برگزیده های پرشین تولز

نظرتون راجع به این کار که به سرم زده چیه ؟

سعادت

Registered User
تاریخ عضویت
25 آگوست 2009
نوشته‌ها
3,813
لایک‌ها
1,134
محل سکونت
نصف جهان
سلام :)

بچه ها امروز یه فکری به سرم زد که برم آلو بگیرم و خشک کنم که بشه آلو بخارا :D

البته خشک کردن سنتی و بدون دستگاه ولی در حد چند تن

مکانش رو فکر کنم بتونم جور کنم

طریقه خشک کردنش هم مثل این که اینجوریه که توی آب یه ذره میجوشونیم بعد پوستشو میگیریم و میذاریم توی آفتاب خشک بشه
البته یه سری میگن پوستشو نباید کند و یه سری هم میگن باید پوستشو بکنیم نمیدونم :(

دیگه بیشتر از این نمیدونم ولی فکر کنم سودش 300 - 400 درصدی باشه باید بیشتر تحقیق کرد

کسی اطلاعاتی داره ؟ به نظرتون چی کار کنم ؟ نرم چند تن بخرم بدبخت شم :f34r:

هر کسی هر چی میدونه لطفا بگه بلکه به یه جایی برسیم چون که فکر کنم همین روزاست که فصلش تموم بشه ؟ کسی نمیدونه چقدر وقت دارم برای خرید آلو ؟
 

افتک

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 مارس 2013
نوشته‌ها
509
لایک‌ها
147
در حد چند تن رو اگر بخوای بدون کارگاه و پروانه تولید و بهره برداری و مجوز بهداشت و استاندارد تولید کنی و بفروشی ، چند روز دیگه شطرنجی تو تلویزیون نشونت میدن. اگر بخوای با مجوز هم کار کنی ، فکر کنم اگر الان اقدام کنی به فصل برداشت 3-4 سال دیگه میرسی:p
 

سعادت

Registered User
تاریخ عضویت
25 آگوست 2009
نوشته‌ها
3,813
لایک‌ها
1,134
محل سکونت
نصف جهان
در حد چند تن رو اگر بخوای بدون کارگاه و پروانه تولید و بهره برداری و مجوز بهداشت و استاندارد تولید کنی و بفروشی ، چند روز دیگه شطرنجی تو تلویزیون نشونت میدن. اگر بخوای با مجوز هم کار کنی ، فکر کنم اگر الان اقدام کنی به فصل برداشت 3-4 سال دیگه میرسی:p

گور بابای مجوز کسی باهامون کاری نداره :D
 

افتک

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 مارس 2013
نوشته‌ها
509
لایک‌ها
147
گور بابای مجوز کسی باهامون کاری نداره :D

توی مواد غذایی گیر میدن . این بهداشت حرفه ای ها از خدا خواسته هستن. حق ماموریت میگیرن راه میفتن ،اینجور تولیدات زیرزمینی رو کشف میکنن:)

اگر توی تلویزیون نشونت دادن بگو افتک اغفالم کرد:p
 

سعادت

Registered User
تاریخ عضویت
25 آگوست 2009
نوشته‌ها
3,813
لایک‌ها
1,134
محل سکونت
نصف جهان
توی مواد غذایی گیر میدن . این بهداشت حرفه ای ها از خدا خواسته هستن. حق ماموریت میگیرن راه میفتن ،اینجور تولیدات زیرزمینی رو کشف میکنن:)

اگر توی تلویزیون نشونت دادن بگو افتک اغفالم کرد:p

من که نمیخوام پیوسته کار کنم یه چند تن میخرم خشک میکنم بعد خشک کردنم کلی وزنش کم میشه مقدارش اون قدر نمیشه یادمه محسن اکسپوتر میخواست سبزی خشک شده تولید کنه تحقیق کرده بود میگفت اکثرا بدون مجوز کار میکنن به هر حال من ترسی از این بابت ندارم :دی

مشکلم تولیدشه نمیدونم دقیقا باید چی کار کنم میترسم به گاج عظما برم
 

سعادت

Registered User
تاریخ عضویت
25 آگوست 2009
نوشته‌ها
3,813
لایک‌ها
1,134
محل سکونت
نصف جهان
البته بايد تو آب جوش .خاكستر سوخته چوب بريزي و بعد آلو ها رو فورا توش بذاري و بكشي بيرون .پوستشو هم نگير

اين بحث مفصله بايد بيشتر تحقيق كني

دلیل این کار چیه ؟ ذغال پودر شده نمیشه بریزم؟ :دی
 

سعادت

Registered User
تاریخ عضویت
25 آگوست 2009
نوشته‌ها
3,813
لایک‌ها
1,134
محل سکونت
نصف جهان
مگه خشک شدنش چقدر طول میکشه ؟
اگه در حد کمتر از 1 ماهه خب 3-4 کیلو بگیر امتحان کن که چند تن یهو با هم به گاج نره .
چند روز بیشتر نیست ولی فکر کنم همین روزا فصل آلو تمومه نمیدونم فصلش تا کی هست
 

Love_life

Registered User
تاریخ عضویت
10 فوریه 2010
نوشته‌ها
3,813
لایک‌ها
975
محل سکونت
دور نیست
سعادت طرز فکرت خیلی شبیه من هست :D
من از این کارها زیاد کردم ، ولی همش تجربه بوده
 

amme joon

Registered User
تاریخ عضویت
2 می 2012
نوشته‌ها
1,502
لایک‌ها
2,939
طوری فکر نکنید که ملت فکر کنند طوری شده است
 

-0000-

Registered User
تاریخ عضویت
1 ژانویه 2012
نوشته‌ها
1,374
لایک‌ها
1,236
محل سکونت
Gajil
سعادت نزدیک من بودی یه طوری با پشت دست میخوابوندم زیر گوشت تا یه هفته نفهمی از کجا خوردی.
ugly-land-irangif328.gif


لامصب تو این دوسال 50 مدل تاپیک زدی برای ایجاد شغل .
از دوخت و دوز خشتک شلوارهای پاره
ugly-land-irangif185.gif
تا پیوند سیب و گلابی و پرورش قارچ و راه اندازی سایت های خارجی.
هیچ کدومم شروع نکردی.
عاخه این چه کاریه.
از همه بدترررررررررررررررررررررررر یاهو هم نمیاااااااااای .
ugly-land-irangif320.gif
 

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 آپریل 2006
نوشته‌ها
4,464
لایک‌ها
561
سن
34
محل سکونت
Tehran
فصل باقالی گذشت اگر میتونستی باقالی بگیری انبار کنی خوب بود
تو زمستون 2-3 برابر قیمت ، رستوران ها و تالار ها ازت میخریدن

الان تو تهران چند نفری هستند تو فصلش میخرن پاک میکنن خورد میکنن میبرن سردخونه تا زمستون
زمستون که شد میارن برای فروش
 

افتک

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 مارس 2013
نوشته‌ها
509
لایک‌ها
147
همه اینایی که بیرون هستن بدون مجوز تولید شدن فله ای ها.تو دهات تولید میشن مجوز دارن؟پسته و بادوم و گردو میفروشن دهاتیا مجوز دارن؟

دهات با شهر فرق داره :p
محصول خام باغی/زراعی هم با محصول فرآوری شده فرق داره
مواد مخدر هم میفروشن.اما قانونی نیست که ! تولید کننده های لواشک و رب و لبنیات غیر بهداشتی رو اگر برن سراغشون ، محل رو پلمب میکنن + جریمه + زندان احتمالی
 

clickmax

Registered User
تاریخ عضویت
16 فوریه 2011
نوشته‌ها
507
لایک‌ها
107
آلو
آلو

اگر آلو بصورت تازه و از درخت مصرف شود خوشمزه تر است اما به صورت خشک شده نيز خوراک مختصر خوبي محسوب مي شود. اثر فيبر اين ميوه در بدن انسان که از ديربازشناخته شده به علت وجود ماده اي در پوست آلو است که مسئول اين عملکرد مي باشد.اگر پوست آلو راجدا کنيد تاثير اين فيبراز بين مي رود اما همچنان تامين کننده مواد غذايي مي باشد.

قبلاً آلوها مثل کشمش ، روي درخت و در نور خورشيد خشک مي شدند اما اکنون آنها را در تونل هوا که با گاز گرم مي شود خشک مي کنند تا آنها ظاهري هماهنگ داشته باشند. آلوهائيکه براي خشک کردن چيده مي شوند نسبت به آنهايي که براي مصرف تازه يا کمپوت برداشت مي شوند رسيده تر هستند.

آلو ها به دو گروه اصلي تقسيم مي شوند:آلوي ژاپني و اروپايي يا آلوي مخصوص خشک کردن. آلوي ژاپني بصورت تازه ، کمپوت ، مربا يا داخل ژله مصرف مي شود . آلوي اروپايي را خشکي مي نامند چون آنها را مي توان بدون خارج کردن هسته خشک نمود.در واقع مردم بيشتر اين نوع آلو را بصورت خشک شده مي بينند.البته آلوي اروپايي را مي توان به شکل تازه يا درون غذا مصرف کرد.تقريباً ۹۰ درصد آلوي مصرفي آمريکا در کاليفرنيا کشت مي شوند که بيشتر آنها در دره San Joaquin پرورش مي يابند.ودازده گونه ژاپني سه چهارم توليد آلوي کاليفرنيا را تشکيل مي دهد. آلو همچنين در واشنگتن ، آيداهو ، ميشيگان و نيويورک بعمل مي آيد.

بجز آمريکا ، کشور شيلي عمده توليد کننده گونه هاي ژاپني و اروپايي آلو مي باشد.درصد زيادي از محصول آنها به آمريکا صادر مي گردد.کشورهاي ديگر توليدکننده آلو عبارتند از آلمان ، ترکيه و ژاپن.

آلو هاي اروپايي (خشکي) هميشه هسته جدا هستند يعني گوشت ميوه به هسته نچسبيده همچنين رنگ آنها هميشه آبي يا ارغواني است.

● انتخاب و گزينش

هنگام انتخاب آلو به دنبال انواعي باشيد که رنگ خوبي از گونه خود را داشته و قدري سفت هستند اما آلوهايي که در مقابل فشاري اندک ، کمي اثر نشان مي دهند نيز خوب مي باشند.از آلوهايي که هنگام فشردن خيلي سفت يا خيلي شل هستند ، رنگشان خوب نيست يا پوستي چروک ، کبود يا شکسته دارند اجتناب کنيد.بهترين زمان چيدن آنها هنگام بلوغ است اما زمانيکه کاملاً نرسيده اند.

آنها را تا قبل از رسيدن کامل و آماده شدن براي خوردن در دماي اطاق ( بين ۵۱ تا ۷۷درجه فارنهايت) نگهداري کنيد. براي افزايش فرآيند رسيده هنگام آوردن آلو به خانه آنها را ميوه هاي توليد کننده گاز اتيلن ازقبيل موز ، سيب يا گلابي درون پاکتهاي کاغذي قراردهيد.آلوها زماني کاملاً رسيده اند و آماده خوردن هستند که بوي خوش آنها ساطع شود و زير فشار کم انگشتان نرم باشند.هنگام رسيدن آنها را در يخچال نگهداري کنيد اما دور از ميوه هاي توليد کننده اتيلن باشند در اين صورت آلوها بيش از حد پخته نمي شوند.

● آماده سازي

براي جدا کردن هسته در انواع هسته جدا شکاف ميوه را تا رسيدن به هسته برش دهيد سپس دو نيمه را در جهتهاي مختلف بپيچانيد. بعد مي توان هسته را به آساني درآورد.گوشت انواع هسته دار به هسته چسبيده لذا بهتر است اين آلوها را از پوست تا هسته قطعه قطعه کرد.پوست آلو را مي توان به آساني جدا کرد براي اين کار بايد مدت ۳۰ ثانيه آنرا جوشاند سپس فوراً در آب يخ قرار داد. پوست آلو را مي توان با همان روشي که در مورد گوجه فرنگي انجام مي شود جدا نمود.اگرچه آلو را بيشتر بصورت تازه مصرف مي کنند نمک زده و پخته آنها بعنوان مخلفات غذا مورد استفاده است. استفاده از آنها در مربا ، ترشي ، سس و سوپ بسيار لذيذ است. آشپزها آلو را اغلب با دارچين ، جوز ، ليمو و پرتقال مصرف مي کنند.

پيشنهاد Tony

به ياد داشته باشيد يک آلو خشک شده هميشه يک آلو است اما يک آلو را نمي توان هميشه خشک کرد.

● گونه هاي ژاپني

دوازده گونه عمده از آلوي ژاپني وجود داردکه تقريباً ۷۰ درصد کل آلوي توليدي آمريکا را تشکيل مي دهند. Red Beautyو Black Beauty دوتا از ابتدايي ترين گونه ها مي باشند. گونه هاي معروف ديگر عبارتند از the Santa Rosa, Queen Rosa, Casselman, Black Amber,

Red beauty آلوي وقتي کاملاً رسيده است پوستي سياه – ارغواني خواهد داشت و زير فشار کم انگشتان دست ، نرم است.طعم آنها شيرين و بسيار آبدارند ؛ پوستشان قدري ترش مي باشد.

آلو هاي Black Beauty از نظر شکل و اندازه نظير گونه قبلي است اما پوستشان تيره تر و سياه مايل به ارغواني هستند.

آلو ي Santa Rosa محبوب ترين آلو در کاليفرنيا و آريزونا محسوب مي شود و داراي طعمي تند و آبدار است.پوست آنها ارغواني مايل به قرمز است و گوشتشان کهربايي با سايه اي از قرمزمي باشد.

آلو ي Queen Rosa از نظر بخشهاي خارجي شباهت بسيار زيادي به Santa Rosa دارد بجز رنگ زرد مايل به سبز آن در قسمت بالا نزديک ساقه. گوشت کهربايي و آبدار آن وقتي مي رسد تند مي گردد.

گونه Casselman خوشمزه ترين آلوي آخر فصل است.رنگ پوست آنها قرمر زوشن است و گوشت آن کهربايي تيره است که داراي طعمي بسيار شيرين و گوشتدار است.

گونه Black Amber بسيار درشت ، زيبا و سياه رنگ است که بيشتر براي تهيه سسها ، کيکها و دسر pudding بکار مي رود.

گونه Angelino آلويي درشت و ارغواني رنگ و بسيار شيرين با گوشتي زرد است.اين گونه بسيار تطبيق پذير بوده و براي کيک ، مربا و سس مناسب است. اين نوع آلو درصورتيکه به شکل تازه خورده شود نيز بسيار لذيذ است.

گونه Simka بسيار درشت و قلب مانند و ارغواني رنگ است داراي بوي بسيار خوش و گوشتي طلايي مي باشد.

گونه Laroda آلويي است ارغواني تيره مشابه Santa Rosa اما بزرگتر از آن که ۵ تا۶ هفته ديرتر از آن برداشت مي شود.يکي از بهترين انواع آلوي تازه است که بسيار آبدار مي باشد.

آلو ي El Dorado پوست قرمز روشن تا مايل به صورتي با بخشهايي ارغواني دارد. داراي گوشت ارغواني و خوش عطر است. اين آلو در غذا همچنان سفت باقي مي ماند که اين خاصيت آنرا براي کنسرو مناسب کرده است.

گونه Friar يا پوستش آبي تيره و يا سياه مايل به ارغواني است و گوشت آن ارغواني رنگ مي باشد.وقتي اين نوع آلو مي رسد بسيار شيرين مي گردد.

پوست آلوي Kelsey سبز است که هنگام رسيدن به رنگ زرد با قسمتهاي قرمز تبديل مي شود. اين آلوي درشت و معطر هنگام بلوغ عطر بسيار خوبي دارد.

● گونه هاي اروپايي

آلو ي ايتاليايي که در واشنگتن رشد مي کند معروف ترين گونه آلوي اروپايي محسوب مي شود.وقتي اين آلوآلوي سفت در تهيه غذا و کنسرو کاربرد دارد. مي رسد رنگ آن از آبي مايل به قرمز به آبي – ارغواني با گلهاي سفيد تغيير مي کند.اين
آلو ي Stanleys آبي – سياه داراي گوشتي سفت و زرد مايل به سبز است.

Blufre(Blue Free) شبيه Stanleys اما کمي است.
آلوهايي کوچک و آبي با طعمي عالي هستند .آنها بيشتر در کنسور بکار مي روند. Damsons
● گونه هاي پيوندي

آلو Plumcot پيوندي است خوشمزه بين و زردآلو.اين گونه سرخ رنگ داراي گوشتي قرمزاست اين پيوند که بهترين نوع دوميوه را شامل مي شود داراي تعادل شکر و اسيد است که نتيجه آن توليد ميوه اي شبيرين تراز آلو و زردآلواست.

صد گرم آلو ۱۶ گرمکربوهيدرات،۴/۰ گرمپروتئينو ۶۵ کالريدارد.بعلاوه در صد گرم آلو ۲۵۰ واحد ويتامينA، ۰۷/۰ ميلي گرم تيامين، ۰۴/۰ ميلي گرم ريبوفلاوين، ۶ ميلي گرم اسيداسکوربيک،۷/۰ ميلي گرم آلفاتو کوفرول، ۲ ميلي گرم سديم، ۱۶۷ ميليگرم پتاسيم، ۱۳ ميلي گرم کلسيم، ۱۳ ميلي گرم منيزيم، ۴/۰ ميلي گرم آهن، ۱/۰ ميلي گرم مس، ۲۳ ميلي گرم فسفر و ۵ ميلي گرم گوگرد وجود دارد. وجود اسيد سيتريک، اسيد سوکسينيک، اسيد ساليسيليک و اسيد ماليک و نيز کلسيم، فسفر،ويتاميني B۱,A,B۲ نياسين و ويتامين C آن را به صورت ميوهاي با ارزش در آورده که هم ميوه تازه و هم خشک آن در رژيم غذايي ضرورت دارد. آلو مدر، ملين و مفيد براي مبتلايان به بيماري رماتيسم و نقرس است. در واقع آلوي خشک را بايد يکي از بهترين داروهاي ضد يبوست به شمار آورد که عوارض داروهاي ملين و ضد يبوست را نيز ندارد. خيسانده آلوي خشک به مدت يک شب در آب در رفع يبوست و صفرا بسيار موثر است و علم دفع را منظم ميکند. بايد توجه داشت که مغز هسته آلو اسيد سيانيدريک دارد و از اين رو ميتواند خطرناک باشد. همچنين جوانه هايدرخت آلو نيز گلوکوزيد مولداسيدسيانيدريک دارد.



منابع :
----------------------

شبکه رشد
aftab.ir
 

clickmax

Registered User
تاریخ عضویت
16 فوریه 2011
نوشته‌ها
507
لایک‌ها
107
عزيز پارسال من يك جعبه از اين الوهاي معطركه پوستشون سياهه ولي توش زرده (دقيقا اسمش رو نميدونم )از جاده دريا خريدم و همونجا از يك خانمي روش خشك كردنش رو هم يادگرفتم .به نظر ما كه خوب شده بود حالا شما هم خواستي امتحان كن . اب رو در يك قابلمه بجوشون و كمي نمك بريز بعد الو هارو براي چند ثانيه بنداز و ابكش كن .در حدي كه پوستشون كمي ترك ترك بشه بعد بذار جلو افتاب تا خشك بشه . مثل بازاري ها شده بود.من هم قبلا روشهاي شمارو امتحان كردم وقتي كاملا پوست ميگيري تماما ميچسبه به سبدي كه توش خشك ميكني و جالب نميشه
 

clickmax

Registered User
تاریخ عضویت
16 فوریه 2011
نوشته‌ها
507
لایک‌ها
107
بچه ها منی که از خدا33سال سن گرفتم میخوامبهتون یک چیزی بگم من درست10 12سال حسابرسی میرکردم برا مردم زیادی هم جسابداری کمکشون کردم از همه لحاظ همه جاهای ایرانم رفتم ولی بدنید هیچ چیزی جای ارتباط با مردم رانمیگیره بریت از تجربه دیگرا استفاده کنید. میخوام بگم که هیچ چیز جای سفر واستفاده وارتباط یرقرار کردن را نمیگیره


راستیی براید رست کردن میوه نه به صورت خیلی عالی میتونی اینطور درست کنی بعد مثلا بگی اینا درجه دو ویاسه هستن ولی ان که اول گفتم بهترین روشه واینو بدون برای درست كردن میوه های خشك ، میوه ها را پس از شستن به صورت حلقه های بسیار نازك برش می دهیم و در سینی استیل یا اکت قرار داده و می چینیم، اگر بخواهیم در زمستان تهیه كنیم ظرف را روی شوفاژ قرار می دهیم و اگر در تابستان، زیر تابش نور خورشید قرار می دهیم .

احتیاجی به زیر و رو كردن میوه ها نیست و به مدت 7 الی 8 ساعت میوه ها خشك می شوند.


نکته :

برای جلوگیری از تغییر رنگ سیب یک کم آبلیمو روی حلقه های سیب بمالید.



میوه ها به دو صورت خشک می شوند:
1- به طور طبیعی

2- با دستگاه، مثل دستگاه خشک کن مواد غذایی



کشمش، خرما و آلو خشک نمونه هایی از این ها هستند. سایر میوه هایی که می توان آنها را خشک کرد شامل: سیب، زردآلو، موز، توت، کیوی، انجیر، انبه، هلو، گلابی، آناناس، توت فرنگی، گوجه فرنگی و خرمالو است.



میوه های خشک را می توان برای مدت زمان طولانی نگهداری کرد، بنابراین جایگزین مناسبی برای میوه تازه در خارج از فصل آن است، مثل مصرف آلو یا آلبالو خشک در زمستان.



خشک کردن میوه، راه مناسبی برای نگهداری آن در خارج از یخچال است، پس نیازی به یخچال نیست.



میوه های خشک منبع غنی ویتامین های A، B1، B2، B3، B6 و پانتوتنیک اسید و نیز املاحی مثل کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، مس و منگنز هستند.



هر 100 گرم میوه خشک تقریباً 250 کالری انرژی و 1 تا 5 گرم پروتئین دارد.



در اثر کاهش آب موجود در میوه در طی فرآیند خشک کردن (تقریباً 7 قسمت از 8 قسمت آب آن از بین می رود)، میوه خشک شده طعم بهتری به خود می گیرد. اما باید توجه داشت حرارتی كه برای خشك كردن میوه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد تا حدود زیادی موجب از بین رفتن ویتامین C موجود در میوه می‌شود.



به میوه هایی که در خارج از منزل(در صنعت یا مغازه ها) خشک می شوند، ماده ای بنام اکسید سولفور اضافه می کنند که می تواند باعث بروز آسم در افراد حساس به آن شود. برای تثبیت رنگ میوه به آن سولفور می زنند.

میوه هایی که به طور طبیعی و بدون افزودن سولفور خشک می شوند (مثل خشک کردن کشمش در سایه یا در مقابل آفتاب) دارای رنگ تیره تری نسبت به میوه تازه هستند، ولی طعم آنها به میوه تازه بیشتر شبیه است.



البته تا اندازه ای می توان رنگ بعضی میوه ها را بعد از برش دادن، با افزودن مقدار کمی از یک چاشنی قوی تثبیت کرد؛ مثلاً افزودن مقدار کمی آب لیمو ترش به تکه های بریده شده سیب.


میوه‌ تازه بخوریم یا خشك شده؟

علی رغم فواید میوه های خشک، متخصصان معتقدند مهم‌ترین وجه تمایز میوه‌های خشك شده با میوه‌های تازه، تبخیر آبی است كه حاوی مقادیر قابل توجهی مواد مغذی است.



البته میوه‌های خشك شده برای مصرف در شرایط خاص مانند تغییر فصل یا استفاده در ورزش‌هایی مانند كوهنوردی كه امكان حمل وزن زیاد بار وجود ندارد، سودمند هستند.



پزشكان توصیه می‌كنند كه در صورت امكان حداقل روزی 2 لیوان میوه خرد شده متنوع مصرف شود. اما در صورتی كه این امكان وجود نداشته باشد، هر نصف لیوان میوه خشك شده، تقریبا با یك لیوان میوه تازه خرد شده برابر است. برای مثال زرد‌آلوی تازه از 86 درصد آب و 104 كالری انرژی تشكیل شده است. اما نیم لیوان زرد‌آلوی خشك شده 76 درصد آب و 212 كالری انرژی دارد.



با توجه به افزایش كالری میوه‌های خشك شده، در صورتی كه از **** لاغری پیروی می‌كنید، مصرف زیاد آنها توصیه نمی‌شود.



پزشكان خاطر نشان می‌كنند كه میوه‌های خشك باید در كنار میوه‌های تازه مصرف شوند و به هیچ وجه نمی‌توان میوه خشك را جایگزین میوه تازه كرد.



لذا برای داشتن بدنی سالم و نیرومند، همیشه به مقدار کافی میوه تازه و خشک بخورید.
 

سعادت

Registered User
تاریخ عضویت
25 آگوست 2009
نوشته‌ها
3,813
لایک‌ها
1,134
محل سکونت
نصف جهان
سعادت طرز فکرت خیلی شبیه من هست
من از این کارها زیاد کردم ، ولی همش تجربه بوده
:D
یعنی چی تجربه بود ؟ یعنی سودی نداشت برات :(

طوری فکر نکنید که ملت فکر کنند طوری شده است
طوری نمیکنیم شوما نگران نباش
همه اینایی که بیرون هستن بدون مجوز تولید شدن فله ای ها.تو دهات تولید میشن مجوز دارن؟پسته و بادوم و گردو میفروشن دهاتیا مجوز دارن؟
بنظرم ذغال اخته بهتره ارزش افزودش خیلی زیاده خیسش کیلویی 3-4 تومنه خشکس کیلویی 16 تا 20 -22 تومن بود سال پیش بومی ها هم کم خشک میکنن.جدیدا داره یجورایی مافیایی میشه.
اصلا فله ای بهتره به نظرم راحت تره
سعادت نزدیک من بودی یه طوری با پشت دست میخوابوندم زیر گوشت تا یه هفته نفهمی از کجا خوردی.

لامصب تو این دوسال 50 مدل تاپیک زدی برای ایجاد شغل .
از دوخت و دوز خشتک شلوارهای پاره تا پیوند سیب و گلابی و پرورش قارچ و راه اندازی سایت های خارجی.
هیچ کدومم شروع نکردی.
عاخه این چه کاریه.
از همه بدترررررررررررررررررررررر رر یاهو هم نمیاااااااااای .
:D
بروکی ایده است دیگه یه دفعه میاد تو کله
پسر یه مدته اصلا نمیتونم توی یاهو لاگین کنم نمیدونم چرا همش ارور میده

فصل باقالی گذشت اگر میتونستی باقالی بگیری انبار کنی خوب بود
تو زمستون 2-3 برابر قیمت ، رستوران ها و تالار ها ازت میخریدن

الان تو تهران چند نفری هستند تو فصلش میخرن پاک میکنن خورد میکنن میبرن سردخونه تا زمستون
زمستون که شد میارن برای فروش
فکر خوبیه
ایشالا سال دیگه :دی

عزيز پارسال من يك جعبه از اين الوهاي معطركه پوستشون سياهه ولي توش زرده (دقيقا اسمش رو نميدونم )از جاده دريا خريدم و همونجا از يك خانمي روش خشك كردنش رو هم يادگرفتم .به نظر ما كه خوب شده بود حالا شما هم خواستي امتحان كن . اب رو در يك قابلمه بجوشون و كمي نمك بريز بعد الو هارو براي چند ثانيه بنداز و ابكش كن .در حدي كه پوستشون كمي ترك ترك بشه بعد بذار جلو افتاب تا خشك بشه . مثل بازاري ها شده بود.من هم قبلا روشهاي شمارو امتحان كردم وقتي كاملا پوست ميگيري تماما ميچسبه به سبدي كه توش خشك ميكني و جالب نميشه

ممنون از اطلاعات
 

سعادت

Registered User
تاریخ عضویت
25 آگوست 2009
نوشته‌ها
3,813
لایک‌ها
1,134
محل سکونت
نصف جهان
راستش دارم بی خیالش میشم چون سود فکر کنم 100 درصد باشه ولی خب من حوصله بازاریابی و چک گرفتن از ملتو ندارم

نمیدونم شایدم انجام دادم ولی اگه کسی بخواد فکر کنم سود خوبی میتونه بکنه پس زود بجنبین تا دیر نشده :D

کسی از قیمت فله ای خبر نداره که چند میخرن ؟ چکی میخرن یا نقد ؟ بازارش چی جوریه ؟

بسته بندیشو که میدونم از 7 شروع میشه تا 12
 

jujushow

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2007
نوشته‌ها
2,465
لایک‌ها
1,108
راستش دارم بی خیالش میشم چون سود فکر کنم 100 درصد باشه ولی خب من حوصله بازاریابی و چک گرفتن از ملتو ندارم

نمیدونم شایدم انجام دادم ولی اگه کسی بخواد فکر کنم سود خوبی میتونه بکنه پس زود بجنبین تا دیر نشده :D

کسی از قیمت فله ای خبر نداره که چند میخرن ؟ چکی میخرن یا نقد ؟ بازارش چی جوریه ؟

بسته بندیشو که میدونم از 7 شروع میشه تا 12

سلام خوشگله . خوبی ؟:D
قیمت الو بخارای خشک شده به صورت عمده حدود 8500 هست . تا اونجایی که من از بازار خبر دارم کسی دیگه چکی و قسطی کار نمیکنه مگر اینکه این مورد استثناء باشه .
 

clickmax

Registered User
تاریخ عضویت
16 فوریه 2011
نوشته‌ها
507
لایک‌ها
107
سلام خوشگله . خوبی ؟:D
قیمت الو بخارای خشک شده به صورت عمده حدود 8500 هست . تا اونجایی که من از بازار خبر دارم کسی دیگه چکی و قسطی کار نمیکنه مگر اینکه این مورد استثناء باشه .

سلام دستگاهشون چند قیمته ارزونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟هرجا رفتم فقط توضیح دستگاها بوده قیمت ندادن؟؟؟؟؟؟؟؟راستی میوه تره بار هرتن را2900تومن کیلویی میفروشه.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه نشد باید بریم توکار باقالی رفیقمون گفت!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

توایران تنها راه پبشرفت استفاده از فرصت های یهویی است باقالیم فرصته هههههههههههههههههه:D :D :D :D :D :D
 

jujushow

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2007
نوشته‌ها
2,465
لایک‌ها
1,108
سلام دستگاهشون چند قیمته ارزونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟هرجا رفتم فقط توضیح دستگاها بوده قیمت ندادن؟؟؟؟؟؟؟؟راستی میوه تره بار هرتن را2900تومن کیلویی میفروشه.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه نشد باید بریم توکار باقالی رفیقمون گفت!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

توایران تنها راه پبشرفت استفاده از فرصت های یهویی است باقالیم فرصته هههههههههههههههههه:D :D :D :D :D :D

سلام داداش گلم . ای بابا تو که 08/09 میری پا رو قلبم میزاری دیگه اینکارا واسه چی ؟:D
من قیمت دستگاه ندارم اما بسته به اینکه چقدر کار دستی باشه چقدر اتوماتیک گویا از 15-20 میلیون هست تا چند صد میلیون !

الان سود توی اینکاراس ولی نمیدونم چرا من نمیتونم از این کارا بکنم ، عرضش ( orze ) نیست!
 
بالا