من که دارم عین خر هم ازش کار میکشم... مشکلی نداشته...
من 7 ماه پیش گرفتم....
من یه asus 1608 امروز گرفتم ، توی بازار رضا که اصلا نداشتن ! ولی توی مجتمع تجاری ایرانیان پیدا کردم 35 چوق ! حالا امروز طی رایت هایی که باهاش کردم به این نتیجه رسیدم که ممکنه تقلبی باشه :"> برای اینکه یه DVD سونی 500 تومنی رو گذاشتم با 8 X رایت کنه سوزوند البته چه سوزوندنی ! اون نصفه ای هم که رایت کرده یه جاهاییش پررنگ تره یه جاهاییش کمرنگ تره ، چند تام Power Source سوزوند گلاب به روتون یا سرعت 8 X که میذاری کاری نداره چی توشه حتما میسوزنش !
با 4 X هم یدونه سوزوند خلاصه کلی امروز به ما ضرر زد .
حالا کاری نداریم میخواستم بدونم ازکجا میتونم مطمئن بشم که این اصله و یه چیز دیگه ممکنه فریم ور پایونیر بریزم روش این مشکلش بر طرف بشه ؟
پی نوشت : دوستان (میدونم که از سر خیر خواهی توصیه میکنید ولی ) توصیه میکنم تا اطلاع ثانوی این رو توصیه نکنید چون یا تلقبیش توی بازار اومده یا یه گندی زندن توش که اینجوی شده ، البته سونی هم تعریفی نداره خیلی مواردی مشاهده شده که بعد از یه مدت بیخودی درش باز میشه یا وقتی بازه بیجت بسته میشه ( خیلی سریع ) و cd توش گیر میکنه من خودم یه کومبوش رو دارم که یه مدت اینجوری شده بود البته الان خودش خوب شده![]()
ممنون
7 ماه پيش مدل 820 بود.الان مدل 830 تو بازار هست. توصيه ميكنم asus 1608 تهيه كنيد. با گارانتي mtc
من یه asus 1608 امروز گرفتم ، توی بازار رضا که اصلا نداشتن ! ولی توی مجتمع تجاری ایرانیان پیدا کردم 35 چوق ! حالا امروز طی رایت هایی که باهاش کردم به این نتیجه رسیدم که ممکنه تقلبی باشه :"> برای اینکه یه DVD سونی 500 تومنی رو گذاشتم با 8 X رایت کنه سوزوند البته چه سوزوندنی ! اون نصفه ای هم که رایت کرده یه جاهاییش پررنگ تره یه جاهاییش کمرنگ تره ، چند تام Power Source سوزوند گلاب به روتون یا سرعت 8 X که میذاری کاری نداره چی توشه حتما میسوزنش !
با 4 X هم یدونه سوزوند خلاصه کلی امروز به ما ضرر زد .
حالا کاری نداریم میخواستم بدونم ازکجا میتونم مطمئن بشم که این اصله و یه چیز دیگه ممکنه فریم ور پایونیر بریزم روش این مشکلش بر طرف بشه ؟
پی نوشت : دوستان (میدونم که از سر خیر خواهی توصیه میکنید ولی ) توصیه میکنم تا اطلاع ثانوی این رو توصیه نکنید چون یا تلقبیش توی بازار اومده یا یه گندی زندن توش که اینجوی شده ، البته سونی هم تعریفی نداره خیلی مواردی مشاهده شده که بعد از یه مدت بیخودی درش باز میشه یا وقتی بازه بیجت بسته میشه ( خیلی سریع ) و cd توش گیر میکنه من خودم یه کومبوش رو دارم که یه مدت اینجوری شده بود البته الان خودش خوب شده![]()
ممنون
سلام
من سونی 6 ماهه دارم روزی 10 تا هم باهاش dvd میزنم آخ نگفته شما چرا سونی رو معرفی نمیکنید در ضمن به نظر شما چه مدیایی الان خوبه من بگیرم برای همین 830a ممنون
ولی من ازش خیلی راضیم نمیگم dvd نسوزنده سوزنده ولی موقعی میسوزند که هاردم خیلی ضعیف بود الان با هارد جدید حتی یه دونه هم از دست ندادم
من فقط یه نکته بگم چون فکر این اخرین پستیه در مورد سخت افزار اینجا میزنم...
اصلا اینی که میگم ربطی به رد با تایید درایو خاصی نداره... همه جای دنیا مردم انقدر فرهنگشون بالا رفته 1 بار گفته میشه کیفیت رایت و ماندگاری هیچ ربطی به گرونی و ارزونی مدیای خام نداره.. دیگه همه میدونن و طبق راهش میرن درایو و مدیا میخرن.. اینجا درست مثل سایر اقلام بازار هر چی اسم قشنگی روش باشه ولو 10000000 میلیارد تومن عالیه و بقیه هم اشغال.. و هر چی هم ارزون دیگه خیلی اشغال..
در مورد تقلبی بودن درایو هم خنده دار ترین حرف ممکنه... همین الانم فقط 3-4 شرکت قدرت تولید درایو با این تکنولوژی رو دارن چطور قراره تقلبیش ساخته بشه؟
هر کس از 1 سال پیش تاحالا تونست 1 درایو ایسوس بیاره که تقلبی باشه و به هر عنوان ثابت کنه درایو تقلبیه من 5 درایو به دلخواه براش جایزه میزارم.. نه فقط ایسوس هر درایو دیگه که تکنولوزیش نزدیک به روز باشه..
شايد درايوي كه خريدي مشكل داره ؟ شايد اشكالي ديگه روي سيستم داري ؟ اپ ديت فريموير هم يادت نره.
به ترتیب کدام مارک DVD ROM را پیشنهاد میکنید :
NEC-LG-SONY-SUMSNG-SUZUKI
گارانتیهای DVD ROM معمولاً چند ماهه است؟