miladgraph
همکاربازنشسته
ولا نمیدونم راست گفته یا نه ... شاید باشه برا بچه های اینجاها! مگه مال بچه های اینجا نیست؟
در اصل صاحب امتیازش یه شرکت المانیه که یه نفر رو گیر اورده تو ایران چندتا پروژه از جمله بدوفود و این سایت رو زدن
ولا نمیدونم راست گفته یا نه ... شاید باشه برا بچه های اینجاها! مگه مال بچه های اینجا نیست؟
فکر کنم نامیلو رو میگی ک بره ناصره!ها! مگه مال بچه های اینجا نیست؟
آقا این کیه تگ کردی؟!!!@محمد
اشتباه میکنی، گوگل از آمار آنالیتیکس برای رتبه بندی استفاده نمیکنه! کلا گوگل از لحاظ فنی امکان این را نداره بانس ریت سایت را بفهمه مگر همون آنالیتیکس که مطمئن باش استفاده از اطلاعاتش نقض حریم خصوصی هست،
فقط همون کلیک ریت را استفاده میکنه
از سایت من کپی میکردن منبع را وبلاگ خودشون میزدنگوگل هم اونا را می آورد بالا:general210: برای همین دیگه کلا مطلب اختصاصی نمی نویسم. البته کپی هم نمیکنم. این قدر دیر آپدیت میکنم الکسام از 7-8 هزار رسیده به 30 الی 35 هزار. به نظرم برای بالا موندن باید زود به زود آپدیت کرد حالا چه اختصاصی و چه کپی و مطالب جفنگ! گوگل اونقدری شعورش نمیرسه که کیفیت مطلب را تشخیص بده. البته اگه مقید باشید مطلب کپی نذارید و مطلب اختصاصی هم ننویسید کلا به قعر اینترنت سقوط خواهید کرد و برای همیشه نقشتان از صحیفه هستی محو خواهد شد
:general707:
اون نامیلوسها! مگه مال بچه های اینجا نیست؟
اون حرف من شوخی بود جدی نگیریش:general311:حتما همینطوره! من کلا تو کار خرید و فروش دامنه نیستم! یعنی اصلا دلم نمیاد برای دامنه به کسی پول اضافی بدم!!!
ماشالا تعداد تشکرارو !!!!! همه موافقن باهات!!! چقدر من محبوبم! تا یکی در موردم یه چی میگه صدتا تشکر میخوره! ای روزگارررررررررررررر...
ولی کلا مردم ایران از همه چیز مطلع هستن! مردم ایران مردم های بدونی هستن!!!
http://www.aparat.com/v/2FLoK/مهران_مدیری_-_انسانهای_بدون
آره باز منبع رو با لینک بذاری خیلی بهتره!!! ولی متاسفانه کمتر سایتی هست که رعایت کنه این موردو!!!
شعور گوگل که مثل ما درسته نمیرسه ولی از یه معیارهایی تشخیص میده که مطلب خوب بوده یا نه!!! مثلا میزان زمانی که طرف تو اون صفحه که جستجو کرده میمونه یا میزان فرار از سایت! اینکه مطلب کپی هست یا اختصاصی و پیج اتوریتی و بک لینک و لینک بیلدینگ و چیزای دیگر هم که خب جزو معیارها هستن!!!
البته میدونم همتون میدونید این چیزارو که گوگل میتونه بدونه یه سایت خوبه یا بد و میدونم که چیزهایی که من میدونمو شما هم میدونید و فقط خواستم بدونید که منم میدونم (@siavashx میدونی که منظورم از این پاراگراف تو بودی که باز تیکه نندازی به ما؟!!!)
خب اگه همون ماه اول یه سایت بالا میاوردی الان دامنه ازاد شده بود9 ماهه پیگیر رفع فیلتر یه دامنه هستم که هیچ محتوایی نداره میگن چون محتوا نداره پس دلیلی هم برای رفع فیلترش نیست!!! شیطونه میگه چنان محتوای چورنوگرافی بریزم رو دامنه که دود از مغزشون بلند بشه بعد پیغام میدم بیا اینم محتوا حالشو ببرید، دستگیر که شدم میگم فیلترینگ مجبورم کرد محتوا تولید کنم
![]()
ذمت گرم رو حرفت پایبند بمون و بگو فیلترشکن ندارم9 ماهه پیگیر رفع فیلتر یه دامنه هستم که هیچ محتوایی نداره میگن چون محتوا نداره پس دلیلی هم برای رفع فیلترش نیست!!! شیطونه میگه چنان محتوای چورنوگرافی بریزم رو دامنه که دود از مغزشون بلند بشه بعد پیغام میدم بیا اینم محتوا حالشو ببرید، دستگیر که شدم میگم فیلترینگ مجبورم کرد محتوا تولید کنم
![]()
خب اگه همون ماه اول یه سایت بالا میاوردی الان دامنه ازاد شده بودو احتمالا هم به خدا تومن فروخته بودیش:general405:
اگه نمیتونی من به جات سایتو بالا بیارم:general705:
ذمت گرم رو حرفت پایبند بمون و بگو فیلترشکن ندارم![]()
درود بر تواتفاقآ موضوع همینه لج کردم باهاشون، شاید یه بنده خدایی فیلترشکن نداشته باشه چرا باید مجبورش کنن محتوای الکی تولید کنه تا رفع فیلتر بشه به هیچ عنوان منطقی نیست، تازه کار خودشون مصداق بارز جرم محسوب میشه دارن کاربرای اینترنت رو تشویق به استفاده از فیلترشکن و خرید وی پی ان میکنن
منو میگی؟:general504::general504:
میخوام از این هاستینگ شکایت کنم؟:general205: mizbanplus . com :general710:
کجا باید برم؟:general210:
9 ماهه پیگیر رفع فیلتر یه دامنه هستم که هیچ محتوایی نداره میگن چون محتوا نداره پس دلیلی هم برای رفع فیلترش نیست!!! شیطونه میگه چنان محتوای چورنوگرافی بریزم رو دامنه که دود از مغزشون بلند بشه بعد پیغام میدم بیا اینم محتوا حالشو ببرید، دستگیر که شدم میگم فیلترینگ مجبورم کرد محتوا تولید کنم
![]()
دوستان اينا كه سفارش ميدن بعد انصراف ميدن و علت لغو رو ميزنه بعلت تماس خريدار با واحد فروش ...
خب دليلشون چيه كه سفارش ميدن بعد لغو ميكنن؟!!!
خوبه همین اول لغو میشندوستان اينا كه سفارش ميدن بعد انصراف ميدن و علت لغو رو ميزنه بعلت تماس خريدار با واحد فروش ...
خب دليلشون چيه كه سفارش ميدن بعد لغو ميكنن؟!!!