برگزیده های پرشین تولز

zapas1369

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 فوریه 2015
نوشته‌ها
160
لایک‌ها
113
کباب مرغ با آناناس

مواد لازم:

  • زیره 1 قاشق چایخوری معادل 3 گرم
  • گشنیز خرد شده 1 قاشق سوپخوری معادل 20 گرم
  • پودر سیر 1 قاشق چایخوری معادل 3 گرم
  • نمک به مقدار لازم
  • ماست چکیده 2 قاشق سوپخوری معادل 32 گرم
  • آب آناناس 1 قاشق سوپخوری معادل 14 میلی لیتر
  • زعفران (حل شده در آبجوش) 1 قاشق سوپخوری معادل 14 میلی لیتر
  • سینه مرغ 300 گرم
  • فلفل دلمه زرد یا سبز 1 عدد معادل 80 گرم
  • پیاز 6 عدد معادل 840 گرم
  • آناناس 8 تکه
  • گوجه فرنگی مینیاتوری 6 عدد معادل 60 گرم
  • روغن مایع ذرت 1 قاشق سوپخوری معادل 15 میلی لیتر


طرز تهیه:

1. در یک کاسه بزرگ زیره، گشنیز، پودر سیر، نمک، ماست، آب آناناس و زعفران را مخلوط کنید.

2. مرغ را به قطعات منظم ببرید و به سُس بالا اضافه کنید. حدود دو ساعت مرغ را در این سُس بخوابانید. فلفل ها و پیاز را به قطعات منظم تقریبا به اندازه مرغ ببرید.

3. گریل را از قبل روی حرارت متوسط تنظیم کنید. شش عدد سیخ کباب چوبی یا فلزی را کنار بگذارید و به ترتیب تکه های مرغ، پیاز، آناناس، فلفل دلمه ای و در هر سیخ یک عدد گوجه فرنگی را داخل سیخ قرار دهید.

4. کباب ها را به وسیله یک قلم مو آغشته به روغن مایع کنید. سپس در سینی فر یا ظرف نسوز قرار دهید و زیر گریل بگذارید تا کباب پخته و آماده شود.

5. توجه کنید تا یک طرف کباب پخته شود. سپس برگردانید تا طرف دیگر بپزد.

نکته: برای پخت مرغ همیشه نمک را باید در ابتدای پخت یا در سُسی که مرغ را در آن می خوابانید اضافه کنید. با این کار، طعم مرغ بهتر می شود.

پیشنهاد: می توانید مواد فوق را به سیخ فلزی بکشید و روی کباب پز (باربیکیو) کباب کنید.

توجه: مواد اولیه بالا برای تهیه غذای 2 نفر می باشد.
 
  • Like
Reactions: L+X

zapas1369

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 فوریه 2015
نوشته‌ها
160
لایک‌ها
113
طرز تهیه جوجه کباب تابه‌ای

مواد اولیه :

  • مرغ (مخصوص جوجه كباب) مرغ نیم كیلو
  • روغن زیتون 3قاشق سوپخوری
  • زیتون (برای تزیین) به میزان لازم
  • نمك به میزان لازم
  • زعفران (ساییده) نصف قاشق چایخوری
  • آبلیمو به میزان لازم
  • پیاز 2عدد


طرز تهیه:

1. ابتدا پیاز را رنده كرده و آب آن را كامل میگیریم و آب آن را روی جوجه های تمیز شده ریخته و 3قاشق سوپخوری ابلیمو به آنها اضافه میكنیم مقداری زعفران آب كرده و روی آن میریزیم و مواد را داخل ظرف در بسته ای به مدت حداقل 3ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.

2. داخل تابه ای نچسب و در دار روغن زیتون را گرم کرده و جوجه‌کباب‌ها را داخل آن می‌ریزیم ، در ظرف را گذاشته هر ۱۰ دقیقه یک‌بار جوجه ها را پشت و رو میكنیم تا زمانی که آب جوجه‌کباب کشیده شود و به روغن بیفتد، در این مرحله نمک و دانه‌های زیتون را به غذا اضافه می‌کنیم و پس از دو دقیقه از روی حرارت برمی‌داریم.

نكات:

1)اگر دوست دارید به جای روغن زیتون از كره استفاده كنید.

2)بهتر است جوجه ها را از شب داخل یخچال قرار دهید تا خوشمزه تر شوند.

3)اگر دوست دارید افزودنیهای دیگری مثل برگ بو،فلفل دلمه ای، سیر و... را هم به جوجه ها اضافه كنید.

4)این نوع جوجه را بهتر است با كره و نان سرو كنید.
 
  • Like
Reactions: L+X

zapas1369

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 فوریه 2015
نوشته‌ها
160
لایک‌ها
113
ناگت برنج و گوشت مخصوص کودکان


مواد لازم:

برای 4 نفر
  • برنج 1پیمانه
  • تخم مرغ 2عدد
  • پیاز 1عدد
  • رب گوجه فرنگی 1قاشق سوپخوری
  • سیر 1حبه
  • نمك به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • آرد به میزان لازم
  • كره به میزان لازم
  • زعفران نصف قاشق چایخوری (ساییده)
  • گوشت 100گرم (چرخكرده)

طرز تهیه:

1. برنج را حدودا دو ساعت با اب و نمك خیس كنید و آن را آبكش كرده و حدودا 5دقیقه بعد از دم دادن شعله را خاموش كنید و آن را 2 بار چرخ كنیدیكی از تخم مرغ ها را به برنج اضافه كنید و خوب مخلوط كرده و با دست ورز دهید.

2. ادویه و زعفران آب كرده را اضافه كنید و دوباره خوب ورز دهید تا مواد چسبندگی خوبی پیدا كنند.پیاز را رنده كنید و در كره یا روغن تفت دهید تا طلایی شود و سپس گوشت چرخكرده و سیر رنده شده را به آن اضافه كنید و خوب تفت دهید.

3. سپس گوجه فرنگی را اضافه كرده و تخم مرغ باقی مانده را آبپز كرده و رنده بزنید و به مواد بیفزایید و با یك استكان آب اجازه دهید مواد بپزند تا آبشان تبخیر شود.کف دست‌تان را آردی کرده، یک گلوله از خمیر را برداشته در کف دست باز کنید و مواد را داخل آن گذاشته و آن را ببندید بعد با مقدار کمی كره در تابه سرخ کنید.

نكات:

1. این غذا خیلی روغن به خود جذب میكند حواستان باشد زیادی روغن نریزید.

2. كروكت ها خیلی زود پخته میشود و بعد از آن باز شده و موادشان بیرون میریزد به محض طلایی شدن آنها را از روی حرارت بردارید.

3. برنج و تخم مرغ را تا میتوانید ورز دهید تا احتمال وا رفتن غذایتان كمتر شود.

4. حواستان باشد اجازه ندهید برنج كامل دم بكشد 5دقیقه زمان كافی است.

5. میتوانید كروكت ها را داخل ارد سوخاری هم غلط دهید و بعد سرخ كنید.
 
  • Like
Reactions: L+X

Amoo Mohsen

Registered User
تاریخ عضویت
22 جولای 2008
نوشته‌ها
116
لایک‌ها
30
برای کباب کوبیده چه نوع مخلوطی از گوشت باید استفاده بشه ؟
 
  • Like
Reactions: L+X

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2014
نوشته‌ها
1,875
لایک‌ها
1,520
سن
36
در مورد کوفته تبریزی هم یک توضیحی بدید ممنون میشم
 
  • Like
Reactions: L+X

kamali60

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 مارس 2010
نوشته‌ها
58
لایک‌ها
7
با اجازه ایجاد کننده موضوع:
زعفران یک محصول بسیار خوب غذایی که جنبه دارویی هم داره هستش البته اگه به روش های صحیح و اصولی تهیه و به دست مصرف کنند گان برسه.
saffron.jpg
بر حسب آزمایش هایی که در اروپا انجام شده است ، زعفران خاصیت کاهش چربی و کلسترول خون و افزایش نفوذ اکسیژن در پلاسما را در موش آزما یشگاهی از خود نشان داده است. در طب عوام نقاط مختلف جهان ، زعفران به عنوان آرام بخش ، ضد اسپاسم ، اشتها آور و مقوی معده استفاده می شود.

در کشور آلمان زعفران به عنوان آرام بخش ، درمان درد معده و آسم مصرف می شود.

خواص متعدد زعفران و اثر بخشی ترکیبات مؤثر آن توجه بسیار زیاد محققین ، شرکتهای دارو سازی و دست اندرکاران علم پزشکی را به خود جلب نموده است.

نتایج تحقیقات نشان می دهد که در آینده ای نزدیک ، زعفران یکی از مهمترین جایگزین های داروهای شیمیایی خواهد بود.

مهمترین خواص اثبات شده زعفران

1 ـ کمک به هضم طبیعی غذا
2ـ تقویت کننده معده و ضد نفخ
3- ضد تومور و خاصیت ضد سرطانی
4 ـ شادی بخش ،درمان دردهای عصبی،آرامبخش
5 ـ تقویت کننده حافظه و تمرکز
6 ـ محرک و تقویت کننده تمایلات جنسی
7 ـ درمان کم خونی ناشی از کمبود آهن در دختران
8 ـ تقویت کننده حواس پنجگانه
9 ـ کاهش درصد احتمال بروز بیماریهای قلبی به دلیل وجود تیامین و ریبوفلاوین
10 ـ افزایش جریان خون در شبکیه و درمان اختلالات لکه زرد شبکیه در اثر پیری

و در نهایت چای زعفرانی که مشهور است می تواند کلی درد و خستگی را به یکباره از تن بدر کند.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در اینجا به معرفی یک روش ساده و قابل انجام برای تشخیص زعفران خالص از انواع نامرغوب آن می پردازیم.

زعفران ناب و خالص به هنگام افزوده شدن در آب ، رنگ آب را زرد می سازد اما زعفران تقلبی رنگ آب را قرمز تا نارنجی تیره می کند. آب داغ برای آزمایش کردن بهتر است.
info2.jpg info3.jpg

تصویر شماره 1 نمایانگر زعفران خالص و تصویر شماره 2 زعفران تقلبی می باشد.

بابام زعفرانکار هستش. من هم یک تجربیاتی در کنار پدرم یاد گرفتم البته به غیر از منابه آموزشی که در دانشگاه خوندم. من در مورد زعفران و روشهای بهینه و سالم کشت ( کاشت ، داشت برداشت و فرآوری) و عرضه اون کار می کنم. باید بدونیم که گیاه زعفرون علاوه بر ماده غذایی بسیار شفابخش، یک گیاه دارویی است.
اطلاعات بیشتر با افتخار 09153164671 در وایبر هم در خدمتیم.

با عرض پوزش از دوستان.
 
  • Like
Reactions: L+X

Milad88

Registered User
تاریخ عضویت
21 اکتبر 2007
نوشته‌ها
105
لایک‌ها
51
سلام
من آش دوغ رو خیلی دوست دارم ... ظاهرا بهترین آش دوغ رو اهالی اردبیل میپزند.
ممنون میشم دستور پختشو به روشی که این عزیزان میپزند توضیح بدید.
ممنون
 
  • Like
Reactions: L+X

minajooon

Registered User
تاریخ عضویت
8 نوامبر 2014
نوشته‌ها
232
لایک‌ها
66
سن
24
یک دسر مغذی با ماست کم چرب




اگر در پی یک میان وعده خوب و مدرن و البته خوشمزه و مغذی هستید پارفیت میوه مختص شماست. تهیه کردن آن شاید کمتر از نیم ساعت وقت بخواهد
از مشخصه این میان وعده می توان به پایین بودن کلسترول، کم چرب بودن، چربی اشباع بسیار کم، و کم نمک بودن آن اشاره کرد. همه می دانیم که عسل چقدر


خاصیت دارد، ماست حاوی پروتئین است، میوه ها حاوی آنتی اکسیدانن که در سلامت چشم موثرند و انواع ویتامین ها و گندمک نیز کربوهیدرات را به این غذای خوشمزه اضافه می کند مثل اینکه همه چیز برای سلامتی آماده است!



مواد لازم:
  • یک فنجان ماست چکیده بدون چربی
  • سه قاشق غذا خوری عسل
  • دو و یک چهارم قاشق چای خوری عصاره خالص وانیل
  • یک و یک دوم فنجان هندوانه که به قطعات مکعبی برش داده اید
  • یک و یک دوم فنجان آناناس، که به قطعات مکعبی برش داده اید ( می توانید از کمپوت آناناس نیز استفاده کنید )
  • یک و یک دوم فنجان توت فرنگی، که به قطعات مکعبی برش داده اید
  • شش قاشق غذا خوری گندمک کم شیرین
روش تهیه:
  • ماست چکیده، عسل و عصاره ی وانیل را در یک کاسه با هم ترکیب کنید.
  • دیگر موادی را که در دستور آماده در شش لیوان ( مقدار مواد گفته شده در دستور برای 6 وعده است ) لایه لایه روی هم بچینید به این ترتیب: قطعات هندوانه، ترکیب ماست چکیده، قطعات آناناس، ترکیب ماست چکیده، قطعات توت فرنگی، ترکیب ماست چکیده. و روی هر لیوان نیز یک قاشق گندمک بریزید.
اطلاعات تغذیه ای:
مواد گفته شده در این دستور برای 6 وعده در نظر گرفته شده است.یک وعده از آن یک لیوان پارفیت است.
اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این غذا است.

  • کالری: 121
  • چربی در یک وعده: 1 گرم
  • چربی اشباع در یک وعده: 0.0 گرم
  • چربی غیر اشباع در یک وعده: 0.0 گرم
  • چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 0.0 گرم
  • پروتئین در یک وعده: 5 گرم
  • کربوهیدرات در یک وعده: 25 گرم
  • فیبر در یک وعده: 2 گرم
  • کلسترول در یک وعده: 0.0 میلی گرم
  • آهن در یک وعده: 0.0 میلی گرم
  • سدیم در یک وعده: 27 میلی گرم
  • کلسیم در یک وعده: 47 میلی گرم
 

jashnname

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 آگوست 2015
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
محل سکونت
تهران
سیب زمین تنوری با پنیر چدار
cee3d0a1-829f-4b2e-b9b8-bec080a9f094.jpg

مواد لازم :
8 تا سیب زمینی متوسط
4 قاشق غذاخوری روغن کلزا
2 قاشق غذاخوری کره
نمک
1.5 پیمانه پنیر چدار
8 ورق ژامبون
2 عدد پیازچه (با توجه به مزاج و سلیقه ) برای تزیین
2d28a0ba-42c6-41df-a2af-fb5966edb31a.jpg

قبل از شروع کار سیب زمینی ها را خوب شسته و خشک میکنیم ،،پیازچه هارا کاملا ریز می کینم ،،،پنیر چدار را با قسمت درشت رنده ،رنده می کنیم،،ژامبون را درروغن کمی تفت می دهیم
سیب زمینی ها را که تمیز شسته و خشک کرده اید ، به مدت سی یا چهل دقیقه درون فر قرار دهید تا زمانی که پوست سیب زمینی ها کاملا سوخاری بشه
سیب زمینی هارا با دقت از وسط جدا میکنیم و به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم
درون سیب زمینی هارا با استفاده از قاشق یا اسکوپ با دقت به صورتی که پوست سیب زمینی سالم بماند خیلی کم خالی میکنیم ، یک لایه سیب زمینی دور پوست کاملا باقی بمونه ،توی سیب زمینی رو که خالی کردید به هیچ وجه دور نریزید می تونید ان رو با کره مخلوط کرده و به عنوان یک غذای کامل برای شام سرو کنید
سپس مقداری از کره و روغن کلزا را باهم مخلوط کرده و ذوب می کنیم، مقداری نمک به ان اضافه می کنیم
b2d63931-a3e5-47cf-8cf7-17c3272fa331.jpg

سپس با استفاده از یک قلم روغن و کره ذوب شده را کاملا به داخل و پشت سیب زمینی ها بمالید
سپس مجددا به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا پوست سیب زمینی ها ترد و سوخاری باشد
مقداری پنیر چدار درون سیب زمینی ها میریزیم و بررروی ان ژامیون سرخ شده
و به مدت دو یا سه دقیق داخل فر تا پنیر اب شود
و دراخر پیازچه برای تزیین
نوش جان
با ما در جشنامه به آدرس http://jashnname.com/ همراه شوید
میتونید جدیدترین و شیک ترین غذاها و دستورهای تهیه ی آنها را در اینجا ببینید.
 

hossein813

Registered User
تاریخ عضویت
19 نوامبر 2011
نوشته‌ها
102
لایک‌ها
56
کسی هست طرز تهیه انواع املت رو برای صبحانه توضیح بده :)
 

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
10 نوامبر 2005
نوشته‌ها
1,273
لایک‌ها
492
این ژله هندوانه ای خیلی خوشگل بود، اما به طعمش خیلی خوشبین نیستم !
 

ninimaster

Registered User
تاریخ عضویت
16 دسامبر 2014
نوشته‌ها
1,165
لایک‌ها
174
سن
38
دستور پخت غذاهای چینی رو هم بذارین
 

smt113

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 دسامبر 2015
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
2
سن
36
طبخ مرغ به روش کره ای

fried-chicken.jpg
مواد لازم جهت تهیه مرغ سوخاری:
  • برنج سوخاری: ۲ فنجان
  • روغن کنجد: ۱ قاشق غذاخوری
  • عسل: ۱ قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ بدون پوست و استخوان: ۴ تکه
مواد لازم جهت تهیه سالاد:
  • خیار خرد کرده (با پوست): ۲ فنجان
  • هویج خرد کرده: ۲ فنجان
  • مخلوط سالاد کلم: ۲ فنجان
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
  • سرکه برنج: نصف فنجان
  • روغن کنجد: ۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم جهت تهیه سس:
  • عسل: ۱ قاشق غذاخوری
  • سرکه برنج: ۱ قاشق غذاخوری
  • سس سویا: ۱ قاشق غذاخوری
  • ریشه زنجبیل خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
دستور پخت :
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف مخصوص فر برداشته و آن را با فویل بپوشانید. یک توری فلزی مخصوص پخت را برداشته و روی فویل قرار بدهید و روی آن اسپری پخت بزنید.

برنج ها را توی غذاساز ریخته و دکمه استارت را بزنید تا خوب پودر بشوند. بعد روغن کنجد و عسل را داخل یک کاسه متوسط ریخته و مخلوط کنید، سپس مرغ را اضافه کرده و خوب هم بزنید. برنج پودر شده را کم کم اضافه کرده تا مرغ ها با آن آغشته شوند. در آخر مرغ ها را روی توری فلزی چیده و داخل فر بذارید.

برای مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بگذارید داخل فر بمانند تا آب مرغ ها گرفته شده و قسمت ضخیم تر مرغ پخته شود.

در زمان پخته شدن مرغ ها ، خیار، هویج، مخلوط سالاد کلم، شکر و نمک را درون یه کاسه بزرگ مخلوط کنید. درب ظرف را گذاشته و بگذارید برای ۱۰ دقیقه در دمای اتاق به همان حالت بماند. بعد مخلوط را فشار دهید و دوباره به کاسه برگردانید، حالا نصف فنجان سرکه و یک قاشق روغن کنجد را اضافه کرده و هم بزنید. درب ظرف را گذاشته و تا زمانی که آماده سرو بشود درون یخچال قرار دهید.

یک ماهیتابه برداشته و درون آن مواد لازم برای تهیه سس را باهم مخلوط کنید. حرارت را زیاد کرده تا جوش بیاید، پس از جوش آمدن حرارت را کم کرده و ۴ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا سس غلیظ شود.

مخلوط سالاد کلم را از یخچال بیرون آورده و فشار دهید تا آب اضافه ی آن خارج شود، سپس بین بشقاب ها آن را تقسیم کرده و روی هر کدام یک سینه مرغ بگذارید. سس را روی آن پخش کرده و فورا سرو کنید.

این مقدار مواد مناسب سرو ۴ نفر می باشد.
 

smt113

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 دسامبر 2015
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
2
سن
36
سینه مرغ شکم پر مکزیکی

01-morgh-shekam.jpg


مواد لازم (برای ۴ نفر):
  • ۱ فنجان پنیر حاوی فلفل قرمز
  • ۱۱۵ گرم پنیر *******
  • ۱۳۰ گرم فلفل چیلی سبز خرد شده
  • ۳۰ گرم ادویه مکزیکی تاکو
  • ۴ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
مواد لازم برای روی مرغ:
  • سه چهارم فنجان پنیر موزارلا
  • یک چهارم فنجان پیازچه خرد شده
  • یک چهارم فنجان برگ گشنیز تازه
طرز تهیه سینه مرغ شکم پر مکزیکی :
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف مخصوص فر برداشته و روی آن را با فویل بپوشانید. یک توری فلزی روی فویل قرار داده و کمی اسپری پخت روی آن بزنید.

در یک کاسه متوسط، پنیر فلفلی، پنیر *******، فلفل چیلی(فلفل سرخ بسیار تند) و یک قاشق تاکو را با هم مخلوط کنید. حالا از قسمت ضخیم سینه مرغ یک برش ایجاد کرده و با قاشق مخلوط پنیر را داخل هر کدام از تکه های مرغ جای داده و با استفاده از خلال دندان قسمت برش را ببندید.

در یک کاسه کوچک، باقی مانده چاشنی تاکو و روغن زیتون را مخلوط کنید. مرغ ها رو روی توری چیده و این مخلوط آماده شده را روی آن بزنید.

بدون قرار دادن هر نوع پوششی مرغ ها را برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزند. بعد از این زمان روی مرغ ها پنیر موزارلا ریخته و ۳ تا ۵ دقیقه دیگر صبر کنید تا پنیر ذوب شود.

هنگام سرو سینه مرغ شکم پر مکزیکی، پیازچه و گشنیز را روی مرغ بریزید.

اطلاعات تغذیه:
  • میزان کالری برای هر نفر: ۵۶۰
  • چربی: ۳۹g
  • کلسترول: ۱۷۵mg
  • سدیوم: ۱۱۹۰mg
  • کربوهیدرات: ۱۰g
  • پروتئین: ۵۰g
  • ویتامین A: سی و پنج درصد
  • ویتامین C: هشت درصد
  • کلسیوم: سی و پنج درصد
  • آهن: ده درصد
منبع: بلاگ به خرید
 

diba_shagghaghi

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 ژانویه 2016
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
4
سن
31
طرز تهیه سالاد ایتالیایی

با دستور تهیه یک سالاد ایتالیایی با مرغ خوشمزه در خدمت شما کاربران عزیز سایت چیدنی هستیم. سالادی بسیار خوش طعم که مطمئنا بارها آن را درست خواهید کرد. اگر اضافه وزن دارید و تصمیم به لاغری گرفته‌اید، اولین قدم که شما را به هدفتان نزدیک می‌کند این است که شام سبک میل کنید و غذاهای مفصل و چرب را از وعده شام حذف کنید. سالاد ایتالیایی که امروز آموزش خواهیم داد، یک شام سبک و مقوی است که هم شما را چاق نمی‌کند و هم گرسنه نمی‌مانید.

Italian-salad.jpg




مواد لازم برای تهیه سالاد ایتالیایی
مرغ: ۳۰۰ گرم
پنیر موزارلا: به مقدار نیاز
گوجه فرنگی: ۶تا ۸ عدد
کنگر فرنگی: ۲۸۵ گرم
برگ ریحان: به مقدار نیاز
نان ترد: به مقدار نیاز



مواد لازم برای تهیه سس سالاد
پیاز: ۱ عدد کوچک و خرد شده
روغن زیتون: ۳تا ۴ قاشق غذاخوری
سرکه: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری



تهیه سالاد ایتالیایی
مرغ را به تکه‌های بزرگ تقسیم کنید و سپس آن‌ها را در یک ماهیتابه آغشته به روغن مقداری تفت دهید دو تا سه دقیقه کافی خواهد بود تا ترد شود. پس از تفت دادن مرغ‌ها آن‌ها را کنار بگذارید تا سرد شوند. برای تهیه سس سالاد مواد لازم ذکر شده در بالا را با هم ترکیب کنید. پنیر موزارلا و گوجه فرنگی را در کنار تکه‌های مرغ داخل بشقابی بزرگ قرار دهید و روی آن را با ریحان خرد شده بپوشانید. حال مقداری از سس مخصوص این سالاد ایتالیایی را به میزان دلخواه بریزید روی محتویات بشقاب و با نان ترد آن را میل فرمائید.
 

diba_shagghaghi

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 ژانویه 2016
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
4
سن
31
طرز تهیه کوفته انار و پسته رو هم قرار بدین لطفا
کوفته انار و پسته

مواد لازم:
پیاز (رنده و آب گرفته شده)1 عدد

خلال پسته (پوست کنده)100 گرم

مغز نان باگت (خشک شده)یک چهارم پیمانه

سبزیجات معطر (پاک و خرد شده)75 گرم

آب لیموترش تازه1 قاشق سوپ خوری

نمکبه مقدار لازم

فلفل سیاه (پودرشده)به مقدار لازم

سیر (کوبیده شده)2 حبه

ادویه کاری (پودرشده)1 قاشق سوپ خوری

گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله)400 گرم

تخم مرغ1عدد

روغن مایعبه مقدار لازم

کره150 گرم

رب انار (رقیق شده)60 گرم

عسل40 گرم

دانه های انارمقداری برای تزیین

خلال پستهمقداری برای تزیین


طرز تهیه:
1.پیاز، پسته، مغز نان باگت، سبزیجات معطر، آب لیموترش تازه، ادویه کاری، سیر، نمک و فلفل سیاه را، در غذاساز ریخته و مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند، سپس مخلوط را در ظرفی گود بریزید؛ گوشت چرخ کرده و تخم مرغ را به آن افزوده و با دست ورز دهید، تا حالت چسبندگی پیدا کنند، سپس روی مواد را با سلفون بپوشانید و به مدت 30 دقیقه، در یخچال استراحت دهید؛
2.فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 260 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید. کره و کمی روغن را در سینی نچسب و مخصوصِ فر بریزید، سپس دستتان را با کمی آب، خیس کرده و به اندازه گردو از مواد برداشته و آن را در دستتان به شکل گرد، فرم دهید و در سینی بچینید؛ یکبار تمام کوفته ها را چرخانده، تا تمام سطح آنها به کره آغشته شود. سپس کوفته ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا کوفته ها بپزد؛
3.رب انار، عسل، نمک و فلفل را در ظرفی مخلوط کرده تا به صورت یکدست درآید. کوفته ها را از فر خارج کرده و تا داغ هستند، سس را روی آنها ریخته و مجدداً 5 تا 10 دقیقه دیگر، در فر با همان درجه حرارت قرار دهید، پس از این مدت، کوفته ها را با دانه های انار و خلال پسته، تزیین و سرو کنید.
نکته:
سبزی معطر شامل: جعفری (50 گرم)، ترخون و گشنیز (جمعاً 25 گرم) است.
ادویه کاری شامل زردچوبه، دارچین، هل، زیره و تخم گشنیز است که به صورت آسیاب شده با پودر سیر مخلوط شده اند.

برای خواندن مقالات تصفیه آب هم می تونید مقاله زیر رو بخونید:
دستگاه تصفیه آب

 

ranginkaman2016

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 آپریل 2016
نوشته‌ها
38
لایک‌ها
8
سن
38
کیک شکلاتی مغزدار بدون فر
این کیک خیلی آسان و در حین آسان بودن مزه متفاوتی هم دارد. برای درست کردن آن نه به مواد اولیه سختی نیاز دارید و نه زمان زیادی باید برای آن صرف کنید.

20164271425181350a.jpg

مواد اولیه برای کیک مغزدار بدون نیاز به فر :
بیسکویت سبوس دار ۲ پاکت
کره ۳ قاشق
مواد میانی کیک شکلاتی مغزدار بدون فر :
آرد ۵ لیوان
شکر ۱ لیوان
آرد سمولینا ۱ لیوان
پودر نارگیل ۱ لیوان
شکلات شیری ۲ پاکت
شکلات تلخ ۱ لیوان

طرز تهیه کیک شکلاتی مغزدار بدون فر :
این کیک خیلی آسان و در حین آسان بودن مزه متفاوتی هم دارد ابتدا بیسکویت را در غذا ساز خرد می کنیم و با کره ذوب شده مخلوط می کنیم و در قالب گرد کمربندی می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم.
حالا در این مدت مواد رویی را با هم مخلوط کرده و در حرارت هم می زنیم تا غلظت لازم را بدست بیاورد وقتی ولرم شد روی مواد قبلی می ریزیم و شکلات را به روش بن ماری حل کرده روی آن می ریزیم و وقتی سرد شد سرو می کنیم حتما این رسپی متفاوت را امتحان کنید.
http://www.ranginkamaanco.com
 

ranginkaman2016

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 آپریل 2016
نوشته‌ها
38
لایک‌ها
8
سن
38
طرز تهیه شیرینی اتریشی
کره را با پودر قند در کاسه ای ریخته و با همزن برقی به مدت هفت دقیقه هم بزنید.

مواد لازم :
به گزارش آکاایران 200 گرم کره
80 گرم پودر قند
1 ق چ وانیل
4 عدد زرده تخم مرغ، 250 گرم آرد
50 گرم شکلات تخته ای
50 گرم پودر نارگیل
2015121581738884300a.jpg


طرز تهیه:
1. کره را با پودر قند در کاسه ای ریخته و با همزن برقی به مدت هفت دقیقه هم بزنید.
2. در کاسه ای دیگر زرده های تخم مرغ را با وانیل مخلوط کرده و با همزن خوب هم بزنید تا کرم رنگ و یکدست بشود.آرد را الک کرده و کناری بگذارید. تخم مرغ زده شده را به کره و پودر قند اضافه کنید و آنها را با لیسک (قاشق مخصوص شیرینی پزی) خوب مخلوط کنید.
3. حالا آرد را کم کم به مواد اضافه و خوب با آنها مخلوط کنید تا خمیر یکدستی داشته باشید. فر را با درجه حرارت 125 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را آماده کنید و شیرینی ها را در آن بچینید.
4. خمیر آماده شده را در قیف با ماسوره شکوفه ریخته و با فشار دست خمیر را بیرون آورید. اندازه هر شیرینی به طول چهار سانتی متر مناسب است. البته شکل و فرم شیرینی به دلخواه شماست. در اینجا شیرینی با همان فرم شکوفه ای به صورت مستطیل است. شیرینی های کوچک انگشتی شکل را روی سینی فر با فاصله بچینید.
5. وقتی تمام خمیر را به شکل شیرینی روی سینی گذاشتید، سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و 20 دقیقه صبر کنید تا شیرینی ها بپزند. بعد از پخت سینی را از فر درآورید و صبر کنید تا شیرینی ها خنک شوند. در این فاصله شکلات تخته ای را خرد کرده و روی حرارت غیرمستقیم (مانند بخار کتری) آب کنید. شیرینی های آماده و خنک شده را برداشته و یک طرف آنها را در شکلات فرو ببرید تا شکلاتی شوند، بعد روی آنها پودر نارگیل بپاشید.
http://www.ranginkamaanco.com
 
بالا