مگه قراره مردم هم سود کنن ؟دارن این مدلی مردم رو راضی میکنند تا خودروهای انبار شده رو بخرن تا
خودشان سود کنند و مردم ضرر
من که امید ندارم بتونم ماشین بخرم همین brt رو تا مرگم دوست دارم
سود کننده اصلی این طرح دولت هست،چون چه به مردم بفروشه چه به ارگانهای دولتی در هرحالت داره 9%مالیاتش را اول از همه میگیره،فرقونساز هم به این زودی وضعش خوب نمیشه ولی این وام براش مسکنی هست که فروشش بره بالادارن این مدلی مردم رو راضی میکنند تا خودروهای انبار شده رو بخرن تا
خودشان سود کنند و مردم ضرر
من که امید ندارم بتونم ماشین بخرم همین brt رو تا مرگم دوست دارم
دوست عزیز من هم در چند پست پیش اشاره کردم که احتمال داره برخی از این ماشینها که دارن با وام میفروشن، اصلا 7 ساله دیگه اثری ازش نباشه. خط تولیدش جمع شده باشهصحبت هایی که دوستان میکنن بسیار عجیب!
یک کودک هفت ساله هم اطلاع داره که خودرو یک کالای مصرفی ضروری نیست که فرد به اون نیاز مبرم داشته باشه!
اگر هم به فرض تحت شرایطی قصد خرید داشته باشه با توجه به نظرات آحاد مردمی و کیفیت بد خودرو صفر که حتی وزیران هم در مجلس مطرح کردند اقدام به خرید خودرو کارکرده می کنند!
عمر مفید خودرو 206 فرانسه در بهترین شرایط فقط 5 سال و بازپرداخت وام طی 7 سال در حالیکه سود بانک ها هم رو به کاهش یعنی خرید خودرو بدون سند فرسوده صفر تا 7 سال!
در ضمن همین امروز خبر مرتبط خروج 405 از تولید و تولید پژو های جدید فرانسه تا 15 روز دیگه منتشر شده که در نهایت همه ترجیح میدن به جای حماقت کردن کمی صبر کنند و انتخاب منطقی انجام دهند.
در نتیجه از طرح دولت برای اعطای وام 25 میلیونی عملا استقبال نخواهد شد.
مردم اگر نقدینگیشون بالا بره یعنی قدرتشون هم بیشتر میشه اگر قدرتشون بیشتر بشه به ضرر یه سری ها میشه که ...دوست عزیز من هم در چند پست پیش اشاره کردم که احتمال داره برخی از این ماشینها که دارن با وام میفروشن، اصلا 7 ساله دیگه اثری ازش نباشه. خط تولیدش جمع شده باشه
مثلا 2 ساله دیگه خط تولید پراید نباشه، طرف 5 ساله دیگه باید قسط ماشین از رده خارج رو بده ....
الان هدف اصلی دولت و خودروسازان، قالب کردن فرغونهای پارکینگه به مردم بیچاره!! و خالی کردن پارکینگ احتمالا برای خط تولیدهای جدید
ببینید نماینده مردم!!! چه سنگ فروغون ساز رو به سینه میزنه
مصباحی مقدم در گفتوگوی تفصیلی با فارس مطرح کرد
خالی شدن پارکینگ خودروسازان اولویت بسته خروج از رکود/ غفلت از ۲۰ میلیارددلار ارز دست مردم/بانک مرکزی مسئول تشکیل موسسات مالی غیر مجاز
نماینده مجلس با مثبت دانستن برخی رویکردهای بسته خروج از رکود، اولویت قرار دادن صنعت خودروسازی،
کاش بین این مسئولین و نماینده ها، یکی حق مردم رو طلب می کرد. یکی مردم رو از این دام بزرگ آگاه میکرد
می خوان فروغونها رو تو پاچه مردم کنن. برای دلارها و نقدینگی مردم برنامه دارن. آیا این شامل خودشون و کارخونه ها و شرکتای خودشون هم میشه؟؟؟
من از شما متشکر هستم و خوشحال شدم کسانی مثل شما وجود دارن که تفاوت عقاید و منافع رو به رسمیت میشناسن و تهمت و توهین رو ناپسند میدونندوستان این جر و بحث ها برای چیه؟
چرا بعضی ها مثل بچه ها رفتار میکنند؟
کلی آدم تو این دنیا هست با طرز فکر و عقیده های مختلف...همه که نباید مثل هم فکر کنند یا ما نباید دیگران رو مجبور کنیم که مثل ما فکر کنند و با ما همراه بشن...
یکی میگه این وام برا من خوبه...خوب ما که از زندگی مردم خبر نداریم و شاید به نظره خودش براش خوبه.
یکی هم میگه که این وام اصلا ارزش نداره و ضرر هست.
هر کسی آزاده هرجور که میخاد فکر کنه و تصمیم بگیره.
چرا ما باید به هم توهین بکنیم؟چرا باید تو این فضاها همدیگه رو کوچیک کنیم و باعث ناراحتی هم بشیم؟
مگه ماها ادعامون نمیشه که ایرانی هستیم و صاحب فرهنگ و تمدن؟پس این رفتارها نشانه چیه؟
بابا همون کوروشی که منو شما سنگشو به سینه میزنیم وقتی یه سرزمینی رو فتح میکرد به سپاهیانش دستور میداد که کسی رو بی گناه نکشن و به دین و آداب و رسوم مردم توهین نکنن.
اونوقت ماها میایم اینجا خودمون میفتیم به جونه خودمون؟
الآن اصلی ترین مشکل مردم برای خرید خودرو نداشتن قدرت و توان مالی هست و دوم بحث تحریم ها که همه منتظرن تحریم ها برداشته بشه و ماشین یا ارزون بشه یا محصولات جدید پژو یا رنو بیاد تو ایران(به این زودی ها هم این اتفاق ها نمیفته)، و این کمپین هم تاثیر داشته ولی در حد 20درصد شاید هم کمتر...چرا؟ چون تو خیلی از بازارهای دیگه مثل ملک ، پتروشیمی،بورس، آهن و... هم رکود زیاد و عدم رونق هست(آیا اونا هم کمپین نخریدن داشتند؟)
من کاری به خوب یا بد و درست و غلط بودنش ندارم ، نوع رفتارها و کامنت ها خیلی نامناسب بود و به همین خاطر جسارت کردم و یه مطلبی رو نوشتم...
امیدوارم همه موفق باشند و پیروز
واقعن شما بر چه پایه و تفکری این محاسبه رو کردی؟
خوب حداقل سواد نداری سکوت کنی که بهتره.
خودرو داخلی تا ۸۰ درصد گران فروخته می شود
تاریخ انتشار : سه شنبه ۵ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۱۵
موضوع بالا بودن قیمت خودرو های داخلی همواره مورد انتقاد مردم بوده است ، قیمت های بالایی که از سوی خودروسازان همواره توجیه شده است وحتی در مقابل این افزایش قیمت حرکت محسوسی در جهت کیفی سازی تولیدات نشده است . بسیاری از صاحبنظرن بر این باورند که می توان با پرداخت چنین پولهایی در کشورهای صاحب برند سوار خودرو های باکیفیت ترشد اما با وجود کاهش قدرت خرید مردم و نارضایتی آنها خودروسازان همچنان به دنبال افزایش قیمت خودرو برای پوشش های هزینه ای خود بوده اند ، هزینه هایی که به گفته بسیاری از صاحبنظران ناشی از مدیریت دولتی و نبود فضای شفاف رقابتی بوده است .
دراین باره احمد بزرگیان عضو سابق کمیسیون صنایع مجلس به خبرنگار جام جم آنلاین گفت : اگر بخواهیم قیمت واقعی خودروی داخلی را حساب کنیم با قیمتی که هم اکنون کارخانه عرضه می کند فاصله اش بسیار است و بین۷۰ تا ۸۰ درصد خودرو گران عرضه می شود.
وی به زماینکه عضو کمیسیون صنایع مجلس بوده اشاره کرد و گفت :درسالهای ۸۶و۸۷ بارها در نشست با رسانه ها و مدیران خودرو ساز صراحتا اعلام کردم که بین ۲۵ تا ۴۰ درصد خودور گران فروخته می شود وهم اکنون با شرایط فعلی معتقدم بالای ۷۰ تا ۸۰ درصد خودرو گران عرضه می شود.
این کارشناس خودرو افزود: در تمام دنیا همه به این سمت می روند که هزینه ها را کاهش و کیفیت کار را افزایش دهند ،اما درایران اینگونه نیست .اگر خودرو سازان افزایش تیراژ تولید داشته باشند هزینه ها سر شکن می شود به فرض وقتی شما یک قالب برای موتورخودرویی می سازید وقتی۱۰ هزار تا تولید شود یک قیمت پیدا می کند، وقتی ۱۰۰ هزار تا تولید شد یک قیمت دیگر ، یعنی هزینه باید روی ۱۰۰ هزار تا سرشکن شود . امروز نوع قالب هایی که می سازند چه در داخل و چه قالب هایی که از خارج وارد می شود ویژ گی هایش طوری است که با تیراژ باید رابطه معکوس داشته باشد ،متاسفانه آقایان این رابطه معکوس را حفظ نمی کنند.
به گفته بزرگیان دردنیا وقتی یگ گوشی رونمایی می شود به محض اینکه تیراژ تولید بالا می رود قیمت تا ۵۰ درصد کاهش پیدا می کند چون تیراژ و تقاضای مشتری افزایش یافته است آنها نمی گویند چون مشتری پیدا کردیم قیمت را دو برابر کنیم درآنجا می گویند برای آنکه بازار را حفظ کنیم قیمت را بشکنیم و قیمت را با تیراژ بالا وکاهش هزینه های سربار می شکنند.
خودرو سازان زیر بار آنالیز قیمت نمی روند
عضو سابق کمیسیون صنایع مجلس گفت وقتی ما شعار می دهیم قطعات را در داخل تولید می کنیم وقتی می گوییم پژو ۴۰۵ بالغ بر ۷۰ تا ۸۰ درصدش تولیدداخل است تغییر ارز هم باید به اندازه آن ۲۰ تا ۳۰ درصد اثر گذار باشد نه یک دفعه ۱۰۰ درصد قیمت خودرو رشد پیدا کند . این اصلا منطقی نیست که این افزایش را به بحث ارز و قطعاتش وابسته کنیم چه به صورت« سی کی دی» و چه به صورت« اس کی دی »چون این رقم ها نمی شود . افزایش رقم جای دیگری اتفاق می افتد درحقوق دهها میلیونی مدیران ، هزینه های سربار این دو خودرو ساز و حمایت بی جای خودرو سازان از بعضی تیم ها که بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد تا جنبه جلب مشتری اتفاق می افتد . دردنیا اگر حمایتی از یک تیم می شود پشت آن بحث هایی چون مشتری مداری وجود دارد می خواهند یک جامعه آماری را به سمت خودشان بکشانند اما اینجا بیشتر یک ژست است .
وی درباره آنالیز قیمت تولید خودرو گفت : خودرو سازان زیربار آنالیزقیمت نمی روند . وقتی به آنها می گویید بر اساس حسابداری صنعتی حساب کن ، حاشیه بازار را ملاک قرار می دهند . اگر از هر خودرو سازی بپرسید معیار قیمت گذاری شما آیا براساس حسابداری صنعتی است قطعا به شما خواهند گفت خیر و اگر هم بگویند بله خلاف واقع می گویند ، چون قیمت را بر اساس تقاضای بازارتعیین می کنند . حالا دولت هم به کمک شان آمده است ، چون چاره ای نیست کدام یک از مدیران را بخش خصوصی منصوب کرده است؟ . چند درصد از سهام اینها در دست بخش خصوصی است؟ چند تا دولتی و چند تا خصوصی است ؟ سازمان هایی که اسمشان خصوصی است عملادولتی هستند و بیشترین نفوذ را دارند یکی از مدیران حتی رده چهارم این شرکت ها را نیز بخش خصوصی تعیین نکرده است حتی شرکت های قطعه ساز.
خودروسازان دلالی می کنند
این کارشناس خودرو یکی از مشکلات کشور را واسطه بودن دو خودرو ساز بزرگ بین قطعه ساز که کف بازار تولید است و بخش خودرو سازی ذکر کرد و گفت : جالب است که مدیران این شرکت های واسطه نیز خودشان هستند شما سراغ ساپکو بروید ببینید مدیرانش چه کسانی هستند ؟ سهامشان برای چه کسانی است ؟ یعنی وقتی شما یک قطعه را از کف بازار یعنی یک تولید کننده زیر پله ای به قول معروف می خرید ۱۰ یا ۲۰ هزار تومان است ، وقتی در خودرو نصب می شود تبدیل به ۶۰ و ۷۰ هزار تومان می شود. این حدفاصل را چه کسی پر کرده است ؟ این واسطه ها پرکرده اند . بنابراین وقتی شما آنالیز قیمت می خواهید آنها آن قیمت ۶۰ هزار تومان را اعلام می کنند نه آن ۱۰ هزارتومان تولید کننده اولیه را ، درحالیکه قرار بود این شرکت های واسطه در حقیقت بیایند و افزایش قیمت کاذب دلالی را از بین ببرند بر عکس آنها چند برابر کرده اند . یک بخش هم قطعات چینی با بسته بندی داخلی است که توزیع می شود که هم قطعه ساز را ورشکست می کند و هم این طرف متضرر می شود وقتی کوچکترین تفاوت بین نرخ ریال و ارز ایجاد می شود اثرش را درقیمت ها می بینید چون وقتی یوان چین بالا برود نتیجه اش این می شو د که حتی قطعه بی کیفیت چینی را گران بخرید .
خودرو سازان دولتی وشبه انحصاری اند
بزرگیان گفت : اگر نخواهیم بگوییم انحصار کامل اما خودورسازان داخلی شبه انحصاری هستند که خود همین مسئله باعث می شود رقابت یک مقدار بی معنی شود .حمایت های بی دریغ دولت به خاطر انتفاع دولتی ها از صنعت خودرو باعث شده است که خودرو سازان احساس پشت گرمی داشته باشند که هر جا قرار است زمین بخورند کسی به نام دولت پشتیبانشان است و به بهانه ها و ابزار های لازم می تواند آنها را بلند کند و همین باعث شده است که در مجموع خودروسازان به خصوص دو خودرو ساز بزرگ که بیشترین بازار داخلی هم در دستان آنهاست خیلی به فکر ایجاد رقابت و یا ایجاد مزیت برای جلب مشتری نباشند.
وی افزود : خودرو سازان داخلی باورشان شده که مشتری داخلی غیر از این راهی ندارد که بخواهد خودروی داخلی را بخرد چون خودرو وارداتی هم به خاطر مقابله ارزشی بین ارز داخلی و خارجی برای قاطبه مردم قابلیت خریداری را ندارد.
با توجه به رکود باید قیمت ها شکسته می شد
عضو سابق کمیسیون صنایع مجلس با اشاره به اینکه انتظار می رفت با توجه به رکود پیش آمده دولت کمک کند خودرو سازها نرخ ها را بشکنند اظهار کرد :متاسفانه نه تنها دولت کمک به شکستن نرخ نکرد بلکه وعده های رشد قیمت هم دادند که این خبر بربخش تقاضا تاثیر گذاشت و عرضه حالت تشنگی بازار را از بین برد و مردم استقبال نکردند ، بخصوص در مورد خودرو صفر. حالا بحث شبکه های اجتماعی جای خودش را دارد که وقتی فعال شدند کمپین هایی با عنوان کمپین نخریدن خودرو داخلی مطرح شد که اینها نیز بی تاثیرنبود و نمی شود گفت همه اینها ضد انقلابند و ضد تولید داخلی اند چون یک بخشی ازآن توقع به حق مردم است .به هر حال صنعت خودرو سازی کشور که حدود ۵۰ سال از فعالیتش می گذرد انتظارمی رود که هم اینک مشتری جایگاه ویژه ای داشته باشد و تقاضا و درخواست مشتری و انتظار مشتری مورد توجه قرار گیرد که متاسفانه این کمتر مورد توجه قرار گرفته است .
اگه بشه ک خیلی خوبهبعد از پرداخت نیمی از دین،سند بنام میشه
البته جزئیات هنوزم رسما منتشر نشده و باید تا هفته بعد منتظر موند
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
اگه بشه ک خیلی خوبه
منم اول همین فکرو میکردم که ماشینو بگیری بفروشی با پولش بزنی به یه دردیدرود
دوستان این وام 25 میلیونی رو با چه وثیقه ای میدن ؟
اگر سند خودرو گرو باشه که فرمایشاتون درسته ،
ولی اگه ضامن معتبر کارمند بخواد که میشه ماشین رو فروخت و اون مبلغ رو تو جای دیگه ای استفاده کرد !
درسته ؟