• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

SHADOW1991

Registered User
لایک‌ها
212
الان دوره کد برای لیسانس ها یه موهبت محسوب میشه
درجه ستوانی و عزتی که حداقل نسبت به الباقی میذاشتن برمیگرده بهت
ارتش منظورمه

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151
دوستان الان بری بسیج و یه دوره هست که میگذرونی و آموزشی نمیری هنوز هستش ؟ ارزش داره برم دنبالش؟

ERUnique

Registered User
لایک‌ها
113
دوستان از من رو زده تیپ 392 زرهی شهید سر لشگر مسعود آشوری - آج
میخواستم ببینم آج به چه معناست ؟
یعنی کار خاصی بهم میدهند ؟

Saul

Registered User
لایک‌ها
3,865
من اعزامم برج هشت هست
بسیج فعالمو با باند بازی هفته دیگه تحویلم میدن :general703:

من می تونم برا دوره تکمیلی اقدام کنم ؟

R.nasri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
563
من اعزامم برج هشت هست
بسیج فعالمو با باند بازی هفته دیگه تحویلم میدن :general703:

من می تونم برا دوره تکمیلی اقدام کنم ؟
ميتونى اما قوانين تکميلى بسيار سخت شده ...يه دوره سى روزه و ي دوره 15روزه پادگان...وبقيه قوانين مربوط به خودش...وگردان هاى مجرى تکميلى....

Sent from my K00E using Tapatalk

Saul

Registered User
لایک‌ها
3,865
ميتونى اما قوانين تکميلى بسيار سخت شده ...يه دوره سى روزه و ي دوره 15روزه پادگان...وبقيه قوانين مربوط به خودش...وگردان هاى مجرى تکميلى....

Sent from my K00E using Tapatalk

ارزش داره برم این همه نامه بازیو ثبت نام این حرفا // اخه دوره تکمیلی رو فقط حوزه های اصلی میبرن دیگه قانون جدیدشون گردان ها نمی تونن نیرو بفرستن // البته در حد شنیده هست این حرف اطمینان ندارم
اره خلاصه ارزش داره یا پام مث ادم برم اموزشی راحت تره کارم

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
الان دوره کد برای لیسانس ها یه موهبت محسوب میشه
درجه ستوانی و عزتی که حداقل نسبت به الباقی میذاشتن برمیگرده بهت
ارتش منظورمه
هیچ ارتباطی نداره
الان بصورت میانگین از بین هر 100 نفر یک یا دو نفر ستوان سه میشن. بقیه گروهبان، حتی اگر دوره کد رو گذرونده باشن، تماما بستگی به نیاز ارتش به گروهبان یا ستوان داره

SHADOW1991

Registered User
لایک‌ها
212
هیچ ارتباطی نداره
الان بصورت میانگین از بین هر 100 نفر یک یا دو نفر ستوان سه میشن. بقیه گروهبان، حتی اگر دوره کد رو گذرونده باشن، تماما بستگی به نیاز ارتش به گروهبان یا ستوان داره
تمام دوستان من که ستوان سوم شدن با دوره کد !

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تمام دوستان من که ستوان سوم شدن با دوره کد !
بمدت یکسال که سربازها رو پذیرش میکردیم، از هر 100 نفری که دوره کد رفته بودند 2 نفر ستوان سوم بود. حالا جاهای دیگه رو نمیدونم

mghaed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،کسی اطلاعاتی درباره اماد و پشتیبانی منطقه 2 شیراز داره،مثلا پارکینگ داره یا نه و ..

DezBusiness

Registered User
لایک‌ها
13
بمدت یکسال که سربازها رو پذیرش میکردیم، از هر 100 نفری که دوره کد رفته بودند 2 نفر ستوان سوم بود. حالا جاهای دیگه رو نمیدونم

دوره قبلی که چند روز پیش تموم شد٬ بنظرم حدود ۲۰-۱۵ نفر ستوان سوم شدند با لیسانس!
جالب اینجاست که حتی ۱ مورد س۳ ها رشته شون کامپیوتر یا آی تی نبود! همه کامپیوتری ها گروهبان ۱ با رسته رایانه جایی پذیرش شده بودن دوره کد هم نخورده بودند شاید هر دوره یا پادگان به پادگان تفاوت داشته باشه..
در خصوص درجه بعد از دوره کد هم معمولا بعد از دوره کد ستوان۳ میشن ولی اصلا قطعی نیست!‌ گروهبان ۱ یگان ما هم شرایط دار بود هم دوره کد خورده بود هم گروهبان ۱ مونده بود ..

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دوره قبلی که چند روز پیش تموم شد٬ بنظرم حداقل ۳۰ نفر ستوان سوم شدند با لیسانس!
جالب اینجاست که حتی ۱ مورد س۳ ها رشته شون کامپیوتر یا آی تی نبود! همه کامپیوتری ها گروهبان ۱ با رسته رایانه جایی پذیرش شده بودن دوره کد هم نخورده بودند شاید هر دوره یا پادگان به پادگان تفاوت داشته باشه..
در خصوص درجه بعد از دوره کد هم معمولا بعد از دوره کد ستوان۳ میشن ولی اصلا قطعی نیست!‌ گروهبان ۱ یگان ما هم شرایط دار بود هم دوره کد خورده بود هم گروهبان ۱ مونده بود ..
مطلب اصلی نیاز ارتش هستش
آمار همیشه کنترل میشه، توی یه برهه از زمان ارتش به گروهبان نیاز داره و در برهه ای دیگه به ستوان.
الان تعداد ستوانها خیلی کم شده، تا مهر خیلی کمتر هم میشه چون تقریبا آخرین نسل لیسانسهایی که قطعا ستوان شدند ترخیص میشن واسه این حجم بیشتری ستوان جذب میکنند.
تماما به نیاز ارتش وابسته است. سرباز غیر تحصیل کرده شدیدا کم شده واسه همین برای نگهبانی، نظافت و غیره نیاز به گروهبان دارند

arminagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
پارسال روزای آخر خرداد بود که توی این تاپیک با بچه ها صحبت میکردیم و من اعزامم ۱ تیر به مقصد رسول اکرم بیرجند بود.یکم معلوم شد محل اعزام عوض شده یا شایدم به خاطر کسری افراد باقی مونده از اتوبوس بیرجند(۲ نفر مونده بودیم)با اتوبوس مشکین شهر رفتیم بیگلری.پادگانی خوش آب و هوا و تمیز و تقریبا نزدیک محل سکونتمون.از دژبان بگیر تا فرمانده گردان امام حسین همشون ترکی حرف میزدن و این در نوع خودش جالب بود.۷ روز اول اینقدر زیر آفتاب تو صف انتظار طولانی میکشیدیم که حداقل ۳۰ درصد بچه ها شدیدا سوختن.یعنی تمامی ساعات استراحتمون تو صف زیر آفتاب انتظار کلاس بعدی رو میکشیدیم.نمیدونم چه تئوری ای داشتن!از روز دوم هم صف رژه رو چیدن و من با ۱۹۰ قد هرچقدر قوز و خمیدگی کمر دادم فایده نداشت و رفتم صف اول رژه!
خلاصه انتظارمون این بود بعد از ۷ تیر و شروع ماه مبارک برخوردشون بهتر بشه.نه تنها نشد بلکه غذاها بدتر هم شد با خرشت وحشت هم آشنا شدیم تو اولین سحریمون!
خلاصه نمیدونم قانونی بود یا نه ولی در هفته ۳ جلسه صف جمع داشتیم با دهن روزه و هر روز صبح صبحگاه با رژه های طولانی و تمرین و تکرار رژه به خاطر اینکه آقای همتی (ف گ) صدا پا نمیشنیدند.
خلاصه روز آخر آموزشی بود که دومین خوش شانسی خدمت رو آوردمو وقتی ف گردان داشت بچه ها رو برای رفتن به ماموریت و بعد از اون راهوری توجیه میکرد گفتن از گروهان ایمان این دو نفر بیان بیرون که من یکیشون بودم و رسته بهداری بهم خورده بود(رشتم میکروبه)
خلاصه خدمتتم توی بیمارستان ولیعصر ناجا تهران افتاد و اونجا هم منشی قرارگاه بودم و کارای بسیار سبکی انجام میدادم(مسئول باشگاه و ژتون غذای بچه ها بودم فقط)البته هفته ای دوبار هم آزمایشگاه پیش بقیه سربازا میرفتم و کمی کاراموزی هم شد برام.
با گرفتن کسری ۸ ماه جبهه پدر الان روزای آخر خدمتتمه.
این بود داستان خدمت زودگذر ما .. امیدوارم برای بقیه هم زود و راحت بگذره
ممنون از کسایی که قبل آموزشی توصیه های مفید دادن

sarbaztobe

Registered User
لایک‌ها
32
مطلب اصلی نیاز ارتش هستش
آمار همیشه کنترل میشه، توی یه برهه از زمان ارتش به گروهبان نیاز داره و در برهه ای دیگه به ستوان.
الان تعداد ستوانها خیلی کم شده، تا مهر خیلی کمتر هم میشه چون تقریبا آخرین نسل لیسانسهایی که قطعا ستوان شدند ترخیص میشن واسه این حجم بیشتری ستوان جذب میکنند.
تماما به نیاز ارتش وابسته است. سرباز غیر تحصیل کرده شدیدا کم شده واسه همین برای نگهبانی، نظافت و غیره نیاز به گروهبان دارند
کی‌ به شما گفته که نیاز ارتش وابسته به درجه وظیفه‌ها هست؟ تو پادگان ما هیچ فرقی‌ نه تنها میان گروهبان و ستوان ۳، حتا با ستوان ۲ فرقی‌ نداره. یگانی که شما می‌افتید اگه نیرو برای کاری مثل نظافت کم داشته باشه از ستوان استفاده می‌کنه. شما هم هیچ اعتراضی نمیتونی کنی‌. به همین سادگی‌. من خودم چند سال پیش که ستوان ۳ بودم خیلی‌ راحت تر خدمت می‌کردم تا الان که ستوان ۲ هستم. در ضمن الان به گروهبان‌ها هم میگن مهندس از وقتی‌ لیسانس‌ها گروهبان میشن. احمقانست نه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
کی‌ به شما گفته که نیاز ارتش وابسته به درجه وظیفه‌ها هست؟ تو پادگان ما هیچ فرقی‌ نه تنها میان گروهبان و ستوان ۳، حتا با ستوان ۲ فرقی‌ نداره. یگانی که شما می‌افتید اگه نیرو برای کاری مثل نظافت کم داشته باشه از ستوان استفاده می‌کنه. شما هم هیچ اعتراضی نمیتونی کنی‌. به همین سادگی‌. من خودم چند سال پیش که ستوان ۳ بودم خیلی‌ راحت تر خدمت می‌کردم تا الان که ستوان ۲ هستم. در ضمن الان به گروهبان‌ها هم میگن مهندس از وقتی‌ لیسانس‌ها گروهبان میشن. احمقانست نه
o_O
کسی بمن نگفته، خیلی ببخشید اما پادگان شما مسخرست و عجیب وگرنه قانون ارتش همینه. درجه که ماسماسک نیست رو شونه ی فرد نصب کنند که، دلیل داره. کم و زیاد کردنش هم بخاطر کمبود سرباز بوده .تماما از بی قانونی و بی برنامگی مثلا پادگانیه که خدمت میکنید. تا الان چنین چیزی نه دیده بودم و نه نشنیده بودم:general609:
نوع مرخصی، اصلاح موی سر، ساعات حضور در پادگان و خیلی چیزهای ستوان ها و گروهبان ها متفاوته، اینارو شفاها یا از روزی رفتار اشتباه در یک پادگان نمیگم. توی دستورالعمل های اجرایی مربوط به کارکنان وظیفه ارتش قید شده. از شما رسما دارن بیگاری میکشن.
من با درجه س2 خدمت کردم، هفتاد روز یک بار پست میدادم اونم افسر آشپزخانه. بدون نظافت و بسیار زیاد مورد احترام کادرها قرار داشتیم. ارتش واقعا برای تفاوت درجات ارزش قائله، حتی محل استراحت.
ستوان ها مهمانسرا، گروهبان ها وغیره اسایشگاه یگان میرن.
تازه تو محلی که ما خدمت میکردیم شاکی به خوبی به ستوان ها احترام نمیذارن :general404:، توی تیپ هایی مثل تیپ 45 تکاور، ستوان سوم ها فرمانده دسته بودند، یعنی صب صبحگاه میذاشتند، باقی وظیفه ها میبایست پیشش احترامات رو رعایت کنن، مرخصی باقی وظیفه ها رو تایید یا کنسل کنن، اضاف خدمت بزنن و غیره:general601:.
خیلی از جاها چون نمیتونن از ستوان برای لوحه های نگهبانی روزمره استفاده کنند، (نگهبانی مثلا برجک، اسلحه خانه و .....) از گروهبان استفاده میکنند، فلسفه کاهش درجات هم همین بود. وگرنه از نظر حقوق مالی که تفاوت زیادی نیست. گروهبان ها مجبور کل فضا رو جارو بکنن، نظافت سرویس ها رو انجام بدن، ظرف ها رو بشورن و غیره. (چندبار شد کادریها به بچه ها میگفتن ظرف بشورن امتناع کردند هیچی هم نشد، یا فرمانده گردان لج کرد گفت ستوانها سرویس بشورن باز هم انجام ندادیم چون برای ستوانها این چنین کار هایی خلاف مقرراتِ)
چندتا مثال میزنم، برای انجام های کارهای اداری وظیفه مسئول باید ستوان باشه، برای ارکان گردان، ستوان. برای افسر آموزش یگان های آموزشی و یگان های زرهی، ستوان. و موارد این چنینی. این همون نیاز ارتشه که پادگانها اعلام میکنند.
شرمندم، اما محل خدمتی شما دارن از نادانی افراد استفاده میکنند، وگرنه حق و حقوق قانونی وظیفه ها کاملا مشخص و موجودِ.

profile

Registered User
لایک‌ها
78
از تاریخی فارغ االتحصیلی چقدر فرصت داریم تا بفرستیم مدارک و برای اعزام؟@؟@؟
تو سایت زده 6ماه......
امروز مشمولین دانشگاه گفت 1 سال؟@؟@؟@@؟
حالا کدوم درسته!!؟؟؟

Last edited:

mohammad.2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
پارسال روزای آخر خرداد بود که توی این تاپیک با بچه ها صحبت میکردیم و من اعزامم ۱ تیر به مقصد رسول اکرم بیرجند بود.یکم معلوم شد محل اعزام عوض شده یا شایدم به خاطر کسری افراد باقی مونده از اتوبوس بیرجند(۲ نفر مونده بودیم)با اتوبوس مشکین شهر رفتیم بیگلری.پادگانی خوش آب و هوا و تمیز و تقریبا نزدیک محل سکونتمون.از دژبان بگیر تا فرمانده گردان امام حسین همشون ترکی حرف میزدن و این در نوع خودش جالب بود.۷ روز اول اینقدر زیر آفتاب تو صف انتظار طولانی میکشیدیم که حداقل ۳۰ درصد بچه ها شدیدا سوختن.یعنی تمامی ساعات استراحتمون تو صف زیر آفتاب انتظار کلاس بعدی رو میکشیدیم.نمیدونم چه تئوری ای داشتن!از روز دوم هم صف رژه رو چیدن و من با ۱۹۰ قد هرچقدر قوز و خمیدگی کمر دادم فایده نداشت و رفتم صف اول رژه!
خلاصه انتظارمون این بود بعد از ۷ تیر و شروع ماه مبارک برخوردشون بهتر بشه.نه تنها نشد بلکه غذاها بدتر هم شد با خرشت وحشت هم آشنا شدیم تو اولین سحریمون!
خلاصه نمیدونم قانونی بود یا نه ولی در هفته ۳ جلسه صف جمع داشتیم با دهن روزه و هر روز صبح صبحگاه با رژه های طولانی و تمرین و تکرار رژه به خاطر اینکه آقای همتی (ف گ) صدا پا نمیشنیدند.
خلاصه روز آخر آموزشی بود که دومین خوش شانسی خدمت رو آوردمو وقتی ف گردان داشت بچه ها رو برای رفتن به ماموریت و بعد از اون راهوری توجیه میکرد گفتن از گروهان ایمان این دو نفر بیان بیرون که من یکیشون بودم و رسته بهداری بهم خورده بود(رشتم میکروبه)
خلاصه خدمتتم توی بیمارستان ولیعصر ناجا تهران افتاد و اونجا هم منشی قرارگاه بودم و کارای بسیار سبکی انجام میدادم(مسئول باشگاه و ژتون غذای بچه ها بودم فقط)البته هفته ای دوبار هم آزمایشگاه پیش بقیه سربازا میرفتم و کمی کاراموزی هم شد برام.
با گرفتن کسری ۸ ماه جبهه پدر الان روزای آخر خدمتتمه.
این بود داستان خدمت زودگذر ما .. امیدوارم برای بقیه هم زود و راحت بگذره
ممنون از کسایی که قبل آموزشی توصیه های مفید دادن

یعنی منی که قدم 194 سانت هست بدبخت شدم رفت ؟ ؟؟؟
راستی اعزام من 19 تیر هستش و درست 1 هفته ی آخر ماه رمضون میشه هفته ی اول من :)
حالا منی که روزه نمیگیرم پدرم دراومدس ؟

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
تو سایت زده 6ماه......
حالا کدوم درسته!!؟؟؟
فکر میکنم اینجور باشه که
کاردانی 6 ماه
لیسانس 1 سال
ولی مطمعن نیستم برید **** وظیفه شهرتون بپرسید

10000000

Registered User
لایک‌ها
29
تو سایت زده 6ماه......
حالا کدوم درسته!!؟؟؟
یک سال

بالا