دوست عزيز برا دريافت انيميشن بيش از سه ديويدي(هرديويدي متوسط بيست وپنج قسمته!) بايد دو تا ضامن تراست ممبر داشت!ناراتو بيش از دويست و سيصد قسمته!
خوب اول قرار بود بفرسته چون كار داشت گفت هفته ي بعد ميفرستم الان دوهفته گذشته نفرستاده..چيزي هم نميگه..
دوست عزيز برا دريافت انيميشن بيش از سه ديويدي(هرديويدي متوسط بيست وپنج قسمته!) بايد دو تا ضامن تراست ممبر داشت!ناراتو بيش از دويست و سيصد قسمته!
پیشنهاد من: اگه قرار بود شما یه شخصیت خیالی به سری ناروتو اضافه کنین چه شخصیتی اضافه میکردین؟
توجه کنین که توضیحات مربوط به شخصیت کامل باشه.مثل معرفی شخصیتهای اصلی کارتون(مثل اینکه بخواین ناروتو یا ساسوکه رو معرفی کنین)و همچنین توجه داشته باشین شما نمیتونین برای مثال برای ناروتو برادری در نظر بگیرین.اما پسر دختر خاله پدرش میشه!
چون من ناروتو رو کامل ندیدم و برای کامل کردن شخصیتم باید چندتا سوال بپرسم.هرکی جواب بده ممنون میشم.
برای فعال کردن شارینگان های قویتر و بالاتر چه کاری لازمه؟
ساسوکه و ناروتو چند ساله بودن که تحت تعلیم کاکاشی قرار گرفتن و ایا میشه شاگردی زودتر تحت تعلیم استادهایی مثل کاکاشی قرار بگیره؟
دوره قبل از ناروتو و ساسوکه چه شاگردانی تحت تعلیم کاکاشی قرار گرفته بودن. ایا اشاره ای به اونا شده؟
برادر کاکشی لطفا رابطه بین ساسکه و اورو چیمارو که بوجود اومده رو برامون شرح بدید از سیر تا پیاز.
ممنون برادر کاکاشی بخاطر راهنماییهاتون.منظور من از شرح شخصیت مورد نظر فقط شرح ویژگیهای فردیش و مختصری از زندگی نامش و تاثیراتش روی داستانه اونقدر سخت نگیر شاید بشه همینجوری هم شخصیتی خلق کرد .بدون گذشتن از هفت خوان رستم!![]()
و در ضمن برای خلق یه شخصیت باید دور و اطرافیانش رو هم معرفی کنیم
بنابراین یه خورده تغیر تو داستان اجتناب ناپذیره اما این تغیر باید در حدی باشه که زیاد تابلو نباشه!(مثل همون نسبت فامیلی که گفتم!
)
در مورد شارینگان هم منظورم این بود که شما تو معرفی کاکاشی گفته بودین شارینگان کاکاشی از ساسوکه بالاتره میخواستم بدونم کاکاشی چطوری بدون کشتن صمیمی ترین دوستش موفق به ارتقای شارینگانش شده؟
اين برادر لردسياه كجاست ديگه نمياد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين برادر لردسياه كجاست ديگه نمياد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
che jaleb man fekr nemikardam kase digeyi too iran naruto bebine
man vaght nadaram kolle topic ro bekhoonam vase hamin age chizayi ke migam kase digeyi gofte bebakhshid
kanale gameone naruto ro fekr konam har rooz neshoon mide ke albate ta hodoode ghesmate 130 rafte jelo vaghti ham tamoom mishe bar migarde az avval ...vase hamin kasayi ke hosele/vaght/emkanate download nadaran mitoonan az oonja negah konan amma moshkelesh ine ke zaboonesh faransavie vase hamin taghriban hichi nemifahmin.amma kasayi ke emkanate download daran mitoonan too google "naruto " search konan va kolli site vase downloadesh miad ke albate bayad begardin subtitle daresho peyda konin (ye gorooh be name dattebayo (http://yhbt.mine.nu) hameye ghesmat haro zirnevis karde) dar morede ghesmate haye bade 130: in ghesmat ha too japan be name filler maroofe ke kheily maskhare va loos hastan va hich rabti ham be dastane naruto nadaran in ghesmat ha faghat vase in sakhte shodan ke manga betoone jelo biofte pas shoma mitoonin kollan bikhiale e in ghesmat ha shin.bad az hodoodan ghesmate 220 filler ha tamoom mishe va oon vaght SEASON 2 e naruto ba name naruto-shippuden shoroo mishe ke dobare edameye dastane asli e (bad az ye faseleye zamanie 2.5 sale) ta alan ham 14 ghesmat azash oomade.omidvaram be hadde kafi vazeh tozih dade basham.agar ham hichi nafahmidin mitoonin be site wikipedia ghesmate naruto morajee konin
سلام دوست عزی
خوب در مورد سوالاتون :
1- باید بهترین دوستتو بکشی:f34r: اونوقته که صاحب Mangekyuu Sharinga
البته اين نظريه هنوز قطعي نشده، چون كاكاشي هم اين قدرت داره (در ناراتو شيپودن) و بهترين دوستش نكشته.
البته اين نظريه هنوز قطعي نشده، چون كاكاشي هم اين قدرت داره (در ناراتو شيپودن) و بهترين دوستش نكشته.
نام:اوچیها کاتسورا
قد:170سانتیمتر
روابط:اوچیها اوکیتو-اوچیها آکانه-هوکاگه سوم-هاتاکه کاکاشی-اوچیها ایتاچی
کاتسورا علاقه زیادی به ایتاچی داشت و ایتاچی را الگوی خودش قرار داده بود و ارزو داشت روزی مثل ایتاچی بشه.بخاطر تلاش هایی که در این راه کرد تونست در 11سالگی شارینگانشو فعال کنه.کاتسورا در 11 سالگی به همراه اوکیتو و آکانه تحت تعلیم کاکاشی قرار گرفت.شبی که ایتاچی قومش رو قتل عام کرد.
....
خب برادر کاکاشی اینم از شخصیت من حالا نوبت شماست.اما اول اگه ایرادی تو نوشتم هست لطفا بگید که بر طرفش کنم.aatahmasebi عزیز از جواب شما هم ممنون.
11) جاي يه چيز توي اين تايپك خاليه - پيش بيني - به نظر شما آخر ناروتو چي مي شه ؟؟؟؟