linghuchong
مدیر بازنشسته
خواهش ميکنم.:happy:ممنون و متشکر دوست عزیزم
تا اونجا که به دانشگاه بر ميگرده چون شرايط رو دارين ok ميده ولی همونطور که گفتم دانشگاه يه مسئله هست، پذيرش دپارتمان يه چيزه ديگه! حتماً و حتماً شرايط خوده دپارتمان رو هم چک کنين. مثلاً ميگم چيزی که برای خوده من پيش اومد سر ماجرای toefl بود که قبولی خوده uvic نمره 213 هست که مثل اينکه من 230 آورده بودم ولی بعد گفتن پذيرفته نيست چون دانشکده مکانيک 233 ميخواد!البته سوال من این است که با همان معدل 15 میشود امیدی داشت یا نه ؟؟
خلاصه چک کنين ببينين چيزه اضافه اي ميخوان يا نه! و تا اونجا که من ميدونم تو يه جدول دقيق نوشته که کشور ايران 15 از 20 قابل قبول هست. اگه تقييرش نداده باشن:wacko:. و حتی اگه استاد شما رو ok کنه و يا مثلاً شما يه تجربه کاری بخصوص يا مدرک خاصی داشته باشين، استثنا هم قائل ميشن.
مرحله اول که پر کردن فرم هست و پرداخت پول processing هست. بعد از شماا مدارکتون رو ميخوان. اين نکته رو لطفاً خيلی دقت کنين که هيچ مدرکی رو که از سمت شما بدستشون برسه قبول نميکنن و يه راست ميره تو سطل آشقال!1- ممنون میشوم اگر مراحل دریافت پذیرش را قدم به قدم برای بنده و دیگر دوستان شرح بدین (بنده خودم در اینجا http://www.uvic.ca/prospect/index.html مراحل را میبینم ولی توضیحات شما را هم بشنوم بسیار عالی میشود)
مدارک هم که خوب خوده ليسانس و فوقتون و ريزه نمرات. حد اقل 2 تا توصيه نامه از استاد هاتون که حتماً يکيش استاد راهنماتون باشه.
يادتون باشه که هر دانشگاه فرم توصيه نامه مخصوص خودش رو داره و بايد فرم رو از سايتشون دانلود کنين و استاد هاتون اون فرم ها رو پر کنن. اگه از تجربه من و دوستای ديگم ميخواين استفاده کنين اول تمام دانشگاه های مورد نظرتون رو پيدا کنين فرم ها رو بگيرين و يه جا ببرين پيش استاداتون. چون هيچ استادی نمياد تک تک و هر نوبت برای شما Recommendation پر کنه! و باز هم حواستون باشه که بايد تو نامه سربرگ دار دانشگاه يا استادتون و مهر و موم شده باشه! اين نه ماله دانشگاه من بلکه الان يه قانون کلی تو کانادا ست
يه نکته يه ديگه اينکه وقتی مدارکتون رو دارين ميدين برای ترجمه همون جا يه دفعه چندين نسخه ازش بگيرين چون ارزون تر ميشه ، چون برای چند دانشگاه احتمالاً ميخواين اقدام کنين و ببينين کدوما جواب ميدن؟! و يه نسخه رو هم ميخواين برای خودتون و روز مبادا نگه دارين. اينو حتماً هميشه يدونه آمده برای خودتون داشته باشين.
toefl يا ielts رو هم که ميدونين باز از شما قبول ندارن و خوده مرکز بايد خودش مستقيم برای دانشگاه بفرسته که تا 3 دانشگاه رو مجانی ميفرستن يعنی آخر امتحان ميگه که نتيجه امتحان شماا رو برای کدوم دانشگاه و کدوم دانشکده بفرسته که شما انتخاب ميکنين و خوبه که تا قبل از اينکه دانشگاه های مورد نظرتون رو انتخاب نکردين امتحان ندين. بيشتر از 3 دانشکده يا دانشگاه رو بايد پول بدين و درخاست که نتيجه شما رو به اون دانشگاه هم بفرستن بازم ميگم کسی از شما دستی چيزی قبول نميکنه که شماا بگين من نتيجه خودم که toefl برام فرستاده رو برای دانشگاه ميفرستم، همونتر که گفتم جاش تو سطل آشقال هست!
يه مورد ديگه هواستون باشه که مدرک tofel يا هر مدرک زبان ديگه فقط 2 سال معتبر هست و از موقعی که شما اقدام ميکنين بايد هواستون باشه که مدرکتون تا روزی که قراره شما درستون رو شروع کنين اعتبار داشته باشه نه تا روزی که اقدام ميکنين وگرنه باز ازتون قبول نميکنن.:wacko:
خلاصه بعد از فرستادن مدارک برای شما يه فايل درست ميشه که هميشه online ميتونين چک کنين که وضعيت تون چيه و آيا مدارک کامله يا چيزه ديگه اي ميخوان و آيا قبولتون کردن يا نه!
اصلاً بايد با نامه نگاری اين کار رو انجام بدين و قبل از اومدن باينجا يه نامه موافقت از استاد دستتون باشه چون اگه فقط با پذيرش دانشگاه برين تو سفارت به احتمال 99% ردتون ميکنن!2- ممکن است بگویید ، برای صحبت با اساتید و ... آیا حتما باید به کانادا بیاییم یا این که با نامه نگاری و .. هم میتوانیم
پس شما بايد در همون بين که برای دانشگاه اقدام ميکنين و يا حتی خيلی قبل ترش با استاد صحبت کرده باشين و اگه نظر استاد موافق باشه و يه نامه به شما بده که شما بزارين رو مدراکه ديگه تون که فلان استاد منو ميخواد کارتون 10 برار سريع تر و آسون تر انجام ميشه.
هر مدرک اضافه تر مرتبت برای شما يه امتيازه که نظر استاد رو بيشتر به شما جلب ميکنه که شما دانشجوی خوبی هستين و بين 10 نفر که براش نامه نوشتن، شماا رو انتخاب کنه بهتره!:happy:3- داشتن مدارک بین المللی مثل MCSD و MCSE و BrainBench و ... تا چه اندازه موثر است ؟
شماا بايد حد نصاب رو بيارين که دانشگاه قبولتون کنه، هر چه بيشترش ديگه به جلب نظر استاد کمک ميکنه که بدونه شما مشگل فهميدن متالب رو ندارين.4- مدرک لازم تافل است یا IELTS ؟؟؟ نمره بالا در این آزمونها چقدر کمک میکند ؟؟
در خدمتم:happy:هزاران سوال از شما دارم که به تدریج خواهم پرسید .