مرسی ، تازه یادم اومد ...سلام
اسم اصلیش اسپیرو و فانتازیو بود.(البته فکر میکنم تو ایران به اسم ماجراهای خبرنگار پخش میشد. ) برای توضیحات بیشتر به اینجا یه نگاهی بندازین:
من عاشق این کارتون بودم!
خوب به صورت رسمی اومدن بازی starcraft II اعلام شد! من که نميتونم صبر کنم.
سلامراستی اصلا این خلاصه ای که نوشتمه طرفدار داره ؟؟ یا اصلا رسم هست از این جور چیزا بنویسم ؟ خلاصه یه نظری بدید :happy: .
اون وقت منظورت چی بود؟ :blink:مگه دختر غير گيم باز هم داريم؟!شما گیم باز هم بودید و ما نمی دونستیم خواهر فریدا؟
دختر گیم باز؟ اون هم استراتژی؟؟ پس چرا هیچ وقت توی بخش گیم پست نمی زنید؟
توی ایران که از این خبرها نیست!اون وقت منظورت چی بود؟ :blink:مگه دختر غير گيم باز هم داريم؟!:
می تونی بگی Avatar من چیه؟من عاشق استراژی هستم يعنی فيوريتم تو بازی ها استراژی هست.:happy:
اگه وقت کردی سر بزن بد نیست، هر چند که می دونم زمینه اصلی Expertise شما انیمه است.در مورد اينکه چرا اون وری نميام، من اگه برسم همين ور هم باشم کلامو ميندازم هوا
خوب تا اونها رو آپلود کنم فعلاً اين کليپ رو ببينين. من امروز گير دادم به بازی ها: کليپ promo بازی Haunting Ground:
http://www.4shared.com/file/16721633...ng_Ground.html
کسايی که مشگل قلبی دارن اصلاً نگاه نکنن. بقيه نگاه کنين به من بگين نظرتون در مورد گرافيک اين يکی چيه؟ من همش تو نخ لباس دختره بودم! چقدر ممکنه قشنگ کار کرده باشن!!!
Age of Empireمی تونی بگی Avatar من چیه؟
راستی حالا که بحث گیم شد به همتون پیشنهاد می کنم که برین یه شبیه ساز Play Station 1 و همچنین بازی Final Fantasy VII رو بگیرین و بازی کنید،عمرا دیگه طرف انیمه برین!!...یه rpg خفن ژاپنی از کمپانی خفن تر SqureSoft ....مطمینم که عاشق سری بازیهای فاینال فانتزی و همچنین نقش افرینی های شرقی میشید..سری بازی ای که علاوه بر نمایش و پیشرفت سبک RPG (Role Playing Game) یا نقش افرینی باعث محبوبیت بیش از حد این سبک در بین گیمرها شد که در هر قسمت از اون شاهد یک سری داستان و حوادث جداگونه هستیم...که به نظر من بهترین شماره از این سری فاینال 7 و فاینال 10 هست..
ببينم همونی که اول بازی دختره رو زندونی کرده بود و داشت آشپزی ميکرد؟ عجب آشی هم ... :wacko: من هنوز شروع نکردم ... يعنی اين گرفتاری ها اجازه نميده!شخصی بسیار احمق شما رو زندونی کرده و شما رو به دید یه عروسک میبینه!و مرتبا میخواد شما رو بترسونه که اولین شخصیت منفی بازی هم هست...