمون نشید
این مثلا آدرس فوروم هر realm بصورت اختصاصی در اروپا . البته فوروم های کلی هم داره

http://forums-en.wow-europe.com/realmforums.shtml

باز اگر سوال بود بپرسید

اینم باز میگم سریال نامبر و secret question answer رو به هیچ کس نگید. میشه خیلی کارها باهاش کرد

terminator666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از H.P :
شما ميتوني بري بازي رو از شركت سرزمين بگيري توي اون يه Help فارسي براي بازي انفرادي داره.
عزیزم اونو بلدم میخوام تو اینترنت سرور بسازم دوستام بهم وصل بشن
واسه اون میخوام
:(

H.P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آهان خوب از اول ميگفتي.
شما ميتوني به اين سايت مراجعه كني ثبت نام كني بعد اونجا يه قسمت داره كه ميتوني server بسازي.

http://www.wowstatus.net

H.P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من WOW رو از سرزمين گرفتم patch 1.8 رو هم دارم دانلود ميكنم برا بازي آنلاين تو شبكه هاي اروپا يا به طور كل هر جا اين كارهايي رو كه تو راهنماي سرزمين گفته بايد انجام بدم يا نيازي نداره ؟

terminator666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از H.P :
آهان خوب از اول ميگفتي.
شما ميتوني به اين سايت مراجعه كني ثبت نام كني بعد اونجا يه قسمت داره كه ميتوني server بسازي.

http://www.wowstatus.net
می خواستم بدونم که آیا برنامه ای هست که من بتونم باهاش روی سیستم خودم سرور بسازم؟یا نه

H.P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما دقيق بگو با internet ميخواي با دوستلت بازي كني يا تو كوچه اي جايي با هم شبكه اين ؟

terminator666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از H.P :
شما دقيق بگو با internet ميخواي با دوستلت بازي كني يا تو كوچه اي جايي با هم شبكه اين ؟
آی قربون دهنت یه سوال کردی کارمو راهت کردی
ببین من توی شهر خودمون یه آنتن مرکزی wireless گزاشتم که همه میتونن بهش وصل بشن
میخواستم روی سیستم خودم سرور بسازم که همه با آنتن بهم وصل بشن واسه بازی
آنتن wirlesse من مرکزیه مثله مال ISPها با چی سرور بسازم که بعدش ip رو بدم به بقیه؟
قربانت TeRMiNaToR

H.P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما بايد WDDG Multitool [skite2001] رو كه خود WOW داره طبق راهنماي شركت سرزمين براي بازي شبكه تنظيم كني . اگه بازم نفهميدي بگو بيشتر توضيح بدم.

يه توضيح دقيق در باره ي شبكه ي Wirlesse تون بده كه چه فاصله اي رو ميگيره با Accese piont هم كار ميكني يا نه ؟
قيمت هم چه قدر شده؟

terminator666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از H.P :
شما بايد WDDG Multitool [skite2001] رو كه خود WOW داره طبق راهنماي شركت سرزمين براي بازي شبكه تنظيم كني . اگه بازم نفهميدي بگو بيشتر توضيح بدم.

يه توضيح دقيق در باره ي شبكه ي Wirlesse تون بده كه چه فاصله اي رو ميگيره با Accese piont هم كار ميكني يا نه ؟
قيمت هم چه قدر شده؟
آره اگه ممکنه یکم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم
آخه من الان کویت هستم آماره آنتنم رو هم ندارم چون دوستم برام خریده من هنوز ندیدمش:D ولی شنیدم تا 60 کیلومتر هم جواب می ده
من میخواستم بازی اورجینال رو از اینجا بخرم فکر میکردم با اون میشه اگه با مال سرزمین میشه یه شماره ای چیزی ازشون به من بدین من سفارش بدم اخه شهر من توی خوزستانه
فقط میخوام بدونم واسه سرور ساختن اگه برنامه میخواد برنامش چیه؟
ممنونم

H.P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميتوني بري تو سايت سرزمين www.sarzamin.com فكر كنم سفارش پستي هم داره ميتوني سفارش بدي برات بفرستن اگر هم نداشتن اينجا برو http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=46793 به اين كسي كه اين فروم رو نوشته PM بده سفارشتو بگو .
اگه باز هم سوال داشتين من در خدمتم .
اگه تونستي قيمت اين Wirelesse رو هم برام بگير .

terminator666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نبود جواب منو بده؟:crying:
میخوام با PC خودم سرور بسازم دوستام از طریق شبکه یا اینترنت بهم وصل شن بازی کنیم:(

H.P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من Adone v 1.25 ميخوام كسي داره بهم Link دانلود رو بده يا همين جا upload كنه.
با تشكر H.P

بالا