yasman.yk
Registered User
- تاریخ عضویت
- 22 اکتبر 2013
- نوشتهها
- 344
- لایکها
- 294
- سن
- 33
روش تهیه کباب تاوه ای
دوستان خوب وعزیزم…
این غذای ما بسیارساده بنظر میاد و از نظز عده ای دیگه هم غذای از سر باز کنی است ولی اگرفقط یه خورده وقت صرفش کنید میبینید
که چطور میشه کباب تاوه ای ساده واز سربازکنی ما تبدیل به کبابی لذیذ وخاص وخوشمزه حتی بسیار بهتراز کبابهای حرفه ای رستورانها بشه که بهتون قول میدم حتی بهترین رستوران شهرتون هم بندرت از این گوشت تازه وخالص کباب خونگی استفاده میکنند
پس نکات یک کباب تاوه ای خوب ونرم: پیاز کم باعث سفت شدن کباب تاوه ای میشه پس ورز دادن گوشت و پیاز زیادهمراه با یک تخم مرغ باعث انسجام ونرمی بیشتر میشه . گوشت گوسفند چرخ کرده به تنهایی برای خوراک و کباب مناسب نیست . بهتره برای چرخ کرده مخلوط گوساله و گوسفند باشه .
معمولا قلوه گاه گوسفندی رو با کعب ران یا مغز ران گوساله چرخ میکنند که نه زیاد خشک و سفت بشه و نه زیاد چرب . و برای کباب و کتلت و کوفته دوتا سه بار چرخ شود .
اگر تمایل دارید کباب با رب گوجه فرنگی مزه دار و مخلوط شود رب را با کمی آب مخلوط کرده و روی کباب بریزید . کمی که به روغن افتاد و آبش را کشید کباب ها را برگردانید تا روی دیگر هم با شعله ملایم سرخ شود . گوجه فرنگی ها و فلفل ها را هم در انتها روی کباب ها بچینید تا کمی بخار پز شوند . هنگام سرو میتوانید روی کباب ها کمی سماق بپاشید .
در صورت تمایل میتوان سیب زمینی ورقه شده نازک هم روی کباب ها گذاشت . سرو سبزیحات تازه ویا پخته درکنار کبابها همیشه توصیه میشه
دوستان خوب وعزیزم…
این غذای ما بسیارساده بنظر میاد و از نظز عده ای دیگه هم غذای از سر باز کنی است ولی اگرفقط یه خورده وقت صرفش کنید میبینید
که چطور میشه کباب تاوه ای ساده واز سربازکنی ما تبدیل به کبابی لذیذ وخاص وخوشمزه حتی بسیار بهتراز کبابهای حرفه ای رستورانها بشه که بهتون قول میدم حتی بهترین رستوران شهرتون هم بندرت از این گوشت تازه وخالص کباب خونگی استفاده میکنند
پس نکات یک کباب تاوه ای خوب ونرم: پیاز کم باعث سفت شدن کباب تاوه ای میشه پس ورز دادن گوشت و پیاز زیادهمراه با یک تخم مرغ باعث انسجام ونرمی بیشتر میشه . گوشت گوسفند چرخ کرده به تنهایی برای خوراک و کباب مناسب نیست . بهتره برای چرخ کرده مخلوط گوساله و گوسفند باشه .
معمولا قلوه گاه گوسفندی رو با کعب ران یا مغز ران گوساله چرخ میکنند که نه زیاد خشک و سفت بشه و نه زیاد چرب . و برای کباب و کتلت و کوفته دوتا سه بار چرخ شود .
اگر تمایل دارید کباب با رب گوجه فرنگی مزه دار و مخلوط شود رب را با کمی آب مخلوط کرده و روی کباب بریزید . کمی که به روغن افتاد و آبش را کشید کباب ها را برگردانید تا روی دیگر هم با شعله ملایم سرخ شود . گوجه فرنگی ها و فلفل ها را هم در انتها روی کباب ها بچینید تا کمی بخار پز شوند . هنگام سرو میتوانید روی کباب ها کمی سماق بپاشید .
در صورت تمایل میتوان سیب زمینی ورقه شده نازک هم روی کباب ها گذاشت . سرو سبزیحات تازه ویا پخته درکنار کبابها همیشه توصیه میشه