SHADOW1991
Registered User
الان دوره کد برای لیسانس ها یه موهبت محسوب میشه
درجه ستوانی و عزتی که حداقل نسبت به الباقی میذاشتن برمیگرده بهت
ارتش منظورمه
ارتش منظورمه
بلهدوستان الان بری بسیج و یه دوره هست که میگذرونی و آموزشی نمیری هنوز هستش ؟ ارزش داره برم دنبالش؟
ميتونى اما قوانين تکميلى بسيار سخت شده ...يه دوره سى روزه و ي دوره 15روزه پادگان...وبقيه قوانين مربوط به خودش...وگردان هاى مجرى تکميلى....من اعزامم برج هشت هست
بسیج فعالمو با باند بازی هفته دیگه تحویلم میدن :general703:
من می تونم برا دوره تکمیلی اقدام کنم ؟
ميتونى اما قوانين تکميلى بسيار سخت شده ...يه دوره سى روزه و ي دوره 15روزه پادگان...وبقيه قوانين مربوط به خودش...وگردان هاى مجرى تکميلى....
Sent from my K00E using Tapatalk
هیچ ارتباطی ندارهالان دوره کد برای لیسانس ها یه موهبت محسوب میشه
ارتش منظورمه
تمام دوستان من که ستوان سوم شدن با دوره کد !هیچ ارتباطی نداره
الان بصورت میانگین از بین هر 100 نفر یک یا دو نفر ستوان سه میشن. بقیه گروهبان، حتی اگر دوره کد رو گذرونده باشن، تماما بستگی به نیاز ارتش به گروهبان یا ستوان داره
بمدت یکسال که سربازها رو پذیرش میکردیم، از هر 100 نفری که دوره کد رفته بودند 2 نفر ستوان سوم بود. حالا جاهای دیگه رو نمیدونمتمام دوستان من که ستوان سوم شدن با دوره کد !
بمدت یکسال که سربازها رو پذیرش میکردیم، از هر 100 نفری که دوره کد رفته بودند 2 نفر ستوان سوم بود. حالا جاهای دیگه رو نمیدونم
مطلب اصلی نیاز ارتش هستشدوره قبلی که چند روز پیش تموم شد٬ بنظرم حداقل ۳۰ نفر ستوان سوم شدند با لیسانس!
جالب اینجاست که حتی ۱ مورد س۳ ها رشته شون کامپیوتر یا آی تی نبود! همه کامپیوتری ها گروهبان ۱ با رسته رایانه جایی پذیرش شده بودن دوره کد هم نخورده بودند شاید هر دوره یا پادگان به پادگان تفاوت داشته باشه..
در خصوص درجه بعد از دوره کد هم معمولا بعد از دوره کد ستوان۳ میشن ولی اصلا قطعی نیست! گروهبان ۱ یگان ما هم شرایط دار بود هم دوره کد خورده بود هم گروهبان ۱ مونده بود ..
کی به شما گفته که نیاز ارتش وابسته به درجه وظیفهها هست؟ تو پادگان ما هیچ فرقی نه تنها میان گروهبان و ستوان ۳، حتا با ستوان ۲ فرقی نداره. یگانی که شما میافتید اگه نیرو برای کاری مثل نظافت کم داشته باشه از ستوان استفاده میکنه. شما هم هیچ اعتراضی نمیتونی کنی. به همین سادگی. من خودم چند سال پیش که ستوان ۳ بودم خیلی راحت تر خدمت میکردم تا الان که ستوان ۲ هستم. در ضمن الان به گروهبانها هم میگن مهندس از وقتی لیسانسها گروهبان میشن. احمقانست نهمطلب اصلی نیاز ارتش هستش
آمار همیشه کنترل میشه، توی یه برهه از زمان ارتش به گروهبان نیاز داره و در برهه ای دیگه به ستوان.
الان تعداد ستوانها خیلی کم شده، تا مهر خیلی کمتر هم میشه چون تقریبا آخرین نسل لیسانسهایی که قطعا ستوان شدند ترخیص میشن واسه این حجم بیشتری ستوان جذب میکنند.
تماما به نیاز ارتش وابسته است. سرباز غیر تحصیل کرده شدیدا کم شده واسه همین برای نگهبانی، نظافت و غیره نیاز به گروهبان دارند
کی به شما گفته که نیاز ارتش وابسته به درجه وظیفهها هست؟ تو پادگان ما هیچ فرقی نه تنها میان گروهبان و ستوان ۳، حتا با ستوان ۲ فرقی نداره. یگانی که شما میافتید اگه نیرو برای کاری مثل نظافت کم داشته باشه از ستوان استفاده میکنه. شما هم هیچ اعتراضی نمیتونی کنی. به همین سادگی. من خودم چند سال پیش که ستوان ۳ بودم خیلی راحت تر خدمت میکردم تا الان که ستوان ۲ هستم. در ضمن الان به گروهبانها هم میگن مهندس از وقتی لیسانسها گروهبان میشن. احمقانست نه
پارسال روزای آخر خرداد بود که توی این تاپیک با بچه ها صحبت میکردیم و من اعزامم ۱ تیر به مقصد رسول اکرم بیرجند بود.یکم معلوم شد محل اعزام عوض شده یا شایدم به خاطر کسری افراد باقی مونده از اتوبوس بیرجند(۲ نفر مونده بودیم)با اتوبوس مشکین شهر رفتیم بیگلری.پادگانی خوش آب و هوا و تمیز و تقریبا نزدیک محل سکونتمون.از دژبان بگیر تا فرمانده گردان امام حسین همشون ترکی حرف میزدن و این در نوع خودش جالب بود.۷ روز اول اینقدر زیر آفتاب تو صف انتظار طولانی میکشیدیم که حداقل ۳۰ درصد بچه ها شدیدا سوختن.یعنی تمامی ساعات استراحتمون تو صف زیر آفتاب انتظار کلاس بعدی رو میکشیدیم.نمیدونم چه تئوری ای داشتن!از روز دوم هم صف رژه رو چیدن و من با ۱۹۰ قد هرچقدر قوز و خمیدگی کمر دادم فایده نداشت و رفتم صف اول رژه!
خلاصه انتظارمون این بود بعد از ۷ تیر و شروع ماه مبارک برخوردشون بهتر بشه.نه تنها نشد بلکه غذاها بدتر هم شد با خرشت وحشت هم آشنا شدیم تو اولین سحریمون!
خلاصه نمیدونم قانونی بود یا نه ولی در هفته ۳ جلسه صف جمع داشتیم با دهن روزه و هر روز صبح صبحگاه با رژه های طولانی و تمرین و تکرار رژه به خاطر اینکه آقای همتی (ف گ) صدا پا نمیشنیدند.
خلاصه روز آخر آموزشی بود که دومین خوش شانسی خدمت رو آوردمو وقتی ف گردان داشت بچه ها رو برای رفتن به ماموریت و بعد از اون راهوری توجیه میکرد گفتن از گروهان ایمان این دو نفر بیان بیرون که من یکیشون بودم و رسته بهداری بهم خورده بود(رشتم میکروبه)
خلاصه خدمتتم توی بیمارستان ولیعصر ناجا تهران افتاد و اونجا هم منشی قرارگاه بودم و کارای بسیار سبکی انجام میدادم(مسئول باشگاه و ژتون غذای بچه ها بودم فقط)البته هفته ای دوبار هم آزمایشگاه پیش بقیه سربازا میرفتم و کمی کاراموزی هم شد برام.
با گرفتن کسری ۸ ماه جبهه پدر الان روزای آخر خدمتتمه.
این بود داستان خدمت زودگذر ما .. امیدوارم برای بقیه هم زود و راحت بگذره
ممنون از کسایی که قبل آموزشی توصیه های مفید دادن
فکر میکنم اینجور باشه کهاز تاریخی فارغ االتحصیلی چقدر فرصت داریم تا بفرستیم مدارک و برای اعزام؟@؟@؟
تو سایت زده 6ماه......
امروز مشمولین دانشگاه گفت 1 سال؟@؟@؟@@؟
حالا کدوم درسته!!؟؟؟
یک سالاز تاریخی فارغ االتحصیلی چقدر فرصت داریم تا بفرستیم مدارک و برای اعزام؟@؟@؟
تو سایت زده 6ماه......
امروز مشمولین دانشگاه گفت 1 سال؟@؟@؟@@؟
حالا کدوم درسته!!؟؟؟