برگزیده های پرشین تولز

انتخاب آب استاندارد برای جوجه کشی

E.I.G

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2014
نوشته‌ها
147
لایک‌ها
54
سن
31
محل سکونت
ارومیه - خیام
water-bottle.jpg

یکی از قوانین مهم در دستگاه جوجه کشی جهت راندمان جوجه کشی تامین رطوبت دستگاه جوجه کشی است. آب به هیچ وجه نباید حاوی املاح باشد زیرا این املاح به مرور زمان در رطوبت ساز دستگاه جوجه کشی رسوب می کند و باعث از کار افتادن و خرابی آن میشود. به منظور جلوگیری از این آسیب در دستگاه جوجه کشی باید از آب های بدون املاح مانند آب مقطر استفاده کنید

توجه داشته باشید که جوشاندن آب باعث از بین رفتن املاح آن نمی شود بلکه فقط میکروب های آب را از بین می برد. همچنین تصفیه آب نیز املاح موجود در آب را حذف نمی کند. بنابراین برای تامین عمر مفید بیشتر دستگاه جوجه کشی از آب های تصفیه و یا آب جوشانده شده استفاده نکنید زیرا این آب ها حاوی املاح هستند و به مرور زمان باعث تخریب و مسدود شدن رطوبت ساز در دستگاه جوجه کشی شما می شوند

لازم به ذکر است که مسدود شدن رطوبت ساز دستگاه جوجه کشی به هیچ وجه به نوع آن بستگی ندارد. یعنی رطوبت ساز از هر نوعی که باشد در صورت استفاده از آب دارای املاح، مسدود می شود و از کار می افتد
منبع : دستگاه جوجه کشی
 
بالا