7 باید **** وظیفه شهرتون باشید و از اونجا میفرستنتون 01...دوستان توی برگ سفید نوشته نیرو یا سازمان به کار گیرنده:نزاجا 01
.دوباره نوشته ادرس محل اعزام:**** وظیفه شهر خودمون گویا با اتوبوس میبرن..ساعت حضور نوشته 7 صبح.حالا سوال اینجاست 7 صبح برم **** وظیفه شهرمون یا 7 باید پادگان باشم؟
7 نشده برید محل اعزام!دوستان توی برگ سفید نوشته نیرو یا سازمان به کار گیرنده:نزاجا 01
.دوباره نوشته ادرس محل اعزام:**** وظیفه شهر خودمون گویا با اتوبوس میبرن..ساعت حضور نوشته 7 صبح.حالا سوال اینجاست 7 صبح برم **** وظیفه شهرمون یا 7 باید پادگان باشم؟
برادر به ما گفته بودن هفت صبح و ما هم سر وقت اونجا بودیم ولی دقیقا تا ساعت 12 علاف بودیم!چون اصولا باید مراسم صبحگاه تموم بشه که اجازه ورود به داخل رو بدن!البته اینم بگم **** وظیفه ما مال مرکز استان بود و چیزی به اسم شهرستان نداشتیم یعنی کل استان باید میومد اونجا!خلاصه اینکه زود نرو!7 گفتن شما 8 برو!چون محدوده استان بزرگه و اینا صبر میکنن تو کل اعزامیا برسن!7 باید **** وظیفه شهرتون باشید و از اونجا میفرستنتون 01...
دوستان 7 زوود نیست؟!! دیرتر نمیشه رفت؟ مثن چه ساعتی؟
والا این صفر یک ها کلا تعریف زیاد دارن!برا ما هم میگفتن!دوستان تو صفحات قبل از 01 تعریف کردن تو نت هم گفتن جای خوبیه مثلا بدنسازی داره سالن فوتبال داره و منم بسی شاد شدم..چندنفری که قبلا اونجا بودن گفتن گیم نت داره یعنی اگر واقعیت داشته باشه باید گفت هتل یا بهشت..اول شهریور که رفتم میام همینجا تجربیاتمو میگم
دوست عزیز از الان فکر این چیزارو نکنین!خود من قبل از اینکه سربازی برم میخواستم برم **** ولی وقتی رفتم از نظامی گری به کل زده شدم!ببخشید دوستان یه سوال دیگه داشتم به نظرتون امکانش هست حین سربازی بشه جذب ارتش شد و استخدام بشم؟اگر اطلاعاتی دارید خوشحال میشم بهم بگید
دوستان تو صفحات قبل از 01 تعریف کردن تو نت هم گفتن جای خوبیه مثلا بدنسازی داره سالن فوتبال داره و منم بسی شاد شدم..چندنفری که قبلا اونجا بودن گفتن گیم نت داره یعنی اگر واقعیت داشته باشه باید گفت هتل یا بهشت..اول شهریور که رفتم میام همینجا تجربیاتمو میگم
ببخشید دوستان یه سوال دیگه داشتم به نظرتون امکانش هست حین سربازی بشه جذب ارتش شد و استخدام بشم؟اگر اطلاعاتی دارید خوشحال میشم بهم بگید
اقا ممنون. با توضیحات شما و دیگر عزیزان مطمئن شدم جای خوبی افتادم.امیدوارم این دوره سربازی برای همه به خیر و خوشی تموم شهبله عزیز 01 جای بسیار بسیار بسیار خوبیه، پارسال برج 4 و 5 اونجا بودم. سالن بدنسازی و فوتبال هم داره، استخر هم داره، گیم نت هم داره. در کل هتله.
دوست عزیز شما توضیحات رو میخونید انصافا؟بارها گفته شده که اون ساعت که رفتید تازه تقسیم شده و به پادگان مقصد اعزام میشین!بعدشم ساعت 6 صبح خیلی زوده!به هیچ وجه امکان نداره در پادگان یا مرکز نظامی قبل از ساعت 7 که صبحگاه باشه باز بشه!تو برگه سفید من نوشته 6 صبح میدون **** سازمان **** وظیفه باش
من باید برم اونجا وسایل بگیرم و برم خونه یا اینکه از اونجا یکراست اعزام میشیم؟؟
دوست عزیز شما توضیحات رو میخونید انصافا؟بارها گفته شده که اون ساعت که رفتید تازه تقسیم شده و به پادگان مقصد اعزام میشین!بعدشم ساعت 6 صبح خیلی زوده!به هیچ وجه امکان نداره در پادگان یا مرکز نظامی قبل از ساعت 7 که صبحگاه باشه باز بشه!
Sent from my C5303
ببخشید اگر به فرض جذب شدم با اینکه لیسانس حقوقم باز باید مثل ناجا لباس نظامی تنمون باشه؟مثلا میشه پست دفتری چیزی باشه زیاد لباس و پوتین نپوشیم؟از نیرو انتظامی راحتتره؟تو اموزشی اقدام کنم یا بعد از اموزشی؟عموما اینجوریه که اگه بخوای کادری بشی باید 6 ماه آموزشی تخصصی ببینی حالا ارتش ****.... تو حین خدمت چرا نشه هر زمان ازخدمت سربازی باشی چه یک روز خدمت چه 1000 روز خدمت! میره تو سنواتت دوست داشتم با لیسانس در حین خدمت جذب شد.