برگزیده های پرشین تولز

فروش قارچ کِفیر - Kefir و کفیرآب (اکسیرسلامتی،درمان بیماری ها)

Bahram241

همکار بخش صوتی وتصویری - خودرو _ فروشنده معتبر
مدیر انجمن
همکار انجمن
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,671
لایک‌ها
948
محل سکونت
زنجان
ممنون از پاسختون .

جدا کردم طعمش ترش و گازدار نبود و شیرین و یا بی طعم بود .
با اینکه حدود چهل و یک ساعت کفیر توی شیر بود ولی اون طعم ترش و گازدار رو که مورد انتظارم بود نداشت .
قارچا هم کمی افزایش پیدا کردن که کاملا محسوسه .
.....
توی بروشور نوشته شده که تا 72 ساعت میشه نگه داشت . مشکلی ایجاد نکنه ؟
.....
در ضمن من طعم شیرینشو دوست ندارم و میخوام مثل کفیرای بسته بندی اون طعم و بوی خاص و گاز دار رو داشته باشه . چیکار بایستی انجام بدم دقیقا؟
مایع درون ظرفی که قارچ کفیر رو توش فرستاده بودید اون بوی خوش آیند کفیر رو داشت ولی طعمش بشدت ترش بود و مانند سرکه بود .


Sent from my SM-G900H using Tapatalk
برای بار دوم از مقدار شیر کمتری استفاده کنید (حدود یک لیتر)
به احتمال زیاد برای بار دوم طعمش بهتر میشه.
 

safereg

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2013
نوشته‌ها
147
لایک‌ها
26
محل سکونت
ایران
برای بار دوم از مقدار شیر کمتری استفاده کنید (حدود یک لیتر)
به احتمال زیاد برای بار دوم طعمش بهتر میشه.
شیری که دفعه اول استفاده کرده بودم یک لیتر بود .
برای بار دوم از مقدار شیر کمتری استفاده کنید (حدود یک لیتر)
به احتمال زیاد برای بار دوم طعمش بهتر میشه.
پس ممکن هست تا 72 ساعت نگه دارم ؟
 

Bahram241

همکار بخش صوتی وتصویری - خودرو _ فروشنده معتبر
مدیر انجمن
همکار انجمن
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,671
لایک‌ها
948
محل سکونت
زنجان
شیری که دفعه اول استفاده کرده بودم یک لیتر بود .

پس ممکن هست تا 72 ساعت نگه دارم ؟
بله.منتها الان که هوا گرمه بهتره هر 12 ساعت حدود نیم ساعت داخل یخچال قرار بدین تا شیرش خراب نشه.
 

Bahram241

همکار بخش صوتی وتصویری - خودرو _ فروشنده معتبر
مدیر انجمن
همکار انجمن
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,671
لایک‌ها
948
محل سکونت
زنجان
سلام
کفیر این دفعه رو برداشتم . طعمش یه مقدار جزیی ترشه و اصلا بوی خوش کفیر نداره .
یکیم مثل عسل میمونه ماله ایندفعه . میترسم خراب باشه . نظرتون چیه ؟
-------------
ایندفعه با دو لیوان شیر امتحان خواهم کرد .
Sent from my SM-G900H using Tapatalk
سلام
آقا ماست کفیر این سری من غیر عادیه ماست مثل عسله عینا کش میاد و سرازیر میشه میترسم خراب باشه و مسموم کنه . اون حالتی که میگفتم ماست و آب شیر توی ظرف جدا شدن رو نداشت و کاملا یک دست بود فقط چند تا حباب در بالای شیر بود .
1 - آیا عادیه ؟
2 - به چه علت میتونه اونطوری شده باشه ؟
( نکته : این دفعه در ظرف رو محکم بسته بودم . یه ظرف 4 لیتری دارم که توش یه لیتر شیر ریخته بودم + اینکه در کابینت آشپزخونه نبود یه گوشه اتاق بود که روش یه قوطی سیاه رنگ قرار داده بودم )
--------------------
*** - برای این دفعه از شیر محلی دو و نیم لیوان استفاده کردم
دوست عزیز کش اومدنش طبیعیه.شما متاسفانه طبق بروشور انجام نمیدین.داخل بروشور گفته بود درب ظرف کاملا بسته بشه؟
طعم محصول منطقه به منطقه فرق میکنه و به عوامل زیادی بستگی داره.طبق بروشور جلو برید مطمئن باشید مشکلی پیش نمیاد.

با سلام
بنده قصد خرید قارچ کفیر دارم
لطفا شماره تماستون برام بفرستید
تشکر
سلام.در پست اول موجوده.
 

safereg

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2013
نوشته‌ها
147
لایک‌ها
26
محل سکونت
ایران
آقای محبی میخواستم ازتون بابت زحماتی که کشیدید تشکر و قدردانی کنم چراکه سوالات بنده را با حوصله جواب داده اید .
از شما نهایت تشکر رو دارم

جناب یک سوالی هم داشتم اینه که چرا بعضا وقتی که کفیر میزارم آب و ماست تو ظرف کاملا تفکیک میشن ولی بعضا هم کاملا یکدست میشن؟
آیا برای خود شما هم اینطوره؟
درمورد علتش نظری دارین؟

Sent from my SM-G900H using Tapatalk
 

ahmad golchin

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 آپریل 2014
نوشته‌ها
4
لایک‌ها
0
سن
34
اقا اینترنتی پول زدم به حسابتون بهتونم پیغام خصوصی دادم ... تشکر
 

Amir_master01

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 فوریه 2014
نوشته‌ها
47
لایک‌ها
7
سن
32
محل سکونت
karaj
سلام، بعد از دوبار استفاده کردن از قارچ دوغی که درست میکنم خیلی ترش میشه (حتی اگه 24 بزارم)، کجای کار مشکل داره؟ آیا بخاطر اینه که قارچا زیاد شدن؟ یا چیز دیگه ای؟
 

Bahram241

همکار بخش صوتی وتصویری - خودرو _ فروشنده معتبر
مدیر انجمن
همکار انجمن
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,671
لایک‌ها
948
محل سکونت
زنجان
آقای محبی میخواستم ازتون بابت زحماتی که کشیدید تشکر و قدردانی کنم چراکه سوالات بنده را با حوصله جواب داده اید .
از شما نهایت تشکر رو دارم

جناب یک سوالی هم داشتم اینه که چرا بعضا وقتی که کفیر میزارم آب و ماست تو ظرف کاملا تفکیک میشن ولی بعضا هم کاملا یکدست میشن؟
آیا برای خود شما هم اینطوره؟
درمورد علتش نظری دارین؟

Sent from my SM-G900H using Tapatalk
بله.به نوع شیر و دمای اون مربوط میشه.

اقا اینترنتی پول زدم به حسابتون بهتونم پیغام خصوصی دادم ... تشکر

باتشکر امروز ارسال میشه.

سلام بهرام جان این کامبوج هم خوش طعمه؟قیمت هر دو برای ما چند شرایط رو برام پخ کن داداش گلم راستی تهران هستی حضوری بیام؟
سلام به خوشمزگی کفیر نیست اما خواص فوق العاده ای داره.
بنده زنجانم با بابری(تحویل ترمینال آزادی) یا تیپاکس (تحویل درب منزل) ارسال میشه.

سلام
اگه قارچ هارو تو دوغ بزاریم چه محصولی میده؟
دوغ رو ترش تر میکنه و خواصش رو افزایش میده.

سلام، بعد از دوبار استفاده کردن از قارچ دوغی که درست میکنم خیلی ترش میشه (حتی اگه 24 بزارم)، کجای کار مشکل داره؟ آیا بخاطر اینه که قارچا زیاد شدن؟ یا چیز دیگه ای؟
یا حجم شیر رو زیاد کنید یا مدت زمان تخمیر رو کم.
شاید دمای محیط هم بالا باشه.
 

asesin

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 ژانویه 2014
نوشته‌ها
43
لایک‌ها
7
با سلام
مقداری قارچ کفیر از ایشون خریدم
دفعه اول که با شیر پاکتی مخلوط کردم بعد از 36 ساعت مقدار زیادی آب روی ظرف جمع شد و طعم شیر فاسد میداد
ولی دفعه دوم با شیر فله ای امتحان کردم و طعمش خیلی دلچسب شد طوری که کل دوغ رو 1 ساعته تموم کردم
دوستان حتما از شیر فله ای استفاده کنن و تحت هیچ شرایطی از شیر بی کیفیت پاکتی(بهتره بگیم آب روغن) استفاده نکنید
ضمنا اگه ورزش میکنید حتما استفاده کنید چون خیلی سرحالتون میکنه و خستگی رو کمتر احساس میکنید
با تشکر
 

safereg

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2013
نوشته‌ها
147
لایک‌ها
26
محل سکونت
ایران
با سلام
مقداری قارچ کفیر از ایشون خریدم
دفعه اول که با شیر پاکتی مخلوط کردم بعد از 36 ساعت مقدار زیادی آب روی ظرف جمع شد و طعم شیر فاسد میداد
ولی دفعه دوم با شیر فله ای امتحان کردم و طعمش خیلی دلچسب شد طوری که کل دوغ رو 1 ساعته تموم کردم
دوستان حتما از شیر فله ای استفاده کنن و تحت هیچ شرایطی از شیر بی کیفیت پاکتی(بهتره بگیم آب روغن) استفاده نکنید
ضمنا اگه ورزش میکنید حتما استفاده کنید چون خیلی سرحالتون میکنه و خستگی رو کمتر احساس میکنید
با تشکر
اره منم دقیقا همینطور ...

Sent from my Samsung Galaxy S5 using Tapatalk pro
 

Bahram241

همکار بخش صوتی وتصویری - خودرو _ فروشنده معتبر
مدیر انجمن
همکار انجمن
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,671
لایک‌ها
948
محل سکونت
زنجان
نحوره خرید به چه صورت هست ؟
1.پرداخت آنلاین
برای پرداخت آنلاین کلیک کنید

2.واریز به حساب
> بانک ملی:
شماره حساب:
0106304886009
شماره کارت:
6037991331021380
> بانک پاسارگاد:
شماره کارت
5022291001725207
(بنام امیرحسین محبی)
مبلغ پرداختی: 28/000 تومان
توضیحات:
لطفا بعد از پرداخت مشخصات کامل از قبیل(نوع پرداخت-آدرس کامل-فامیلی و شماره تماس) را ازطریق پیام خصوصی برای بنده ارسال کنید.
نکته:
لطفا نوع ارسال (باربری ترمینال یا تیپاکس) را از طریق پیام خصوصی مشخص کنید
 

safereg

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2013
نوشته‌ها
147
لایک‌ها
26
محل سکونت
ایران
سلام .

من وقتی کفیر میزارم یه لایه زرد رنگ شبیه کپک با حباب هایی که هست روش ، بالای شیر تشکیل میشه .
آیا ضرری داره ؟
علتش چیه ؟

یکیم اینکه کامبوچا دوممو که گذاشتم اولش روی ظرف ایستاد قارچ ولی بعدش کاملا به ته ظرف رفت . این چی ؟ مشکلی نداره ؟ یه قارچ نازک هم در حال تشکیل روی ظرفه و مایع کدر هستش ...
هر کامبوچای جدید که تولید میکنم چند بار قابل استفادس ؟
 

Bahram241

همکار بخش صوتی وتصویری - خودرو _ فروشنده معتبر
مدیر انجمن
همکار انجمن
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,671
لایک‌ها
948
محل سکونت
زنجان
سلام .

من وقتی کفیر میزارم یه لایه زرد رنگ شبیه کپک با حباب هایی که هست روش ، بالای شیر تشکیل میشه .
آیا ضرری داره ؟
علتش چیه ؟

یکیم اینکه کامبوچا دوممو که گذاشتم اولش روی ظرف ایستاد قارچ ولی بعدش کاملا به ته ظرف رفت . این چی ؟ مشکلی نداره ؟ یه قارچ نازک هم در حال تشکیل روی ظرفه و مایع کدر هستش ...
هر کامبوچای جدید که تولید میکنم چند بار قابل استفادس ؟

سلام دوست عزیز.معذرت میخوام که دیر جواب میدم.کارهای انجمن زیاده واقعا نمیرسم به تاپیکای خودم سر بزنم.
اون لایه که فرمودین چربی شیره.میتونید بعد تخمیر قبل مصرف بر دارید.
در ابتدا کامبوچا بالای ظرف قرار میگیره بعد مدتی ته نشین میشه مشکلی نداره.تا4-5 بار
 

Dexter_S2

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 جولای 2014
نوشته‌ها
93
لایک‌ها
25
سن
34
سلام
برای بیماری کبدی هم استفاده میشه ؟
 

safereg

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2013
نوشته‌ها
147
لایک‌ها
26
محل سکونت
ایران
سلام
برای بیماری کبدی هم استفاده میشه ؟

با سلام

با اجازه استارتر عزیز ، نوشیدنی قارچ کامبوچا برای درمان کبد چرب و نارسایی های کبدی معجزه آسا عمل میکند . مادر اینجانب با استفاده از این نوشیدنی در مدت کمی تا حدودی بهبود یافته اند .
من همینجا از آقای محبی نهایت تشکر رو دارم ...
 

sinior1

Registered User
تاریخ عضویت
20 آپریل 2011
نوشته‌ها
1,134
لایک‌ها
211
مصرف نوشیدنی کفیر و نوشیدنی کامبوجا بصورت روزانه با هم ، اشکال نداره ؟
 

safereg

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2013
نوشته‌ها
147
لایک‌ها
26
محل سکونت
ایران
مصرف نوشیدنی کفیر و نوشیدنی کامبوجا بصورت روزانه با هم ، اشکال نداره ؟
نه . اشکالی نداره . فقط پشت سر هم مصرف نکنید .

Sent from my Samsung Galaxy S5 using Tapatalk pro
 

foa.neh

Registered User
تاریخ عضویت
2 جولای 2009
نوشته‌ها
784
لایک‌ها
68
محل سکونت
تهران
من فکر کنم یکسال میشه که کفیر استعمال میکنم! عالیه مخصوصا توش سبزی خشک یا درار!(نمک سبز) بریزید عالیه!
یک مورد فقط هست اینکه قبلا قواریچ! بصورت در هم تنیده و مجتمع بودن الان از هم جدان نمیچسبن بهم ولی تخمیر میکنن مشکلی نداره؟
ممنون
 
بالا