• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فاصله کامپیوتر با خط تلفن چه دخلی داره به اینترنت ADSL ???

یارو مردک می گفت چون فاصله مودم از خط تلفن زیاده مودم شما به اینترنت وصل نمی شه

اصلا ربطی داره یا نه ؟

من با دایل آپ کار می کنم حدود 20 متر هم سیم کشی کردم که برسه به خط تلفن.

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من شنيدم مخابرات خودش ميخواد ADSl پهناي باند بالا ارزون بده پوزه اين isp هاي تازه وارد رو به خاك بماله البته اينجوري خوبه ها شما هر محلي بري مثل سرويس ويژه از مخابرات ميگيري با خود مخابراتم طرفي روي قبض تلفنت ميادش قصه اينكه كدوم isp اين منطقه رو خوب سرويس ميده رو هم نداري

zirnevis

Registered User
لایک‌ها
8
فاصله کامپیوتر با خط تلفن چه دخلی داره به اینترنت ADSL ???

یارو مردک می گفت چون فاصله مودم از خط تلفن زیاده مودم شما به اینترنت وصل نمی شه

اصلا ربطی داره یا نه ؟.

اصلا ربطی نداره و حرف زده دیگه :D

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
فاصله خونه تا مرکز مخابرات تاثیر داره ولی فاصله ی مودم تا خط تلفن دیگه چیه !!!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
امروز شاتل برای اولین بار بعد از چند ماه ، بازی درآورد و قطع شد .. حالا بدشانسی همون موقع باید یه فایل کاری رو ارسال می کردم ... بعد از یه ربع معذرت خواهی و " الان درست میشه " ، بالاخره درست شد ...
56.gif

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها اين نرم افزار NetLimiter 2 Pro كا كردن باهاش چجوريه؟؟؟؟ اينترنت رو بسته بوده منم نميدونستم فكر كردم از isp هسنش زنگ زدم داد و بيداد بعد ديدم از خود NetLimiter 2 Pro هستش نميدونم چي كار بايد بكنم باهاش ممنون ميشم توضيح بدين

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من قصد دارم اینترنت Adsl بگیرم چون من سرعت dial up ام
نهایتا 31 تا 33 کیلو بیت هست از دوستانم پرسیدم میگن صد در صد
خط شما pcm هست و نمیتونی Adsl بگیری میخواستم ببینم راه دقیقی
نداره که بتونم صد در صد مطئن بشم یک موقع نرم پول مودم و اینا بدم
بعد نتونم سرویس بگیرم. مخابراتم رفتم نامردا جواب نمیدند میگن خود شرکت باید
فکس کنه ما بریم بررسی کنیم.
البته این رو اضافه کنم سرعت دانلودم در بعضی مواقع به حدود 8 _ 9 کیلوبایت
در ثانیه هم میرسه یعنی حدود 64 کیلوبیت . اما هر موقع که در ابتدا کانکت میشم سرعتم
رو نهایت 33 کیلوبیت رو taskbar گزارش میده . خطمون هم یک 8 سالی هست داریم.
خلاصه این که دوستان اگر لطف کنند پاسخ بدن بسیار ممنون میشم.

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
دوستان من قصد دارم اینترنت Adsl بگیرم چون من سرعت dial up ام
نهایتا 31 تا 33 کیلو بیت هست از دوستانم پرسیدم میگن صد در صد
خط شما pcm هست و نمیتونی Adsl بگیری میخواستم ببینم راه دقیقی
نداره که بتونم صد در صد مطئن بشم یک موقع نرم پول مودم و اینا بدم
بعد نتونم سرویس بگیرم. مخابراتم رفتم نامردا جواب نمیدند میگن خود شرکت باید
فکس کنه ما بریم بررسی کنیم.
البته این رو اضافه کنم سرعت دانلودم در بعضی مواقع به حدود 8 _ 9 کیلوبایت
در ثانیه هم میرسه یعنی حدود 64 کیلوبیت . اما هر موقع که در ابتدا کانکت میشم سرعتم
رو نهایت 33 کیلوبیت رو taskbar گزارش میده . خطمون هم یک 8 سالی هست داریم.
خلاصه این که دوستان اگر لطف کنند پاسخ بدن بسیار ممنون میشم.

کاری نداره. شما به شرکتی که می خوای ازش ADSL بگیری زنگ بزن، اونا امکان سنجی می کنن. می تونی هم بری این سایته و پیش شمارتو بدی تا بگه چه شرکتایی تو مرکز تلفنتون ADSL میدن: http://internetfinder.ir

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
از نظر ساپورت کردن که 5 تا شرکت ساپورت میکنن فقط سوال من این هست که اگر با dial up سرعت 30 وصل
بشی صد در صد pcm هستی یا نه ؟؟

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
از نظر ساپورت کردن که 5 تا شرکت ساپورت میکنن فقط سوال من این هست که اگر با dial up سرعت 30 وصل
بشی صد در صد pcm هستی یا نه ؟؟
نه خیلی ربطی نداره ما هم خونه دو تا خط داریم که اتفاقا یکیش PCM هست ولی سرعت اینترنت Dailup روش از اون خطی که PCM نیست کاملا بیشتر بود . کم بودن سرعت اینترنت میتونه خیلی دلیل داشته باشه ممکنه بخاطر نویز باشه بهترین راه اینه که با یکی از شرکتهایی که ADSL میدن تماس بگیری .

soheilsb

Registered User
لایک‌ها
0
کسانی که از سپنتا دارن سرویس ، می شه بگید که من که نه مودم خریدم ازشون نه بهشون چیزی گفتم ، چطوری بفهمم خط م رانژه شده؟

سلام آقا
چی شد؟ بابا یه خبر بده ببینین با این سیم کشی های جدید وصل شدی با ADSL و من هم از نگرانی در بیام یا نه. هنوز خیابون ما که گوش شیطون کر شماره هاش تغییر نکرده.

سهیل

Baila Moreno

Registered User
لایک‌ها
29
دوستانی که از سپنتا سرویس دارن من چند تا سوال داشتم.
میخواستم بدونم سرعت دانلود و آپلود 256 چطوره؟
و ضمنا مثل داتک و.. torrent و p2p رو محدود کردن یا نه...
وضمنا اگه استفاده کردید این ساعتی ها که میده چطوره؟

کلا صرف نظر از قیمت این isp رو توصیه میکنید یا نه.

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58

من خودم سپنتا ندارم ولی کلا شرکتایی که اینترنتشون از نظر حجمی محدودیت داره روی p2p و امثال اون محدودیت نمی ذارن که شما بیشتر دونلود کنی و اونا هم ما به تفاوت پول بیشتری بگیرن.

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من چطوري ميتونم كانكشن رو كاري كنم كه ويندوز بالا اومدش خودش كانكت بشه؟؟؟ چون كانكشن adsl كه درست كردم اتوماتيك كانكت نداره !!!!!!

ممنون ميشم كمك كنيد

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74

من خودم 128 دارم و فکر می کنم 256 هم مثل 128 سپنتا خوب باشه

در کل تا به حال برای هیچ پی2 پی مثل ایمیول یا توررنتها و .... محدودیتی گذاشته نشده و همین خیلی جای تشکر داره

در مورد ساعتیش هم که بدرد افرادی میخوره که کم استفاده می کنن. مثلا یه نفر که 50 ساعت در ماه از 128 ساعتی استفاده کنه هزینش میشه 15000 تومن در حالیکه 128 ماهانه سپنتا 29900 میشه.یعنی نصف

این تست سرعت من :
129934876.png

در حال حاضر من اگر جای شما باشم به غیر از آسیاتک و سپنتا فکر نمی کنم! بقیه اصلا به صرفه نیستن

Baila Moreno

Registered User
لایک‌ها
29
من خودم سپنتا ندارم ولی کلا شرکتایی که اینترنتشون از نظر حجمی محدودیت داره روی p2p و امثال اون محدودیت نمی ذارن که شما بیشتر دونلود کنی و اونا هم ما به تفاوت پول بیشتری بگیرن.

سپنتا محدود نیست;)

Baila Moreno

Registered User
لایک‌ها
29
من خودم 128 دارم و فکر می کنم 256 هم مثل 128 سپنتا خوب باشه

در کل تا به حال برای هیچ پی2 پی مثل ایمیول یا توررنتها و .... محدودیتی گذاشته نشده و همین خیلی جای تشکر داره

در مورد ساعتیش هم که بدرد افرادی میخوره که کم استفاده می کنن. مثلا یه نفر که 50 ساعت در ماه از 128 ساعتی استفاده کنه هزینش میشه 15000 تومن در حالیکه 128 ماهانه سپنتا 29900 میشه.یعنی نصف

این تست سرعت من :
129934876.png

در حال حاضر من اگر جای شما باشم به غیر از آسیاتک و سپنتا فکر نمی کنم! بقیه اصلا به صرفه نیستن

آسیاتک که تمام p2p و... اینارو بسته.زنگ زدم پرسیدم تا اومدم بگم torr... گفتن بستیم!
البته هنوز راه حلش رو نبسته اما مشکلی که هست وقتی خودشون میگن سرعت بین 16 تا 32 هستش و روزها سرعت افت داره نمیشه دستکم گرفت بر خلاف سپنتا که میگن بین 28 تا 30 یه.
تنها حسنی که نسبت به سپنتا دیدم داره این بود که یک راهی برای دانشجویان گذاشته که با آوردن نامه از رییس دانشگاه(که محاله ممکنه!!!!!!) بتونید پهنای باند بالا با قیمت خوب بگیرید.
تقریبا نصف قیمت شرکتی...

با این اوصاف فک کنم سپنتا بهتر باشه.
جریان این ودیعه که نوشته میگیرن چیه؟
چون نوشته در انتهای قرارداد از میزان مصرف مشترک کسر خواهد شد.

بعد یه سوالی هم داشتم...
من مودم comtrend ct361 دارم.چطوری میشه فهمید vpi و vci اینارو ساپورت میکنه یا نه.

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
سپنتا محدود نیست;)

راست می گی ها:D با صبا اشتب شد شاید چون جفتشون اولش/س/ دارن:p

در مورد آسیانک هم من دیگه به کسایی که مثل من همه کاراشون تو تورنت و p2p خلاصه میشه اصلا توصیه نمی کنم. یه شرکتی هست به نام نیونت که ماهانه 128 رو بدون محدودیت میده 30 تومان که همون قیمت سپنتا در میاد و یکی از دوستام که 3-4 ماه پیش داشت می گفت با 128 سرعت تورنت قشنگ تا 16 میره یعنی سرعت اسمی و واقعیش یکیه.

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بازار تخمي ADSL در ايران

به طوره کلي سرعت پايين محدوديت حجمي نداره چون شما زياد نمي توني باهاش دانلود کني

سرعت بالا محدوديت حجمي داره چون شما زياد مي توني باهاش دانلود کني

مودم توصيه مي شود که خود متقاضي خريداري کند چون تمام مودم هايي که از شرکت هاي اينترنتي خريداري مي شود ( چه شرکت معتبر و چه غير معتبر ) مودم هاي دست دوم استقاطي چيني است که خدا تومن به مشتري مي دهند معمولا 10 يا 20 تومن گران تر به شما مي اندازند.

شرکتي که بهاي اينترنتش ارزان است و سرعت آن بالا هست ولي هزينه نصب بالا از شما مي خواهد بگيرد 100 درصد کلاه برداره و فقط به فکر همون پول هزينه نصب هستند و به شما اينترنت افتضاحه بدتر از Dial Up مي دهد

در تماس با قسمت پشتیبانی معمولا افرادی که جواب می دهند معمولا خیلی بد صحبت می کنند اگر دختر باشند که به حالت تحقیر آمیز با مشتری حرف می زنند
اگر پسر باشند با یک حالت بی اهمیتی به موضوح و صداشونم خواب آلود می کنند یا داش مشتی صحبت می کنند
بهترین راه حل هم با هر دو گروه اینه با بی تربیتی با قسمت پشتیبانی شرکت ارایه دهنده خدمات اینترنتی برخورد کنید
من خودم شخصا هیچ وقت متوجه نشدم که علت این موضوع چیه ولی خیلی زود شخص مقابل مودب می شود

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
چند تا سوال :
1 _ p2p چیه ؟
2 _ *** چیه ؟
3 _ و آخر این که همه راههای موجود برای اجبار کردن مخابرات برای برداشتن Pcm چیه ؟ از تجربیات بگید ، یعنی اون راههایی که جواب داده . . . :f34r:

بالا