بله میشه البته اجراش کمی مشکلهبرگشت زدم 2 تا از چکارو که موعدشون گذشته
منتها من یه ترسی دارم اینکه این تو این مدت همه ی اموالش رو منتقل کرده باشه
و منم برم تامین خواسته بدم و استعلام بگیرن از دفتر اسناد و جوابش بیاد هیچی به نامش نذاشته بمونه
در همین رابطه هم سوال دارم اینکه این اگه بعد از تاریخ چک ها(یعنی اولین چک که برای برج 5 بوده) اقدام به انتقال سند کرده باشه میشه اعتراض کرد و باطل کرد انتقالش رو ؟
چون جایی خودندم از زمان برگشت زدن چک ها همچین کاری رو میشه کرد(باطل کردن انتقال اسناد منتقل شده)
شما اطلاعی در این زمینه داری ؟
توی همین فوروم اساتید دلسوز کم نیستن از دوستان می پرسیدیمتاسفانه برای خرید هیچ آشنایی رو که بتونه تو این زمینه راهنماییم کنه نداشتم
الانم همه دارن سرزنشم میکنن ... پدرم داره در میاد
![]()
یعنی جرمش میشه فرار از ادای دین درسته ؟بله میشه البته اجراش کمی مشکله
ضمنا میتونه برای اون شخص بدهکار حبس هم داشته باشه
شما میتونی حساب های بانکی پول رهن مغازه یا خونه ماشین زمین ملک طلب دولتی و... رو توقیف کنی
ماشین رو میری نامه میگیری از دادیار می بری شهرک آزمایش
حساب بانکی هم نامه میگیری میبری بانک ( کمی سخته )
این عمل کنسل قرارداد فروش که شما گفتی به چه کاری میاد ؟ از کدوم راه عزیز ؟البته بند قراردادت رو نمیدونم ولی شاید بتونی قرارداد فروش رو هم کنسل بکنی
و چون ظاهرا باغ در تصرف بدهکاره شاید اگر از اون راه بری براتون سخت تر باشه
ایشالا خدا خیر دنیا و آخرت بهت بده گره از مشکل دیگران باز میکنی بخدا خیلی ممنونتمتوی همین فوروم اساتید دلسوز کم نیستن از دوستان می پرسیدی
در هر صورت الان فایده ای نداره این حرف ها
توی هر مرحله از اجرا سوالی داشتی بپرس
ضمنا اون بدهکار شما چون میدونه شما تجربه ملک یا چک نداری میخواد تو دل شما رو خالی کنه که شما پیگیری نکنی
توکل کن به خدا برو پیگیر چک ها بشو
وقتی درخواست تامینت رو قبول کردن میری قسمت اجرا از اونها میخوای که بهت نامه بدنسلام,یه سوال دیگه, شما گفتی برای ماشین و حساب جاری باید نامه بگیرم وقتی تامین خواسته دادم و هزینه واریز شد بعد میتونم درخواست نامه بدم یا همین که میرم همزمان با درخواست تامین خواسته نامه هم بخوام که بدن ؟
پیشاپیش ممنون
ممنون از زاهنماییتونوقتی درخواست تامینت رو قبول کردن میری قسمت اجرا از اونها میخوای که بهت نامه بدن
اثبات جرم فرار از ادای دین خیلی سختهیعنی جرمش میشه فرار از ادای دین درسته ؟
این از زمان برگشت خوردن چک در نظر میگرن یا تاریخ صدور چک یا تاریخ وصولش ؟
به چه لحاظ مشکل هست ؟ من خودم تو این فکرم که یه وکیل بگیرم منتها هم عجله دارم هم اعتماد کردن خیلی برام سخته شما کسی رو سراع داری جناب ؟ هم قابل اعتماد باشه هم کارکشته و کاربلد
شما درمورد این مواردی که برای تامین خواسته ذکر کردید مطمئنی عزیز ؟ اگه اینطوری باشه که باز خیال من راحت تره من خوندم جایی نوشته بود غیر از 1 دستگاه خونه 1 دستگاه ماشین و خط موبایل اگه چیزی داشته باشه میشه تصرف کرد و این 3 تا رو شامل نمیشه ! شما مطمئنی ازین قضیه ؟
برای ماشین شهرک آزمایش اردبیل ؟
برای حساب بانکی نامه از دادسرا بگیرم ببرم بانک مرکزی؟,برای پول رهن خونه و خونه و زمین و ...هم باید نامه ببرم دفتر اسناد رسمی ؟
این عمل کنسل قرارداد فروش که شما گفتی به چه کاری میاد ؟ از کدوم راه عزیز ؟
من برای خیرید این ملک باید به اون اقا 150 میدادم اما چون وسط کار پشیمون شدم 123 که داده بودم بقیش رو دیگه پر نکردم بخاطره همین سند قطعی بهم واگذار نشد در حد مبایعه نامه بود
الان هم پشت همین مبایعه نامه نوشتیم این ملک به این شخص برگردانده شد و ننوشتیم فسخ شد ..
ایشالا خدا خیر دنیا و آخرت بهت بده گره از مشکل دیگران باز میکنی بخدا خیلی ممنونتم
نه من امروز پنجشنبس و سرم شلوغ نیستشما میگی من از اساتید دلسوز و با تجربه تو این انجمن مشورت بگیرم
خودتونم میبینید جز خود شما کسی نیست که هم باتجربه و دانش باشه و هم دلسوز تا ازش راهنمایی بگیرم خواهشا دریغ نکنید راهنمایی و کمکتون رو از من
برای ملک شنیدم یه نامه میدی اسناد رسمی استعلام میگیره ... اگرنه من از کجا بدونم کجا ملک داره ؟(غیر از همین باغ منظورم هست)اثبات جرم فرار از ادای دین خیلی سخته
مجازاتش معمولا اجرا نمیشه ( من شخصا تا به حال ندیدم )
اگر خسارت تاخیر منظورتونه ؟
از زمان برگشت زدن چک
وکیل ممکنه سراغ داشته باشم ولی نمیتونم معرفی کنم !
چون اگه کم کاری کنه نمیتونم مسئولیتش رو به عهده بگیرم و وجدان درد منو میکشه
بله مطمئنم !
مثلا طرف خط موبایل 912 یک داره یا خط رند داره یا چند تا خط داره
5 میلیون پولشه که میتونه با یه ایرانسل کارش را ه بیفته
یا یه ماشین بیشتر از یه پراید یا وانت داره مثلا یه ماشین خارجی داره یا چند تا ماشین سواری و ماشین سنگین داره
یا یه خونه دویست متری داره و کارش با یه خونه 50 متری راه میافته یا چند تا خونه داره
مثلا ماهی دو میلیون حقوق بازنشستگی میگیره شما میتونی یه درصد از حقوقش رو توقیف کنی
شما همون باغ رو هم میتونی توقیف کنی
میذارن مزایده مطمئن باش برای بدهکار خیلی دردسر داره
دفتر اسناد رسمی کمکی نمیکنه !
بانک مرکزی هم کمکی نمیکنه
شما میبری تمام بانک ها نامه را اونها توی سیستمشون چک میکنن میگن حساب داره یا نداره
پیدا کردن ملک رو خودت باید انجام بدی
شهرک آزمایش تهران آمار تمام خودروها رو داره
در مورد همکاری اسناد رسمی با طلبکار چیزی نشنیدم !برای ملک شنیدم یه نامه میدی اسناد رسمی استعلام میگیره ... اگرنه من از کجا بدونم کجا ملک داره ؟(غیر از همین باغ منظورم هست)
بدون مراجعه به تهران نمیشه کاری کرد در رابطه با خودرو؟ فکس کرد مثلا؟
منظور خسارت نبست منظورم باطل اعلام شدن اسنادی که منتقل کرده هست (از سمت همین شخص که چک داده بهم)؟
سلامبا عرض سلام و ادب خدمت استارتر گرامی و تشکر از ایشون برای راهنمایی دیگر دوستان.
من یک مشکل برام پیش اومده تا الان هم اصلا شکایت نکردم.اگه من رو راهنمایی کنید ممنون میشم.
من یکدونه ماشین داشتم درش گرفت به در خونه و.......بردم دادم صاف کردن بعد هم چون ماشین رنگ نخوره اون جاهایی که افتاده بود به اهن قلم گیری کردن بردمش برای فروش گفتن 600 از قیمت ماشین میاد پایین......ماشین چون زدگی داشت ازش خوشم نمیومد.یکی از دوستان ماشین رو دید گفت حیفه واسه این خشها ماشین رو بفروشی، گفت یک نقاش سراغ داره کارش تضمینی هست....رفتیم پیشش قرار شد برای درست کردن در ماشین به شرت تضمینی(بعد انجام کارش هر جا خواستم ببرم نشون بدم-من گفتم نهایتا کارش معیوب بود پول رو پس میگرم میدم با رنگ سوز اون قسمتها رو میسوززن بازم قلم گیری میکنم و ماشین رو میفروشم) 200 تومن بگیره ولی ماشین رو به شرط بدون رنگ تحویل بده(عرف قیمت برای نقاشی اون یک تیکه و خط و خشها 80تا100 بود ولی تضمین نمیکردن-این نقاش گفت200 میگرم ولی تضمین میکنم)قرار شد اون یک قسمت ترمیم شه بعد با پولیش رنگ رو بکشن روش(2شاهد هم دارم که این حرف رو زد)بعد که ماشین رو داد من محض اطمینان بردمش پیش چندتا بنگاه و نقاش همشون تشخیص دادن ماشین رنگ خورده-تازه گفتن نقاش واسه اینکه جای رنگ کاریش معلوم نشه اومده روی نصف در و گلگیر رنگ پاشیده بعد اومده پولیش کشیده و.........من رفتم بهش گفتم گفت من نباید ماشین رو میبردم باید ماشین 5 روز بمونه و پولیش کن و.....اگه بعد پولیش بردی کسی فهمید بیا من 400 بهت میدم و خسارتت رو میدم (1نفر با خودم برده بودم به عنوان شاهد)......الان پولیش کرده هم باز هم همون اش و همون کاسه کاملا مشخصه.حالا اصلا قبول نمیکنه این حرفها رو زده و زده زیر همه چیز....بعد یکماه اومدن رو رفتن اخرش گفت برو شکایت کن!!!!ا
حالا شاهدهای من یکشون دوستمه-یکشون داداش دوستمه-یکشون رفیق داداش دوست من و دوست نقاشه(تمام شاهدها حضور داشتن)-میشه از این شاهدها تو دادگاه استفاده کرد؟
مراحل شکایت چطوریه؟اول کجا باید برم؟میتونم طرف رو محکوم کنم؟برم وکیل بگریم؟
شرمنده اگه زیاد حرف زدم فقط یک لطفی کنید کامل توضیح بدید ممنون میشم
چون مبلغ مورد مشکل شما زیر 5 میلیونه میتونین برین حل اختلاف محل سکونتبا عرض سلام و ادب خدمت استارتر گرامی و تشکر از ایشون برای راهنمایی دیگر دوستان.
من یک مشکل برام پیش اومده تا الان هم اصلا شکایت نکردم.اگه من رو راهنمایی کنید ممنون میشم.
من یکدونه ماشین داشتم درش گرفت به در خونه و.......بردم دادم صاف کردن بعد هم چون ماشین رنگ نخوره اون جاهایی که افتاده بود به اهن قلم گیری کردن بردمش برای فروش گفتن 600 از قیمت ماشین میاد پایین......ماشین چون زدگی داشت ازش خوشم نمیومد.یکی از دوستان ماشین رو دید گفت حیفه واسه این خشها ماشین رو بفروشی، گفت یک نقاش سراغ داره کارش تضمینی هست....رفتیم پیشش قرار شد برای درست کردن در ماشین به شرت تضمینی(بعد انجام کارش هر جا خواستم ببرم نشون بدم-من گفتم نهایتا کارش معیوب بود پول رو پس میگرم میدم با رنگ سوز اون قسمتها رو میسوززن بازم قلم گیری میکنم و ماشین رو میفروشم) 200 تومن بگیره ولی ماشین رو به شرط بدون رنگ تحویل بده(عرف قیمت برای نقاشی اون یک تیکه و خط و خشها 80تا100 بود ولی تضمین نمیکردن-این نقاش گفت200 میگرم ولی تضمین میکنم)قرار شد اون یک قسمت ترمیم شه بعد با پولیش رنگ رو بکشن روش(2شاهد هم دارم که این حرف رو زد)بعد که ماشین رو داد من محض اطمینان بردمش پیش چندتا بنگاه و نقاش همشون تشخیص دادن ماشین رنگ خورده-تازه گفتن نقاش واسه اینکه جای رنگ کاریش معلوم نشه اومده روی نصف در و گلگیر رنگ پاشیده بعد اومده پولیش کشیده و.........من رفتم بهش گفتم گفت من نباید ماشین رو میبردم باید ماشین 5 روز بمونه و پولیش کن و.....اگه بعد پولیش بردی کسی فهمید بیا من 400 بهت میدم و خسارتت رو میدم (1نفر با خودم برده بودم به عنوان شاهد)......الان پولیش کرده هم باز هم همون اش و همون کاسه کاملا مشخصه.حالا اصلا قبول نمیکنه این حرفها رو زده و زده زیر همه چیز....بعد یکماه اومدن رو رفتن اخرش گفت برو شکایت کن!!!!ا
حالا شاهدهای من یکشون دوستمه-یکشون داداش دوستمه-یکشون رفیق داداش دوست من و دوست نقاشه(تمام شاهدها حضور داشتن)-میشه از این شاهدها تو دادگاه استفاده کرد؟
مراحل شکایت چطوریه؟اول کجا باید برم؟میتونم طرف رو محکوم کنم؟برم وکیل بگریم؟
شرمنده اگه زیاد حرف زدم فقط یک لطفی کنید کامل توضیح بدید ممنون میشم