• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پاور - كيس - كولينگ

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با Thermaltake ToughPower 1200W يه خونه رو ميشه تغذيه الكتريكي كرد:cool:

1177183489OmL0yfhWkH_8_1.gif

به نام خدا

پاور های TT فوق العاده می باشند. من هم با نظر شما و استاد عزیزم (آقا امید) کاملا موافقم.

با تقدیم احترام

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کیسهای استاندارد موجود در بازار کدامند ؟

به نام خدا

در این مورد سایر اساتید بهتر می توانند شما را راهنمایی فرمایند. اظهار نظر این حقیر ، ممکن است جانبدارانه باشد و موجب سوء تفاهم گردد.
ولی در مورد کیس GREEN با قیمتی در حدود 30 هزار تومان ، کیسهای 6C28, 6C29, 2002, 2005 Plus, Florid را پیشنهاد می کنم. بدون پاور هم می باشند.

این هم لینک معرفی کیسهای GREEN :

با تقدیم احترام

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
آخه نوکرتم شما که هنوز نمیدونی روی سی پی یو فن باکس می ذارن یا نه،دیگه چرا در مورد فن جدا یا non-stock صحبت می کنی؟ :wacko:

متوجه منظورتون نشدم ؛ منظورتون از فن باکس چیه ؟
خوب شما اگر اطلاعات جدید دارین خوشحال میشم منو در جریان اوضاع و احوال کنونی بازار سخت افزار قرار بدین !

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
فنهاي جديد كولر مستر هم خيلي عالي هستند

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
متوجه منظورتون نشدم ؛ منظورتون از فن باکس چیه ؟
خوب شما اگر اطلاعات جدید دارین خوشحال میشم منو در جریان اوضاع و احوال کنونی بازار سخت افزار قرار بدین !

ببین دوست من شما الان سی پی یو چی داری؟ می خوای سی پی یو جدید بگیری؟ الان دیگه روی هر سی پی یو فن هم می ذارن که به فن کارخانه ای یا stock یا باکس معروفن و نیاز اکثر کاربران را راه می اندازن... اگه فن بهتری می خوای که اصلان سر و صدا نداشته باشه و خفه کار کنه،thermaltake blue orb هستش که مختص این جور تریپ کاربرانه:D

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ببین دوست من شما الان سی پی یو چی داری؟ می خوای سی پی یو جدید بگیری؟ الان دیگه روی هر سی پی یو فن هم می ذارن که به فن کارخانه ای یا stock یا باکس معروفن و نیاز اکثر کاربران را راه می اندازن... اگه فن بهتری می خوای که اصلان سر و صدا نداشته باشه و خفه کار کنه،thermaltake blue orb هستش که مختص این جور تریپ کاربرانه:D

آهان ؛ یعنی اگر من یک سی پی یو AMD بخرم یک فن AMD خوشگل هم توی قوطیش هست :D ؟
هیت سینک چی اونم توش هست ؟

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0

سلام خدمت همه اساتید محترم.
1
سئوال دارم : با مبلغی حدود 100 تومان چه case و پاوری پیشنهاد میکنید .

cpu و MAINboarde من intel duo core E6420 و asus P5B هست ؟

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام خدمت همه اساتید محترم.
1
سئوال دارم : با مبلغی حدود 100 تومان چه case و پاوری پیشنهاد میکنید .

cpu و MAINboarde من intel duo core E6420 و asus P5B هست ؟

به نام خدا

پیشنهاد این حقیر ، کیس Silent Storm , پاور GP480A می باشد. البته به شرطی که گرافیک سنگینی انتخاب نکرده باشید. فکر نمی کنم مجموعا بیشتر از 100 هزار تومان شود. البته اگر بودجه خود را کمی بالاتر می بردید ، پاور GP580B (EPS) را به شما پیشنهاد می نمودم. قابلیت های EPS را می توانید در این لینک ملاحظه بفرمایید.

با تقدیم احترام

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بله كاملا تاييد ميشه . مخصوصا پاور 580 وات eps شركت گرين انتخاب خوبي هست .

heavaz60

Registered User
لایک‌ها
0

از راهنمایت واقا ممنونم .

اما اگه حدود قیمت رو بهم بگی خیلی عالیه .

نظرت در مورد GP530AB چیه ؟ این انتخاب بهتریه یا GP480A ؟.

واسه کارت گرافیک هنوز تصمیم نگرفتم چی بگیرم چون بودجه ام واسه کار گرافیک بین 140 تا 200 تومان و هنوز مشخص نیست ! ( اختلاف رو دارین :D )

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

از راهنمایت واقا ممنونم .

اما اگه حدود قیمت رو بهم بگی خیلی عالیه .

نظرت در مورد GP530AB چیه ؟ این انتخاب بهتریه یا GP480A ؟.

واسه کارت گرافیک هنوز تصمیم نگرفتم چی بگیرم چون بودجه ام واسه کار گرافیک بین 140 تا 200 تومان و هنوز مشخص نیست ! ( اختلاف رو دارین :D )

به نام خدا

GP530AB توان بالاتری نسبت به GP480A دارد ولی کلیه پارامترهای جانبی و فنی این دو مدل ( مثل طراحی مدار Forward ، ویرایش ، راندمان ، نویز و ریپل خروجی ، عمر مفید ، پروتکشن های ورودی و خروجی و ...) کاملا مثل یکدیگر می باشد .ضمنا با توجه به بودجه اولیه شما بود که این مدل را پیشنهاد ندادم. ولی این دو مدل را به هیچ عنوان نمی توان با GP580B مقایسه نمود!

و اما در مورد قیمت:

GP480A در حدود 45000 تومان
GP530AB در حدود 52000 تومان
GP580B در حدود 85000 تومان
Silent Storm در حدود 55000 تومان

البته اگر به نمایندگی فروش GREEN در مرکز کامپیوتر ایران مراجعه فرمایید، این مدلها را با قیمتهای مناسب تری می توانید خرید نمایید. ( جناب آقای محسن نهالور - مسئول فروش سیستم پردازان نوین)

با تقدیم احترام

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
به نام خدا

GP530AB توان بالاتری نسبت به GP480A دارد ولی کلیه پارامترهای جانبی و فنی این دو مدل ( مثل طراحی مدار Forward ، ویرایش ، راندمان ، نویز و ریپل خروجی ، عمر مفید ، پروتکشن های ورودی و خروجی و ...) کاملا مثل یکدیگر می باشد .ضمنا با توجه به بودجه اولیه شما بود که این مدل را پیشنهاد ندادم. ولی این دو مدل را به هیچ عنوان نمی توان با GP580B مقایسه نمود!

و اما در مورد قیمت:

GP480A در حدود 45000 تومان
GP530AB در حدود 52000 تومان
GP580B در حدود 85000 تومان
Silent Storm در حدود 55000 تومان

البته اگر به نمایندگی فروش GREEN در مرکز کامپیوتر ایران مراجعه فرمایید، این مدلها را با قیمتهای مناسب تری می توانید خرید نمایید. ( جناب آقای محسن نهالور - مسئول فروش سیستم پردازان نوین)

با تقدیم احترام
اقا کارت خوبه. دستت درد نکنه که همه رو راهنمنمایی میکنی .میشه یه مدل greenمعرفی کنی که داغ نکنه و توان خوبی داشته باشه و زیر 70 تومن باشه.در ضمن اگه مدل جدیدی هم اومد معرفی کن.

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه یه مدل greenمعرفی کنی که داغ نکنه و توان خوبی داشته باشه و زیر 70 تومن باشه.در ضمن اگه مدل جدیدی هم اومد معرفی کن.

به نام خدا

اگر فقط معیار انتخابی شما ، قیمت زیر 70 هزار تومان باشد ، بهترین انتخاب در مورد پاور GREEN ، مدل GP530AB با قیمتی در حدود 52 هزار تومان می باشد.

جدیدترین پاور GREEN در حال حاضر ، مدل GP1030B با قیمتی در حدود 200 هزار تومان می باشد.

با تقدیم احترام

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
ممنون در ضمن من یه نوع میخوام که 24 مخصوص باشه نه که مثله قدیمی
ها 20 پین و 24 هر دو بشه.میگن این مدل ها خوب نیست!!! راستی این شرکت green خنک کننده ها و از این چیزا نداره؟

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه نوع پاور میخوام که 24 مخصوص باشه نه که مثله قدیمیها 20 پین و 24 هر دو بشه.میگن این مدل ها خوب نیست!!! راستی این شرکت green خنک کننده ها و از این چیزا نداره؟

به نام خدا

یک اصل مهم وجود دارد: هیچگاه پاور 20 پین نباید برروی مادربرد 24 پین نصب گردد ولی برعکس این موضوع مشکلی نخواهد داشت.

از طرفی تمامی تولیدکنندگان مطرح پاور، با تولیدات پاورهای تحت استاندارد ATX12V Ver2.0 به بالا، دیگر پاور 20 پین تولید نمی نمایند. حال یک سوال؛ اگر مادربرد 20 پین ( که هنوز در بازار ایران موجود است) داشته باشیم، چه می شود؟
این قضیه موجب شد تا پاورهای 24 پین با ظاهر 20+4 به بازار عرضه شوند .

ولی یک مشکل اساسی در بازار پاور ایرانی وجود دارد!!!!!!!!!!!!!!!

اغلب تولیدکنندگان و واردکنندگان پاور در بازار ایران، صرفا با ترفند قرار دادن کانکتور 20+4 بر روی پاورهای از رده خارج شده خود، اقدام به فروش این مدلها نمودند. حتی GREEN نیز از این قاعده مستثنی نبود و پاور GP300A علی رغم ویرایش 1.3 دارای کانکتور 20+4 می باشد!! ( حالا من هرچه بگویم که این مدل GP300A اصلاح شده می باشد و 12 ولت خروجی آن تقویت شده است، ولی این موضوع فقط صورت مسئله را عوض می کند! و نمی تواند یک جواب فنی باشد)
از طرفی مابقی پاورهای GREEN از مدل GP330A به بالا ، تماما دارای ساختار اصلی 24 پین می باشند. البته با توجه به اینکه توانهای بالاتر پاور ، عموما جهت سیستمهای امروزی مورد استفاده قرار می گیرند، در محصولات جدید و بالاتر از توان 680 وات ، فقط کانکتور خروجی 24 پین وجود دارد.

در مورد خنک کننده ، GREEN در حال حاضر فعالیت خاصی ندارد و باید پیوسته سعی و تلاش نماید تا سطح کیفی محصولاتی که برروی آنها تبحر و تخصص دارد را حفظ و ارتقا دهد. فکر می کنم یک ده آباد بهتر از صد شهر ویران باشد!

با تقدیم احترام

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
یعنی 4 پین اضافه بعضی پاورها الکیه ؟
چطور باید تشخیص داد که 4 پین اضافه بر 20 پین کاربردی است ؟

Case-Power

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی 4 پین اضافه بعضی پاورها الکیه ؟
چطور باید تشخیص داد که 4 پین اضافه بر 20 پین کاربردی است ؟

به نام خدا

خیر، حتی این مدل پاورها نیز در 4 پین کنار 20 پین خود ولتاژ دارند ولی مهم تر از همه این است که ساختار داخلی اینگونه پاورها ، حداکثر ATX12V Ver1.3 می باشد.
یک مثال؛
انگاری که شما یک تبدیل 20 به 24 پین را روی پاوری که ساختار فنی آن 20 پین است نصب نموده اید، آیا در ساختار کلی پاور تغییری ایجاد شده است!؟ اگر بنا بود که در ساختار داخلی پاورها تغییری ایجاد نشود ، که اصلا لازم نبود تولید کنندگان مادر برد برای هشدار ظاهری ، اقدام به تعبیه کانکتور 24 پین روی محصول خود نمایند.

واما چگونگی تشخیص؛
تشخیص این مسئله نیاز به آشنایی با طراحی مدار PWM ، ساختار داخلی منابع تغذیه ، ویرایشهای تحت استاندارد ATX12V و ... دارد و فکر نمی کنم افراد نا آشنا با این مسائل ، بتوانند به راحتی اینکار را انجام دهند.

با تقدیم احترام

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
در میان آخرین کالاهای اضافه شده به سایت زیر به یک پاور گرین برخوردم که ورژنش برام جالب بود !
Version:SFX 12V Ver:1.3 Desktop

http://www.rayaneh.com/product-2867.aspx

این محصول واقعا جدید است یا این سایت به تازگی آنرا وارد سایت کرده ؟

لطفا کمی هم درباره توان Real توضیح بدین ؛ به هنگام خرید این توان را مد نظر قرار دهیم یا ... ؟

با تشکر ...

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
قيمت هاي اين سايت غير واقعي هست . حالا خود جناب مهندس مياد ميان توضيح ميدن. قيمت هاش شديدا بالاست

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
قيمت هاي اين سايت غير واقعي هست . حالا خود جناب مهندس مياد ميان توضيح ميدن. قيمت هاش شديدا بالاست

چشم منتظر میمونیم

راستی جناب مدیر نمیخواین یک تاپیک برای تازه ها و اخبار سخت افزار ایجاد کنید ؟

تكنولوژي Screen Cooling
http://www.avajang.com/start/articles/screen_cooling.asp

بالا