• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

✅ بحث و گفتگو بین وبمسترها

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
ها! مگه مال بچه های اینجا نیست؟
ولا نمیدونم راست گفته یا نه ... شاید باشه برا بچه های اینجا
در اصل صاحب امتیازش یه شرکت المانیه که یه نفر رو گیر اورده تو ایران چندتا پروژه از جمله بدوفود و این سایت رو زدن

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
به خاطر خبر دوپینگ بازیکن عراقیه و جواب تغییر نتیجه ، از امروز بعد از ظهر تا حالا هم ورزش3 هم نود تی وی چند بار تا حالا به خاطر بازدیکننده زیاد down شدن

محمد هستم

Registered User
لایک‌ها
1,067
@محمد

اشتباه میکنی، گوگل از آمار آنالیتیکس برای رتبه بندی استفاده نمیکنه! کلا گوگل از لحاظ فنی امکان این را نداره بانس ریت سایت را بفهمه مگر همون آنالیتیکس که مطمئن باش استفاده از اطلاعاتش نقض حریم خصوصی هست،

فقط همون کلیک ریت را استفاده میکنه
آقا این کیه تگ کردی؟!!!
ولی دست شما درد نکنه دیگه گوگل رو کلا له کردی!!! الکسا این میزان رو میفهمه بعد گوگل چجوری نفهمه؟! درسته تولبارای الکسا که توسط کاربران نصب میشه کمک زیادی بهش میکنن ولی برای گوگل اصلا نیازی به دستیابی به اطلاعات گوگل آنالیتیکس نیست بلکه تا جایی که اطلاع دارم خیلی از افزونه های نصب شده بر روی مرورگر این اطلاعات رو به گوگل میدن! (اگر اشتباه نکنم یه جایی در مورد همین موضوع فکر کنم تو زومیت بود که خوندم ولی مطلبشو پیدا نکردم!)
شاید معیارش مثل بقیه معیارها مهم نباشه ولی بعید میدونم کلا جزو معیارها نباشه!!!
https://www.seohermit.com/articles/what-bounce-rate-means-for-your-seo-strategy/
حالا نمیدونم دقیقا شایدم تاثیری نداشته باشه! طبق یه سری مطالعات، من این مورد رو جزو معیارهای یک مطلب با کیفیت دونستم که در جستجوی گوگل هم تاثیر داره!!!

Last edited:

ACUN

Registered User
لایک‌ها
253
از سایت من کپی میکردن منبع را وبلاگ خودشون میزدن:D گوگل هم اونا را می آورد بالا:general210: برای همین دیگه کلا مطلب اختصاصی نمی نویسم. البته کپی هم نمیکنم. این قدر دیر آپدیت میکنم الکسام از 7-8 هزار رسیده به 30 الی 35 هزار. به نظرم برای بالا موندن باید زود به زود آپدیت کرد حالا چه اختصاصی و چه کپی و مطالب جفنگ! گوگل اونقدری شعورش نمیرسه که کیفیت مطلب را تشخیص بده. البته اگه مقید باشید مطلب کپی نذارید و مطلب اختصاصی هم ننویسید کلا به قعر اینترنت سقوط خواهید کرد و برای همیشه نقشتان از صحیفه هستی محو خواهد شد:D:general707:

نميخوام تصاوير رو پر واتر مارك كنم يا نه خيلي راحت هست به قسمت هاي از تصاوير واتر مارك ميزنم كه اصلا قابل ويرايش نباشه ولي اون بازديد كننده اي كه دنبال يه عكس و مدل خوب هست چه گناهي داره

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
9 ماهه پیگیر رفع فیلتر یه دامنه هستم که هیچ محتوایی نداره میگن چون محتوا نداره پس دلیلی هم برای رفع فیلترش نیست!!! شیطونه میگه چنان محتوای چورنوگرافی بریزم رو دامنه که دود از مغزشون بلند بشه بعد پیغام میدم بیا اینم محتوا حالشو ببرید، دستگیر که شدم میگم فیلترینگ مجبورم کرد محتوا تولید کنم

87980720125520139118.png

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
حتما همینطوره! من کلا تو کار خرید و فروش دامنه نیستم! یعنی اصلا دلم نمیاد برای دامنه به کسی پول اضافی بدم!!!

ماشالا تعداد تشکرارو !!!!! همه موافقن باهات!!! چقدر من محبوبم! تا یکی در موردم یه چی میگه صدتا تشکر میخوره! ای روزگارررررررررررررر...:(
ولی کلا مردم ایران از همه چیز مطلع هستن! مردم ایران مردم های بدونی هستن!!!
http://www.aparat.com/v/2FLoK/مهران_مدیری_-_انسانهای_بدون

آره باز منبع رو با لینک بذاری خیلی بهتره!!! ولی متاسفانه کمتر سایتی هست که رعایت کنه این موردو!!!

شعور گوگل که مثل ما درسته نمیرسه ولی از یه معیارهایی تشخیص میده که مطلب خوب بوده یا نه!!! مثلا میزان زمانی که طرف تو اون صفحه که جستجو کرده میمونه یا میزان فرار از سایت! اینکه مطلب کپی هست یا اختصاصی و پیج اتوریتی و بک لینک و لینک بیلدینگ و چیزای دیگر هم که خب جزو معیارها هستن!!!
البته میدونم همتون میدونید این چیزارو که گوگل میتونه بدونه یه سایت خوبه یا بد و میدونم که چیزهایی که من میدونمو شما هم میدونید و فقط خواستم بدونید که منم میدونم (@siavashx میدونی که منظورم از این پاراگراف تو بودی که باز تیکه نندازی به ما؟!!!:D)
اون حرف من شوخی بود جدی نگیریش:general311:
9 ماهه پیگیر رفع فیلتر یه دامنه هستم که هیچ محتوایی نداره میگن چون محتوا نداره پس دلیلی هم برای رفع فیلترش نیست!!! شیطونه میگه چنان محتوای چورنوگرافی بریزم رو دامنه که دود از مغزشون بلند بشه بعد پیغام میدم بیا اینم محتوا حالشو ببرید، دستگیر که شدم میگم فیلترینگ مجبورم کرد محتوا تولید کنم

87980720125520139118.png
خب اگه همون ماه اول یه سایت بالا میاوردی الان دامنه ازاد شده بود:rolleyes: و احتمالا هم به خدا تومن فروخته بودیش:general405:
اگه نمیتونی من به جات سایتو بالا بیارم:general705:

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509

87980720125520139118.png
ذمت گرم رو حرفت پایبند بمون و بگو فیلترشکن ندارم :D

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
خب اگه همون ماه اول یه سایت بالا میاوردی الان دامنه ازاد شده بود:rolleyes: و احتمالا هم به خدا تومن فروخته بودیش:general405:
اگه نمیتونی من به جات سایتو بالا بیارم:general705:
ذمت گرم رو حرفت پایبند بمون و بگو فیلترشکن ندارم :D

اتفاقآ موضوع همینه لج کردم باهاشون، شاید یه بنده خدایی فیلترشکن نداشته باشه چرا باید مجبورش کنن محتوای الکی تولید کنه تا رفع فیلتر بشه به هیچ عنوان منطقی نیست، تازه کار خودشون مصداق بارز جرم محسوب میشه دارن کاربرای اینترنت رو تشویق به استفاده از فیلترشکن و خرید وی پی ان میکنن

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
اتفاقآ موضوع همینه لج کردم باهاشون، شاید یه بنده خدایی فیلترشکن نداشته باشه چرا باید مجبورش کنن محتوای الکی تولید کنه تا رفع فیلتر بشه به هیچ عنوان منطقی نیست، تازه کار خودشون مصداق بارز جرم محسوب میشه دارن کاربرای اینترنت رو تشویق به استفاده از فیلترشکن و خرید وی پی ان میکنن
درود بر تو
فیلترشکن چیه آخه
یا محمد
#من_عاشق_محمدم

sadraddin

Registered User
لایک‌ها
63
دوستان تبلیغات کلیکی آدرو تلفن و تیکت پاسخگو نیست ، به هیچ وجه از این سیستم استفاده نکنین :general306:

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
منو میگی؟:general504::general504:

میخوام از این هاستینگ شکایت کنم؟:general205: mizbanplus . com :general710:
کجا باید برم؟:general210:
Poker%20Face-pokerface-poker-pf.png
این صاحب سایت زنده اس ؟ یه دامین پرداخت کردم هیچی تمدید نشد ، یه چندتا دامین هم پیشش دارم
images.php

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

87980720125520139118.png

وصل کن به یه وبلاگ
روش چارتا مطلب بزن

بعد تیکت بده که من دامنه و بعد از انقضا ثبت کردم و برای خودم میخوام روی این وبلاگ ثبت کنم لطفا رفع فیلتر کنید

• Like
Reactions: cms

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
چند می ارزه به نظرتون این دامنه ؟؟ IRANI.me

مشتری هم داشت قیمت بده با هم کنار می یایم

ch6

Registered User
لایک‌ها
80
دوستان اينا كه سفارش ميدن بعد انصراف ميدن و علت لغو رو ميزنه بعلت تماس خريدار با واحد فروش ...
خب دليلشون چيه كه سفارش ميدن بعد لغو ميكنن؟!!!

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
دوستان اينا كه سفارش ميدن بعد انصراف ميدن و علت لغو رو ميزنه بعلت تماس خريدار با واحد فروش ...

طرف 35 تومن میده برای ساعت
بعد که اپراتور زنگ میزنه بهشون تایید بگیره میبینه اصل 4 موتوره ساخت ژاپن نیستش انصراف میده

ch6

Registered User
لایک‌ها
80
دقيقا اونايي كه تاييد تلفني ميشن همينجوره

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
خوبه همین اول لغو میشن
من سفارشام همه برگشتی میشن از جیب میدیم فقط

بالا