من یه سری سوال ها رو اینجا جواب میدم که بیشترش پیغام خصوصی بوده اما اینجا جواب میدم که بقیه هم اگر براشون سوال بود بگیرن جوابش رو
البته فقط نسخه اورجینال
در مورد اینکه بازی مخصوص سرورهای اروپایی هست و شما در کانادا هستید. ببینید اگر شما دوستی دارید در اوروپا که میخواید هر طور شده با اون در اروپا بازی کنید که هیچی
در غیر اینصورت حتما نسخه امریکای شمالی رو بخرید اگر در کانادا هستید
در مورد ایران حتما نسخه اروپایی خریداری بشه. همه اینها بعلت پینگ تایم شما هست
حالا اگر شما نسخه اروپایی رو خریدید و میخواید عوض کنید کاری که میکنید اینه که زنگ میزنید blizzard قسمت امریکای شمالی و میگید که این نسخه رو براشون پست میکنید و بجاش اونا براتون نسخه امریکای شمالی بدن
من دوستم کانادا هست و میخواست با من رو اروپا بازی کنه نسخه امریکای شمالی رو داد اروپا براش اروپایی رو فرستادن
البته شاید چند هفته ای طول بکشه
بریم برای پینگ تایم
قبل از هر چیز برنامه ping plotter freeware رو دونلود کنید. حالا در قسمت address to trace برنامه این ip رو بنویسید
80.239.181.52
در قسمت پایین trace delay رو بزارید 2.5 sec
حالا دکمه TRACE رو بزنید
در موقع انجام اینکار بهیچ وجه از اینترنت استفاده نکنید و صفحه وب هم باز نکنید. دونلود که اصلا نکنید
بعد از چند بار که اینکار انجم شد و خود بخود REFRESH شد اون بالا EDIT رو بزنید و copy as text رو انتخاب کنید و اینجا paste کنید
البته من copy as mage رو بهتر میدونم . راحت تر میشه خوند و اگر تونستید image رو بزنید و یه جا عکس رو paste کنید اینجا بزارید
اون ip یه سرور تو خود اوروپاست که اکثر سرور ها همونجان
اون دوستمون که کانادا هست جدای اون ip بالا این یکی رو هم که پایین میزارم trace کنه و هر دو تا رو نتیجش رو بزاره تا فرقش رو بگم
این رو
us.logon.worldofwarcraft.com
در مورد دریافت هنگام بازی در اکثر مواقع 1kb (کیلو بایت ) در ثانیه اما بعضی مواقع ممکنه بالاتر بره بخصوص جاهایی که من عکس هاش رو صفحات قبل گزاشتم. اما خوب اصلا بحساب نمیاد و دریافتش بسیار کم هست
اما بهتره با adsl بازی کنید . تا لول 60 با دایل آپ مشکلی نداره اما بعضی چیزا رو دایل آپ دیگه جواب نمیده. جدای مسئله پینگ البته
آها در مورد سایت ها
برای تماس و یا ثبت نام اکانت در امریکای شمالی از این سایت استفاده کنید
www.worldofwarcraft.com
برای همین کار ها در اروپا از سایت
www.wow-europe.com
رو account creation برای ثبت نام کلیک کنید
یادتون باشه سریال نسخه امریکایی تو اروپا و یا برعکس ثبت نام نمیشه
اگر کسی میخواد اروپا رو به امریکا عوض کنه یا بر عکس ثبت نام نکنه چون اگر یه سریال ثبت نام شه دیگه بلیزارد به یه منطقه دیگه نمیفرستدش. حتما موقع ثبت نام secret question and answer بخاطر بسپارید که اگر پسورد یارتون رفت از این راه برش گردونید یا حتی اگر هک شدید چون اکانت این بازی در خارج ارزش داره مخصوصا اینکه روش charactor باشه
email صحیح وارد کنید که برای reset کردن پسورد بکار میاد مخصوصا اینکه ایمیل رو دیگه نمیتونید عوض کنید مگر با تماس با بلیزارد
نحوه پرداخت با credit card هست . قرار بود Paypal اضافه شه که هنوز نکردن
در هنگام ثبت نام از شما اطلاعات کریدیت کارد میخواد که فقط verify میکنه و charge نمیکنه
شما وقتی اکانت ساخته شه 1 ماه مجانی دارید بعد از اون کارت شما charge میشه.
میتونید هم 6 ما به 6 ماه اینکارو بکنید که ارزونتر در میاد . به جای 15 دلار ماهی 13 دلار حساب میکنن . یا 3 ماه به 3 ماه و یا 1 ماه به 1 ماه
اینا همه موقعی که رو account creation تو سایتهای بالا وارد شید مشخص هست
شما حتی بعد از ثبت نام میتونید cancel account رو بزنید تا ماه بعد رو charge نکنه. اما بهر حال باید موقع ثبت نام یه کریدیت کارد وارد کنید.
در مورد realm من بهتون pvp realm رو حتما پیشنهاد میکنم با توجه به اینکه اخلاق ایرانی دستم هست
شما رو pvp realm یا باید horde بسازید یا alliance
اما هر چند تا کاراکتر بخواید میتونید بسازید. رو همه realm ها هم میتونید هر چند تا خواستید بسازید
بعضی هاش رو البته بستن بعلت جمعیت زیادش دیگه نمیشه روشون ساخت
در مورد جمعیت هم بهتره رو realm باشه که جمعیت کم یا متوسط داره. هر چی سرور جدید تر باشه بهتره بخاطر economy بهتر
البته هر سروری خواستید برید برید تو فوروم اون سرور تو خود سایت wow ازشون سوال کنید چطوره که بعدا پشیمون نشید
این مثلا آدرس فوروم هر realm بصورت اختصاصی در اروپا . البته فوروم های کلی هم داره
http://forums-en.wow-europe.com/realmforums.shtml
باز اگر سوال بود بپرسید
اینم باز میگم سریال نامبر و secret question answer رو به هیچ کس نگید. میشه خیلی کارها باهاش کرد