برگزیده های پرشین تولز

طرز تهیه انواع کیک و دسر

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251
طرز تهیه کلوچه کشمشی خوشمزه و ساده
153-21121.jpg

مواد لازم:

آرد: یک و نیم پیمانه

کره نرم: ۵۶ گرم

شکر: ۴ قاشق غذاخوری

کشمش: یک سوم پیمانه

تخم مرغ: یک عدد

نمک: یک قاشق مرباخوری

شیر: کمتر از یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:


آرد را الک کنید. با استفاده از چنگال کره را به آرد اضافه و مخلوط کنید تا به شکل خرده نان دربیاید. شکر و کشمش را اضافه کنید و خوب هم بزنید. تخم مرغ، نمک و شیر را با هم ترکیب کنید و هم بزنید و سپس به مواد آرد اضافه کنید. خمیر به دست آمده سفت خواهد بود. خمیر را روی سطحی که کمی آرد دارد با وردنه باز کنید و با استفاده از دهانه لیوان تمامی خمیر را گرد برش بزنید. ماهیتابه را کمی چرب کنید و هر ۲ طرف خمیرهای برش زده را تفت دهید.
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251
طرز تهیه کیک آناناس

153-21124.jpg

مواد لازم:

شکر قهوه ای - ۲ قاشق غذاخوری

کره آب شده - ۵قاشق غذاخوری، تقسیم شده

آناناس آب گرفته شده - ۲کنسرو (۲۲۵گرم)

گیلاس - یک کنسرو

بیسکویت ساقه طلایی خرد شده - یک پیمانه

شکر - سه چهارم پیمانه به اضافه سه قاشق غذاخوری

پنیر ******* - ۷۰۰گرم

ماست چکیده - سه چهارم پیمانه

تخم مرغ - ۳عدد

وانیل - کمی

طرز تهیه:


فر را روی ۱۶۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید. شکر قهوه ای و ۲قاشق غذاخوری کره را با هم مخلوط کنید و ته قالب گرد (حدود ۲۳سانتی متر) پهن کنید. تکه های آناناس را بچینید و گیلاس ها را در وسط آناناس ها قرار دهید. خرده بیسکویت، ۳قاشق غذاخوری شکر و بقیه کره را با هم مخلوط کنید و به آرامی روی برش آناناس قرار دهید. پنیر ******* و شکر را با هم مخلوط کنید، ماست و وانیل را بیفزایید، تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید، سپس مواد را روی آناناس بریزید.


قالب را به مدت ۵۵دقیقه تا یک ساعت در فر قرار دهید. با چاقو کیک را از اطراف قالب جدا کنید و در ظرف مناسب برگردانید. این کیک باید ۳ساعت در یخچال بماند.
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251
طرز تهیه کیک سریع و خوشمزه
153-23135.jpg

مواد لازم:


* کره با دمای اتاق - ۱۱۳گرم ، * آرد - یک پیمانه ، * شکر - سه چهارم پیمانه


* بکینگ پودر - یک قاشق چای خوری


* تخم مرغ درشت - ۲عدد ، * وانیل - کمی ، * مربای میوه ، * پودرقند برای روی کیک


طرز تهیه:


* فر را روی ۳۵۰درجه تنظیم کنید.


* قالب مناسب را آماده کنید.


* کره و شکر را با هم مخلوط کنید و هم بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار هم بزنید.


* وانیل را اضافه کنید.


* آرد و بکینگ پودر هم زده را نیز اضافه کنید و تا حدی که مواد مخلوط شود، هم بزنید.


* مایه را در قالب بریزید، مربا را روی کیک پخش کنید و به مدت ۴۰-۳۰دقیقه در فر قرار دهید.


* پس از کمی خنک شدن، پودرقند را روی سطح آن بپاشید.
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251
طرز تهیه نان صبحانه خوشمزه




153-23200.jpg




مواد لازم برای ۱۶عدد نان گرد:

* شیر - سه چهارم پیمانه به علاوه ۲قاشق غذاخوری

* شکر - یک و نیم قاشق غذاخوری

* مایه خمیر - یک و یک چهارم قاشق چای خوری

* کره آب شده - ۳قاشق غذاخوری

* آرد - ۲پیمانه

* نمک - یک قاشق چای خوری

مواد لازم برای روی نان:

* آب - نصف پیمانه

* جوش شیرین - یک و نیم قاشق غذاخوری * تخم مرغ زده شده با یک قاشق چای خوری آب * دانه کنجد - به میزان لازم

طرز تهیه خمیر:

* شیر و شکر را گرم کرده تا ولرم شود. خمیرمایه به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۷ دقیقه بماند تا ور بیاید. * کره، آرد و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.

* خمیر را روی سطحی که آرد دارد ورز دهید، در صورت چسبناک بودن می توانید کم کم آرد را اضافه کنید.

* کاسه مناسب را کمی چرب کنید و خمیر را در آن قرار دهید و روی آن را بپوشانید و به مدت یک ساعت در مکان گرم قرار دهید تا حجم آن دوبرابر شود.

* خمیر را به ۱۶قسمت تقسیم کرده و هر کدام را به شکل گرد در بیاورید و با فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید. روی آن را بپوشانید و بگذارید ۱۰دقیقه دیگر بماند تا ورز بیاید.

* فر را روی ۱۹۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

* آب را به جوش بیاورید و به آرامی جوش شیرین را به آن اضافه کنید. این مخلوط کف خواهد کرد.

* با مخلوط جوش شیرین و آب به طور کامل روی نان ها را با برس بمالید.

* سپس مخلوط تخم مرغ زده شده با آب را روی نان بمالید و روی آن دانه کنجد بریزید و یک علامت به علاوه (+) روی نان ایجاد کنید.

* نان را به مدت ۲۰ تا ۲۵دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

* در صورت تمایل ، می توان از مخلوط جوش شیرین که باعث براقی نان می شود، صرف نظر کرد.
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251
طرز تهیه نان کشمشی خوشمزه




153-23098.jpg




عصرها کودکان خانواده به تماشای برنامه تلویزیونی می نشینند و خواهان یک خوراکی هستند که آنان را سرگرم کند. خوراکی های سالم و مغذی که در کودکی، مادربزرگم آماده می کرد، به نظرم جایگزین مناسب هله هوله های امروزی است. یکی از این خوراکی‌ها نان کشمشی است که حدود زمان پخت آن یک ساعت و نیم است.


مواد لازم برای تهیه نان برای ۱۲نفر:


* پودر خمیرمایه خشک - ۳قاشق چای خوری * شکر - ۳قاشق غذاخوری


* آرد - ۲ و نیم پیمانه * کره سرد خرد شده - ۲قاشق غذاخوری و مقداری کره آب شده برای روی نان


* تخم مرغ هم زده شده - یک عدد * وانیل - کمی * کشمش طلایی پلویی - ۱۱۲گرم


مواد برای براق کردن روی نان:


* شکر - یک قاشق غذاخوری * پودرژلاتین - یک قاشق چای خوری


مواد برای رویه نان:


* پودرقند - نصف پیمانه * شیر - یک قاشق غذاخوری * کره - ۲قاشق چای خوری


* پودرنارگیل - یک قاشق غذاخوری * رنگ خوراکی یا زعفران آب کرده - چند قطره


طرز تهیه:


* مایه خمیر، شکر و سه چهارم پیمانه آب ولرم را با هم مخلوط کنید و در یک مکان گرم برای ۱۰دقیقه قرار دهید.


* آرد را الک کنید، با نوک انگشتان کره و سپس شکر باقیمانده را اضافه کنید.


* مخلوط خمیرمایه، تخم مرغ، وانیل و کشمش را به آرد اضافه کنید و ورز دهید. روی آن را با پلاستیک بپوشانید و به مدت نیم ساعت در مکان گرم نگه دارید تا ور بیاید.


* فر را روی ۲۰۰درجه سانتی گراد قرار دهید. سینی حاوی کاغذ روغنی را آماده کنید.


* خمیر را به مدت ۵ تا ۸دقیقه روی سطح آغشته شده با آرد ورز دهید و به شکل گرد در بیاورید و روی سینی به مدت ۱۰دقیقه قرار دهید تا ورز بیاید.


* نان را به مدت ۲۵دقیقه یا تا زمانی که روی آن طلایی شود، بپزید. سپس روی سینی پنجره ای قرار دهید.


* برای تهیه مواد براق کننده، شکر، ژلاتین و یک قاشق غذاخوری آب داغ را به جوش بیاورید تا ژلاتین آب شود سپس با برس روی نان داغ بمالید و بگذارید خنک شود.


* برای تهیه روی نان، شیر و کره را جوش بیاورید تا کره آب شود، پودرقند و رنگ را اضافه کنید و هم بزنید. روی نان بریزید و سپس نارگیل روی آن بپاشید.
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251
کیک اسفنجی خوشمزه




153-23134.jpg




مواد لازم برای ۱۰تکه کیک:


* تخم مرغ - ۴عدد


* پودرقند - سه چهارم پیمانه


* آرد کیک - دوسوم پیمانه


* پودر کاسترد - یک چهارم پیمانه


* کرم تارتار - یک قاشق چای خوری


* جوش شیرین - نصف قاشق چای خوری


* هر نوع مربا - یک سوم پیمانه


* خامه هم زده شده - یک و یک چهارم پیمانه


طرز تهیه:


* فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.


* ۲قالب مناسب گرد را چرب کنید و سپس کمی آرد ته آن بریزید.


* تخم مرغ ها و پودر قند را با همزن برقی هم بزنید تا غلیظ و ******* شود.


* مواد را در کاسه بزرگی خالی کنید و سپس به ترتیب مواد خشک را که الک شده اضافه کنید و هم بزنید؛ سپس کرم تارتا ر را اضافه کنید و در ۲قالب به طور مساوی بریزید و به مدت ۲۰دقیقه در فر بگذارید.


* کیک را در سینی پنجره دار برگردانید تا خنک شود سپس وسط آن خامه و مربا بریزید.


ارزش غذایی هر تکه:


کالری - ۲۸۶


چربی کلی - ۱۳.۳گرم


کربوهیدرات - ۳۷.۲گرم


پروتئین - ۳.۸گرم
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251
طرز تهیه پنکیک برنج و نارگیل,سادو و خوشمزه




153-22403.jpg




مواد لازم:


برنج - یک و نیم پیمانه


خامه - یک و نیم پیمانه


تخم مرغ - یک عدد


شکر - سه چهارم پیمانه


خمیر مایه فوری - یک قاشق غذاخوری


پودر هل - نصف قاشق مرباخوری


روغن - به میزان کافی


آرد - نصف قاشق غذاخوری


طرز تهیه:


برنج را که از قبل خیس کرده اید از صافی رد کنید تا آب آن کاملا گرفته شود.


برنج، شکر و خامه را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا برنج کاملا خرد شود. این کار کمی طول خواهد کشید.


سپس خمیر مایه فوری، تخم مرغ، آرد و پودردارچین را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. مواد را در کاسه بریزید و روی آن را بپوشانید و بگذارید به مدت یک ساعت در مکان گرم بماند تا مواد کف کند و حجم آن دو برابر شود.


در ماهیتابه کمی روغن بریزید و هر بار یک ملاقه از مواد را در روغن بریزید. به محض ایجاد حفره های کوچک روی مواد، کمی روغن روی آن بمالید و برگردانید تا قسمت دیگر آن نیز بپزد. این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود.


خواص هل:


دمنوش آن با افسردگی مقابله می کند. دارای یک ماده طبیعی است که بدن را سم زدایی می کند.
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251
طرز تهیه کیک موز و گردو




153-23094.jpg




موز یکی از میوه های مغذی است که طرفداران زیادی دارد. چند وقت پیش در رستوران چشمم به کیک موزی افتاد که تصمیم گرفتم در اولین فرصت آن را در خانه تهیه کنم. این کیک که خیلی خوشمزه و مقوی است، گردو هم دارد.


مواد لازم:


* کره سرد - ۱۱۳گرم * شکر - یک پیمانه * تخم مرغ در دمای اتاق - ۲عدد بزرگ * موز رسیده و له شده - ۳عدد متوسط * ماست با دمای اتاق - یک چهارم پیمانه * وانیل - کمی * آرد - ۲پیمانه * بکینگ پودر - یک قاشق چای خوری * جوش شیرین - نصف قاشق چای خوری * پودر دارچین - ۲قاشق چای خوری * پودر زنجبیل - یک قاشق چای خوری * نمک - کمی * گردوی تفت داده و خرد شده - یک پیمانه


دستور تهیه:


* فر را روی ۱۷۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.


* سینی مناسب را با کاغذ روغنی بپوشانید و کناره های آن را چرب کنید. * کره و شکر را با همزن برقی هم بزنید. * تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.


* موز له شده، ماست و وانیل را با هم مخلوط کنید و در حالی که همزن روی دور پایین است، به آرامی مخلوط کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.


* آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر، دارچین، زنجبیل ونمک را با هم الک کنید. در حالی که همزن روی دور متوسط است، مخلوط آرد را در ۳قسمت اضافه کنید. مایه کیک را درون سینی بریزید و گردو را روی آن بپاشید.


* سینی را به مدت ۲۰دقیقه در فر قرار دهید تا کمی طلایی شود. * کناره های کیک پخته را از سینی جدا کنید و پس از خنک شدن برش بزنید.
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251
طرزتهیه پای سیب دسر خوشمزه




150-23398.jpg




خمیر پای:
کره..........400 گرم
پودر شکر..........175 گرم
تخم مرغ......... 1عدد
وانیل..........1/4 قاشق چای خوری
آرد.........500 گرم
کره را نرم کرده با پودر شکر وانیل و آرد مخلوط کرده.کاملا ورز میدهیم روی خمیر پلاستیک کشیده یک ساعت در یخچال نگه میداریم.

مواد لازم برای روی خمیر:
سیب زرد ......... 500 گرم
شکر........ 3 قاشق غذا خوری
دارچین ........ 2 قاشق مربا خوری
کره .........100 گرم
نشاسته ذرت .......... 1 قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ ......... 1 عدد
شیر .........1 قاشق غذا خوری



طرز تهیه:

پوست سیبها را کنده به قطر 1 سانت اسلایس میکنیم . کره را به همراه دارچین و شکر در قابلمه رخته و سیبها را اضافه میکنیم در قابلمه را بسته روی حرارت ملایم میگذاریم تا آب آن کشیده شود.
خمیر را کف ظرف مناسب پهن کرده ( به ضخامت نیم سانت ) سپس سیب های سرد شده را روی آن ریخته. نشاسته ذرت را لابلای سیب ها ریخته یک لایه خمیر دیگر روی مواد پهن میکنیم روی خمیر را با چنگال سوراخ سوراخ کرده و با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر روی پای میمالیم سپس در فر با دمای 180 سانتی گراد میگذاریم تا بپزد.



23398-1.jpg






23398-2.jpg






23398-3.jpg
 

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
تاریخ عضویت
24 می 2008
نوشته‌ها
4,588
لایک‌ها
3,630
دهنم آب افتاد :(:(:(:(:(
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251
طرز تهیه پودینگ ساده


gugi.bmp


مواد لازم:


نشاسته ............. (سفید گل) ۱۱۰ گرم

شیر ............. معادل ۴ لیوان پر

تخم مرغ ............. ۲عدد

پودر شکر .............۱۰۰ گرم

خامه ............. ۵۰ گرم

شکلات برای تزیین ............. مقداری

نمک .............. یک سوم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

نشاسته را سریع می شوییم تا آشغال های آن گرفته شود. سپس آن را با یک سوم شیر خوب مخلوط می کنیم. بقیه شیر ، پودر شکر و نمک را می گذاریم جوش بیاید ولی ته نگیرد. زرده ها را خوب هم می زنیم و به مواد در حال جوش اضافه کرده و هم می زنیم. البته حرارت باید کم باشد. سفیده ها را خوب هم می زنیم تا از کاسه نریزد و خامه را کمی می زنیم و به سفیده اضافه کرده و به آرامی به صورت دورانی در مایه اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم و در ظرف مورد نظر می ریزیم. اگر ظرف ما فلزی است بهتر است اول آن را با آب سرد خیس کرده و بعد مایه را به آن اضافه کنیم و در یخچال قرار دهیم. پس از 2 ساعت که خود را بست آن را در ظرف دسر بر می گردانیم و با شکلات تزیین شده آن را تزیین می کنیم.
پ
طرز تهیه پودینگ ساده


gugi.bmp


مواد لازم:


نشاسته ............. (سفید گل) ۱۱۰ گرم

شیر ............. معادل ۴ لیوان پر

تخم مرغ ............. ۲عدد

پودر شکر .............۱۰۰ گرم

خامه ............. ۵۰ گرم

شکلات برای تزیین ............. مقداری

نمک .............. یک سوم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

نشاسته را سریع می شوییم تا آشغال های آن گرفته شود. سپس آن را با یک سوم شیر خوب مخلوط می کنیم. بقیه شیر ، پودر شکر و نمک را می گذاریم جوش بیاید ولی ته نگیرد. زرده ها را خوب هم می زنیم و به مواد در حال جوش اضافه کرده و هم می زنیم. البته حرارت باید کم باشد. سفیده ها را خوب هم می زنیم تا از کاسه نریزد و خامه را کمی می زنیم و به سفیده اضافه کرده و به آرامی به صورت دورانی در مایه اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم و در ظرف مورد نظر می ریزیم. اگر ظرف ما فلزی است بهتر است اول آن را با آب سرد خیس کرده و بعد مایه را به آن اضافه کنیم و در یخچال قرار دهیم. پس از 2 ساعت که خود را بست آن را در ظرف دسر بر می گردانیم و با شکلات تزیین شده آن را تزیین می کنیم.
دستور تهیه کیک پودینگ موکا خوشمزه و ساده




153-21123.jpg




مواد لازم:


آرد: یک پیمانه

پودر کاکائو: یک پیمانه

بکینگ پودر: ۲قاشق مرباخوری

شکر سفید: سه چهارم پیمانه

شیر پرچرب: یک پیمانه

شکر قهوه ای: سه چهارم پیمانه

کره بدون نمک آب شده و خنک شده: ۱۱۵گرم

نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری

تخم مرغ بزرگ: یک عدد

وانیل: کمی

قهوه دم کرده: سه چهارم پیمانه

طرز تهیه:


فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. یک قالب چهارگوش را با کره کمی چرب کنید و کنار بگذارید.


آرد، سه چهارم پیمانه پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را هم بزنید تا یکدست شود. در ظرف دیگر، نصف پیمانه شکر سفید، شیر، کره، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید. مایه به دست آمده کاملا یکدست نخواهد بود. مایه را در قالب بریزید و صاف کنید. بقیه پودر کاکائو، شکر سفید و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید و روی مایه بریزید. قهوه را نیز روی آن بریزید و هم نزنید. قالب را به مدت ۲۵دقیقه در فر بگذارید تا کیک پف کند و کناره آن کمی سفت اما وسط آن کمی شل باشد.

آن را از فر دربیاورید و بگذارید کمی خنک شود.
طرز تهیه شکلات فندقی در منزل

fo1892.jpg



با مخلوط ۴ خوراکی بسیار ساده و در دسترس، شکلاتی خواهید داشت که از خوردنش سیر نمی‌شوید. در ادامه، طرز تهیه شکلات فندقی با اسانس زنجبیل و آلبالو را فرا خواهید گرفت.

مواد لازم :

فندق ۳/۴ فنجان ( ۱۱۳ گرم )
آلبالو خشک، بدون هسته ۱/۳ فنجان
زنجبیل پودر شده ۲ قاشق سوپ خوری
شکلات تلخ ( درصد شیرینی و تلخی شکلات سلیقه‌ای است ) ۱۷۰ گرم

طرز تهیه :
فر را بر روی ۳۵۰ درجه فار‌‌نهایت (۱۷۶ درجه سانتیگراد) روشن کنید.
فندق‌ها را داخل ظرفی مسطح قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه دردمای ۱۷۶ درجه سانتیگراد فر آن را حرارت دهید. در این مدت چند مرتبه فندق‌ها را هم بزنید تا هر دو طرف برشته شود (می‌توانید فندقها را داخل یک ماهی تابه روی شعله گاز بگذارید و تفت دهید).


حالا فندق‌ها را بر روی یک حوله بریزید.
پوست فندق‌ها را بگیرید و مغز فندق‌ها را در سایز درشت خرد کنید.
حالافندق‌ها، آلبالو خشک‌ها و زنجبیل را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید.
شکلات‌ها را داخل مایکروفر یا برروی شعله ملایم گاز قرار دهید تا کامل ذوب شود.


حالا شکلات‌های ذوب شده را بر روی مواد داخل کاسه بریزد و با هم مخلوط کنید.
حالا سریع مخلوط به دست آمده را به صورت مسطح بر روی یک فویل یا ورق ژله‌ای بریزید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
پس ا یک ساعت شکلات را در قطعات دلخواه بشکنید و از خوردن آن لذت ببرید.
درصورت تفت دادن سیاه نمیشود
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251
دستور پخت شیرینی برای عید ندارید؟
 
بالا