Case-Power
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 89
- لایکها
- 0
به نام خدا
پاور های TT فوق العاده می باشند. من هم با نظر شما و استاد عزیزم (آقا امید) کاملا موافقم.
با تقدیم احترام
کیسهای استاندارد موجود در بازار کدامند ؟
آخه نوکرتم شما که هنوز نمیدونی روی سی پی یو فن باکس می ذارن یا نه،دیگه چرا در مورد فن جدا یا non-stock صحبت می کنی؟ :wacko:
متوجه منظورتون نشدم ؛ منظورتون از فن باکس چیه ؟
خوب شما اگر اطلاعات جدید دارین خوشحال میشم منو در جریان اوضاع و احوال کنونی بازار سخت افزار قرار بدین !
ببین دوست من شما الان سی پی یو چی داری؟ می خوای سی پی یو جدید بگیری؟ الان دیگه روی هر سی پی یو فن هم می ذارن که به فن کارخانه ای یا stock یا باکس معروفن و نیاز اکثر کاربران را راه می اندازن... اگه فن بهتری می خوای که اصلان سر و صدا نداشته باشه و خفه کار کنه،thermaltake blue orb هستش که مختص این جور تریپ کاربرانه![]()
سلام خدمت همه اساتید محترم.
1
سئوال دارم : با مبلغی حدود 100 تومان چه case و پاوری پیشنهاد میکنید .
cpu و MAINboarde من intel duo core E6420 و asus P5B هست ؟
از راهنمایت واقا ممنونم .
اما اگه حدود قیمت رو بهم بگی خیلی عالیه .
نظرت در مورد GP530AB چیه ؟ این انتخاب بهتریه یا GP480A ؟.
واسه کارت گرافیک هنوز تصمیم نگرفتم چی بگیرم چون بودجه ام واسه کار گرافیک بین 140 تا 200 تومان و هنوز مشخص نیست ! ( اختلاف رو دارین)
اقا کارت خوبه. دستت درد نکنه که همه رو راهنمنمایی میکنی .میشه یه مدل greenمعرفی کنی که داغ نکنه و توان خوبی داشته باشه و زیر 70 تومن باشه.در ضمن اگه مدل جدیدی هم اومد معرفی کن.به نام خدا
GP530AB توان بالاتری نسبت به GP480A دارد ولی کلیه پارامترهای جانبی و فنی این دو مدل ( مثل طراحی مدار Forward ، ویرایش ، راندمان ، نویز و ریپل خروجی ، عمر مفید ، پروتکشن های ورودی و خروجی و ...) کاملا مثل یکدیگر می باشد .ضمنا با توجه به بودجه اولیه شما بود که این مدل را پیشنهاد ندادم. ولی این دو مدل را به هیچ عنوان نمی توان با GP580B مقایسه نمود!
و اما در مورد قیمت:
GP480A در حدود 45000 تومان
GP530AB در حدود 52000 تومان
GP580B در حدود 85000 تومان
Silent Storm در حدود 55000 تومان
البته اگر به نمایندگی فروش GREEN در مرکز کامپیوتر ایران مراجعه فرمایید، این مدلها را با قیمتهای مناسب تری می توانید خرید نمایید. ( جناب آقای محسن نهالور - مسئول فروش سیستم پردازان نوین)
با تقدیم احترام
میشه یه مدل greenمعرفی کنی که داغ نکنه و توان خوبی داشته باشه و زیر 70 تومن باشه.در ضمن اگه مدل جدیدی هم اومد معرفی کن.
من یه نوع پاور میخوام که 24 مخصوص باشه نه که مثله قدیمیها 20 پین و 24 هر دو بشه.میگن این مدل ها خوب نیست!!! راستی این شرکت green خنک کننده ها و از این چیزا نداره؟
یعنی 4 پین اضافه بعضی پاورها الکیه ؟
چطور باید تشخیص داد که 4 پین اضافه بر 20 پین کاربردی است ؟
قيمت هاي اين سايت غير واقعي هست . حالا خود جناب مهندس مياد ميان توضيح ميدن. قيمت هاش شديدا بالاست