برگزیده های پرشین تولز

سوسیس و کالباس با ضایعات مرغ!

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2009
نوشته‌ها
2,199
لایک‌ها
3,806
محل سکونت
شهر گناه
کباب برگ اعلا توی شهر ما حداکثر بین 15 الی 20 تومن هست! با مخلفات و درجه یک! کی گفته کباب پرسی 60 تومن!؟ (از بعضی رستورانهای خاص بگذریم)
 

pavilion

Registered User
تاریخ عضویت
22 جولای 2013
نوشته‌ها
4,868
لایک‌ها
5,453
محل سکونت
IRAN-19
چلو کباب مرغوب دستی 60 هزار تومن ؟؟؟؟؟؟
مهندس @pavilion مگه مرغوب تر از حیدری داریم تو کرمانشاه ؟؟ کرمانشاه هم که قطب کباب و ... ایرانه
کی 60 تومنه ؟ ته ش 20 تومن ...

فک کنم چلو کباب به نرخ دنده کباب میدن بهشون :D
 

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2009
نوشته‌ها
2,199
لایک‌ها
3,806
محل سکونت
شهر گناه
کبابی ها با انصاف ترن خداییش، شما نگاه کن این فست فودی ها 2 ساله طرف ماشین شاسی بلند 300 تومنی میخره اما کبابی ها قیمتهاشون مناسب تره

البته کباب کوبیده را باید از جای مطمئن تهیه کرد چون معلوم نیست چی توش میریزن برای خودم ثابت شده بعضی کبابی ها از سنگدون و ضایعات دام هم استفاده میکنن (دیدم!)

بهتره آدم جوجه کباب، برگ و بختیاری بخوره! سالمتره...
 

shareads

Registered User
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
685
لایک‌ها
494
داداش اگه ببینی که ماکارونی ، رب ، چایی ، پفک ، روغن نباتی و بخصوص بعضی کنسروها ... رو چطور تهیه میکنن اصلا لب بهش نمیزنی
100درصد تایید میشه. به موارد بالا فرآورده های لبنی رو هم باید اضافه کرد. البته فرآورده های لبنی ممکنه غیربهداشتی نباشند، اما اکثرا دارای مواد آماده وارداتی هستند و درواقع تقلبی هستند! حتی شیر پاستوریزه!

یعنی بنازم به این مردم که از هر فرصتی برای پول درآوردن استفاده می کنن و مسئولیت پذیری و وجدان رو کنار گذاشتند.
 

lejeuner

Registered User
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2012
نوشته‌ها
2,078
لایک‌ها
911
ببینید من خودم توی کار تولیدی ام . کارمم مواد غذایی خشکه اما به شدت و بسیار بازرسی داره این کارا و پدر آدم رو در میارن به کوچک ترین چیز ها گیر میدن. اما یک سری کارگاه ها زیر زمینی کار میکنن . همون عکسای دوستمون رو ببینین میتونین متوجه شین یک کارگاهه تا یک کارخونه کامل. کابل ها ول شدن دستگاه بدون تمهیدات بهداشتیه . مطمعنا اگر این کارگاه زیر نظر بهداشت باشه بی شک پلمب میشه. پس زیاد نگران نباشید چون برند های معروف اونقدرام نمیتونن مانور بدن روی ساخت این محصولات حال به هم زن.
 

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2009
نوشته‌ها
2,199
لایک‌ها
3,806
محل سکونت
شهر گناه
اصلا سوسیس کالباس سالمش هم به درد نمیخوره چون بهش نیترات زیادی میزنن و سرطان زاست...
 

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2009
نوشته‌ها
2,199
لایک‌ها
3,806
محل سکونت
شهر گناه
خب این خبر رو هم بخونید تا بدونیم چه ملت همیشه در صحنه ای هستیم
http://www.baharnews.ir/vdcc00qp.2bq0e8laa2.html
معدن انواع و اقسام تقلب ها، هر جوری که فکرش را کنید می شود در سوسیس و کالباس های غیربهداشتی دست برد. کلاهبردارها اول از همه توی ریختن نیترات و نیتریت سدیم خساست به خرج نمی دهند و تا دلتان بخواهد از این ماده شیمیایی به آن می زنند تا هم رنگ و طعم بهتری بگیرد و هم میکروب ها سراغش نروند. بعد هم می روند سراغ حیوان های ارزانقیمت. اسم آوردن ندارد! استفاده از پودر خون و پودر استخوان و غضروف هم روش مرسومی در تولید کالباس و سوسیس غیربهداشتی است. ماجرای استفاده از باقلا به جای پسته در کالباس ها را هم خودتان می دانید اما این روزها تقلب دیگری هم باب شده؛ استفاده از خمیر مرغ. مرغ را با پوست و استخوان له می کنند و تحت فشار شدید قرار می دهند تا اینکه گوشت تقریبا مایع می شود، بعد این مخلوط را تحت فشار از یک فیلتر رد می کنند تا پوست و استخوان جدا شود. بعد هم خمیر مرغ می شود ماده اصلی تشکیل دهنده سوسیس و کالباس هایی که سر سفره ما می آیند.
 

Ali-Ahmari

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2012
نوشته‌ها
3,284
لایک‌ها
4,881
صبحونه سوسیس تخم مرغ زدم! چسبید:general709:
 

gamer5

Registered User
تاریخ عضویت
21 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
845
لایک‌ها
439
سن
32
محل سکونت
تهران
باز حالا خوبه مرغه حالا هرچی مرغ باشه :D
ولی اینا مال جاهایی باید باشه که نظارت روشون نیست.پسر عمه من برای تکمیل طرحش یه مدت تو کارخونه های معتبر مجانی کار میکرده . میگفت ازین خبرا نیست که شایعه میشه و همه چی اصولی و درست درمونه . حالا ممکنه به تمیزی و بهداشت کارخونه های اروپایی نباشه ولی در این حدیم که اینجا نشون داده نیست
 

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
12 آگوست 2007
نوشته‌ها
2,851
لایک‌ها
6,748
باز حالا خوبه مرغه حالا هرچی مرغ باشه :D
ولی اینا مال جاهایی باید باشه که نظارت روشون نیست.پسر عمه من برای تکمیل طرحش یه مدت تو کارخونه های معتبر مجانی کار میکرده . میگفت ازین خبرا نیست که شایعه میشه و همه چی اصولی و درست درمونه . حالا ممکنه به تمیزی و بهداشت کارخونه های اروپایی نباشه ولی در این حدیم که اینجا نشون داده نیست
من به طور مستقیم در این صنعت درگیرم. شما از مارک های معتبر بخرید و خیالتون راحت باشه که استانداردهای اروپا هم چیزی کم نداریم. خمیر مرغ هم یه بحث خیلی تکنیکی و فنیه و موافق و مخالف زیاد داره.
سر جمع میشه یه آفرین به وزیر بهداشت گفت که داره به این مسائل ورود میکنه. حساسیت نشون دادن روی خمیر مرغ درصورتی که جو بیخود داده نشه خیلی هم لازمه.
مشکل اصلی صنایع گوشتی واحد های آشغال فروش اصفهان و قم هستند که باید از دم تعطیلشون کرد. غیر از چند تا واحد خوب بقیه واحد های این دو تا استان رو باید گل گرفت با مدیراشون.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
 

Ali-Ahmari

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2012
نوشته‌ها
3,284
لایک‌ها
4,881
من به طور مستقیم در این صنعت درگیرم. شما از مارک های معتبر بخرید و خیالتون راحت باشه که استانداردهای اروپا هم چیزی کم نداریم. خمیر مرغ هم یه بحث خیلی تکنیکی و فنیه و موافق و مخالف زیاد داره.
سر جمع میشه یه آفرین به وزیر بهداشت گفت که داره به این مسائل ورود میکنه. حساسیت نشون دادن روی خمیر مرغ درصورتی که جو بیخود داده نشه خیلی هم لازمه.
مشکل اصلی صنایع گوشتی واحد های آشغال فروش اصفهان و قم هستند که باید از دم تعطیلشون کرد. غیر از چند تا واحد خوب بقیه واحد های این دو تا استان رو باید گل گرفت با مدیراشون.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
گوشتیران فکر کنم خوب باشه؟(همیشه گوشتیران میخریم)
 

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
12 آگوست 2007
نوشته‌ها
2,851
لایک‌ها
6,748
گوشتیران فکر کنم خوب باشه؟(همیشه گوشتیران میخریم)
من به تازگی گوشتیران بازدید بودم.
خط خوبی داره و روی خمیر مرغش هم از چند وقت پیش خیلی حساس شده و از همه جا نمیخره. از لحاظ تجهیزات هم که اووووه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
 

Ali-Ahmari

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2012
نوشته‌ها
3,284
لایک‌ها
4,881
من به تازگی گوشتیران بازدید بودم.
خط خوبی داره و روی خمیر مرغش هم از چند وقت پیش خیلی حساس شده و از همه جا نمیخره. از لحاظ تجهیزات هم که اووووه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
جنس خیلی خوبه قیمتاش هم به طبع بالاس , دیروز 1 کیلو سوسیس دودی خریدم 16000ت
 

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2009
نوشته‌ها
2,199
لایک‌ها
3,806
محل سکونت
شهر گناه
گوشتیران همبرگرهاش حتی 90 درصدش هم نصفش سنگدون و ضایعات و رگ و پی هست، باور نمی کنید خودتون بخورید! وقتی سرخ میکنی مثل پوست گاو سفت میشه!

همبگر گوشتیران را بذارید یخش باز بشه داخل آب حلش کنید ببینید آیا واقعا گوشته!؟

کالباس ژامبون 90 درصدش کیلویی 25 تومن هست. کیفیتش خوبه ولی قیمتش بالاست
 

سپه سالار

Registered User
تاریخ عضویت
30 آگوست 2014
نوشته‌ها
241
لایک‌ها
947
سن
37
من همیشه به دوستا و نزدیکا میگم به هیچ وقت سوسیس کالباس مصرف نکنن
 
بالا