• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درایوهای نوری

Sensero

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دی وی دی رایتر سونی خوبه بگیرم؟همین.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
7 ماه پيش مدل 820 بود.الان مدل 830 تو بازار هست. توصيه ميكنم asus 1608 تهيه كنيد. با گارانتي mtc

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من یه asus 1608 امروز گرفتم ، توی بازار رضا که اصلا نداشتن ! ولی توی مجتمع تجاری ایرانیان پیدا کردم 35 چوق ! حالا امروز طی رایت هایی که باهاش کردم به این نتیجه رسیدم که ممکنه تقلبی باشه :"> برای اینکه یه DVD سونی 500 تومنی رو گذاشتم با 8 X رایت کنه سوزوند البته چه سوزوندنی ! اون نصفه ای هم که رایت کرده یه جاهاییش پررنگ تره یه جاهاییش کمرنگ تره ، چند تام Power Source سوزوند گلاب به روتون یا سرعت 8 X که میذاری کاری نداره چی توشه حتما میسوزنش !
با 4 X هم یدونه سوزوند خلاصه کلی امروز به ما ضرر زد .

حالا کاری نداریم میخواستم بدونم ازکجا میتونم مطمئن بشم که این اصله و یه چیز دیگه ممکنه فریم ور پایونیر بریزم روش این مشکلش بر طرف بشه ؟

پی نوشت : دوستان (میدونم که از سر خیر خواهی توصیه میکنید ولی ) توصیه میکنم تا اطلاع ثانوی این رو توصیه نکنید چون یا تلقبیش توی بازار اومده یا یه گندی زندن توش که اینجوی شده ، البته سونی هم تعریفی نداره خیلی مواردی مشاهده شده که بعد از یه مدت بیخودی درش باز میشه یا وقتی بازه بیجت بسته میشه ( خیلی سریع ) و cd توش گیر میکنه من خودم یه کومبوش رو دارم که یه مدت اینجوری شده بود البته الان خودش خوب شده :)

ممنون

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من یه asus 1608 امروز گرفتم ، توی بازار رضا که اصلا نداشتن ! ولی توی مجتمع تجاری ایرانیان پیدا کردم 35 چوق ! حالا امروز طی رایت هایی که باهاش کردم به این نتیجه رسیدم که ممکنه تقلبی باشه :"> برای اینکه یه DVD سونی 500 تومنی رو گذاشتم با 8 X رایت کنه سوزوند البته چه سوزوندنی ! اون نصفه ای هم که رایت کرده یه جاهاییش پررنگ تره یه جاهاییش کمرنگ تره ، چند تام Power Source سوزوند گلاب به روتون یا سرعت 8 X که میذاری کاری نداره چی توشه حتما میسوزنش !

حالا کاری نداریم میخواستم بدونم ازکجا میتونم مطمئن بشم که این اصله و یه چیز دیگه ممکنه فریم ور پایونیر بریزم روش این مشکلش بر طرف بشه ؟

پی نوشت : دوستان (میدونم که از سر خیر خواهی توصیه میکنید ولی ) توصیه میکنم تا اطلاع ثانوی این رو توصیه نکنید چون یا تلقبیش توی بازار اومده یا یه گندی زندن توش که اینجوی شده ، البته سونی هم تعریفی نداره خیلی مواردی مشاهده شده که بعد از یه مدت بیخودی درش باز میشه یا وقتی بازه بیجت بسته میشه ( خیلی سریع ) و cd توش گیر میکنه من خودم یه کومبوش رو دارم که یه مدت اینجوری شده بود البته الان خودش خوب شده :)

ممنون

من فقط یه نکته بگم چون فکر این اخرین پستیه در مورد سخت افزار اینجا میزنم...

اصلا اینی که میگم ربطی به رد با تایید درایو خاصی نداره... همه جای دنیا مردم انقدر فرهنگشون بالا رفته 1 بار گفته میشه کیفیت رایت و ماندگاری هیچ ربطی به گرونی و ارزونی مدیای خام نداره.. دیگه همه میدونن و طبق راهش میرن درایو و مدیا میخرن.. اینجا درست مثل سایر اقلام بازار هر چی اسم قشنگی روش باشه ولو 10000000 میلیارد تومن عالیه و بقیه هم اشغال.. و هر چی هم ارزون دیگه خیلی اشغال..

در مورد تقلبی بودن درایو هم خنده دار ترین حرف ممکنه... همین الانم فقط 3-4 شرکت قدرت تولید درایو با این تکنولوژی رو دارن چطور قراره تقلبیش ساخته بشه؟

هر کس از 1 سال پیش تاحالا تونست 1 درایو ایسوس بیاره که تقلبی باشه و به هر عنوان ثابت کنه درایو تقلبیه من 5 درایو به دلخواه براش جایزه میزارم.. نه فقط ایسوس هر درایو دیگه که تکنولوزیش نزدیک به روز باشه..

arash rashno

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
7 ماه پيش مدل 820 بود.الان مدل 830 تو بازار هست. توصيه ميكنم asus 1608 تهيه كنيد. با گارانتي mtc

سلام
من سونی 6 ماهه دارم روزی 10 تا هم باهاش dvd میزنم آخ نگفته شما چرا سونی رو معرفی نمیکنید در ضمن به نظر شما چه مدیایی الان خوبه من بگیرم برای همین 830a ممنون
ولی من ازش خیلی راضیم نمیگم dvd نسوزنده سوزنده ولی موقعی میسوزند که هاردم خیلی ضعیف بود الان با هارد جدید حتی یه دونه هم از دست ندادم

mehdi55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
عذر می خوام اگر مطلبی که طرح می کنم مقداری از موضوع تاپیک فاصله داره ولی چون تاپیک مرتبط با اون رو نیافتم اینجا مطرح می کنم:
دوستان آیا اطلاعاتی در مورد دستگاههای DVD Writer خانگی که عموما دارای هارد درایو داخلی نیز می باشند، دارید؟
در حال حاضر چندین مدل از برندهای LG Samsung Panasonic با هارد 160، 250 و ... در بازار موجوده، من نیاز به اطلاعات دقیقتری در این مورد دارم، آیا دوستان می تونن راهنمایی کنند؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17

ممنون

شايد درايوي كه خريدي مشكل داره ؟ شايد اشكالي ديگه روي سيستم داري ؟ اپ ديت فريموير هم يادت نره.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام
من سونی 6 ماهه دارم روزی 10 تا هم باهاش dvd میزنم آخ نگفته شما چرا سونی رو معرفی نمیکنید در ضمن به نظر شما چه مدیایی الان خوبه من بگیرم برای همین 830a ممنون
ولی من ازش خیلی راضیم نمیگم dvd نسوزنده سوزنده ولی موقعی میسوزند که هاردم خیلی ضعیف بود الان با هارد جدید حتی یه دونه هم از دست ندادم

سوني درايو بدي نيست . ولي asus انتخاب بهتري هست

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من فقط یه نکته بگم چون فکر این اخرین پستیه در مورد سخت افزار اینجا میزنم...

اصلا اینی که میگم ربطی به رد با تایید درایو خاصی نداره... همه جای دنیا مردم انقدر فرهنگشون بالا رفته 1 بار گفته میشه کیفیت رایت و ماندگاری هیچ ربطی به گرونی و ارزونی مدیای خام نداره.. دیگه همه میدونن و طبق راهش میرن درایو و مدیا میخرن.. اینجا درست مثل سایر اقلام بازار هر چی اسم قشنگی روش باشه ولو 10000000 میلیارد تومن عالیه و بقیه هم اشغال.. و هر چی هم ارزون دیگه خیلی اشغال..

در مورد تقلبی بودن درایو هم خنده دار ترین حرف ممکنه... همین الانم فقط 3-4 شرکت قدرت تولید درایو با این تکنولوژی رو دارن چطور قراره تقلبیش ساخته بشه؟

هر کس از 1 سال پیش تاحالا تونست 1 درایو ایسوس بیاره که تقلبی باشه و به هر عنوان ثابت کنه درایو تقلبیه من 5 درایو به دلخواه براش جایزه میزارم.. نه فقط ایسوس هر درایو دیگه که تکنولوزیش نزدیک به روز باشه..

دوست من حالا چرا شاکی میشی ! :happy: مگه ایسور ها رو شما میسازی که بهت بر میخوره ! من چاکرتم بیخودی از دست ما عصبانی نشو . :blush: من از دست رایترم اینقدر عصبانی نشدم که شما از دست من شاکی شدی:D به نظر من شما کماکان همینجا بمونی و به کمک به دوستان ادامه بدی بسیار کار خوبی کردی . من هم سعی میکنم در زیمنه تخصصم دی دیگران توصیه بدم ولی همه اینجا میدونن که مسولیت کار هرکسی با خودشه وقتی یه نفر متخصص در مورد یه چیزی توصیه میکنه به خود آدم مربوطه که فکر نه و با توجه به جوانب توصیه رو عملی کنه یا نکنه و در هر صورت حق شاکی شدن به خاطر کاری که کرده رو نداره . منظورم اون دوستمون اه که مثل من یه ایسوز خریده و ظاهرا زیادی عصبانی اه شما سعی کن به این چیز ها توجه نکنی و به کار خودت ادامه بدی منم اگه گفتم ممکنه تقلبی باشه برای این بود که اطلاع نداشتم . الان فقط نمیدونم چرا بد کار میکنه میخوام دلیلش رو بفهمم و اگه شد درستش کنم اگرم نشد مسئله نداره بالاخره من با همین هم میتونم کارم رو راه بیندازم . من دنبال بحث بی مورد نیستم دنبال اینم که اگه مشکلی هست (که به نظر من هست ) حل بشه تا بتونیم به نفرات بعدی که ممکنه همین مشکل رو داشته باشند هم کمک کنیم . اگه تعداد پست های من رو نگاه کنی من به جرات میتونم بهت بگم که بیشتر از 4/3 امش بابت کمک به ملت توی asp.net فرستاده شده . یعنی میخوام بگم منم مثل شمام !

ممنون میشم به فعلالیتتون ادامه بدید

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شايد درايوي كه خريدي مشكل داره ؟ شايد اشكالي ديگه روي سيستم داري ؟ اپ ديت فريموير هم يادت نره.

بعید میدونم که مشکل داشته باشه ، از کجا میتونم بفهمم ؟ البته با شانسی که من توی خریدن قطعات دارم زیاد هم دور از واقعیت نیست :lol:

نه اشکال دیگه ای نداره سیستمم مطمئنم .

یه اشاره مختصر به پستی که توش نحوه آپدیت کردن فریم ور هست میکنید ؟ راستی پایونیر بریزم بهتره یا مال خودشو ؟ چون پست ها رو که دوره میکردم دیدم ظاهرا میشه روش فریم ور پایونیر هم ریخت .

arash rashno

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
فریم ویر آخری که برای سونی 830 اومده چیه ؟؟؟
من چند تا برای مشتری خریدم دیدم فریم ویرش ss25 بود مال خودم 23 هستش لینک دانلودی کسی داره
در ضمن بهترین و ارزانترین مدیای خام برای این رایتر چیه ؟؟؟؟
ممنون از جواب

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
به ترتیب کدام مارک DVD ROM را پیشنهاد می‌کنید :

NEC-LG-SONY-SUMSNG-SUZUKI

گارانتی‌های DVD ROM معمولاً چند ماهه است؟

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
خیلی وقته که تو این تاپیک نیومدم! و از بعد از زمانی که dvd writer خریدم موضوعات تاپیک رو پیگیری نکردم!
پارسال که من می خواستم dvd writer بخرم مارک خوب بازار 1640benq بود که به توصیه دوستان خریدم! بعد از
یه ماهی که من خریدم گفتن درایوهای benq تقلبی ش دراومده و دوستان lg رو پیشنهاد کردند! حالا
قضیه اینه که این dvd writer یه مشکلی با خوندن بعضی دیتا ها داره!(از جهات دیگه خوبه) اما در خوندن cd , dvd دیگه خوبه خواستم ورژن فریم وارش رو اپدیت کنم اما تو سایت benq چیزی پیدا نکردم ناچار ورژن bsob رو ریختم
مشکل اینجاست که اصلا ربطی به خش هم نداره چون dvd های خش دار رو هم میخونه اما
جدیدا dvd سریال جوهاری در قصر رو می خوام ببینم یه مدتی هنگ میکنه و عکس العملی نشون نمیده
در دستگاه های دیگه این dvd رو میشه دید اما اینجا این مشکل رو داره نوع فایل هاش هم xvid هست
اما درایو من اصلا بازش نمیکنه! یه چیزی که به ذهنم ذسید این بود که ایا ممکنه این دیتا از نوع
dvd -ram باشه و به این دلیل درایو من نتونه اون رو بخونه؟ چون درایو من قابلیت خوندن dvd -ram رو
نداره! حالا می خواستم بدونم جناب rax , amd>intel و بقیه می تونن کمکی به من بکنن؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
وقتي كسي id من رو دستكاري ميكنه حس بدي بهم دست ميده
234.gif

بهترين كاري كه ميكني ببيني فريم وير جديدي براش هست . يا با كمك وحيد عزيز rax بتوني مود ش كني

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به ترتیب کدام مارک DVD ROM را پیشنهاد می‌کنید :

NEC-LG-SONY-SUMSNG-SUZUKI

گارانتی‌های DVD ROM معمولاً چند ماهه است؟

بهترين خريد lite-on هست با گارانتي سازگار ارقام و عموما يكسال گارانتي دارند

بالا