برگزیده های پرشین تولز

راهنمایی درمورد طرز تهیه کباب کوبیده

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
24 ژوئن 2010
نوشته‌ها
2,299
لایک‌ها
4,574
سلام دوستان.
ما چندوقتیه با رفقا زدیم تو فاز کمپینگ و طبیعت :general406: ولی همش مجبوریم جوجه کباب بخوریم :( چون هروقت کباب کوبیده میبریم اونجا میزنیم به سیخ وقتی میذاریم رو اتیش از هم میپاشه نمیدونم چرا.
کسی دستور خاصی داره که هم خوشمزه باشه هم این حالت پاشیدگی براش بوجود نیاد ؟ مثلا من شنیدم آب پیاز به هیچ عنوان نباید تو مواد اولیش باشه چون یکی از دلایل پاشیدگی همین اب پیازه.
حالا دوستان اگه دستور خاصی دارن بدن ممنون میشم. و همچنین مقدار مواد اولیه رو هم اگر بگین دیگه فبه المراد :D
پیشاپیش مرسی...
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,941
لایک‌ها
1,251

dollar1

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 اکتبر 2012
نوشته‌ها
493
لایک‌ها
1,641
سلام دوستان.
ما چندوقتیه با رفقا زدیم تو فاز کمپینگ و طبیعت :general406: ولی همش مجبوریم جوجه کباب بخوریم :( چون هروقت کباب کوبیده میبریم اونجا میزنیم به سیخ وقتی میذاریم رو اتیش از هم میپاشه نمیدونم چرا.
کسی دستور خاصی داره که هم خوشمزه باشه هم این حالت پاشیدگی براش بوجود نیاد ؟ مثلا من شنیدم آب پیاز به هیچ عنوان نباید تو مواد اولیش باشه چون یکی از دلایل پاشیدگی همین اب پیازه.
حالا دوستان اگه دستور خاصی دارن بدن ممنون میشم. و همچنین مقدار مواد اولیه رو هم اگر بگین دیگه فبه المراد :D
پیشاپیش مرسی...
گوشت گوسفند 2 بار چرخ کنید اب پیاز کامل بگیرین مخلوط کن ورز بده کمی نون خشکم پودر کن بزن بعد به سیخ که میکشی پر بار نباشه ... حالا روی اتیش که میزاری برای اینکه نیوفته باید سریع اینورو انورش کنی تا بچسبه وقتی چسبید دیگه تمومه :general105:
اگه از گوشت گوساله استفاده کنی باید کمی روغن مایع اضافه کنی...
کلا دوشواری نداره !:D
71335436995214352637.jpg
 

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2009
نوشته‌ها
2,199
لایک‌ها
3,806
محل سکونت
شهر گناه
گوشت گوسفند 2 بار چرخ کنید اب پیاز کامل بگیرین مخلوط کن ورز بده کمی نون خشکم پودر کن بزن بعد به سیخ که میکشی پر بار نباشه ... حالا روی اتیش که میزاری برای اینکه نیوفته باید سریع اینورو انورش کنی تا بچسبه وقتی چسبید دیگه تمومه :general105:
اگه از گوشت گوساله استفاده کنی باید کمی روغن مایع اضافه کنی...
کلا دوشواری نداره !:D
71335436995214352637.jpg

قلقش اینه زیاد ورز بدی و بعد از اینکه ورز دادی 2 ساعت بذاری توی یخچال بمونه و بعد به سیخ بکشی تا خودشو بگیره، این کارو بکنی امکان نداره از سیخ بریزه...
 

jackmorfy

Registered User
تاریخ عضویت
10 فوریه 2012
نوشته‌ها
1,054
لایک‌ها
154
سلام من قصاب هستم و خیلی کباب میپزم
ببین برادر وزن سیخ مهم نیست
اول از همه باید مایع اصولی باشه بعدش هم وقتی میذاری روی منقل باید تند تند بچرخونی
یعنی مثلا هر ده ثانیه
چون اولش خیلی مهمه
باید گوشت و پیازت مقدارش مشخص باشه تا از ریختن جلوگیری بشه
 
بالا