تولدت مبارک خواهر مهسا:happy:
و اما ...
امروز انیمه Ergo Proxy رو تموم کردم. نسبت به انیمه های دیگه یه جورایی بهم بیشتر چسبیده چون جوی تقریبا جدی داشت

تو انیمه یه چیزایی برام خیلی جالب بود ، مثلا اینکه فضا سازی که در این انیمه بود منو یاد Animatrix انداخت همون فضاهای تاریک و سرد و بدون امید

و اینکه شروع انیمه با معرفی کاراکتر اصلی شروع نمیشه بلکه کاراکتر اصلی در 1-2 قسمت بعد معرفی میشه

پیام آخر و یا به قول خودمون پیام اخلاقی انیمه هم بسیار که نه دقیقا مثل پیام Evangelion بود ( واقعیت تلخ بهتر از رویای شیرین است):happy: جالبه که تو این انیمه چطور از کلمه Proxy استفاده شده ( موجوداتی که توانایی ساخت نسل جدید رو دارند) یعنی اینکه خودشونو نماینده خدا میدونستند

:wacko: تنها قسمتهایی که خوشم نیومد قسمتهای بسوی موسکو بود که خیلی طولانی بود و بی محتوا:f34r: ولی در کل انیمه خوبی بود چه از نظر سبک انیمه ( هم فریم ریتش که 16fps است و هم از نظر محیط پردازی خیلی روش کار شده) و چه از نظر داستان انیمه ( که در واقع نوعی هم زیستی رو بین موجودات رو پیشبینی میکنه:blush

و و چون من تصمیم گرفتم بعد از این به هر چیزی اعم از انیمه و مانگا نمره از 10 بدم پس به اینم نمره 7 تعلق میگیره بهتره شما هم اینکارو بکنید چون به اونایی که هنوز انیمه رو ندیدند یه راهنمایی کلی میکنه( به نظر من البته:lol
فعلا