• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی زمین و مسکن

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
تا سال ۹۵ و ابتدای ۹۶ خبری از رشد انفجاری در بازار مسکن نیست

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
تا سال ۹۵ و ابتدای ۹۶ خبری از رشد انفجاری در بازار مسکن نیست
بعد از آن هم رشد انفجاری اصلا نداریم ، چه بسا همچنان کاهش هم داشته باشه چون دیگه کسی برای گران شدن و سود کردن آپارتمان نمی خره و کسی که نیاز داشته باشه برای استفاده می خره.
و با اسن شرایط عرضه بیشتر از تقاضاست و قیمت کاهش هم پیدا می کنه.

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
نمیدونم چرا وقتی تو این تاپیک جملات مربوط به ارزان شدن مسکن و یا رشد مطابق با تورم رو میخونم بی اختیار یاد یکی از کاربرای پی.تی میافتم .:general105:

persia93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
Kingili4 : شما کل وضعیت اقتصادی مملکت رو تو دو خط نتیجه گیری کردی . احتمالا شما زیاد فیلم هندی نگاه میکنی . قیمت مسکن با تورم بالا میره چه خوشت بیاد چه خوشت نیاد همینه ! میدونم روزگار نامردی داریم ولی تا بوده همین بوده نمیدنم شما چرا ناراحتی ! همین امثال شماها که میگین پول نداریم ! پول نداریم ! فردا تو ساکتون 20 میلیون پول نقد و میریزین پای یه پراید 3 میلیونی ! مردم پول ندارن مشکل شخصی خودشونه میتونن پول در بیارن . نمیخوان برن تو جوب زندگی کنن یا بهترین گزینه خدا تومان اجاره بدن و اجاره نشین شن

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان زمینی هست تا 2 سال کاری بهش ندارم با مغازه عوض کنم خوبه ؟؟حداقل اجارش رو میگیرم ؟؟
کلا در شرایط کنونی که ساخت و ساز توی رکوده مغازه بهتره یا زمین ؟؟
زمین و ملک میگن نزدیک عید یه جرقه ای میخوره راست میگن ایااا؟؟

maskan40.30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سرماه گذاری در منطقه 22 تهران و دریافت اطلاعات کامل و به روز در مورد قیمت و پروژه های ساخته شده و در حال ساخت در منطقه 22 در سایت http://www.40-30.ir

ArashMiniStar2

Registered User
لایک‌ها
888
بعد از آن هم رشد انفجاری اصلا نداریم ، چه بسا همچنان کاهش هم داشته باشه چون دیگه کسی برای گران شدن و سود کردن آپارتمان نمی خره و کسی که نیاز داشته باشه برای استفاده می خره.
و با اسن شرایط عرضه بیشتر از تقاضاست و قیمت کاهش هم پیدا می کنه.
هیچ زمان قیمت مسکن به اون معنی کاهش پیدا نمیکنه مگر انقلاب شود!
فقط رکود داریم و افزایش
رکود هم به معنی ثابت موندنه

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

metallic.user

Registered User
لایک‌ها
28
سلام دوستان...
من میخاستم وارد ساخت و ساز خونه بشم...میخام از خونه یک طبقه و زیربنای حدود 100 متر شروع کنم...
بازار ساخت و فروش خونه چطور هست؟ سود توش هست؟

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
سلام دوستان...
من میخاستم وارد ساخت و ساز خونه بشم...میخام از خونه یک طبقه و زیربنای حدود 100 متر شروع کنم...
بازار ساخت و فروش خونه چطور هست؟ سود توش هست؟
سلام
ساختن یک طبقه منطقی نیست ، چون تمام قیمت زمین رو یک طبقه میفته .
مگر اینکه قصد ویلا سازی داشته باشید که اون هم بستگی به شهر و منطقش داره .

pegu206

Registered User
لایک‌ها
867
کاربر xms:
چرا این همه متن کپی+ پیست میکنی!!!؟؟؟
هر تاپیکی میرم مطالب کپی شده شما هستش
خسته کردی ما رو...
آره واقعا از مسولین انجمن خواهش دارم یه تذکر به این @xms بدین.

metallic.user

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
ساختن یک طبقه منطقی نیست ، چون تمام قیمت زمین رو یک طبقه میفته .
مگر اینکه قصد ویلا سازی داشته باشید که اون هم بستگی به شهر و منطقش داره .
به این موضوع اصلا فکر نکرده بودم.
هزینه ساخت 2 طبقه رو ندارم. میشه یک طبقه ساخت ولی اسکلت بندی دو طبقه زد؟ اینجوری قیمت بهتر نمیشه؟

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
سلام کسی در مورد اوراق حق تقدم بانک مسکن برای خرید خونه اطلاعاتی داره ؟چند تا سوال ازشون دارم....

persia93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آره واقعا از مسولین انجمن خواهش دارم یه تذکر به این @xms بدین.

تایید میشه . از مدیریت درخواست میکنیم که انقدر پست درباره اخباره مسکن نذارین اونم به این طولانی . مطمئنن مردم خودشون بهترین خبرنگار هستن ! بحث های کاربردی بشه خیلی بهتر از اخبارهای کذب هست. این ربات هست یا حالا هر شخص دیگه دقیقا نقش پیام بازرگانی رو وسط بحث های مهم ایفا میکنن !!!

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
چرا کسی جدیداً قیمت نمیذاره؟
به نقل از همشهری آنلاین: (اختلاف قیمت 10 میلیونی هر متر از غرب تا شمال تهران)

با نگاهی به قیمت واحد های 200 متری با عمر زیر 10 سال در نقاط مختلف تهران شاهد تفاوت قیمتی این واحد ها بر اساس امکاناتشان هستیم.
یک واحد آپارتمان 200 متری واقع در زعفرانیه تک‌واحدی، سه‌خوابه همراه با پارکینگ، انباری و استخر به قیمت دو میلیارد و 200 میلیون تومان به فروش می‌رسد.
یک واحد آپارتمان 200 متری واقع در یوسف‌آباد تک واحدی، سه‌خوابه، همراه با پارکینگ، انباری و آسانسور به قیمت دو میلیارد و 500 میلیون تومان به فروش می‌رسد.
یک واحد آپارتمان 200 متری واقع در بلوار مرزداران تک‌واحدی، سه‌خوابه، همراه با سونا و دو پارکینگ به قیمت یک میلیارد و 200 میلیون تومان در نظر گرفته شده است.
یک واحد آپارتمان 200 متری واقع در امیرآباد شمالی چهارخوابه، تک واحدی، با دو انباری، تراس و پارکینگ به قیمت یک میلیارد و 200 میلیون تومان به فروش می‌رسد.
یک واحد آپارتمان 200 متری واقع در شهرک غرب برج مهستان با امکانات کامل به قیمت سه میلیارد و 500 میلیون تومان در نظر گرفته شده است.
یک واحد آپارتمان 200 متری واقع در میرداماد، سه خوابه، همراه با پارکینگ و انباری به قیمت دو میلیارد و 200 میلیون تومان به فروش می‌رسد.
یک واحد آپارتمان 200 متری واقع در نیاوران، تک واحدی، همراه با پارکینگ، انباری و استخر به قیمت دو میلیارد تومان به فروش می‌رسد.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
به این موضوع اصلا فکر نکرده بودم.
هزینه ساخت 2 طبقه رو ندارم. میشه یک طبقه ساخت ولی اسکلت بندی دو طبقه زد؟ اینجوری قیمت بهتر نمیشه؟

من اطلاعات خیلی زیادی ندارم ولی میدونم کمتر از ۴ طبقه سود نداره .
بخاطر همینه که همه دنبال اینن که تراکم طبقه ۶و۷ از شهرداری بخرن .

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
من اطلاعات خیلی زیادی ندارم ولی میدونم کمتر از ۴ طبقه سود نداره .
بخاطر همینه که همه دنبال اینن که تراکم طبقه ۶و۷ از شهرداری بخرن .
اون موقع که رونق داشت تا 4 طبقه فقط به پول خودت می رسیدی و از طبقه 5 به بعد سود داشت.
الان که رکوده و باید زیر قیمت بفروشی تا فروش بره و چند سال دیگه هم قطعا بهتر از الان نمیشه بازار مسکن (اگر بدتر نشه) ، زیر 6 طبقه اصلا نمی صرفه.

بالا