• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آیا شما استرالیا را برای ادامه تحصیل می پسندید ؟

• Total voters
    12

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ممنون و متشکر دوست عزیزم
خواهش ميکنم.:happy:
البته سوال من این است که با همان معدل 15 میشود امیدی داشت یا نه ؟؟
تا اونجا که به دانشگاه بر ميگرده چون شرايط رو دارين ok ميده ولی همونطور که گفتم دانشگاه يه مسئله هست، پذيرش دپارتمان يه چيزه ديگه! حتماً و حتماً شرايط خوده دپارتمان رو هم چک کنين. مثلاً ميگم چيزی که برای خوده من پيش اومد سر ماجرای toefl بود که قبولی خوده uvic نمره 213 هست که مثل اينکه من 230 آورده بودم ولی بعد گفتن پذيرفته نيست چون دانشکده مکانيک 233 ميخواد!:eek: که من مجبور شدم دوباره toefl بدم. بعضی از دانشکده ها مثلاً GRE ميخوان يا ...

خلاصه چک کنين ببينين چيزه اضافه اي ميخوان يا نه! و تا اونجا که من ميدونم تو يه جدول دقيق نوشته که کشور ايران 15 از 20 قابل قبول هست. اگه تقييرش نداده باشن:wacko:. و حتی اگه استاد شما رو ok کنه و يا مثلاً شما يه تجربه کاری بخصوص يا مدرک خاصی داشته باشين، استثنا هم قائل ميشن.:)
1- ممنون میشوم اگر مراحل دریافت پذیرش را قدم به قدم برای بنده و دیگر دوستان شرح بدین (بنده خودم در اینجا http://www.uvic.ca/prospect/index.html مراحل را میبینم ولی توضیحات شما را هم بشنوم بسیار عالی میشود)
مرحله اول که پر کردن فرم هست و پرداخت پول processing هست. بعد از شماا مدارکتون رو ميخوان. اين نکته رو لطفاً خيلی دقت کنين که هيچ مدرکی رو که از سمت شما بدستشون برسه قبول نميکنن و يه راست ميره تو سطل آشقال!:eek: بايد مدارکتون رو ببرين قسمت بين الملل دانشگاهتون تو ايران و بدين اونجا بزارن تو پاکت سر برگ دار دانشگاه و درش رو مهر و موم کنن و بفرستن.قير از اين هيچ چيز شما رو قبول نميکنن.
مدارک هم که خوب خوده ليسانس و فوقتون و ريزه نمرات. حد اقل 2 تا توصيه نامه از استاد هاتون که حتماً يکيش استاد راهنماتون باشه.

يادتون باشه که هر دانشگاه فرم توصيه نامه مخصوص خودش رو داره و بايد فرم رو از سايتشون دانلود کنين و استاد هاتون اون فرم ها رو پر کنن. اگه از تجربه من و دوستای ديگم ميخواين استفاده کنين اول تمام دانشگاه های مورد نظرتون رو پيدا کنين فرم ها رو بگيرين و يه جا ببرين پيش استاداتون. چون هيچ استادی نمياد تک تک و هر نوبت برای شما Recommendation پر کنه! و باز هم حواستون باشه که بايد تو نامه سربرگ دار دانشگاه يا استادتون و مهر و موم شده باشه! اين نه ماله دانشگاه من بلکه الان يه قانون کلی تو کانادا ست:(

يه نکته يه ديگه اينکه وقتی مدارکتون رو دارين ميدين برای ترجمه همون جا يه دفعه چندين نسخه ازش بگيرين چون ارزون تر ميشه ، چون برای چند دانشگاه احتمالاً ميخواين اقدام کنين و ببينين کدوما جواب ميدن؟! و يه نسخه رو هم ميخواين برای خودتون و روز مبادا نگه دارين. اينو حتماً هميشه يدونه آمده برای خودتون داشته باشين.

toefl يا ielts رو هم که ميدونين باز از شما قبول ندارن و خوده مرکز بايد خودش مستقيم برای دانشگاه بفرسته که تا 3 دانشگاه رو مجانی ميفرستن يعنی آخر امتحان ميگه که نتيجه امتحان شماا رو برای کدوم دانشگاه و کدوم دانشکده بفرسته که شما انتخاب ميکنين و خوبه که تا قبل از اينکه دانشگاه های مورد نظرتون رو انتخاب نکردين امتحان ندين. بيشتر از 3 دانشکده يا دانشگاه رو بايد پول بدين و درخاست که نتيجه شما رو به اون دانشگاه هم بفرستن بازم ميگم کسی از شما دستی چيزی قبول نميکنه که شماا بگين من نتيجه خودم که toefl برام فرستاده رو برای دانشگاه ميفرستم، همونتر که گفتم جاش تو سطل آشقال هست!:(

يه مورد ديگه هواستون باشه که مدرک tofel يا هر مدرک زبان ديگه فقط 2 سال معتبر هست و از موقعی که شما اقدام ميکنين بايد هواستون باشه که مدرکتون تا روزی که قراره شما درستون رو شروع کنين اعتبار داشته باشه نه تا روزی که اقدام ميکنين وگرنه باز ازتون قبول نميکنن.:wacko:

خلاصه بعد از فرستادن مدارک برای شما يه فايل درست ميشه که هميشه online ميتونين چک کنين که وضعيت تون چيه و آيا مدارک کامله يا چيزه ديگه اي ميخوان و آيا قبولتون کردن يا نه!
2- ممکن است بگویید ، برای صحبت با اساتید و ... آیا حتما باید به کانادا بیاییم یا این که با نامه نگاری و .. هم میتوانیم
اصلاً بايد با نامه نگاری اين کار رو انجام بدين و قبل از اومدن باينجا يه نامه موافقت از استاد دستتون باشه چون اگه فقط با پذيرش دانشگاه برين تو سفارت به احتمال 99% ردتون ميکنن!:( اين چيزی يه که اون وکيل ها که برای بچه ها پذيرش ميگيرن به کسی نميگن. آخر هم ميگن ما فقط کارمون گرفتن پذيرش بود نه ويزا!:blink:
پس شما بايد در همون بين که برای دانشگاه اقدام ميکنين و يا حتی خيلی قبل ترش با استاد صحبت کرده باشين و اگه نظر استاد موافق باشه و يه نامه به شما بده که شما بزارين رو مدراکه ديگه تون که فلان استاد منو ميخواد کارتون 10 برار سريع تر و آسون تر انجام ميشه.:)
3- داشتن مدارک بین المللی مثل MCSD و MCSE و BrainBench و ... تا چه اندازه موثر است ؟
هر مدرک اضافه تر مرتبت برای شما يه امتيازه که نظر استاد رو بيشتر به شما جلب ميکنه که شما دانشجوی خوبی هستين و بين 10 نفر که براش نامه نوشتن، شماا رو انتخاب کنه بهتره!:happy:
4- مدرک لازم تافل است یا IELTS ؟؟؟ نمره بالا در این آزمونها چقدر کمک میکند ؟؟
شماا بايد حد نصاب رو بيارين که دانشگاه قبولتون کنه، هر چه بيشترش ديگه به جلب نظر استاد کمک ميکنه که بدونه شما مشگل فهميدن متالب رو ندارين.;)
هزاران سوال از شما دارم که به تدریج خواهم پرسید .
در خدمتم:happy:

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
linghuchong جان

بنده نمیدانم چگونه باید از شما دوست عزیزم تشکر کنم.

مرحله اول که پر کردن فرم هست و پرداخت پول processing هست. بعد از شماا مدارکتون رو ميخوان.

این پول معمولا چقدر است ؟؟؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
پس بعد از باید بگیم دکتر
هنوز خيلی زوده!:p 2 سال ديگه مونده.:wacko: بعدشم من خيلی از اين عنوان بدم ميآد:f34r:. لقبی که بچه ها تو PT بهم دادن رو خيلی بيشتر دوست دارم!:D
میشه بگید شما فوق لیسانس تون رو از کدوم کشور گرفتین ؟ اگر خارج از ایران بوده ؟ بورسیه بوده ؟ کدوم بورسیه ؟
فوقم هم ماله ايران بود و بايد براتون جالب باشه که بدونين فوق من هم بنا به دلائلی مال دانشگاه آزاد, البته واهد علوم و تحقيقات بود:eek:. ولی معدلم بالا بود ! :D 17.5
ارزون ترین دانشگاه کانادا کدومه ؟ جناب دکتر راهنمایی کنید ؟
اينم اضافه کنم که من جناب نيستم من جز خواهر های PT هستم.:happy::p

خوب همون طور که از اطلاعاتی که خودتون دادين معلومه که دانشگاه های ايالت نيو فاند لند از همه ارزونتره!:cool: ولی خوب در يه جمله : قنديل ميبندين!:lol:
فکر ميکنين بتونين سرمای -50 درجه رو تحمل کنين يا نه؟
28_3_1.gif
و اونجا پذيرش گرفتن هم به مراتب آسون تر هست. چون کسی اونوری نميره خيلی راحت پذيرش ميدن چون در نهايت دانشگاه هم ميخواد پول در بياره و شاگرد داشته باشه:eek:ولی هر چه بياين سمت جاهای خوش آب و هوا تر سخت گيری بيشتر ميشه چون تعداد زياد تری دانشجو اقدام کردن و حق انتخاب برای دانشگاه و استاد زياده!:(
Newfoundland
$8,780
$1,895 - $3,550
و همون طور که گفتم بعد از اونجا BC ارزونترين دانشگاه رو داره که باز uvic نسبت به UBC ارزون تر هست. و همون 2500 دلاری که من گفتم، شهريه تون ميشه.
British Columbia
$13,995 - $16,535
$2,500 - $33,000
تفاوت اين دو تا شهر هم مثل جهنم و بهشته!;) ويکتوريا به جزيره گل تو دنيا معروفه و بهترين آب و هوای کانادا رو هم داره يعنی هوای اينجا اگه فقط 1-2 روز بره زير صفر وگرنه هميشه بالای صفر هست و فقط سالی يه بار برف ميآد!:D

در مورد شهريه من يه نکته ديگه رو هم ازافه کنم که دانشجوی فوق يا دکترا فقط پول شهريه ثابت رو ميده و فرقی نميکنه که واحد بر دارين يا نه! به خاطر همينه که شهريه اينقدر ارزون در ميآد!:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
هنوز خيلی زوده!:p 2 سال ديگه مونده.:wacko: بعدشم من خيلی از اين عنوان بدم ميآد:f34r:. لقبی که بچه ها تو PT بهم دادن رو خيلی بيشتر دوست دارم!:D

فوقم هم ماله ايران بود و بايد براتون جالب باشه که بدونين فوق من هم بنا به دلائلی مال دانشگاه آزاد, البته واهد علوم و تحقيقات بود:eek:. ولی معدلم بالا بود ! :D 17.5

اينم اضافه کنم که من جناب نيستم من جز خواهر های PT هستم.:happy::p

خوب همون طور که از اطلاعاتی که خودتون دادين معلومه که دانشگاه های ايالت نيو فاند لند از همه ارزونتره!:cool: ولی خوب در يه جمله : قنديل ميبندين!:lol:
فکر ميکنين بتونين سرمای -50 درجه رو تحمل کنين يا نه؟
28_3_1.gif
و اونجا پذيرش گرفتن هم به مراتب آسون تر هست. چون کسی اونوری نميره خيلی راحت پذيرش ميدن چون در نهايت دانشگاه هم ميخواد پول در بياره و شاگرد داشته باشه:eek:ولی هر چه بياين سمت جاهای خوش آب و هوا تر سخت گيری بيشتر ميشه چون تعداد زياد تری دانشجو اقدام کردن و حق انتخاب برای دانشگاه و استاد زياده!:(

و همون طور که گفتم بعد از اونجا BC ارزونترين دانشگاه رو داره که باز uvic نسبت به UBC ارزون تر هست. و همون 2500 دلاری که من گفتم، شهريه تون ميشه.

تفاوت اين دو تا شهر هم مثل جهنم و بهشته!;) ويکتوريا به جزيره گل تو دنيا معروفه و بهترين آب و هوای کانادا رو هم داره يعنی هوای اينجا اگه فقط 1-2 روز بره زير صفر وگرنه هميشه بالای صفر هست و فقط سالی يه بار برف ميآد!:D

در مورد شهريه من يه نکته ديگه رو هم ازافه کنم که دانشجوی فوق يا دکترا فقط پول شهريه ثابت رو ميده و فرقی نميکنه که واحد بر دارين يا نه! به خاطر همينه که شهريه اينقدر ارزون در ميآد!:happy:

با سلام اولا ID تون ماله پسراست.
دوما جدی اونجاهم از این سوز قطبی خبری هست یا نه.ما که اینجا مغز استخونمون میسوزه.پدر آدم بعضی موقا درمیاد ... آخه اصفهان با دمای حداقل 10 درجه زیر صفر کجا و این پیترزبورگ 40 الی 50 درجه.
اما تابستوناش خیلی حال میده البته هنوز ندیدم فقط شنیدم ما که تا حالا سرماشا فقط دیدیم.
سوما اونجا بهت بورس نمیدن مثلا از همین بورس King یا ....
دوستام خیلیهاشون بورس گرفتن البته برا رشته های مهندسی.
اونجا کار هست یا نه/چون خرجا خیلی زیاده.
دیگه خداحافظ

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
راستی خانم فریدا نفرمودید که مبلغ پول processing که باید بپردازیم معمولا چقدر است ؟

با تشکر

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
با سلام اولا ID تون ماله پسراست.
دوما جدی اونجاهم از این سوز قطبی خبری هست یا نه.ما که اینجا مغز استخونمون میسوزه.پدر آدم بعضی موقا درمیاد ... آخه اصفهان با دمای حداقل 10 درجه زیر صفر کجا و این پیترزبورگ 40 الی 50 درجه.
اما تابستوناش خیلی حال میده البته هنوز ندیدم فقط شنیدم ما که تا حالا سرماشا فقط دیدیم.
سوما اونجا بهت بورس نمیدن مثلا از همین بورس King یا ....
دوستام خیلیهاشون بورس گرفتن البته برا رشته های مهندسی.
اونجا کار هست یا نه/چون خرجا خیلی زیاده.
دیگه خداحافظ

محمد جان نکنه شما هم اصفهانی هستین ؟؟

حال شوما خوبس ؟؟ کوجا بودی ؟ چیکار میکونی ؟؟ اصل حالتون چیطورس ؟

بنده از دوستی در رومانی پرسیدم که چرا با وجود این همه امکانات رفاهی ، بازهم کانادا مهاجر پذیر است ؟؟ و مثل امریکا بازی در نمی آورد . میدانید چه گفت ؟؟

It all about coldness my friend, just coldness

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
محمد جان نکنه شما هم اصفهانی هستین ؟؟

حال شوما خوبس ؟؟ کوجا بودی ؟ چیکار میکونی ؟؟ اصل حالتون چیطورس ؟

بنده از دوستی در رومانی پرسیدم که چرا با وجود این همه امکانات رفاهی ، بازهم کانادا مهاجر پذیر است ؟؟ و مثل امریکا بازی در نمی آورد . میدانید چه گفت ؟؟

It all about coldness my friend, just coldness

سلام.بله قربون اصفهانیم.
در مورد coldness حالا کدوم coldness منظورته این یکی یا اون یکی.:lol:

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی خانم فریدا نفرمودید که مبلغ پول processing که باید بپردازیم معمولا چقدر است ؟ با تشکر
تو همون پست گفتم؟ نه؟:blink: 100-150 دلار کانادا

اگه فاميل يا دوستی اينجا ندااين و يا credit card , من ميتونم تو اين قسمت هم کمکتون کنم.;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خیلی ممنون فریدا جان , راهنمایی های شما فوق العاده است ,
خواهش ميکنم:happy:
پس انطور که شما میگید پذیرش گرفتن از کانادا خیلی سخته !
من فکر میکردم که فقط برای دکترا گرفتن نیاز به نامه استاد راهنما داریم و برای فوق همون پذیرش دانشگاه کافیه , حداقل اروپاش که اینطوریه.
جدی؟ تا اونجا که من ميدونم recommendation داشتن و يا خواستن يه چيزه خيلی متداول تو کانادا و امريکاست. در مورد اروپا چيزی نميدونم. ولی ميدونم که سيستم کاملن متفاوته! مثلاً اونجا برای گرفتن دکترا نبايد واحد پاس کنيد و فقط پرژه دارين ولی اينجاا هنوز بايد برين سر کلاس!!!:wacko:
سوال دیگه ای که دارم در مورد نوشتن پروپزال برای دوره دکتراست , میشه راهنمایی کنید که شما پروپوزال تون رو چطوری نوشتید ؟ چون همون طور که می دونید اول باید پروپزال رو بنویسیم و بعد در صورتی که قبول اش کردن پذیرش رو میدن , که کاملا تو ایران دکترا گرفتن بر عکس اش هست
نه فکر کنم اشتباه بهتون گفتن:happy:. اين درسته که قبل از اينکه شماا درستون رو شروع کنين بايد مشخص کنين که رو چی ميخواين کار کنين و اهيانن هم يه چند صفحه بنويسين و بگين که ميخواين چی کار کنين و رو چه ضمينه اي تحقيق کنين. ولی اين با proposal خيلی فرق داره! من هنوز که هنوزه در گيره proposal هستم و دفاع ازش!:wacko: که واقعاً خدا بايد به داد آدم برسه!:(

ولی اونی که شما ميگين فقط يه چيزه کلی هست که مشخص کنه گرايش شما چيه و چه واحد هايی رو بايد بر دارين و ...

حتماً يادتون باشه اگه کارتون به گرفتن ويزا کشيد اين چند صفحه رو همراتون ببرين چون ازتون سوال ميکنن که ميخواين رو چی کار کنين و از اين حرفا ... که به سفير نشون بدين که متقاعد شه که شما ميدونين ميخواين چی کار کنين روش فکرکردين و برنامه دارين و برای درس خوندن ميخواين بياين اينجا!;)

در ضمن اين چيزی که مينويسين فقط بين شما و استاده و به دانشگاه ربطی نداره! يعنی ميخوام بگم به پذيرش دادن و ندادن ربطی نداره ولی کاملن تو جلب نظر استاد موثر هست.:cool:

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
به نظرت کانادا برای زندگی خوبه یا فقط در حد حرفه

faraz-hacker

Registered User
لایک‌ها
1
کانادا برای زندگی جای خوبیه!!!!!

Last edited:

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
از نظر من آرامش میخواهی برو تو آلاسکا.عجب جاییه.عکساش که خیلی قشنگه
سیبری هم امسال تابستون حتما میرم یه دهکده به نام سوچی هم هست که میگند قشنگترین جای روی زمینه اونم میرم.حتما براتون عکس میزارم

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
واقعا تصمیم گیری برای تحصیل در خارج کار بسیار سختیه .. بسیار پر خطر و حساس ...

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
شما استادی رو تو دانشگاه تون سراغ دارین که دانشجوی دکترا برای رشته زبان انگلیسی رو قبول کنه, اگر استادی رو سراغ دارین میشه لینک ایمیل اش رو به بدید
سلام
ببخشيد که جوابتون دير شد. در مورد استاد متاسفانه من فقط استادای دانشکده خودمون يعنی مهندسی مکانيک رو ميشناسم و از استادای دانشکده های ديگه بی خبرم. ولی اين لينک دانشکده زبان هست و بزرگ هم نوشته دانشجوی دکترا قبول ميکنه. اينم ليست تمام استاد های اين بخش که خواهرتون ميتونن باهاشون تماس بگيرن:
چون خواهرم میگه پروپوزال نوشتن برای دکترا سخته , و حالا که شما میگید کانادا اولش پروپوزال نمیخواد خیلی خوب
به خواهرتون هم بگين که حتماً اين صفحه رو با دقت بخونن، چون مثله اينکه در مورد گرايش های پذيرش دکترا و شرايط پذيرش مطالبی داره:

http://www.engl.uvic.ca/Grad/index.html

در ضمن اينم لينک صفحه ايست که شرايط کلی برای رشته های مختلف رو نوشته:

http://registrar.uvic.ca/grad/admis...specific/DepartmentAdmissionrequirements.html

در جواب دوستان هم نظر من به شخصه البته در مورد جايی که من هستم اينه که اينجا با بهشت زياد تفاوتی نداره. اگه يه کار تو همين شهر پيدا ميشد (که نميشه) تا آخر عمرم همينجا ميموندم. و باز به قول دوستمون آرامش اينجا رو با هيچ چيزی عوض نميکردم.:happy:​

iran23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از نظر من آرامش میخواهی برو تو آلاسکا.عجب جاییه.عکساش که خیلی قشنگه
سیبری هم امسال تابستون حتما میرم یه دهکده به نام سوچی هم هست که میگند قشنگترین جای روی زمینه اونم میرم.حتما براتون عکس میزارم

سلام
بابا ایول.ای کاش همه دهکده ها عین سوچی بودن.سوچی شهری هستش که دستکمی از مسکو نداره.از نظر زیبایی که محشره.شهریتشم توپه.چند سال دیگه بازیهای المپیک تو سوچی هستش.تو اونجا خونه ویلایی خوب زیره 2 میلیون دلار سخت گیر میاد.از نظر من قشنگ ترین شهر تو اروپا شرق 1-سوچی 2-یالتا 3-اودسا .رفتی جای مام خالی کن :happy:
راستی یه سوال داشتم.چند ساله که تو روسیه زندگی میکنید؟اونجا کارم میکنید یا فعلاٌ فقط درس؟
تو این دوتا سایت یه سری عکس از هتل ها و ساختمونها تو سوچی انداخته.خیلی جالبه
http://sochitour.com.ru/
http://www.grc.su/realty/houses/

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
ما یه بار رفته ایم مسکو خوشم نیومد از آدماش مخصوصا خیلی پولی بودن.
یه یه 6 ماهی هست که پیترزبورگم اینجا خیلی بهتره .آره سوچی خیلی باید باحال باشه.
در مورده یالتا هم زیاد شنیدم. رفته ای.اونجاهم خیلی باحال باید باشه

بالا