• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ناروتو

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
دوست عزيز برا دريافت انيميشن بيش از سه ديويدي(هرديويدي متوسط بيست وپنج قسمته!) بايد دو تا ضامن تراست ممبر داشت!ناراتو بيش از دويست و سيصد قسمته!

خوب اول قرار بود بفرسته چون كار داشت گفت هفته ي بعد ميفرستم الان دوهفته گذشته نفرستاده..چيزي هم نميگه..

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی ممنونlinghuchong عزیز.مطمئنم با وجود دوست هایی مثل شما حتما بهم خوش میگذره.راهنمای این بخش روهم خوندم و یه سوال دارم اگه عضو تازه واردی مثل من بخواد حسن نیتشو به قدیمیهای;) اینجا نشون بده چی کار باید بکنه؟
یه پیشنهاد هم داشتم چون برادر کاکاشی گفته بودن که هر چیزی که مربوط به ناروتو بود بگیم!
پیشنهاد من: اگه قرار بود شما یه شخصیت خیالی به سری ناروتو اضافه کنین چه شخصیتی اضافه میکردین؟
توجه کنین که توضیحات مربوط به شخصیت کامل باشه.مثل معرفی شخصیتهای اصلی کارتون(مثل اینکه بخواین ناروتو یا ساسوکه رو معرفی کنین)و همچنین توجه داشته باشین شما نمیتونین برای مثال برای ناروتو برادری در نظر بگیرین.اما پسر دختر خاله پدرش میشه!:p:eek:
چون من ناروتو رو کامل ندیدم و برای کامل کردن شخصیتم باید چندتا سوال بپرسم.هرکی جواب بده ممنون میشم.
برای فعال کردن شارینگان های قویتر و بالاتر چه کاری لازمه؟
ساسوکه و ناروتو چند ساله بودن که تحت تعلیم کاکاشی قرار گرفتن و ایا میشه شاگردی زودتر تحت تعلیم استادهایی مثل کاکاشی قرار بگیره؟
دوره قبل از ناروتو و ساسوکه چه شاگردانی تحت تعلیم کاکاشی قرار گرفته بودن. ایا اشاره ای به اونا شده؟

game-love6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادر کاکشی لطفا رابطه بین ساسکه و اورو چیمارو که بوجود اومده رو برامون شرح بدید از سیر تا پیاز.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
پیشنهاد من: اگه قرار بود شما یه شخصیت خیالی به سری ناروتو اضافه کنین چه شخصیتی اضافه میکردین؟
توجه کنین که توضیحات مربوط به شخصیت کامل باشه.مثل معرفی شخصیتهای اصلی کارتون(مثل اینکه بخواین ناروتو یا ساسوکه رو معرفی کنین)و همچنین توجه داشته باشین شما نمیتونین برای مثال برای ناروتو برادری در نظر بگیرین.اما پسر دختر خاله پدرش میشه!:p:eek:
چون من ناروتو رو کامل ندیدم و برای کامل کردن شخصیتم باید چندتا سوال بپرسم.هرکی جواب بده ممنون میشم.
برای فعال کردن شارینگان های قویتر و بالاتر چه کاری لازمه؟
ساسوکه و ناروتو چند ساله بودن که تحت تعلیم کاکاشی قرار گرفتن و ایا میشه شاگردی زودتر تحت تعلیم استادهایی مثل کاکاشی قرار بگیره؟
دوره قبل از ناروتو و ساسوکه چه شاگردانی تحت تعلیم کاکاشی قرار گرفته بودن. ایا اشاره ای به اونا شده؟

سلام دوست عزیز

ایده جالبیه ;) ولی اگه شما مراحل ایجاد یک کاراکتر رو بدونید میفهمید که حداقل یه 3 مرحله داره که در هر کدوم باید یه 2-3 صفحه در رابطه با کاراکتر مطلب بنویسی ( مرحله اول رو در تاپیک مانگا گزاشتم ، میتونی بری ببینی:cool:)

در مورد اینکه آشنایان ناروتو و دیگرون رو بگیم ، باید بگم عمرا نمیتونیم چون کل کاراکتر های ناروتو از اون بچه بگیر تا اون پیرش کل خانواده شون معرفی شدون)

خوب در مورد سوالاتون :

1- باید بهترین دوستتو بکشی:f34r: اونوقته که صاحب Mangekyuu Sharingan
2- چند سال؟ بابا هنوز نصف سال هم نشده بود:wacko:
3- خیر بعد از اینکه به سطح Genin براشون استاد جونین در نظر میگیرند.( اینم بگم که کاکاشی شاگردهای قبل ناروتو و تیمش رو همشون رو رد کرده بود:wacko: یعنی هیچ شاگردی غیراز ناروتو و ... نداره)

برادر کاکشی لطفا رابطه بین ساسکه و اورو چیمارو که بوجود اومده رو برامون شرح بدید از سیر تا پیاز.

خوب در واقع رابطشون بر میگرده به برادر ساسکه یعنی ایتاچی - خوب چون اوروچیمارو خیلی خواهان داشتن شارینگان بودش و چون از ایتاچی شکست خورد اومد دنبال ساسکه ( چون آخرین بازمانده قوم اوچیها هستش). ساسکه هم برای اینکه خیلی کینه ای هستش ، بخاطر اینکه تا اون زمان نینجایی قویتر از اوروچیمارو رو ندیده بود ( حتی سومین هوکاگه رو کشت) رفت تا ازش فن یاد بگیره و بره به جنگ ایتاچی:wacko: همین :cool:

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون برادر کاکاشی بخاطر راهنماییهاتون.منظور من از شرح شخصیت مورد نظر فقط شرح ویژگیهای فردیش و مختصری از زندگی نامش و تاثیراتش روی داستانه اونقدر سخت نگیر شاید بشه همینجوری هم شخصیتی خلق کرد .بدون گذشتن از هفت خوان رستم!:p
و در ضمن برای خلق یه شخصیت باید دور و اطرافیانش رو هم معرفی کنیم
بنابراین یه خورده تغیر تو داستان اجتناب ناپذیره اما این تغیر باید در حدی باشه که زیاد تابلو نباشه!:p(مثل همون نسبت فامیلی که گفتم!:p)
در مورد شارینگان هم منظورم این بود که شما تو معرفی کاکاشی گفته بودین شارینگان کاکاشی از ساسوکه بالاتره میخواستم بدونم کاکاشی چطوری بدون کشتن صمیمی ترین دوستش موفق به ارتقای شارینگانش شده؟

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون برادر کاکاشی بخاطر راهنماییهاتون.منظور من از شرح شخصیت مورد نظر فقط شرح ویژگیهای فردیش و مختصری از زندگی نامش و تاثیراتش روی داستانه اونقدر سخت نگیر شاید بشه همینجوری هم شخصیتی خلق کرد .بدون گذشتن از هفت خوان رستم!:p
و در ضمن برای خلق یه شخصیت باید دور و اطرافیانش رو هم معرفی کنیم
بنابراین یه خورده تغیر تو داستان اجتناب ناپذیره اما این تغیر باید در حدی باشه که زیاد تابلو نباشه!:p(مثل همون نسبت فامیلی که گفتم!:p)
در مورد شارینگان هم منظورم این بود که شما تو معرفی کاکاشی گفته بودین شارینگان کاکاشی از ساسوکه بالاتره میخواستم بدونم کاکاشی چطوری بدون کشتن صمیمی ترین دوستش موفق به ارتقای شارینگانش شده؟

خواهش میکنم برادر:happy:

هر جور راحتی ، تو اولیشو انجام بده قول میدم دومیشو من بزارم;) OK؟:cool:

کاکشی درسته که بهترین دوستشو نکشته ، ولی مرگ بهترین دوستشو دیده :(( مرگ Obito;))

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
میدونستم رو کمکت میتونم حساب کنم برادر کاکاشی جون.:wub:
دقیقا همون جواب هایی رو دادی که میخواستم.:happy:تا 2-3روز اینده کاره شخصیت من تموم میشه.بازم ممنون!:happy:

reza-t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اين برادر لردسياه كجاست ديگه نمياد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

pdvhbr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
che jaleb man fekr nemikardam kase digeyi too iran naruto bebine :)

man vaght nadaram kolle topic ro bekhoonam vase hamin age chizayi ke migam kase digeyi gofte bebakhshid

kanale gameone naruto ro fekr konam har rooz neshoon mide ke albate ta hodoode ghesmate 130 rafte jelo vaghti ham tamoom mishe bar migarde az avval ...vase hamin kasayi ke hosele/vaght/emkanate download nadaran mitoonan az oonja negah konan amma moshkelesh ine ke zaboonesh faransavie vase hamin taghriban hichi nemifahmin.amma kasayi ke emkanate download daran mitoonan too google "naruto " search konan va kolli site vase downloadesh miad ke albate bayad begardin subtitle daresho peyda konin (ye gorooh be name dattebayo (http://yhbt.mine.nu) hameye ghesmat haro zirnevis karde) dar morede ghesmate haye bade 130: in ghesmat ha too japan be name filler maroofe ke kheily maskhare va loos hastan va hich rabti ham be dastane naruto nadaran in ghesmat ha faghat vase in sakhte shodan ke manga betoone jelo biofte pas shoma mitoonin kollan bikhiale e in ghesmat ha shin.bad az hodoodan ghesmate 220 filler ha tamoom mishe va oon vaght SEASON 2 e naruto ba name naruto-shippuden shoroo mishe ke dobare edameye dastane asli e (bad az ye faseleye zamanie 2.5 sale) ta alan ham 14 ghesmat azash oomade.omidvaram be hadde kafi vazeh tozih dade basham.agar ham hichi nafahmidin mitoonin be site wikipedia ghesmate naruto morajee konin

reza-t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
che jaleb man fekr nemikardam kase digeyi too iran naruto bebine :)

man vaght nadaram kolle topic ro bekhoonam vase hamin age chizayi ke migam kase digeyi gofte bebakhshid

kanale gameone naruto ro fekr konam har rooz neshoon mide ke albate ta hodoode ghesmate 130 rafte jelo vaghti ham tamoom mishe bar migarde az avval ...vase hamin kasayi ke hosele/vaght/emkanate download nadaran mitoonan az oonja negah konan amma moshkelesh ine ke zaboonesh faransavie vase hamin taghriban hichi nemifahmin.amma kasayi ke emkanate download daran mitoonan too google "naruto " search konan va kolli site vase downloadesh miad ke albate bayad begardin subtitle daresho peyda konin (ye gorooh be name dattebayo (http://yhbt.mine.nu) hameye ghesmat haro zirnevis karde) dar morede ghesmate haye bade 130: in ghesmat ha too japan be name filler maroofe ke kheily maskhare va loos hastan va hich rabti ham be dastane naruto nadaran in ghesmat ha faghat vase in sakhte shodan ke manga betoone jelo biofte pas shoma mitoonin kollan bikhiale e in ghesmat ha shin.bad az hodoodan ghesmate 220 filler ha tamoom mishe va oon vaght SEASON 2 e naruto ba name naruto-shippuden shoroo mishe ke dobare edameye dastane asli e (bad az ye faseleye zamanie 2.5 sale) ta alan ham 14 ghesmat azash oomade.omidvaram be hadde kafi vazeh tozih dade basham.agar ham hichi nafahmidin mitoonin be site wikipedia ghesmate naruto morajee konin

ممنون بخاطر توضيحتون.

ضمنا به جناب لرد سياه هم تسليت مي گم مارو در غمتون شريك بدونيد.

Kenpachi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزی

خوب در مورد سوالاتون :

1- باید بهترین دوستتو بکشی:f34r: اونوقته که صاحب Mangekyuu Sharinga

البته اين نظريه هنوز قطعي نشده، چون كاكاشي هم اين قدرت داره (در ناراتو شيپودن) و بهترين دوستش نكشته.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
البته اين نظريه هنوز قطعي نشده، چون كاكاشي هم اين قدرت داره (در ناراتو شيپودن) و بهترين دوستش نكشته.

دوست عزیز چیزی که قطعی نیست همون اونه که چطور کاکاشی اونو داره و کشتن دوست بعنوان پیش نیاز 100% قطعی هستش:cool:

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
نام:اوچیها کاتسورا
قد:170سانتیمتر
روابط:اوچیها اوکیتو-اوچیها آکانه-هوکاگه سوم-هاتاکه کاکاشی-اوچیها ایتاچی
کاتسورا علاقه زیادی به ایتاچی داشت و ایتاچی را الگوی خودش قرار داده بود و ارزو داشت روزی مثل ایتاچی بشه.بخاطر تلاش هایی که در این راه کرد تونست در 11سالگی شارینگانشو فعال کنه.کاتسورا در 11 سالگی به همراه اوکیتو و آکانه تحت تعلیم کاکاشی قرار گرفت.شبی که ایتاچی قومش رو قتل عام کرد.کاتسورا-اوکیتو و آکانه مشغول تمرین با کاکاشی بودن.کاتسورا بعد از شنیدن خبر قتل عام قوم اوچیها ضربه روحی بزرگی خورد چون همونطور که گفتم اون ایتاچی رو خیلی دوست داشت اما این باعث نشد که از خون خانوادش بگذره.اون به همراه اوکیتو وآکانه تصمیم گرفت دنبال ایتاچی بره و اونو بکشه.کاکاشی خیلی سعی کرد مانع اونها بشه چون میدونست که هیچ شانسی در مقابل ایتاچی ندارن.اما اونها برای پیدا کردن ایتاچی مخفیانه دهکده کونوها رو ترک کردن.کاکاشی وقتی متوجه شد میخواست دنبالشون بره اما هوکاگه سوم بخاطر دوستی که با پدر کاتسورا داشت خودش دنبال اونها رفت.و وقتی رسید که اوکیتو و آکانه کشته شده بودند و کاتسورا در استانه مرگ بود.هوکاگه کاتسورا رو نجات داد اما به کسی چیزی نگفت چون میدانست که اگر ایتاچی جای اورا پیدا کند او را خواهد کشت.هوکاگه کاتسورا را مخفی کرد.بعد از بهبودی کاتسورا فهمید که اکنون نمیتواند ایتاچی را شکست دهد.پس سخت تمرین کرد و زیر نظر هوکاگه سوم توانست مانگکیو شارینگانش را فعال کند و به نینجایی قدرتمند تبدیل شود.بعد از مرگ هوکاگه سوم بنا به در خواست او کاتسورا به دهکده کونوها برگشت.در ابتدای ورودش بین اون واستاد سابقش کاکاشی اصطکاکی بوجود میاد چون کاکاشی اونو مسئول مرگ اوکیتو و آکانه میدونه و کاتسورا هم به خاطر اینکه کاکاشی برای نجاتشون نیومده بود عصبانیه.اما با گذشت زمان و روشن شدن ماجرا این اصطکاک هم از بین میره.

خب برادر کاکاشی اینم از شخصیت من حالا نوبت شماست.اما اول اگه ایرادی تو نوشتم هست لطفا بگید که بر طرفش کنم.aatahmasebi عزیز از جواب شما هم ممنون.

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
نام:اوچیها کاتسورا
قد:170سانتیمتر
روابط:اوچیها اوکیتو-اوچیها آکانه-هوکاگه سوم-هاتاکه کاکاشی-اوچیها ایتاچی
کاتسورا علاقه زیادی به ایتاچی داشت و ایتاچی را الگوی خودش قرار داده بود و ارزو داشت روزی مثل ایتاچی بشه.بخاطر تلاش هایی که در این راه کرد تونست در 11سالگی شارینگانشو فعال کنه.کاتسورا در 11 سالگی به همراه اوکیتو و آکانه تحت تعلیم کاکاشی قرار گرفت.شبی که ایتاچی قومش رو قتل عام کرد.

....

خب برادر کاکاشی اینم از شخصیت من حالا نوبت شماست.اما اول اگه ایرادی تو نوشتم هست لطفا بگید که بر طرفش کنم.aatahmasebi عزیز از جواب شما هم ممنون.

جالبه :rolleyes:

الوعده وفا :cool:;) :

681d6o4.jpg

نام : هیدئو کیشی
قد : 173 CM
روابط : کازه کاگه سوم - گارا

داستان : متولد شهر سند است. در جوانی بعلت رابطه اش با کازه کاگه که پدرش بود ، همه بهش احترام میزاشتند و لی بعد از اینکه در سن 9 سالگی که پدرش به صورت ناگهانی مفقود شد ، همه با او شروع به بد رفتاری کردند و بخاطر همین دقیقا قبل از امتحان فارغ التحصیلی سطح Genin به Missing Nin تبدیل شد و سند را ترک گفت. بعد از مدت ها آوارگی در بیابانهای اطراف ، بعد از 5 سال دوباره به سند بازگشت و فهمید که سند درگیر جنگ بین کشورهای بزرگ است و برای همین به تیم حمله سند ملحق شد و رشادتهای زیادی نشان داد و چون بسیار قوی بود او را دوباره به عنوان سطح Chuunin قبول کرده و به شهر بازگشت و در این هنگام بود که حقیقت را فهمید که در واقع درون اون شوکاکو ( تک دم) مهر شده و بهمین دلیل مردم از او بیزارند و بعد از اینکه 2 سال که جونین شد فهمید که کم کم بدنش بعلت بیماری نامعلوم از پای در خواهد آمد پس بعد از گذشت یک سال ، شورای سند عملیات بیرون آوردن و ایجاد یک جینچوریکی جدید رو شروع کردند که همون گارا بود و به این ترتیب زندگی کیشی هم به پایان رسید.

عجب کاراکتری:lol:

فعلا

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
این روزها تاپیک خیلی خلوت شده.شاید بخاطر نزدیک شدن به فصل امتحانات باشه!
من قبلا ناروتو رو از اونجا دیدم که ساسوکه داشته میرفته پیش اوچیمارو.اون موقع از ساسوکه خیلی بدم اومد چون ناروتو رو بدجوری زخمی کرد و رفت پیش اوچیمارو.اما وقتی که کانال گیم وان دوباره از اول ناروتو رو پخش کرد تقریبا همه قسمتهاشو دیدم.و دلیل اینکه ساسوکه رفت تا از اوچیمارو فن یادبگیره رو فهمیدم.واسه همین نظرم عوض شد.بیچاره حق داشت بره چون تو دهکده کونوها اونطور که باید نمیتونست فن یاد بگیره.چون همه حواسشون معطوف به ناروتو بود.این ناروتو بود که مدام تکنیک جدید یادش میدادن.وچون ساسوکه خیلی به
ناروتو نزدیک بود حق داشت عصبانی بشه و به ناروتو حسادت کنه.آخه بابا اینجوری که نمیشد بره به جنگ ایتاچی.پس به نظر من ساسوکه حق داشت دهکده کونوها رو ترک کنه.اگه منم جای اون بودم همین کارو میکردم!
خب اگه کسی نظر دیگه ای داره بگه.شاید من اشتباه میکنم

reza-t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من ناروتو رو كامل نديدم واونو از ماهواره دنبال ميكنم پس اگه چيزي رو اشتباه برداشت كردم خورده نگيريد
چند تا نكته برام جالب بود!!!!!!!!!!!

1) فيگور گرفتن هاي شخصيتهاي ناروتو خيلي باحاله انگار همشون مدلند و مي خوان عكس بگيرن (فكر كنم اين از مشخصات انيمه هاي ژاپنيه.(جالبه!!!!!!!!!)

2) فرضيه پدر و پسر بودن كاگه چهارم و ناروتو بظر منطقي مياد

3) توي قسمت مبارزه با هاكو من تازه فهميدم اون خطهاي روي صورت ناروتو چه معني داره(فكر مي كردم به خاطر اينكه مي خوان قهرمانشون زياد خوشتيپ نباشه)

4) نخندين !!!! ولي تا قبل از اينكه jetix همون قسمت رو دوباره ( البته انگليسي ) بزاره فكر مي كردم هاكو دختره( اينم جالبه!!!!!!!)

5) هاكو و the boss (متالگير) خيلي شبيه همند هردوشون با اينكه مي دونن فقط يه وسيله هستن ولي با اين حال بازهم براشون مهمترين چيز ماموريتشونه (خيلي دوست دارم با همچين آدمهايي آشنا بشم اگه وجود داشته باشن(چقدر هم زيادن!!!!!!!!!))

^) ( طرفداراي ساكورا برن بعدي ) اين ساكورا چقققققققققدر ناروتوي بيچاره رو اذيت ميكنه اعدام حقشه (هرچند طفلك داره بدجوري مجازات ميشه رفتن ساسكه رو ميگم) (تواصلا معلوم هست كدوم طرفي هستي؟؟؟؟؟)( انسانها همه خاكستري هستن!!!!!)

9) :f34r: انتقام غذايست كه بايد سرد سرو شود :f34r:
ضرب المثل ژاپني(kill bill)

توي قسمتهاي اوليه همه ناروتو رو تحقير مي كردن و خلاصه uncool بودنشو تو سرش ميزدن ولي حالا
همون كسي بيشتر از همه مسخره ش مي كرد داره از حسادت مي تركه (ساسكه رو ميگم) آخ انتقام اونهم سردش( يعني مدت زيادي گذشته باشه ) چقدر حال ميده

10) خلق شخصيتتون خيلي جالبه ( اگه نگفته بودين فكر مي كردم واقعا توي انيمه هستن!!!!!)

11) جاي يه چيز توي اين تايپك خاليه - پيش بيني - به نظر شما آخر ناروتو چي مي شه ؟؟؟؟

12) متاسفانه امتحانات هم نزديكه :blink::blink::blink::blink:

Kenpachi

Registered User
لایک‌ها
0
11) جاي يه چيز توي اين تايپك خاليه - پيش بيني - به نظر شما آخر ناروتو چي مي شه ؟؟؟؟

شماره 11 ایده ی فوق العاده جالبیه! من ÷یشنهاد می کنم که تا یک تاریخ معینی کسی چیزی ننویسه تا در یک روز همه با هم وارد کنیم. بعد بهترین انتخاب بشه! اگه بروبچ موافقند نظرتون رو بگید. انجوری شاید بیش از 10 تا پایان جالب داشته باشیم.

atashpareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه ...
چه خوبه كه اينقدر طرفداراي ناروتو رو اينجا مي بينم...
با اداي احترام به كاكاشي عزيز كه اطلاعات بسيار مفيدي ارائه ميده...
خواستم چند نكته رو كه به نظرم دونستنش جالبه رو اينجا بنويسم:

1- اينكه هوكاگه چهارم يا يوندايمه پدر ناروتو است به نظر مي رسه كه صحيح باشه... توي قسمتي كه ناروتو داره summoning technic رو ياد مي گيره و اسمش رو بايد توي اون قرارداد با وزغ ها بنويسه، قبل از اسم ناروتو اسم آراشي اوزوماكي ديده مي شه كه همون يوندايمه و به احتمال زياد پدر ناروتو هست... البته يه فرضيه ديگه هم هست كه از فيلم چهارم ناروتو در اومده و اونم اينه كه يوندايمه زنده است و عموي ناروتو است و برادر دوقلوش (پدر ناروتو يا آراشي اوزوماكي ) در واقع زندگي خودش رو فدا كرده تا كيوبي رو داخل بدن ناروتو مهر كنه...

2- در مورد **** اكاتسوكي هم تا حالا 4 تا فرضيه خوندم كه اينجا مي نويسم. حالا ديگه خودتون قضاوت كنيد...

- اوليش كه از همه قويتره اينه كه **** آكاتسوكي همون هوكاگه ي چهارم يا يوندايمه و پدر ناروتو هست... اين فرضيه از اونجا تقويت مي شه كه شكل و شمايل نصف و نيمه اي كه از **** آكاتسوكي نشون داده شده به يوندايمه شبيهه... (من خودم به نظرم اين فرضيه چندان با خط منطقي داستان نمي خونه. يوندايمه مي تونه پدر ناروتو باشه ولي نمي تونه **** آكاتسوكي شده باشه)

- دوميش اينه كه مادارا اوچيها كه در واقع بنيانگذار قبيله ي اوچيها بوده **** آكاتسوكيه... اين شخصيت در مانگا در خاطرات هوكاگه ي سوم نشون داده مي شه كه هوكاگه ي اول و دوم باهاش مي جنگند ولي نميتونند شكستش بدند و يكيشون هم در همين جا كشته مي شه... (درمورد گذشته ي قبيله ي اوچيها و اينكه چرا مادارا ميتونه **** آكاتسوكي باشه، بعداً مفصلاً مطلب دارم كه مي نويسم براتون)

- سوميش كه ديگه خيلي تخيلي و فانتزي ميشه اينه كه **** آكاتسوكي آينده ي ناروتوه... يعني در آينده، بيجو ها از كنترل خارج ميشند و خيلي فجايع اتفاق مي افته و نسل بشر در حال نابودي بوده كه شيكامارو جوتسوي حركت در زمان رو اختراع مي كنه و ناروتو رو مي فرسته كه بيجو ها رو نابود كنه... (خداييش اين يكي ديگه خيلي مسخره است)

- چهارميش كه به نظر منطقي ترينه اينه كه **** آكاتسوكي يه فرد ناشناخته است كه بعداً معرفي مي شه و هيچ ربطي به چهره هاي از قبل معرفي شده نداره...

شما نظرتون چيه؟؟؟

بالا