• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
نگرانی من هم همینه
دولت که تاکید به کاهش نرخ سود داره که البته صحیح هست.همین الان من حساب روزشمار ۲۲ درصد داشتم که امروز فهمیدم ۲۰ درصد شده.
یا بانک گردشگری اس ام اس داد و سود رو کم کرده.
فکر میکنم همین سود ۱۰ درصد رو هم کمتر کنن.
حالا سوال پیش میاد که برای داشتن سود ۲۰ درصد،سپرده سرمایه گذاری یک ساله ایجاد کنیم که مطمئنا تا یک سال سودش تضمین باشه،یا صبر کنیم ببینیم بعد از کاهش نرخ سود،چه راه های سرمایه گذاری پیدا میشه.مثل اوراق مشارکت،صندوق سرمایه گذاری
در هر نوع سپرده روزشمار،بانک میتونه مقدار سود رو کاهش بده.مثل اون حساب قوامین که شما گفتین،باز هم امکان کاهش سودش هست.
حالا نظر بقیه دوستان چی هست و چی پیشنهاد میدن؟

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
دوست عزیز اینجا جای نصیحت نیست.بعدشم پستای شما اسپم هستن و تکراری هستن.سود بانکی سراغ دارید بگید

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
نگرانی من هم همینه
دولت که تاکید به کاهش نرخ سود داره که البته صحیح هست.همین الان من حساب روزشمار ۲۲ درصد داشتم که امروز فهمیدم ۲۰ درصد شده.
حالا سوال پیش میاد که برای داشتن سود ۲۰ درصد،سپرده سرمایه گذاری یک ساله ایجاد کنیم که مطمئنا تا یک سال سودش تضمین باشه،یا صبر کنیم ببینیم بعد از کاهش نرخ سود،چه راه های سرمایه گذاری پیدا میشه.مثل اوراق مشارکت،صندوق سرمایه گذاری
در هر نوع سپرده روزشمار،بانک میتونه مقدار سود رو کاهش بده.مثل اون حساب قوامین که شما گفتین،باز هم امکان کاهش سودش هست.

دوست عزیز اینجا جای نصیحت نیست.بعدشم پستای شما اسپم هستن و تکراری هستن

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
نگرانی من هم همینه

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
سود حساب یکساله ایران زمین ک میگوید ۲۴ درصد هست ! ایا حداقل موجودی خاصی داره? کسی شرایطی رو نمیدونه?

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
من از سایتش نگاه کردم،همچین چیزی نیست همه سپرده سرمایه گذاری،یعنی اونایی که گواهی سپرده بهتون میدن،همه ۲۰ هستن،بعضی ۹ ماهه هم ۲۰ هستن
این ۲۴ هم معلوم نیست چیه؟مثلا روزشمار ۲۰ و بعدش ۴ دوره ای یا در سرسید
باید از شعبه پرسید
به حرفم راضی نشین،من که دوبار سرم اومده که سود کم شده،بانک هم بودن
به موسسات اصلا اعتماد ندارم،نمیدونم چرا،وگرنه اینطور که دوستان میگن خیلی خوبه

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
بعد دو روز که بحث تموم شده یادت افتاده،واقعا که
سه بارم میگی،این اسپم نیست،بحث من اسپمه؟

sunflower1

Registered User
لایک‌ها
65
من از سایتش نگاه کردم،همچین چیزی نیست همه سپرده سرمایه گذاری،یعنی اونایی که گواهی سپرده بهتون میدن،همه ۲۰ هستن،بعضی ۹ ماهه هم ۲۰ هستن
این ۲۴ هم معلوم نیست چیه؟مثلا روزشمار ۲۰ و بعدش ۴ دوره ای یا در سرسید
باید از شعبه پرسید
به حرفم راضی نشین،من که دوبار سرم اومده که سود کم شده،بانک هم بودن
به موسسات اصلا اعتماد ندارم،نمیدونم چرا،وگرنه اینطور که دوستان میگن خیلی خوبه

عزیزم سایت هیچکدوم از بانک ها اپدیت نیست و این طرح هارو اصلا توو سایت نمی‌زنن ...فقط باید از شعبه پرسید

drsherman

Registered User
لایک‌ها
308
من قبلا از بانک پاسارگاد اوراق مشارکت روز شمار 20% گرفتم، آیا این اوراق هنوز توسط بانکی ارائه می شه؟
خوبیش این بود هر موقع اراده می کردم اوراق رو می دادم اصل پولم رو می گرفتم، برای سودش هم هر ماه یه برگ از اوراق می کندم می دادم و سودم رو می گرفتم.
اوراق مشارکت یکساله هست و پول بلاک میکنه
الان حساب طرح 4 قوامین بازکنید بعد یک ماه هم قابل برداشت...

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
دوستان برای 7 میلیون کدوم بانک رو توصیه میکنین تا یک سال هم پولم رو نمیخوام

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
شرایطش چیه؟؟؟؟ بالای چند تومنو میده؟؟؟ یه سالس یا روزشماره؟؟؟

دوستان توجه داشته باشن:
الان بین مجوز دارا و معتبرا اینان برا حساب یه ساله::
1-عسکریه :: موسسه (درحال تبدیل به بانک) مجوز دار + عضوشتاب => یک ساله 23 + روزشمار و کارت شتابی 20(بدون بلاک)
2-قوامین::بانک مجوزدار عضو شتاب=>یک ساله 22 تا 24(بالا100)+روزشمار 20(2تومن بلاک)
ایران زمین هم آرش جان گفتن باید بررسی کنیم ببینیم اول میشه یا نه!!!
بقیه هم صندوقن که بین اونا اول گردشگری و بعد پارسیان و آخرم شهره(این ماه پارسیان به من 23 داده که اگه کمتر بشه ورمیدورم)!!!!!

دوستان خودتون کدومو انتخاب میکنین برا مبالغ حدود 20 تومن ؟؟؟!!!

یکساله است.مسول شعبه چیزی راجب حداقل مبلغ نگفت

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
Last edited:

Washington20015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
اینجوری که من از بانک ایران زمین فهمیدم
حساب جدید
یه صندوق دارن با پیش بینی 24 درصد (ماه به ماه میدن)
و یه حساب سپرده هم دارن با 500 میلیون 24 درصد (ماه به ماه میدن)
حالا باز اگر دوستان کسی پرسید اطلاع بده

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
درود بر یاران

عسکریه :

سپرده یکساله بدون امکان واریز . (برداشت میشه کرد.)

کف سپرده ۵ میل.

سود ۲۳ درصد.

غیر مستقیم به شتاب وصله و فکر میکنم شتابش شبیه کوثر باشه.

برای مبالغ بالا هم سود همینه و مذاکره فایده نداره

موفق باشید ...

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
اینجوری که من از بانک ایران زمین فهمیدم
حساب جدید
یه صندوق دارن با پیش بینی 24 درصد (ماه به ماه میدن)
و یه حساب سپرده هم دارن با 500 میلیون 24 درصد (ماه به ماه میدن)
حالا باز اگر دوستان کسی پرسید اطلاع بده
اصل پول تضمین میشه؟

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
درود بر یاران

عسکریه :

سپرده یکساله بدون امکان واریز . (برداشت میشه کرد.)

کف سپرده ۵ میل.

سود ۲۳ درصد.

غیر مستقیم به شتاب وصله و فکر میکنم شتابش شبیه کوثر باشه.

برای مبالغ بالا هم سود همینه و مذاکره فایده نداره

موفق باشید ...
عسکریه شتاب هست هم کارت به کارت میشه کرد توی همه ی خودپرداز ها هم از کارت خوانها خرید میشه کرد.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
اصل پول تضمین میشه؟
در مورد صندوق میپرسین؟
منم سوالم همینه.....جوری که من استنباط کردم،صندوق سر رسید نداره،شما سهم صندوق رو میخرین به یه قیمتی،مثلا صد و یک هزار تومن.....سودش رو ماهانه میگیرین....برای پس گرفتن پولتون،دوباره سهم رو باید بفروشین،این فروش هم به قیمت فروش روز قبله،
شما میخواین 10 تومن بخرین،بستگی به اون قیمت،میشه 99 سهم و بقیه اش به حسابتون میره و سودم دریافت میکنن،حالا میخواین پولو پس بگیرین،این 99 تا رو باید بفروشین،اون قیمت هرچی باشه بهتون میده
پس ممکن هست مقداری کمتر از قیمتی که خریدین بگیرین
بعضی صندوق ها رو که نگاه کردم،این قیمت خرید و فروش تفاوت چندانی نداره.......اما همیشه قیمت خرید یک روز از قیمت فروشش کمتره

خوبیش.نقد شوندگی سریع هست،سودش هم خوبه،20 تضمینه
البته سهام هم نقد شوندگی سریع داره و در حال حاضر اینطوره که 20 درصد سود در سررسید داره و اگه بخواین قبل از موعد نقدش کنین،با سود 19.5 ازتون میخرن
قابل تبدیل یا تعویض به سهام هم هست که البته نمیدونم اینش به چه درد میخوره

دوستان لطف کنن اگه بهتر میدونن نظر بدن

Last edited:

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
خبرآنلاین 5 عصر امروز

پرونده نرخ سود بانکی همچنان در بایگانی شورای پول و اعتبار / کدام بازار نرخ سود را تعیین می کند؟
اقتصاد > اقتصاد کلان - بررسی کاهش نرخ سود سپرده ها و تسهیلات بانکی امروز هم در دستور کار جلسه شورای پول و اعتبار نیست.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اگرچه مسئولان اقتصادی دولت به بهانه های مختلف و به دفعات از ضرورت کاهش نرخ سود سپرده ها و تسهیلات بانکی سخن می گویند ولی به نظر می رسد چندان عجله ای برای این کار ندارند؛ نشانه این تأمل و تعلل را می توان در قرار نداشتن موضوع کاهش نرخ سود در دستور جلسات شورای پول و اعتبار مشاهده کرد.

سخنان دو هفته قبل رئیس جمهوری و تأکیدات صریح سه تن از مقامات اصلی تیم اقتصادی دولت در نشست خبری تشریح سیاست های جدید تسریع خروج از رکود همگی این انتظار را در محافل کارشناسی بوجود اورده بود که کاهش نرخ سود سپرده ها و تسهیلات بانکی در سریع ترین زمان ممکن اتفاق بیفتد.

پیگیری ها از دبیرخانه شورای پول و اعتبار و بانک مرکزی اما نشان می دهد این موضوع در دستور کار جلسه امروز شورا قرار ندارد و بعید است به صورت خارج از دستور نیز تصمیمی درباره آن گرفته شود.

یکی از مسائلی که به نظر می رسد تصمیم گیری در مورد کاهش نرخ سود را با تأخیر مواجه کرده، پرهیز شورای پول و اعتبار و بانک مرکزی از تعیین دستوری نرخ است.

مسئولان اقتصادی دولت از ابتدای فعالیت همواره بر این نکته تأکید داشته اند که نرخ سود باید در بازار تعیین شود بنا بر این مطالبه کاهش نرخ سود از سوی فعالان اقتصادی، دولتمردان را در تنگنای تصمیم گیری قرارداده است. چرا که از یک سو تمایلی به تعیین دستوری نرخ ندارند و از سوی دیگر برای کاستن از فشار مطالبات باید هر چه سریع تر نرخ سود را کاهش دهند. اگرچه در این میان عدم تمایل بانک ها به کاهش نرخ سود نیز می تواند به عنوان یکی از عوامل بازدارنده یا دستکم تأخیرآفرین عمل کند.

تی نیوز ساعت 10 امشب

ایران و جهان - محسن جلال پور رئیس اتاق بازرگانی ایران در خصوص جلسه امروز شورای پول و اعتبار در صفحه تلگرامی خود توضیحاتی ارایه کرد.

در نشست امشب شورای پول واعتبار چه گذشت؟
نشست امشب شوراي پول واعتبار طولاني و مفصل بود.ساعت پنج شروع شدو هشت ونیم به پايان رسید.

دستوركاراصلي نشست ازقبل اعلام شده بود.همان ها که هفته گذشته باید بررسی می شد اما به دليل سفر رئیس کل بانک مرکزی و وزیر امور اقتصادی و دارایی به پرو و حضور در اجلاس جهانی صندوق بین المللی پول، به این هفته موکول شد.

موضوعات مربوط به سياست هاي تسريع رشد كه درروزهاي گذشته مطرح بوده نيزدردستوركارنشست این هفته قرارگرفته بود كه در نهایت، با تصمیم های خوبی به پایان رسید.خوشبختانه همه اعضاي شورا نيزحضورداشتند.

ازآن جا كه همه به محتويات سياست هاي اعلام شده برای خروج از رکود معتقد بودند، تصويب پيشنهادات بااجماع كامل انجام شد.

این را هم بگویم که مصوبات نشست شورای پول و اعتبار باید توسط رييس كل بانك مركزي به عنوان سخنگو اعلام شود،حداكثرتا فردا مصوبات درسايت بانك مركزي اعلام خواهدشد.

اما درنشست امشب، بيشترزمان حول وحوش چگونگي اجرايي شدن آن طرح وبحث شد.

نهايتاپنج اصل اساسي دراجراموردتوافق همه قرارگرفت:

اول اينكه بسته براي شش ماه كامل اجرايي شود

دوم اين كه نهايت دقت دراجرابه عمل آيد كه صرفا كالاي ايراني وتوليدداخل تقويت شود

سوم اين كه حتما درتزريق تسهيلات وتقويت بخش عرضه بايد بنگاه هاي گرفتارچه آن ها که موجودي كالاي قابل توجهی دارند و چه بنگاه هایی كه به دليل كمبود نقدينگي دچارعدم توليد درظرفيت هستند، اولويت كامل داشته باشند.

چهارم اين كه اجراي آن توسط بانك هاي منضبط انجام پذيرد

پنجم اين كه حداكثرتا پانزدهم آبان اجراي فراگيرآن شروع شود.

اتاق ‌های بازرگانی به شدت اصراربردقت درصرف اين بسته داشتند وحتما درطول انجام كارنحوه انجام رارصدخواهند کرد.

اميد زيادي دارم كه درماه هاي پيش رو، وتازماني كه آثاراجرايي برجام رونق جدي دربنگاه هابه وجودآورد، اين تمهيدات كارگشابوده وحركت خوبي درتسريع رونق و رشدايجاد كند.

rezaz84

Registered User
لایک‌ها
466
شاید هم قصدشون اینه که برای جلوگیری از پرواز سپرده ها از بانکها به موسسات ، خبر کاهش سود رو ضربتی و یک شبه اعلام کنن.

به هر حال باید جانب احتیاط رو رعایت کرد.

بالا