• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک مشاوره حقوقی ( حقوق تجاری و مسائل مربوط به اون )

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
متاسفانه برای خرید هیچ آشنایی رو که بتونه تو این زمینه راهنماییم کنه نداشتم
الانم همه دارن سرزنشم میکنن ... پدرم داره در میاد
:(

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
برگشت زدم 2 تا از چکارو که موعدشون گذشته
منتها من یه ترسی دارم اینکه این تو این مدت همه ی اموالش رو منتقل کرده باشه
و منم برم تامین خواسته بدم و استعلام بگیرن از دفتر اسناد و جوابش بیاد هیچی به نامش نذاشته بمونه
در همین رابطه هم سوال دارم اینکه این اگه بعد از تاریخ چک ها(یعنی اولین چک که برای برج 5 بوده) اقدام به انتقال سند کرده باشه میشه اعتراض کرد و باطل کرد انتقالش رو ؟
چون جایی خودندم از زمان برگشت زدن چک ها همچین کاری رو میشه کرد(باطل کردن انتقال اسناد منتقل شده)
شما اطلاعی در این زمینه داری ؟
بله میشه البته اجراش کمی مشکله
ضمنا میتونه برای اون شخص بدهکار حبس هم داشته باشه
شما میتونی حساب های بانکی پول رهن مغازه یا خونه ماشین زمین ملک طلب دولتی و... رو توقیف کنی
ماشین رو میری نامه میگیری از دادیار می بری شهرک آزمایش
حساب بانکی هم نامه میگیری میبری بانک ( کمی سخته )

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
متاسفانه برای خرید هیچ آشنایی رو که بتونه تو این زمینه راهنماییم کنه نداشتم
الانم همه دارن سرزنشم میکنن ... پدرم داره در میاد
:(
توی همین فوروم اساتید دلسوز کم نیستن از دوستان می پرسیدی
در هر صورت الان فایده ای نداره این حرف ها
توی هر مرحله از اجرا سوالی داشتی بپرس
ضمنا اون بدهکار شما چون میدونه شما تجربه ملک یا چک نداری میخواد تو دل شما رو خالی کنه که شما پیگیری نکنی
توکل کن به خدا برو پیگیر چک ها بشو
البته بند قراردادت رو نمیدونم ولی شاید بتونی قرارداد فروش رو هم کنسل بکنی
و چون ظاهرا باغ در تصرف بدهکاره شاید اگر از اون راه بری براتون سخت تر باشه

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
دستگیری عامل برگزاری مسابقه مدلینگ
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان گیلان از شناسایی و دستگیری عامل برگزاری مسابقه مدلینگ در یکی از شبکه های اجتماعی غیرمجاز در رشت خبر داد.
به گزارش مشرق، سرهنگ ' ایرج محمدخانی' عصر چهارشنبه گفت: در راستای مقابله با جرایم علیه عفت و اخلاق عمومی، کارشناسان تیم رصد پلیس فتا، پروفایلی را در یکی از شبکه های اجتماعی غیر مجاز شناسایی کردند که گردانندگان آنها در پوشش مسابقه بزرگ مدلینگ، اقدام به بارگذاری تصاویر غیراخلاقی دختران جوان می کردند.

وی افزود: با پی جویی های فنی و پلیسی، عاملان انتشار تصاویر غیراخلاقی کاربران که دو نفر مرد، اهل و ساکن رشت بودند؛ شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر شدند.

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات گیلان با بیان اینکه متهمان با توجه به ادله دیجیتال کشف شده در بازرسی از منزلشان به صراحت به بزه انتسابی خود اعتراف کردند، گفت: متهمان با برگزاری مسابقه بزرگ مدلینگ در یکی از شبکه های اجتماعی غیر مجاز و تعیین جایزه برای نفرات اول تا سوم، کاربران عضو این شبکه ها را به مدل شدن و گرفتن عکس های غیر اخلاقی و بارگذاری آن در پروفایل خود ترغیب می کردند.

سرهنگ محمدخانی از کاربران فضای مجازی خواست آسیب های شبکه های اجتماعی غیرمجاز را در حوزه اخلاقی جدی گرفته و با افزایش سطح هوشیاری از سوء استفاده افراد سودجو و فرصت طلب پیشگیری کنند.

منبع: ایرنا

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
بله میشه البته اجراش کمی مشکله
ضمنا میتونه برای اون شخص بدهکار حبس هم داشته باشه
شما میتونی حساب های بانکی پول رهن مغازه یا خونه ماشین زمین ملک طلب دولتی و... رو توقیف کنی
ماشین رو میری نامه میگیری از دادیار می بری شهرک آزمایش
حساب بانکی هم نامه میگیری میبری بانک ( کمی سخته )
یعنی جرمش میشه فرار از ادای دین درسته ؟
این از زمان برگشت خوردن چک در نظر میگرن یا تاریخ صدور چک یا تاریخ وصولش ؟
به چه لحاظ مشکل هست ؟ من خودم تو این فکرم که یه وکیل بگیرم منتها هم عجله دارم هم اعتماد کردن خیلی برام سخته شما کسی رو سراع داری جناب ؟ هم قابل اعتماد باشه هم کارکشته و کاربلد
شما درمورد این مواردی که برای تامین خواسته ذکر کردید مطمئنی عزیز ؟ اگه اینطوری باشه که باز خیال من راحت تره من خوندم جایی نوشته بود غیر از 1 دستگاه خونه 1 دستگاه ماشین و خط موبایل اگه چیزی داشته باشه میشه تصرف کرد و این 3 تا رو شامل نمیشه ! شما مطمئنی ازین قضیه ؟ :(
برای ماشین شهرک آزمایش اردبیل ؟
برای حساب بانکی نامه از دادسرا بگیرم ببرم بانک مرکزی؟,برای پول رهن خونه و خونه و زمین و ...هم باید نامه ببرم دفتر اسناد رسمی ؟
البته بند قراردادت رو نمیدونم ولی شاید بتونی قرارداد فروش رو هم کنسل بکنی
و چون ظاهرا باغ در تصرف بدهکاره شاید اگر از اون راه بری براتون سخت تر باشه
این عمل کنسل قرارداد فروش که شما گفتی به چه کاری میاد ؟ از کدوم راه عزیز ؟
من برای خیرید این ملک باید به اون اقا 150 میدادم اما چون وسط کار پشیمون شدم 123 که داده بودم بقیش رو دیگه پر نکردم بخاطره همین سند قطعی بهم واگذار نشد در حد مبایعه نامه بود
الان هم پشت همین مبایعه نامه نوشتیم این ملک به این شخص برگردانده شد و ننوشتیم فسخ شد ..

توی همین فوروم اساتید دلسوز کم نیستن از دوستان می پرسیدی
در هر صورت الان فایده ای نداره این حرف ها
توی هر مرحله از اجرا سوالی داشتی بپرس
ضمنا اون بدهکار شما چون میدونه شما تجربه ملک یا چک نداری میخواد تو دل شما رو خالی کنه که شما پیگیری نکنی
توکل کن به خدا برو پیگیر چک ها بشو
ایشالا خدا خیر دنیا و آخرت بهت بده گره از مشکل دیگران باز میکنی بخدا خیلی ممنونتم

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
سلام,یه سوال دیگه, شما گفتی برای ماشین و حساب جاری باید نامه بگیرم وقتی تامین خواسته دادم و هزینه واریز شد بعد میتونم درخواست نامه بدم یا همین که میرم همزمان با درخواست تامین خواسته نامه هم بخوام که بدن ؟
پیشاپیش ممنون

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام,یه سوال دیگه, شما گفتی برای ماشین و حساب جاری باید نامه بگیرم وقتی تامین خواسته دادم و هزینه واریز شد بعد میتونم درخواست نامه بدم یا همین که میرم همزمان با درخواست تامین خواسته نامه هم بخوام که بدن ؟
پیشاپیش ممنون
وقتی درخواست تامینت رو قبول کردن میری قسمت اجرا از اونها میخوای که بهت نامه بدن

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
وقتی درخواست تامینت رو قبول کردن میری قسمت اجرا از اونها میخوای که بهت نامه بدن
ممنون از زاهنماییتون
میتونم ازتون تمنا کنم جواب پست 105# رو هم بدید
منتظر پاسختون هستم

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
یعنی جرمش میشه فرار از ادای دین درسته ؟
این از زمان برگشت خوردن چک در نظر میگرن یا تاریخ صدور چک یا تاریخ وصولش ؟
به چه لحاظ مشکل هست ؟ من خودم تو این فکرم که یه وکیل بگیرم منتها هم عجله دارم هم اعتماد کردن خیلی برام سخته شما کسی رو سراع داری جناب ؟ هم قابل اعتماد باشه هم کارکشته و کاربلد
شما درمورد این مواردی که برای تامین خواسته ذکر کردید مطمئنی عزیز ؟ اگه اینطوری باشه که باز خیال من راحت تره من خوندم جایی نوشته بود غیر از 1 دستگاه خونه 1 دستگاه ماشین و خط موبایل اگه چیزی داشته باشه میشه تصرف کرد و این 3 تا رو شامل نمیشه ! شما مطمئنی ازین قضیه ؟ :(
برای ماشین شهرک آزمایش اردبیل ؟
برای حساب بانکی نامه از دادسرا بگیرم ببرم بانک مرکزی؟,برای پول رهن خونه و خونه و زمین و ...هم باید نامه ببرم دفتر اسناد رسمی ؟

این عمل کنسل قرارداد فروش که شما گفتی به چه کاری میاد ؟ از کدوم راه عزیز ؟
من برای خیرید این ملک باید به اون اقا 150 میدادم اما چون وسط کار پشیمون شدم 123 که داده بودم بقیش رو دیگه پر نکردم بخاطره همین سند قطعی بهم واگذار نشد در حد مبایعه نامه بود
الان هم پشت همین مبایعه نامه نوشتیم این ملک به این شخص برگردانده شد و ننوشتیم فسخ شد ..

ایشالا خدا خیر دنیا و آخرت بهت بده گره از مشکل دیگران باز میکنی بخدا خیلی ممنونتم
اثبات جرم فرار از ادای دین خیلی سخته
مجازاتش معمولا اجرا نمیشه ( من شخصا تا به حال ندیدم )
اگر خسارت تاخیر منظورتونه ؟
از زمان برگشت زدن چک
وکیل ممکنه سراغ داشته باشم ولی نمیتونم معرفی کنم !
چون اگه کم کاری کنه نمیتونم مسئولیتش رو به عهده بگیرم و وجدان درد منو میکشه
بله مطمئنم !
مثلا طرف خط موبایل 912 یک داره یا خط رند داره یا چند تا خط داره
5 میلیون پولشه که میتونه با یه ایرانسل کارش را ه بیفته
یا یه ماشین بیشتر از یه پراید یا وانت داره مثلا یه ماشین خارجی داره یا چند تا ماشین سواری و ماشین سنگین داره
یا یه خونه دویست متری داره و کارش با یه خونه 50 متری راه میافته یا چند تا خونه داره
مثلا ماهی دو میلیون حقوق بازنشستگی میگیره شما میتونی یه درصد از حقوقش رو توقیف کنی
شما همون باغ رو هم میتونی توقیف کنی
میذارن مزایده مطمئن باش برای بدهکار خیلی دردسر داره
دفتر اسناد رسمی کمکی نمیکنه !
بانک مرکزی هم کمکی نمیکنه
شما میبری تمام بانک ها نامه را اونها توی سیستمشون چک میکنن میگن حساب داره یا نداره
پیدا کردن ملک رو خودت باید انجام بدی
شهرک آزمایش تهران آمار تمام خودروها رو داره

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
شما میگی من از اساتید دلسوز و با تجربه تو این انجمن مشورت بگیرم
خودتونم میبینید جز خود شما کسی نیست که هم باتجربه و دانش باشه و هم دلسوز تا ازش راهنمایی بگیرم خواهشا دریغ نکنید راهنمایی و کمکتون رو از من

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
شما میگی من از اساتید دلسوز و با تجربه تو این انجمن مشورت بگیرم
خودتونم میبینید جز خود شما کسی نیست که هم باتجربه و دانش باشه و هم دلسوز تا ازش راهنمایی بگیرم خواهشا دریغ نکنید راهنمایی و کمکتون رو از من
نه من امروز پنجشنبس و سرم شلوغ نیست
دوستان باتجربه کم نیستن

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
اثبات جرم فرار از ادای دین خیلی سخته
مجازاتش معمولا اجرا نمیشه ( من شخصا تا به حال ندیدم )
اگر خسارت تاخیر منظورتونه ؟
از زمان برگشت زدن چک
وکیل ممکنه سراغ داشته باشم ولی نمیتونم معرفی کنم !
چون اگه کم کاری کنه نمیتونم مسئولیتش رو به عهده بگیرم و وجدان درد منو میکشه
بله مطمئنم !
مثلا طرف خط موبایل 912 یک داره یا خط رند داره یا چند تا خط داره
5 میلیون پولشه که میتونه با یه ایرانسل کارش را ه بیفته
یا یه ماشین بیشتر از یه پراید یا وانت داره مثلا یه ماشین خارجی داره یا چند تا ماشین سواری و ماشین سنگین داره
یا یه خونه دویست متری داره و کارش با یه خونه 50 متری راه میافته یا چند تا خونه داره
مثلا ماهی دو میلیون حقوق بازنشستگی میگیره شما میتونی یه درصد از حقوقش رو توقیف کنی
شما همون باغ رو هم میتونی توقیف کنی
میذارن مزایده مطمئن باش برای بدهکار خیلی دردسر داره
دفتر اسناد رسمی کمکی نمیکنه !
بانک مرکزی هم کمکی نمیکنه
شما میبری تمام بانک ها نامه را اونها توی سیستمشون چک میکنن میگن حساب داره یا نداره
پیدا کردن ملک رو خودت باید انجام بدی
شهرک آزمایش تهران آمار تمام خودروها رو داره
برای ملک شنیدم یه نامه میدی اسناد رسمی استعلام میگیره ... اگرنه من از کجا بدونم کجا ملک داره ؟(غیر از همین باغ منظورم هست)
بدون مراجعه به تهران نمیشه کاری کرد در رابطه با خودرو؟ فکس کرد مثلا؟
منظور خسارت نبست منظورم باطل اعلام شدن اسنادی که منتقل کرده هست (از سمت همین شخص که چک داده بهم)؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
كلاهبرداري ازمتقاضيان ادامه‌تحصيل درخارج كشور
با تلاش كارآگاهان پليس آگاهي استان اصفهان مدير موسسه اي كه به بهانه فراهم كردن پذيرش و اعزام افراد متقاضي ادامه تحصيل در دانشگاه هاي خارج از كشور از آنان كلاهبرداري مي كرد شناسايي و دستگير شد.
کد خبر: ۴۴۲۶۲۳
تاریخ انتشار:۲۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۶-17 October 2014

با تلاش كارآگاهان پليس آگاهي استان اصفهان مدير موسسه اي كه به بهانه فراهم كردن پذيرش و اعزام افراد متقاضي ادامه تحصيل در دانشگاه هاي خارج از كشور از آنان كلاهبرداري مي كرد شناسايي و دستگير شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران از اصفهان، سرهنگ ستار خسروي اظهار داشت: در پي شكايت يكي از شهروندان مبني بر كلاهبرداري موسسه اي از وي در قالب ثبت نام در يكي از دانشگاه هاي خارج از كشور، موضوع تحت بررسي ويژه و تخصصي اين پليس قرار گرفت.

وي افزود: در تحقيقات صورت گرفته مشخص شد كه اين شهروند جهت انجام مراحل ثبت نام در دانشگاه ويرجياناي کانادابه موسسه مذكور مراجعه و اقدام به تنظيم قرارداد و واريز مبلغ 60 ميليون ريال به حساب موسسه واريز كرده است.

اين مقام مسئول عنوان داشت: در ادامه بررسي ها معلوم شد موسسه مذكور با گذشت چند ماه از گذشتن قرار داد نه تنها هيچ اقدامي در جهت پذيرش شاكي در دانشگاه مذكور انجام نداده بلكه با ارسال ايميلي جعلي باعث رد شدن تقاضاي شاكي در دانشگاه شده است.

اين مقام مسئول عنوان داشت: در اين خصوص پرونده اي تنظيم و در ابتداي امر طي استعلام هاي انجام شده معلوم گرديد موسسه مذكور فاقد مجوزفعاليت بوده و بدون مجوز و کاملا غير قانوني اقدام به فريب افراد متقاضي ادامه تحصيل در دانشگاه هاي خارج از كشور و كلاهبرداري از آنان مي كرده است.

سرهنگ خسروي عنوان داشت: با تكميل شدن تحقيقات كارآگاهان اين پليس با هماهنگي مقام قضايي مدير اين موسسه را دستگير كردند كه وي پس از مواجه شدن با اسناد و مدارك جمع آوري شده به بزه انتسابي و كلاهبرداري از اين طريق اعتراف كرد.

رييس پليس آگاهي استان اصفهان با بيان اينكه متهم جهت سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضايي داده شد گفت: به شهروندان توصيه مي كنيم بدون تحقيق و مطالعه و عدم كسب اطمينان از هويت و اعتبار شركت ها و موسسات با آنان وارد قرارداد نشوند و سرمايه هاي خود را به راحتي در اختيار آنان نگذارند

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
برای ملک شنیدم یه نامه میدی اسناد رسمی استعلام میگیره ... اگرنه من از کجا بدونم کجا ملک داره ؟(غیر از همین باغ منظورم هست)
بدون مراجعه به تهران نمیشه کاری کرد در رابطه با خودرو؟ فکس کرد مثلا؟
منظور خسارت نبست منظورم باطل اعلام شدن اسنادی که منتقل کرده هست (از سمت همین شخص که چک داده بهم)؟
در مورد همکاری اسناد رسمی با طلبکار چیزی نشنیدم !
خودت باید پیدا کنی
مشکل نیست حالا یا با نامه یا از راهنمایی رانندگی اردبیل کلا قسمت مهمی نیست اذیت نکن خودتو
قسمت آخر را شرمنده نگرفتم منظورتون دقیقا چیه

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سرقت نامرئی از حساب یک مدیر دولتی
راز سرقت میلیونی از حساب یک مدیر دولتی در حالی فاش شد که وی قربانی شدنش را نمی‌پذیرفت.
کد خبر: ۴۴۲۶۶۶
تاریخ انتشار:۲۶ مهر ۱۳۹۳ - ۰۷:۴۱-18 October 2014

راز سرقت میلیونی از حساب یک مدیر دولتی در حالی فاش شد که وی قربانی شدنش را نمی‌پذیرفت.

به گزارش ایران، رئیس پلیس فتای پایتخت از دستگیری سارقی خبر داد که میلیون‌ها تومان از حساب بانکی یک مدیر دولتی برداشت کرده بود و این مدیر بدون اطلاع از سرقت حساب بانکی خود، برداشت از حسابش را باور نمی‌کرد!

سرهنگ «محمدمهدی کاکوان» با اشاره به یکی از پرونده‌های جالب تشکیل شده در پلیس فتا اظهار داشت: چندی پیش مدیر یکی از سایت‌های فروش کالای اینترنتی، در تماس با پلیس فتای تهران از مشکوک بودن مراوده مالی یکی از مشتریان خود خبر داد و عنوان کرد که فردی با واریز چندین میلیون تومان پول از طریق اینترنت، متقاضی خرید تعدادی گوشی موبایل آیفون است و این در حالی است که فرد خریدار از دادن مشخصات دقیق خود امتناع می‌کند.

رئیس پلیس فتای تهران افزود: پس از تماس مدیر این سایت اینترنتی، همکاران من با توجه به حساسیت موضوع با انجام هماهنگی‌های قضایی وارد عمل شدند و در ادامه بررسی‌های خود با استفاده از روش‌های پلیسی سایبری، متهم را شناسایی و زمان تحویل اجناس، او را دستگیر کردند.

وی گفت: در ادامه رسیدگی به این پرونده و در تحقیقات انجام شده مشخص شد که وی تا مدتی پیش در یکی از سازمان‌های دولتی تهران به عنوان یک نیروی خدماتی مشغول به کار بوده است و این فرد هزینه خرید میلیونی گوشی‌های همراه را از حساب یکی از مدیران این سازمان دولتی انجام داده است.

سرهنگ کاکوان با اشاره به شیوه این دزد در به دست آوردن رمز اینترنتی حساب مدیر دولتی اظهار داشت: متهم 20 ساله در تشریح چگونگی برداشت از حساب این مدیر ارشد عنوان کرد «زمانی که در آن سازمان مشغول به کار بودم، مدیرم با اعتمادی که به من داشت، کارت و رمز کارت بانکی خود را در اختیار من قرار می‌داد تا در مواقع لزوم، برای وی از حسابش، پول برداشت کنم؛ من هم با فعال کردن رمز اینترنتی حساب او، مدتی پس از آنکه از آن سازمان بیرون آمدم، اقدام به برداشت‌های متعدد از حساب وی کردم.»

رئیس پلیس فتای تهران با تأکید بر اینکه، متهم اقدام به سرقت رمز بانکی شش کارت دیگر نیز کرده بود، گفت: در بازجویی‌های به عمل آمده مشخص شد که وی علاوه بر سرقت از این حساب بانکی، رمز اینترنتی شش کارت بانکی دیگر را نیز به این شیوه فعال کرده است و حتی اقدام به جعل شش کارت ملی، با مشخصات صاحب کارت‌ها نیز کرده است تا در صورت لزوم بتواند با ارائه این مدارک، به راحتی اقدام به برداشت از این حساب‌ها کند.

وی نکته جالب توجه در این پرونده را نبود شاکی و متوجه نشدن این مدیر از کم شدن این مبلغ از حساب بانکی خود دانست و افزود: پس از روشن شدن نحوه برداشت از حساب و مراجعه نکردن شاکی برای این پرونده، همکاران ما با این مدیر ارشد دولتی تماس گرفتند و از برداشت مبالغ هنگفتی از حساب وی خبر دادند ولی این فرد با رد هرگونه برداشت از حسابش، به صورت کلی منکر موضوع شد و برداشت از حسابش را باور نداشت تا جایی که با مأموران ما که اصرار بر برداشت از حساب وی داشتند درگیری لفظی پیدا کرد که با راهنمایی مأموران ما و استعلام از حسابش متوجه موضوع شد.

سرهنگ کاکوان با هشدار نسبت به حفاظت از رمز حساب بانکی، در خصوص برخی مشکلات سیستم بانکداری اینترنتی نیز هشدار داد و گفت: فعال کردن پیامک‌های بانکی راه حلی برای اطلاع از هرگونه برداشت از حساب‌های بانکی است ولی با وجود این متأسفانه برخی بانک‌ها، بدون توجه به موضوعات امنیتی، تغییر شماره موبایلی که پیامک اطلاعات حساب به آن ارسال می‌شود را در بستر اینترنت قرار داده‌اند و این موضوع باعث می‌شود تا در صورت سرقت رمز اینترنتی، سارق بتواند با تغییر شماره موبایلی که پیامک به آن ارسال می‌شود، برداشت از حساب فرد را انجام دهد بدون آنکه صاحب حساب از برداشت پول از حسابش مطلع شود.

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
کلاهبرداری دختر دانشجو از 840 نفر
کد خبر: ۴۴۴۱۲۴
تاریخ انتشار:۰۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۵-23 October 2014

رییس پلیس فتا استان کردستان گفت: یک دختر دانشجو با همکاری یک مرد دیگر از 840 نفر در فضای مجازی کلاهبرداری کرد.

به گزارش ایرنا‏، سرهنگ فرامرز شاکری روز پنجشنبه در جمع رسانه های جمعی استان در سنندج گفت: پلیس فتا موفق به دستگیری دختر دانشجوی 23 ساله ای در فضایی مجازی شد که با کلاهبرداری از مردم حدود 70 میلیون تومان پول به جیب زده بود.

وی افزود: این متهم با قرار دادن عکس زن میانسال و بیماری که توان پرداخت هزینه های درمانی ندارد و دادن شماره حساب بانکی و استفاده از احساسات و عواطف مردم از 840 نفر در سراسر کشور کلاهبرداری کرده است.

سرهنگ شاکری با اشاره به تحقیقات پلیس فتا در این زمینه گفت: تحقیقات بیانگر آن است این فرد که گرداننده اکانت های موبایل است با نام مستعار و همکاری مرد دیگری اقدام به این کار کرده است.

سرهنگ شاکری افزود: هم اکنون این دو متهم در بازداشت موقت به سر می برند و پرونده آنها جهت رسیدگی و اجرای قانون به دستگاه قضایی ارجاع شده است.

وی با اشاره به اینکه در فضای مجازی هویت افراد پنهان است و شبکه های اجتماعی بستر مناسبی برای کلاهبرداری هستند گفت: مردم هشدارهای پلیس فتا در فضای مجازی را جدی بگیرند و بدون آگاهی و اطمینان به حساب افراد ناشناس پول واریز نکنند.

وی اظهارکرد: میزان دستگیری ها در فضای مجازی در هفت ماه سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته هشت درصد افزایش یافته است.

به گفته وی پنج درصد متهمین زیر 17 سال، 40 درصد متهمین در رده سنی 18-25 سال و 55 درصد متهمین نیز 25 سال به بالا داشته اند.

رییس پلیس فتی استان کردستان با اشاره به دستگیری 120 کلاهبردار در سال گذشته در استان گفت: در سال جاری نیز پلیس فتا 135 مجرم در فضای مجازی را دستگیر کرده است که این تعداد دستگیری نسبت به مدت مشابه سال گذشته هشت درصد افزایش داشته است.

سرهنگ شاکری بیشترین جرایم در فضای مجازی را کسب منافع مالی، موضوعات ضد اخلاقی و انتقام جویی عنوان کرد و گفت: در سال جاری 103 درصد پرونده های کشف وقوع افزایش یافته است.

وی اولویت عمده پلیس فتا در سال جاری را پیشگیری از وقوع جرم بیان کرد و گفت: برگزاری همایش ها و کلاس های آموزشی در زمینه آگاهسازی مردم از جرایم حوزه مجازی از اقدامات پلیس فتا است.

شاکری با اشاره به اینکه جامعه هدف پلیس فتا بیشتر دانش آموزان، دانشجویان و اولیا و مربیان مدارس هستند گفت: اطلاع رسانی، آگاه سازی و آموزش برای این اقشار اولویت کاری پلیس فتا است.

به گفته وی پلیس فتا هفته ای دو بار اقدام به برگزاری کلاس های آموزشی و اطلاع رسانی در زمینه جرایم فضای مجازی در سطح دانشگاه ها و مدارس می کند.

سرهنگ شاکری با اشاره به آسیب های اجتماعی حوزه فضای مجازی، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در زمینه استفاده درست از شبکه های اجتماعی را ضروری دانست.

وی تاکید کرد: شهروندان در صورت هر گونه مشکل و موارد مشکوک در شبکه های اجتماعی و فضای سایبری موضوع را به شماره تلفن 2185915 گزارش کنند.

ugi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام، من بابت تحویل یک واحد آپارتمان که باید فردا تحویل بده و به شرط تحویل به تاریخ پنجم برای آخر ماه چک دادم که کتباً نوشته شده، من فکر نمی کنم تا فردا آماده بشه. حالا من پس فردا برای چک چه اقدامی انجام بدم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین.

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
با عرض سلام و ادب خدمت استارتر گرامی و تشکر از ایشون برای راهنمایی دیگر دوستان.
من یک مشکل برام پیش اومده تا الان هم اصلا شکایت نکردم.اگه من رو راهنمایی کنید ممنون میشم.
من یکدونه ماشین داشتم درش گرفت به در خونه و.......بردم دادم صاف کردن بعد هم چون ماشین رنگ نخوره اون جاهایی که افتاده بود به اهن قلم گیری کردن بردمش برای فروش گفتن 600 از قیمت ماشین میاد پایین......ماشین چون زدگی داشت ازش خوشم نمیومد.یکی از دوستان ماشین رو دید گفت حیفه واسه این خشها ماشین رو بفروشی، گفت یک نقاش سراغ داره کارش تضمینی هست....رفتیم پیشش قرار شد برای درست کردن در ماشین به شرت تضمینی(بعد انجام کارش هر جا خواستم ببرم نشون بدم-من گفتم نهایتا کارش معیوب بود پول رو پس میگرم میدم با رنگ سوز اون قسمتها رو میسوززن بازم قلم گیری میکنم و ماشین رو میفروشم) 200 تومن بگیره ولی ماشین رو به شرط بدون رنگ تحویل بده(عرف قیمت برای نقاشی اون یک تیکه و خط و خشها 80تا100 بود ولی تضمین نمیکردن-این نقاش گفت200 میگرم ولی تضمین میکنم)قرار شد اون یک قسمت ترمیم شه بعد با پولیش رنگ رو بکشن روش(2شاهد هم دارم که این حرف رو زد)بعد که ماشین رو داد من محض اطمینان بردمش پیش چندتا بنگاه و نقاش همشون تشخیص دادن ماشین رنگ خورده-تازه گفتن نقاش واسه اینکه جای رنگ کاریش معلوم نشه اومده روی نصف در و گلگیر رنگ پاشیده بعد اومده پولیش کشیده و.........من رفتم بهش گفتم گفت من نباید ماشین رو میبردم باید ماشین 5 روز بمونه و پولیش کن و.....اگه بعد پولیش بردی کسی فهمید بیا من 400 بهت میدم و خسارتت رو میدم (1نفر با خودم برده بودم به عنوان شاهد)......الان پولیش کرده هم باز هم همون اش و همون کاسه کاملا مشخصه.حالا اصلا قبول نمیکنه این حرفها رو زده و زده زیر همه چیز....بعد یکماه اومدن رو رفتن اخرش گفت برو شکایت کن!!!!ا
حالا شاهدهای من یکشون دوستمه-یکشون داداش دوستمه-یکشون رفیق داداش دوست من و دوست نقاشه(تمام شاهدها حضور داشتن)-میشه از این شاهدها تو دادگاه استفاده کرد؟
مراحل شکایت چطوریه؟اول کجا باید برم؟میتونم طرف رو محکوم کنم؟برم وکیل بگریم؟
شرمنده اگه زیاد حرف زدم فقط یک لطفی کنید کامل توضیح بدید ممنون میشم

m.rezakh

Registered User
لایک‌ها
258
من یک مشکل برام پیش اومده تا الان هم اصلا شکایت نکردم.اگه من رو راهنمایی کنید ممنون میشم.
من یکدونه ماشین داشتم درش گرفت به در خونه و.......بردم دادم صاف کردن بعد هم چون ماشین رنگ نخوره اون جاهایی که افتاده بود به اهن قلم گیری کردن بردمش برای فروش گفتن 600 از قیمت ماشین میاد پایین......ماشین چون زدگی داشت ازش خوشم نمیومد.یکی از دوستان ماشین رو دید گفت حیفه واسه این خشها ماشین رو بفروشی، گفت یک نقاش سراغ داره کارش تضمینی هست....رفتیم پیشش قرار شد برای درست کردن در ماشین به شرت تضمینی(بعد انجام کارش هر جا خواستم ببرم نشون بدم-من گفتم نهایتا کارش معیوب بود پول رو پس میگرم میدم با رنگ سوز اون قسمتها رو میسوززن بازم قلم گیری میکنم و ماشین رو میفروشم) 200 تومن بگیره ولی ماشین رو به شرط بدون رنگ تحویل بده(عرف قیمت برای نقاشی اون یک تیکه و خط و خشها 80تا100 بود ولی تضمین نمیکردن-این نقاش گفت200 میگرم ولی تضمین میکنم)قرار شد اون یک قسمت ترمیم شه بعد با پولیش رنگ رو بکشن روش(2شاهد هم دارم که این حرف رو زد)بعد که ماشین رو داد من محض اطمینان بردمش پیش چندتا بنگاه و نقاش همشون تشخیص دادن ماشین رنگ خورده-تازه گفتن نقاش واسه اینکه جای رنگ کاریش معلوم نشه اومده روی نصف در و گلگیر رنگ پاشیده بعد اومده پولیش کشیده و.........من رفتم بهش گفتم گفت من نباید ماشین رو میبردم باید ماشین 5 روز بمونه و پولیش کن و.....اگه بعد پولیش بردی کسی فهمید بیا من 400 بهت میدم و خسارتت رو میدم (1نفر با خودم برده بودم به عنوان شاهد)......الان پولیش کرده هم باز هم همون اش و همون کاسه کاملا مشخصه.حالا اصلا قبول نمیکنه این حرفها رو زده و زده زیر همه چیز....بعد یکماه اومدن رو رفتن اخرش گفت برو شکایت کن!!!!ا
حالا شاهدهای من یکشون دوستمه-یکشون داداش دوستمه-یکشون رفیق داداش دوست من و دوست نقاشه(تمام شاهدها حضور داشتن)-میشه از این شاهدها تو دادگاه استفاده کرد؟
سلام
دوست عزیز به این راحتی ها نمیتونی اثبات کنی
اگر اونم 2 نفر شاهد آورد که این حرفا رو نزده چی؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
چون مبلغ مورد مشکل شما زیر 5 میلیونه میتونین برین حل اختلاف محل سکونت
ایشونو میخوان و با شاهد و با مدارکی که دارین احتمالا یه مقدار از اجرتی که پرداخت کردین رو پس میگیرین
ایشون کاسبه خیلی وقت نمیکنه بره بیاد حل اختلاف
احتمالا وقتی بیاد اونجا خودش با شما به توافق میرسه

بالا