ا...مطمئنی که این شکلکوجای درستی به کار بردی با توجه به معنی rolleyes؟
آره واسه چی؟
ا...مطمئنی که این شکلکوجای درستی به کار بردی با توجه به معنی rolleyes؟
آره واسه چی؟
تا اونجایی که من میدونم rolleyes برای وقتیه که میخای بگی what a stupid idea یا show boredom
اما بهتره که برم بپرسم تا مطمئن شم!
آره مطمئن شو منو به شک انداختی!
به هر حال اگه معنیش اونه من از بهک عزیز معذرت میخوام
خوب حالا نظرتون با اين چيه؟فكر نكنم كسي بتونه با تقلبم بفهمه.......
loaded
اينو جك نيكلسون وقتي كه با خوانندهاي دهه 60و70 ملاقات ميكرد ازش استفاده كرد..
خوب اينو گفتم بدونين كه اصطلاح جديديه و كجا استفاده شده و اينكه تو چه مايه هاييه؟؟حالا نمي دونم ربطش به ايني كه گفتين چيه
خوب اينو گفتم بدونين كه اصطلاح جديديه و كجا استفاده شده و اينكه تو چه مايه هاييه؟؟
اينم يه كمك براي رسيدن به جواب بهتر..
“I saw this documentary with a scene of me and the Beatles out in Malibu, and I just could not remember it. Of course, I could tell from the film I was a bit loaded. No doubt about that.”
خوب حالا نظرتون با اين چيه؟فكر نكنم كسي بتونه با تقلبم بفهمه.......
loaded
اينو جك نيكلسون وقتي كه با خوانندهاي دهه 60و70 ملاقات ميكرد ازش استفاده كرد..
من اينو خودم هم خوب نميدونم چون خيلي جالب و جديد بود..ولي من هم فكر ميكنم جواب شما درست باشه اما دقيقشو بايد تحقيق كنم...كدومتون ميره تقلب بازي؟؟؟از يكي از اين معلمهايي..استادهايي حرفه اي بپرسين..منم از بروبكس انگليش كلاب ميپرسم به سمع و نظرتون ميرسونم....اصطلاح جالبیه ...نشنیده بودم .. به نظرم بار منفی داره ... شاید مثل اینکه طرف سرش سنگین بوده .. یا یکم هول بوده .. نمیدونم
من اينو خودم هم خوب نميدونم چون خيلي جالب و جديد بود..ولي من هم فكر ميكنم جواب شما درست باشه اما دقيقشو بايد تحقيق كنم...كدومتون ميره تقلب بازي؟؟؟از يكي از اين معلمهايي..استادهايي حرفه اي بپرسين..منم از بروبكس انگليش كلاب ميپرسم به سمع و نظرتون ميرسونم....
راستي بچه ها بلاخره كاربر فعالمون كردن...
به به تبریک میگم بهتون!
راستی تو این دوتا سایتم میشه اشکالاتمونو بپرسیم(البته اگه جواب بدن:lol:که اغلب جواب میدن):
http://www.theanswerbank.co.uk/Phrases-and-Sayings/
http://www.usingenglish.com/forum/ask-teacher/
"I saw this documentary with a scene of me with The Beatles in Malibu, and I just couldn't remember it. Of course, I could tell from the film I was a bit loaded - no doubt about that." Jack Nicholson can't remember partying with the Fab Four back in the '60s.
زيادي اصرار كردن، وادار كردنحالا من يكي مي گم :
كسي مي تونه معنيشو بگه ؟
twist my arm
كسي مي دونه اين يعني چي ؟
down the line
احتمالا زياد ديدين و شنيدينش
حالا من يكي مي گم :
كسي مي تونه معنيشو بگه ؟
twist my arm
Linhu به ما نگفتی جوابی که برای Loaded دادیم درسته یا نه؟![]()