• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

asdf1368

Registered User
لایک‌ها
110
بله هر زمان خواستید میتونید برداشت کنید فقط باید دو میلیون تو حساب بمونه و آخر ماه سود رو واریز میکنه
اسم طرح خود بانک گفت کوتاه مدت ویژه، اقتصاد نوین از خیلی از موسسات و حتی بعضی از بانکهای جدید معتبرتر هست و خیال آدم راحته.
منم این حساب رو سال قبل باز کردم . اون زمان ها 22 درصد بود الان شده 20 درصد

majid-jan

Registered User
لایک‌ها
113
اگر بتوانید 2 میلیون در کف حسابتان نگه دارید فکر میکنم همین اقتصاد نوین خوب باشد. در مورد تغییر نرخ سود هم احتمال تغییر سود حسابهای روزشمار بعد از دستور بانک مرکزی زیاد است، البته احتمال تغییر سود حسابهایی که کفشان زیاد است کمتر از حسابهایی است که کفشان کم است.
به نظر خودم هم خیلی خوبه همین مورد اقتصاد نوین/
در مورد قوانین اطلاعاتی ندارید؟الان دوستان میگن 23 %
یک سئوال دیگه با وجود طرح های این چنینی در بانک ها و روز شمار 20% آیا کسی حاضر میشه برای بلند مدت 1 ساله با سود 21% جایی سرمایه گذاری کنه ؟؟؟؟؟؟؟یک خورده با منطق جور در نمیاد ولی از صحبت های شما و دستان احساس میکنم برای پیچیوندن بانک مرکزی باشه

971

Registered User
لایک‌ها
318
یک سئوال دیگه با وجود طرح های این چنینی در بانک ها و روز شمار 20% آیا کسی حاضر میشه برای بلند مدت 1 ساله با سود 21% جایی سرمایه گذاری کنه ؟؟؟؟؟؟؟یک خورده با منطق جور در نمیاد ولی از صحبت های شما و دستان احساس میکنم برای پیچیوندن بانک مرکزی باشه
23 درصد قوامین برای سرمایه گذاری یکساله است نه روزشمار، قوامین هم مانند اقتصاد نوین برای حسابهای روزشمار با کف 2 میلیون 20 درصد سود میدهد ولی از نظر امکانات و اعتبار فکر میکنم اقتصاد نوین بهتر باشد.
اگر کسی مطمئن باشد که تا یک سال به پولش نیازی نخواهد داشت، افتتاح سپرده یکساله 3 مزیت نسبت به روزشمار دارد:
1- تا 5 درصد سود بیشتر دارد.
2- برای روز افتتاح حساب در سپرده های یکساله سود تعلق میگیرد ولی در حسابهای روزشمار سود تعلق نمیگیرد.
3- سود سپرده یکساله تا یک سال ثابت میماند ولی هر لحظه احتمال کاهش سود حساب روزشمار وجود دارد.
اگر یکساله بخواهید صندوق سرمایه گذاری بانکهای آینده و گردشگری هم وجود دارند که سودشان حداقل 25 و 24 درصد است.

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
داداش این طرح ها همش به خاطر پیچوندن بانک مرکزیه مثل همین 24 درصد که من امروز باز کردم . من همشو گشتم تو بانکهای مجوز دار برای حساب های یکساله هیچکدام بیشتر از قوامین نمیدن . موسسه های مجوز دار هم اکثرا همینه . موسسهای بدون مجوز سود بیشتر میدن مثل آرمان 26 درصد ولی پولتو بالا کشیدن هیچی توش نیست .
البته یه نوع حساب صندوق هم بانک آینده داره 25 درصد منتها سودشو هر سه ماه یکبار میدن که من خوشم نیومد .
در مورد حساب کوتاه مدت هم اکثرا بانکها همون بیست درصد رو میدن با کف های مختلف .

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
امروز حساب یکساله بانک قوامین باز کردم 24 درصد
1- زیر صد تومن 22 درصد
2- بالای صد تومن 23 درصد
3- بالای 150 تومن 24 درصد
4 درصد ما به التفاوت تا 20 درصد رو همون اول کار میده و امروز به من داد مابقیش ماهانه .
-----------
یه نوع حساب دیگه هم داره روزشمار با کارت شتاب و قابلیت واریز برداشت با کف دو میلیون بیست درصد که اونم باز کردم برای اینکه سودهاشو بریزم توش .
داداش اگه مثلا بعد 6 ماه به پول نیاز داشتیم اصلا نمیشه این حساب یکساله رو بست ؟؟
هیچ راهی بای گرفتن ÷ول زودتر از یکسال نیست ؟؟
شما اطلاعی دارین ؟؟

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
خوب دوستان امروز سود اومد تو حساب
شمام یه محسابه کنین ببینین
چه جوری شد
من یکم گیج شدم
روز 3 ریختم
گفتن از روز 4 حساب میشه یعنی تا آخر روز 31 میشه (28 روز)
189 واحد گرفته واحدی 1.002.939 ریال
یعنی 189.555.471 ریال

بعد سر ماه ۴,۰۷۴,۰۸۴ ریال ریختن
بعد گفت اون 2939 ریال رو هم که بابت هر سهم اضافه گرفتیم از این کم کنین سود شما میشه
که اون اضافه برداشت هم میشه 555.471 ریال
4.074.084 - 555.471 = 3.518.613 ریال سود خالص
واسه 189.0000.000 ریال

حالا شما محاسبه کنین دقیقا چند درصد میشه
اگه جایی رو اشتباه محاسبه کردم لطفا تصحیح بفرمایید
طرف گفت 25.5 اماااا من حساب میکنم کمتر از 25.5 میشه اما دقیقا نمیدونم چه عددی میشه
اگه میشه ذوستان کمک کنن
دوستان دیگم که امروز سود صندوقشون واریز شده بگن چقدر شده ممنون میشم

میشه 22 درصد

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
داداش اگه مثلا بعد 6 ماه به پول نیاز داشتیم اصلا نمیشه این حساب یکساله رو بست ؟؟
شما اطلاعی دارین ؟؟

میشه!! چرا که نه!!
فقط گویا یه درصدی ضرر میگیرن!!!
فقط حتما حتما برا حسابای یک ساله قبل از افتتاح حساب اینو تو همون شعبه قید کنین چون یهو همچین کم میکنه از 100م پولی که اونجا گذاشتین 100تومن میده دستتون و به سلامت
البته اینا بیشتر برا موسسه هاس گویا من تا حالا نپرسیدم!!!

شما در کل کدوم بانک رو پیشنهاد میکید؟؟؟؟؟از هر لحاظ که خودتون فکر میکنید بهتر باشه هم از لحاظ خالص سوددهی و هم خوش نامی و یا همین مواردی که ذکر کردید....
راستی به خاطر روزشمار بودن قانون "عطف به ماسبق بودن" سیاست نرخ و سوددهی براشون در جریانه یا در سرمایه گذاری های بلند مدت مثلا 1 ساله هم هر وقت نرخ بهره کم و زیاد بشه برای اون ها کم و زیاد میشه...

منم این حساب رو سال قبل باز کردم . اون زمان ها 22 درصد بود الان شده 20 درصد

این کم و زیاد کردن ها رو باید دقیق بررسی کنید به این صورت که اون حسابو با چه عنوانی باز میکنن!!!
یعنی اینکه مثلا یه دفعه یکی گفته بود برا قوامین رو با عنوان یکساله باز میکنن یعنی شما الان 2 تومن رو میدید یک ساله 20 درصد باز میکنین بعد به مدت یک سال سود 20 میگیرید
یعنی اگه نرخ سود سال دیگه شد به فرض 18 شما هنوزم داری 20 میگیری!!!!
بعضی جاها هم مثل بانک دی گویا سپرده رو بعنوان روزشمار باز میکنه درنتیجه سال دیگه اگه نرخ عوض بشه اونم تغییر میکنه!!!!

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
شما اطلاعی دارین ؟؟
اگر پولتونو زودتر از یکسال بگیرید اون دو الی چهار درصد اضافه که بهتون دادن بعلاوه درصدی از سودها رو کم میکنن که ضرر زیادی میکنید . پس همون اول بشینید فکراتونو بکنید اگر کاملا مطمعنید که نیاز ندارید حساب باز کنید .
اگر مطمعن نیستید همون روزشمار 20 درصد به کف دو تومن باز کنید که هروقت خواستید کم و زیاد کنید و کارت شتاب هم داره .

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
میشه!! چرا که نه!!
فقط گویا یه درصدی ضرر میگیرن!!!
فقط حتما حتما برا حسابای یک ساله قبل از افتتاح حساب اینو تو همون شعبه قید کنین چون یهو همچین کم میکنه از 100م پولی که اونجا گذاشتین 100تومن میده دستتون و به سلامت
البته اینا بیشتر برا موسسه هاس گویا من تا حالا نپرسیدم!!!

این کم و زیاد کردن ها رو باید دقیق بررسی کنید به این صورت که اون حسابو با چه عنوانی باز میکنن!!!
یعنی اینکه مثلا یه دفعه یکی گفته بود برا قوامین رو با عنوان یکساله باز میکنن یعنی شما الان 2 تومن رو میدید یک ساله 20 درصد باز میکنین بعد به مدت یک سال سود 20 میگیرید
یعنی اگه نرخ سود سال دیگه شد به فرض 18 شما هنوزم داری 20 میگیری!!!!
بعضی جاها هم مثل بانک دی گویا سپرده رو بعنوان روزشمار باز میکنه درنتیجه سال دیگه اگه نرخ عوض بشه اونم تغییر میکنه!!!!
من این مورد رو دقیق نپرسیدم امروز که اگر زودتر برداری چی میشه منتها تا جایی که میدونم اون دو الی چهار درصد کم میکنن و سودتون هم ده درصد که خیلی ضرر زیاد میکنید .
در مورد بخش دوم هم بان. قوامین دو نوع کوتاه مدت داره یکی همون که گفتم و قابلیت واریز برداشت و کارت شتاب و یه نوع دیگه هم داره که بدون قابلیت واریز و برای برداشت باید یکجا پولتونو بردارید بدون کارت شتاب همون بیست درصد و فرق این با اون کوتاه مدت اینه که تا سررسید اگر بانک مرکزی سود کم کرد این سودش کم نمیشه و تا یکسال از افتتاح حساب همین بیست درصده هر وقت هم خواستی کلشو یه جا برمیداری بدون جریمه .

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
من این مورد رو دقیق نپرسیدم امروز که اگر زودتر برداری چی میشه منتها تا جایی که میدونم اون دو الی چهار درصد کم میکنن و سودتون هم ده درصد که خیلی ضرر زیاد میکنید .
در مورد بخش دوم هم بان. قوامین دو نوع کوتاه مدت داره یکی همون که گفتم و قابلیت واریز برداشت و کارت شتاب و یه نوع دیگه هم داره که بدون قابلیت واریز و برای برداشت باید یکجا پولتونو بردارید بدون کارت شتاب همون بیست درصد و فرق این با اون کوتاه مدت اینه که تا سررسید اگر بانک مرکزی سود کم کرد این سودش کم نمیشه و تا یکسال از افتتاح حساب همین بیست درصده هر وقت هم خواستی کلشو یه جا برمیداری بدون جریمه .
خیلی ممنون از شما
ولی نمیدونم من متوجه نشدم یا شما اشتباه پرسیدید
قوامین البته من حساب ندارم
ولی تا اونجایی که پرسیدیم
یه دونه روزشمار 10 درصد گویا داره که عادیه و سودش میتونه کم هم بشه+کارت شتابی و...
یه دونه بلند مدت یکساله داره با سود 20 درصد (قرارداد یکسالس) ولی امکان واریز و برداشت رو داره(کارت شتابی رو نمیدونم داره یا نه؟؟)
یه دونه بلند مدت یکساله داره با سود 22 تا 24 (قرارداد یکساله) بدون امکان برداشت
همین

دوستان نظرشون در مورد عسکریه چیه؟؟؟؟؟
میارزه یکساله بذارم؟؟؟؟
یا اینکه قوامین بهتره؟؟؟؟
کدوم به نظر تون بهتره؟؟؟ خودتون بخواین بذارین کجا رو انتخاب میکنین؟؟؟ (با این نکته که قوام22 و عسکر23 میده!!)

mr.foad

Registered User
لایک‌ها
127
البته که روزشمار های قوامین که سود 20درصدی دارن از نوع یکساله هستن. یعنی اگر همین الان شما قرارداد ببندی و فردا سقف سود بشه 10درصد شما همون 20درصد میگیری. با این تفاوت که روزشمار هست و شما میتونی هروقت که بخوای بهش اضافه کنی و روی اون اضافه مبلغ هم سود بگیری. علاوه بر اون هروقت که حساب رو ببندی شامل جریمه نمیشه. بانک مرکزی گفته تا 20درصد بانکها میتونن باهم رقابت کنن. قضیه اینهمه امتیاز همین رقابته هست.

reza128

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان نظرشون در مورد عسکریه چیه؟؟؟؟؟
میارزه یکساله بذارم؟؟؟؟
یا اینکه قوامین بهتره؟؟؟؟
کدوم به نظر تون بهتره؟؟؟ خودتون بخواین بذارین کجا رو انتخاب میکنین؟؟؟ (با این نکته کهقوام22 و عسکر23 میده!!)

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
موسسه ثامن خیلی وقته داره کار میکنه و تا الان مشکلی نداشته ولی اگه ته دلت راضی نیست پولت رو ازش بکش بیرون
من سوالم چیز دیگه ای بود،وگرنه حالا 2 ساله که حسابم اونجا خالیه چون دیگه طرحهای ثامن سودش بدرد نمیخوره

Washington20015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
arashaj74
لطفا اگه شد
اعلام کن که سود گردشگری با چند واحد چقدر برات واریز شده ((( نمیدونم چرا نمیتونم خصوصی به کسی pm بزنم)))

اگر دوستان دیگری هم که تو صندوق گردشگری حساب دارن بیان بگن ممنون میشم

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
189.555.471*31*25.31 تقسیم بر ۳۶۵ روز سال
میشه 407471556
حالا به کل پول شما در ۳۱ روز 25.31 درصد سود ریختن
ناراضی هستی اگه روز اول افتتاح رو حساب نکنیم
سودتون بیشتر هم میشه
اگر هم برای 28 روز حساب کنیم باز هم بیشتر میشه
میشه ۲۸ درصد
این صندوق ماههای قبل چندم به چندم سود میداد
بهترین روز برای افتتاح صندوق چندم هست تا با کمترین روز ماندگاری سود اون ماه رو بگیریم
موقع بستن حتما باید سر ماه و بعد از واریز سود انصراف بدیم یا روزشمار هست

asdf1368

Registered User
لایک‌ها
110
اطلاعاتی از حساب 22 درصدی یکساله بانک قوامین ( برای مبالغ پایین تر 100 میل )

حداقل موجودی افتتاح حساب ندارد
2 درصد یکساله رو موقع افتتاح حساب واریز میکنن و ماهانه 20 درصد بقیه
اگه قبل از یکسال بخواید حساب بسته بشه با توجهئ مدت ماندگاری سپرده ( مثلا شش ماه سود 18 درصد رو میدن )

یه جساب دیگه هم داشتن 20 درصد روزشمار با بلوکه کردن دو میل .

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
یه جساب دیگه هم داشتن 20 درصد روزشمار با بلوکه کردن دو میل .

این حساب روز شمار ، اگه نرخ سود توسط بانک مرکزی تغییر کنه سود این حساب هم میاد پایین ؟؟
کسی این حساب رو یاز کرده که عکسی از قرارداد اینجا بذاره ؟؟؟

asdf1368

Registered User
لایک‌ها
110
این حساب روز شمار ، اگه نرخ سود توسط بانک مرکزی تغییر کنه سود این حساب هم میاد پایین ؟؟
من عین این حسابو تو یه بانک دیگه دارم برا همین خیلی نپرسیدم شرایطش

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
حساب عادی روز شمارش که با نام طرح 4 هست هم دفترچه حساب میدن و هم سپرده تضمین شده برای اون 2 میلیون و یکسال هم اعتبار داره و سود هم درج شده که الان 20 درصد ، هر اتفاقی هم بیافته تا پایان اعتبار سود نوشته شده تضمین شده...

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
صندوق گردشگری از این به بعد فقط برای مبالغ بالای ۵۰تومن باز میکنن
ضمنا این سود فقط تا اواسط تابستون ۹۵ برقراره بعدش دیگه معلوم نیست.

بالا