• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
گویا این دوره هممون افتادیم بیرجند
منم 04 بیرجند

اسم و فامیلاتون رو خصوصی کنید اونجا دیدیم همدیگه رو بشناسیم.

Last edited:

mohammadkj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
برگ سفید منم اومد امروز
مالک اشتر اراک

123arash

Registered User
لایک‌ها
74
دوستان توی برگ سفید نوشته نیرو یا سازمان به کار گیرنده:نزاجا 01
.دوباره نوشته ادرس محل اعزام:**** وظیفه شهر خودمون گویا با اتوبوس میبرن..ساعت حضور نوشته 7 صبح.حالا سوال اینجاست 7 صبح برم **** وظیفه شهرمون یا 7 باید پادگان باشم؟

nima-h8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
.دوباره نوشته ادرس محل اعزام:**** وظیفه شهر خودمون گویا با اتوبوس میبرن..ساعت حضور نوشته 7 صبح.حالا سوال اینجاست 7 صبح برم **** وظیفه شهرمون یا 7 باید پادگان باشم؟
7 باید **** وظیفه شهرتون باشید و از اونجا میفرستنتون 01...

دوستان 7 زوود نیست؟!! دیرتر نمیشه رفت؟ مثن چه ساعتی؟

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
7 نشده برید محل اعزام!

123arash

Registered User
لایک‌ها
74
دوستان تو صفحات قبل از 01 تعریف کردن تو نت هم گفتن جای خوبیه مثلا بدنسازی داره سالن فوتبال داره و منم بسی شاد شدم..چندنفری که قبلا اونجا بودن گفتن گیم نت داره یعنی اگر واقعیت داشته باشه باید گفت هتل یا بهشت..اول شهریور که رفتم میام همینجا تجربیاتمو میگم

aristar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
7 باید **** وظیفه شهرتون باشید و از اونجا میفرستنتون 01...

دوستان 7 زوود نیست؟!! دیرتر نمیشه رفت؟ مثن چه ساعتی؟
برادر به ما گفته بودن هفت صبح و ما هم سر وقت اونجا بودیم ولی دقیقا تا ساعت 12 علاف بودیم!چون اصولا باید مراسم صبحگاه تموم بشه که اجازه ورود به داخل رو بدن!البته اینم بگم **** وظیفه ما مال مرکز استان بود و چیزی به اسم شهرستان نداشتیم یعنی کل استان باید میومد اونجا!خلاصه اینکه زود نرو!7 گفتن شما 8 برو!چون محدوده استان بزرگه و اینا صبر میکنن تو کل اعزامیا برسن!
تازه همون لحظه که اعزام نمیکنن!اول سخنرانی میکنن که مغزتون پر بشه بعد دو سه نفر افسر میاد برا هر کد اعزام و اسامی رو صدا میکنه تا جمع بشن بعد تازه میگن برید یه گوشه علاف باشید تا اتوبوس بیاد اعزام بشین!
یک توصیه اکید به اعزامیای جدید!آقا سرتون رو درست و حسابی قبل از اعزام کچل کنید!اونجا اگر گیر آدم نفهم بیفتین خیلی اذیت میشید!راستی محض احتیاط موبایل هم ببرید!فوقش میدین دم در ورودی به دژبان!حداقل اینجوری اگر مرخصی دادن با گوشی به خانواده اطلاع میدین نه مثل ما که افتاده بودیم دنبال کیوسک!

Sent from my C5303

aristar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
دوستان تو صفحات قبل از 01 تعریف کردن تو نت هم گفتن جای خوبیه مثلا بدنسازی داره سالن فوتبال داره و منم بسی شاد شدم..چندنفری که قبلا اونجا بودن گفتن گیم نت داره یعنی اگر واقعیت داشته باشه باید گفت هتل یا بهشت..اول شهریور که رفتم میام همینجا تجربیاتمو میگم
والا این صفر یک ها کلا تعریف زیاد دارن!برا ما هم میگفتن!
ولی این چیزا که میگی یه کم عجیب غریبه!مخصوصا تو نظامی گری!
والا ما انقدر دپرس شده بودیم دیدن مسجد و دو تا آدم غیر از سرباز انرژی بخش بود برامون!غذا درست نمیدادن!یعنی این جای ما جهنم بود بخدا!پادگان شهید بیگلری مشکین شهر اردبیل!
گویا قبلا زندان بوده زمان رضاخان!
خلاصه اینکه اگر رسیدی و این چیزارو دیدی که واقعا هست هر چقدر هم اذیت شدی باز بگو خدایا شکرت که جاهای بدتر نیفتادیم!

Sent from my C5303

123arash

Registered User
لایک‌ها
74
ببخشید دوستان یه سوال دیگه داشتم به نظرتون امکانش هست حین سربازی بشه جذب ارتش شد و استخدام بشم؟اگر اطلاعاتی دارید خوشحال میشم بهم بگید

enter360

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
کسی 05 کرمان نیفتاده ؟

جدیدن چه طوره هر کسی یه چیزی میگه ؟ :general607::general607::general607:

aristar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
ببخشید دوستان یه سوال دیگه داشتم به نظرتون امکانش هست حین سربازی بشه جذب ارتش شد و استخدام بشم؟اگر اطلاعاتی دارید خوشحال میشم بهم بگید
دوست عزیز از الان فکر این چیزارو نکنین!خود من قبل از اینکه سربازی برم میخواستم برم **** ولی وقتی رفتم از نظامی گری به کل زده شدم!
ولی در جواب سوالتون بله امکانش هست!اینکه یه کار خاصی بلد باشین و به شما نیاز باشه و استخدامی جدید بیاد!در اون صورت بله میشه!

Sent from my C5303

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

بله عزیز 01 جای بسیار بسیار بسیار خوبیه، پارسال برج 4 و 5 اونجا بودم. سالن بدنسازی و فوتبال هم داره، استخر هم داره، گیم نت هم داره. در کل هتله.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116

بله امکانش هست.

pirooz85

Registered User
لایک‌ها
347
عموما اینجوریه که اگه بخوای کادری بشی باید 6 ماه آموزشی تخصصی ببینی حالا ارتش ****.... تو حین خدمت چرا نشه هر زمان ازخدمت سربازی باشی چه یک روز خدمت چه 1000 روز خدمت! میره تو سنواتت دوست داشتم با لیسانس در حین خدمت جذب شد.

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
تو برگه سفید من نوشته 6 صبح میدون **** سازمان **** وظیفه باش
من باید برم اونجا وسایل بگیرم و برم خونه یا اینکه از اونجا یکراست اعزام میشیم؟؟

123arash

Registered User
لایک‌ها
74
بله عزیز 01 جای بسیار بسیار بسیار خوبیه، پارسال برج 4 و 5 اونجا بودم. سالن بدنسازی و فوتبال هم داره، استخر هم داره، گیم نت هم داره. در کل هتله.
اقا ممنون. با توضیحات شما و دیگر عزیزان مطمئن شدم جای خوبی افتادم.امیدوارم این دوره سربازی برای همه به خیر و خوشی تموم شه

aristar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
تو برگه سفید من نوشته 6 صبح میدون **** سازمان **** وظیفه باش
من باید برم اونجا وسایل بگیرم و برم خونه یا اینکه از اونجا یکراست اعزام میشیم؟؟
دوست عزیز شما توضیحات رو میخونید انصافا؟بارها گفته شده که اون ساعت که رفتید تازه تقسیم شده و به پادگان مقصد اعزام میشین!بعدشم ساعت 6 صبح خیلی زوده!به هیچ وجه امکان نداره در پادگان یا مرکز نظامی قبل از ساعت 7 که صبحگاه باشه باز بشه!

Sent from my C5303

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
دوست عزیز شما توضیحات رو میخونید انصافا؟بارها گفته شده که اون ساعت که رفتید تازه تقسیم شده و به پادگان مقصد اعزام میشین!بعدشم ساعت 6 صبح خیلی زوده!به هیچ وجه امکان نداره در پادگان یا مرکز نظامی قبل از ساعت 7 که صبحگاه باشه باز بشه!

Sent from my C5303

باور کنید خیلی هم خوب می خونم! ولی توی همین چند صد صفحه خوندم و از دهن دیگران هم شنیدم که اون ساعت و روز که تو برگه سفید نوشته بیاید میدون ****، همون لحظه مثلا نمی فرستند 04 بیرجند بلکه وسایل و لباس میدن و میگن برید فلان روز بیاید ترمینال!
اگه اشتباه میگم اصلاحش کنید!
اون 6 صبح هم والا من از خودم نمی گفم فدات شم! توی برگه نوشته! به هر حال ممنون که گفتید 7 به بعد باز میشه

123arash

Registered User
لایک‌ها
74
عموما اینجوریه که اگه بخوای کادری بشی باید 6 ماه آموزشی تخصصی ببینی حالا ارتش ****.... تو حین خدمت چرا نشه هر زمان ازخدمت سربازی باشی چه یک روز خدمت چه 1000 روز خدمت! میره تو سنواتت دوست داشتم با لیسانس در حین خدمت جذب شد.
ببخشید اگر به فرض جذب شدم با اینکه لیسانس حقوقم باز باید مثل ناجا لباس نظامی تنمون باشه؟مثلا میشه پست دفتری چیزی باشه زیاد لباس و پوتین نپوشیم؟از نیرو انتظامی راحتتره؟تو اموزشی اقدام کنم یا بعد از اموزشی؟

بالا